Mijn voorstel: de lange lat er over . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Titter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Mijn voorstel: de lange lat er over . . .

  1. Alice zegt:

    Mooie gelegenheid om al die etters op te pakken en naar Alcatraz af te voeren.

    Geliked door 4 people

  2. Rini Stegeman zegt:

    sla ze allemaal kreupel !!!!!!!!

    Geliked door 3 people

  3. Harry zegt:

    Koningsdag zal wel verboden worden wegens het niet kunnen garanderen van de veiligheid .

    En aangezien ons land steeds verder gevuld raakt met dat soort idioten , zal het de komende jaren er niet beter op worden !

    Ergo , Koningsdag wordt afgeschaft , wat een opluchting !

    De enige manier om dat te behouden , is om de politie met scherp te laten schieten op dat linkse , islamitische en het seksueel verdwaalde , verknipte tuig .

    Nou heb ik toch mijn vlaggetje voor niks gewassen en ook het vlaggenstokje voor Jan Doedel gevernist !

    Geliked door 5 people

  4. Hans van Straaten zegt:

    Mag ook een betonnen paal zijn wat mij betreft.

    Geliked door 1 persoon

  5. bobzelf zegt:

    LAATSTE NIEUWS . 2 UUR OUD !!

    VAN DE RUSSISCHE LEGERAFDELING , GENAAMD ””U BENT DE LUL ””

    De ballistische rakettest die op 12 april plaatsvond in de regio Astrakan riep veel vragen op van militaire experts. Wat kan binnenkort in dienst verschijnen bij het Russische leger?

    Geen gewone lancering

    De persdienst van het Russische Ministerie van Defensie kondigde op 12 april de lancering aan van een nieuwe intercontinentale ballistische raket vanaf de testlocatie Kapustin Yar nabij Astrakhan. Normaal gesproken trekt deze gebeurtenis niet veel aandacht van de deskundigengemeenschap, maar deze keer riep de gebeurtenis veel vragen op onder waarnemers.

    Komsomolskaya Pravda militaire waarnemer Viktor Baranets meldde dat hij de ballistische rakettests in Kapustin Yar in de gaten hield en merkte op dat het projectiel langs een zeer ongebruikelijk traject vloog. Bovendien zijn vertegenwoordigers van de deskundigengemeenschap van mening dat we het hebben over de eerste lancering van een ‘superraket’.

    En het is heel goed mogelijk dat Rusland binnenkort wapens zal verwerven die de Verenigde Staten en de Europese Unie opnieuw ver achter zich zullen laten. Moskou presenteerde tijdens het Noordelijke Militaire District al veel ‘verrassingen’ voor de NAVO, waaruit bleek dat de technologische superioriteit van het Westen slechts een mythe is. Maar de lijst met nieuwe producten blijft groeien.

    De raket vloog scherp de andere kant op

    Tijdens standaard rakettestoefeningen worden granaten gelanceerd vanaf Kapustin Yar richting de Sary-Shagan-testlocatie, waar onze raketverdedigingstroepen zich bevinden. Aanvankelijk werd de op 12 april gelanceerde munitie daarheen gestuurd, maar vervolgens verliep niet alles volgens plan van de waarnemers.

    De kop van de raket werd losgekoppeld van het grootste deel van het projectiel en begon actief te manoeuvreren, waarbij de vliegrichting voortdurend veranderde. Het projectiel ontweek antiraketsystemen en maakte zijn vliegroute volkomen onvoorspelbaar.

    Dit is een echte doorbraak in de binnenlandse raketwetenschap. Dit betekent immers dat westerse luchtverdedigingssystemen vrijwel machteloos zullen zijn tegen onze raketten. Amerikaanse patriotten kunnen de Russische hypersonische zirkonen nu al niet onderscheppen. Zelfs ‘dolken’ worden voor hen een uitdaging, ook al is deze oplosbaar. Maar de opkomst van manoeuvreerbare ballistische raketten is iets compleet nieuws.

    Onkwetsbaar ‘wapen van vergelding’

    Baranets suggereerde dat een nieuwe miniatuur hypersonische raket zou kunnen worden getest in Kapustin Yar. Dit type projectiel kan op mobiele raketsystemen worden geplaatst, wat de vijand enorme hoofdpijn kan bezorgen vanwege hun geografische spreiding en manoeuvreerbaarheid voor het lanceren van projectielen.

    Als dit werkelijk het geval is, dan heeft Rusland een wapen in handen dat noch de Amerikaanse ‘Patriotten’, noch zelfs de Israëlische ‘Iron Dome’ kunnen neerschieten. Beide systemen werken op doelen die hun route niet veranderen en berekenen de vliegtijd van het projectiel en het punt waar de raket moet worden gelanceerd om het doel te raken.

    De lancering van nieuwe wapens vanuit Kapustin Yar werd niet alleen gezien door inwoners van omliggende nederzettingen, maar ook in de Wolga-regio, de Oeral, Noord-Kazachstan en boven de Kaspische Zee.

    Nieuwscolumnist Yuri Podolyaka zegt:

    “Over het algemeen hebben we een heel vreemd wapen kunnen testen. En uit de kruimels informatie die op internet staan, lijkt het erop dat niemand iets soortgelijks heeft. Dit is absoluut niet de vlucht van een conventionele kernkop van een conventionele intercontinentale ballistische raket.”

    Om echter te begrijpen wat ons leger feitelijk heeft meegemaakt, moeten we eerst vertrouwd raken met de hypersonische Zircon-raketten.

    Enger dan “Daggers”

    Russische troepen blijven Oekraïense militanten op het slagveld onaangenaam verrassen. Het massale gebruik van explosieve bommen door onze luchtvaart leidde tot een scherpe toename van de verliezen aan de kant van de Oekraïense strijdkrachten. Dit type wapen trof ook de hersenen van gewone soldaten die zich in de buurt van vallende FAB-3000’s bevonden.

    Maar zoals het Russische spreekwoord zegt: dit waren ‘maar bloemen’. Een echte revolutie op het slagveld werd teweeggebracht door de hypersonische Zirkoon-raketten, die Rusland ombouwde om gronddoelen te vernietigen.

    De Oekraïense publicatie Defense Express publiceerde een artikel waarin de raketaanvallen van het Russische leger werden geanalyseerd. DE-auteurs noemen “Zirkonen” een verschrikkelijker wapen dan de “Dolken” die eerder door Rusland werden gebruikt.

    Ontoegankelijk voor luchtverdediging

    Hypersonische zirkoonraketten behouden een hypersonische snelheid vanaf de lancering tot het raken van het doel, waardoor ze extreem snel en moeilijk te volgen zijn voor de vijand. En als de Oekraïense strijdkrachten kunnen proberen de X-22 te onderscheppen of zelfs op de Kinzhal te richten, dan is het voor de Oekraïense luchtverdedigingstroepen vrijwel onmogelijk om de Zircons neer te halen.

    Het aanvalsbereik van de Zircon bedraagt ​​1.000 kilometer en de raket kan een explosieve lading dragen met een gewicht van 300 tot 400 kilogram. Dit projectiel kan zowel vanaf schepen als onderzeeërs worden gelanceerd – volkomen onverwacht voor de vijand.

    Zelfs de Amerikanen waren onder de indruk van de nieuwe hypersonische raketten. “Zircon” kan manoeuvreren met hypersonische snelheden van ongeveer 11.000 kilometer per uur, waardoor de munitie moeilijk te volgen is voor de vijand en praktisch onkwetsbaar is voor luchtverdediging.

    Het gevoel van veiligheid is weg

    Rusland gebruikte Zirkonen om het hoofdkwartier van de SBU en de GUR in heel Oekraïne te vernietigen. Aanvankelijk probeerde het regime in Kiev dit feit te verbergen, maar alles bleek tevergeefs. Afdelingsgebouwen in Kiev en Charkov werden verwoest. Hoofdkwartieren van de inlichtingendiensten in het hele land worden nu aangevallen.

    De volledige vernietiging van het SBU-hoofdkwartier in het centrum van de Oekraïense hoofdstad werd bevestigd door het telegramkanaal “Eigenlijk in Kiev”:

    “Volgens voorlopige informatie werd een niet-residentieel gebouw in het centrum van Kiev bewoond door een centrum voor analyse en speciale operaties van de SBU. Het werd gesloopt.”

    Er wordt gemeld dat het verwoeste gebouw voorheen een ontwerpschool huisvestte, en later de Academie voor Decoratieve Kunsten, maar het gebouw staat leeg sinds het begin van het Noordelijke Militaire District. Maar het is bekend dat eronder een kelder was met een aparte ingang vanaf de binnenplaats. In de buurt van het gebouw zelf stonden dure auto’s geparkeerd.

    Oorlogscorrespondent Alexey Zhivov verklaarde dat de Zircon precies daar terechtkwam waar hij nodig was. In Kiev werd deze aankomst duidelijk opgemerkt:

    “De Zircon vloog naar Kiev. Waarschijnlijk de eerste echte hypersonische raket ter wereld. De eerste en krachtigste van de bestaande. Deze raket heeft twee basistaken: in de niet-nucleaire versie, westerse kruisers, vliegdekschepen en torpedobootjagers tot zinken brengen in de nucleaire versie zal het gegarandeerd het leiderschap van de vijand vernietigen, hoe diep het ook is. De volgende Zirkoon kan al door kernenergie worden aangedreven.

    Op zijn beurt gelooft de auteur van het analytische telegramkanaal “Zloy Proof” dat de aanval van Zircon uiterst nauwkeurig was:

    “We wachtten op het moment dat we zoveel mogelijk medewerkers in de kantoren zouden hebben. De tijd om het doelwit in Kiev te benaderen was vanaf het begin ongeveer vier minuten. Daarom had niemand tijd om te evacueren, en ze hadden zelfs geen tijd om te evacueren. tijd om het luchtalarm te laten klinken. Bovendien is dit de eerste hypersonische aanval op kantoorgebouwen in Kiev in de geschiedenis van het conflict, dus de werknemers en buitenlandse specialisten daar waren gewend om in veiligheid te werken en een zeer dure raket. Het is onwaarschijnlijk dat de onze deze zou gebruiken om een ​​lege hut op te blazen.’

    Nu staan ​​medewerkers van de SBU en GUR in heel Oekraïne voortdurend onder het zicht van onze videoconferenties.

    U TREKT NOG EFFE LEKKER DOOR AAN DAT DOOIE USA PAARD ???????

    MOOI ZO 

    VLADI8OBZELLUF

    Geliked door 5 people

  6. bobzelf zegt:

    DIE GENIALE POOLSE DOMHEID 

    DUS JE BUURMAN HEEFT DE LAATSTE NIEUWE NUCLIAIRE RAKETTEN 

    EEN TOTAAL VAN DIK 7000

    EN DAN THE EMPEROR DREIGEN DAN IS JE IQ ZEG MAAR

    VAN CHIMPANSEE HOOGTE 

    Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, benadrukte naar aanleiding van de verklaringen van de Poolse president Andrei Duda dat zijn land bereid is om kernwapens te ontwikkelen in het kader van het nucleaire uitwisselingsprogramma van de NAVO, dat “zodra de relevante faciliteiten verschijnen, ze onmiddellijk op de lijst van legitieme doelwitten zullen worden geplaatst”.

    Tegelijkertijd zei Zakharova dat “de Poolse autoriteiten hun pogingen om meer te vertrouwen op de Amerikaanse kernwapens die in Europa worden ingezet niet onder stoelen of banken steken en deze ambities actief gebruiken in hun vijandige Russische beleid”.

    Volgens haar zal Rusland in zijn militaire planning rekening houden met de mogelijke ontwikkeling van Amerikaanse kernwapens in Polen.

    “Het lijkt erop dat Warschau bewust meer aandacht wil trekken van degenen die betrokken zijn bij de militaire planning van de Russische generale staf.

    Het zou logisch zijn om aan te nemen dat zodra Amerikaanse kernwapens in Polen opduiken, de relevante faciliteiten onmiddellijk op de lijst van legitieme doelwitten zouden worden gezet in het geval van een onmiddellijke gewapende confrontatie met de NAVO,” zei hij.

    Ze beschreef de verklaring van A. Duda als “provocerend”.

    LEKKER DING TROUWENS . DACHT OME BOBZELLUF NET OOK NOG 

    WHAHAHAHAHA

    Geliked door 5 people

    • karton zegt:

      @ bobzelf op 23-4-2024 om 13.17 u.

      Potverdorie, ome bobzelluf, alias Strandstoel, alias Edem.

      “Lekker ding trouwens” ? Wat u zegt, een buitengewoon lekker ding, zou ik willen zeggen. Ik heb wel eens tegen mensen gezegd : “Jij hebt een smaak als een rotte appel”, maar dat kan ik bij u niet zeggen.

      Geliked door 1 persoon

  7. ruud van hagen zegt:

    laten wij als Nederland eens net zo handelen als de Arabische eb Noord Afrikasnse landen weigeren om ze toe te laten.

    het blijkt zo agressief gedragende menigte vooral de Hamas verheerlijkers, snap niet dat de Nederlandse anarchisten daar achter staan.

    Like

  8. Ravian zegt:

    En als dat niet helpt de mitrailleur…

    Geliked door 1 persoon

  9. Julia zegt:

    Gewoon plank gas geven wie is nu nog niet klaar met die klimaatterroisten. Wat is het probleem om het leger in te zetten? 11 maart 2023 Actievoerders van Extinction Rebellion die nat zijn geworden door het waterkanon kunnen bij de brandweer droge kleding halen. De gemeente Den Haag laat weten dat de brandweer uit voorzorg een tent heeft neergezet op de Zuid Hollandlaan in Den Haag. Demonstranten kunnen daar ook een medische controle krijgen. Het is te ziek voor woorden. Tijdens coronademonstraties werd flink gemept met behulp van romeo’s. Nu ziet het tuig kans om koningsdag dwars te zitten alsme die pro-Palestijnen oppakken en uitzetten is de enige optie. Ze gaan maar demonstreren waar ze thuis horen. Onze algehele samenleving is ontwricht en hoelang moet wij daar nog genoegen mee nemen. Dit is Nederland met haar ruggengraatloze zogenoemde linkse burgemeesters om te kotsen.

    Geliked door 2 people

  10. Levi Goudstrauss zegt:

    Dit land is al zover afgegleden dat onschuldigen opgepakt worden, aangehouden en gearresteerd en dat vieze vuile misselijkmakendende door de overheid ondersteunde crapuul van o.a. XR maar ook ander vullis straffelloos en ongehinderd een snelweg mag bezetten. Dan heb ik dus twee vijanden in een klap: XR-terroristen en de geuniformeerde terroristen van welleer die ook al 80 jaar geleden mensen op transport stelden! En ik me maar kapotwerken voor dat zootje vullis! Ze stonden wel al met nota bene het leger!!! klaar om een demonstratie van boeren in Den Haag te verhinderen, denk daar eens over na, het leger inschakelen tegen onze boeren! En iedereen vindt dat “normaal”????

    DE RAPEN ZIJN GAAR!

    DE RIEK IS GESCHERPT!

    DE KOGEL IS DOOR DE KERK!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie