De volgende “complottheorie” is een feit: Trudeau kondigt trots sociaal kredietsysteem aan voor Canadezen

(Door: Robin de Boer)

Financiële instellingen berekenen je kredietscore om te bepalen hoe verantwoord je omgaat met geld. Bijvoorbeeld of je je rekeningen op tijd betaalt. Dat zegt de Canadese premier Trudeau in een filmpje op sociale media.

Als je een lening aanvraagt, zoals een hypotheek om je eerste huis te kopen, kijken ze naar je kredietscore. Hoe beter je kredietscore, hoe beter de hypotheek die ze je kunnen bieden, aldus Trudeau. “Je hebt dan meer keus als je een huis gaat kopen, omdat de bank erop vertrouwt dat je de lening aflost.”

“Als je jarenlang op tijd je huur betaalt, zou dat moeten bijdragen aan je kredietscore. Dat zou in je voordeel moeten werken. En dat gaat binnenkort ook gebeuren”, zei de premier. “We gaan de spelregels veranderen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De volgende “complottheorie” is een feit: Trudeau kondigt trots sociaal kredietsysteem aan voor Canadezen

  1. Lee zegt:

    Dan is het heel simpel, zorg dat je geen schulden hebt en ga geen leningen aan!

    Like

  2. Marc zegt:

    Ongelooflijk!

    Like

  3. ronjaspers zegt:

    Die trudeau is een zoon van die smerige communistische dictator,fidel castro uit cuba.

    Geliked door 1 persoon

  4. Peter. zegt:

    Als iedereen nu zijn geld gaat halen bij de bank,zijn ze over 5 minuten allemaal te laat,en wat hebben ze een grote bek tegen de klanten,laat de banken doodvallen,samen met die parasieten die het zogenaamd goed voor hebben met de bevolking .

    Like

  5. Yvonne zegt:

    eng arrogant mannetje, hij vind zich zelf zo geweldig, weer zo n marionet van Schwab, we gaan de spelregels veranderen, nee ze willen volledige controle over de mensen, wat ze bezitten, wat ze doen ,wat ze kopen

    Geliked door 2 people

  6. Ravian zegt:

    De firma list & bedrog in actie…

    En de domme kudde zal er wel weer intrappen…

    Geliked door 1 persoon

  7. Julia zegt:

    Ook het WEF kartel de demissionaire bende zal dit heel snel invoeren in ons land. Prijs de dag maar niet voordat het avond is een aanzet is door Knot DNB al gemaakt. https://www.telegraaf.nl/financieel/1375503961/als-bevolking-niet-meewerkt-dan-verplicht-spaargeld-inzetten-om-woning-

    Koningin Máxima heeft tijdens een bijeenkomst van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in Washington afgelopen oktober gepleit voor het invoeren van een Central Bank Digital Currency (CBDC): een programmeerbare digitale munt, waarmee de overheid het gedrag van burgers volledig kan controleren. Dit meldt Ido Dijkstra in De Andere Krant.

    “Met CBDC’s kunnen we precies controleren waar het geld voor wordt gebruikt, bijvoorbeeld alleen voor voedsel”, stelde Bo Li, de tweede man bij het IMF, op de bijeenkomst. Financieel journalist Arno Wellens noemt het pleidooi van Máxima “een ernstige aantasting van de democratie”. Hij vindt haar actie onacceptabel voor een ongekozen functionaris. “Waar bemoeit dat mens zich mee?”

    Over ondermijning van onze democratie gesproken.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie