Het einde van de solidariteit: Duitse districtsvergadering wil geen nieuwe Oekraïners meer

(Vertaling: E.J. Bron)

In heel Duitsland zuchten districten en gemeenten onder de niet ophoudende stroom nieuwe migranten en onder de gedwongen implementering van steeds nieuwe asiel onderkomens. De gemeenten zijn al lang aan het einde van hun capaciteiten, en de onrust in de bevolking neemt toe.

Nu willen de districten in ieder geval geen nieuwe vluchtelingen uit de Oekraïne meer hoeven opnemen. De president van de Duitse districtsvergadering (DLT), Reinhard Sager, liet aan de “Neue Osnabrücker Zeitung” weten: “”We stellen bij alle belangrijke solidariteit met de Oekraïne mede de vraag of er zo veel mensen uit het door Rusland aangevallen land naar ons toe moeten komen.” Alleen al de deelstaat Baden-Württemberg zou ondertussen tweemaal zoveel Oekraïense vluchtelingen herbergen als heel Frankrijk, aldus Sager.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Nancy Faeser (SPD), zou het geruime tijd geleden hebben gehad over weerbestendige onderkomens in het veilige westen van de Oekraïne. “Misschien zou ook Polen bereid zijn om meer Oekraïense vluchtelingen op te nemen als er ondersteuning van de EU is”, verklaarde Sager, en verlangt: “Dat zou de Duitse regering dringend moeten aanpakken in plaats van te doen alsof de vluchtelingencrisis al lang opgelost zou zijn.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het einde van de solidariteit: Duitse districtsvergadering wil geen nieuwe Oekraïners meer

  1. bobzelf zegt:

    WHAHAHAAHAHAHA

    WACHT EFFE TOTDAT MIJN OOM DE DNEPR OVER STEEKT

    WHAHAHAHAHAH  WHAHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHAHA

    SAMSON DE UKRAINIANS OVER U . ZAL EEN SPROOKJE LIJKEN 

    DENK IK ZOMAAR

    Geliked door 1 persoon

  2. BosscheBol zegt:

    Links ziet het asielprobleem als een administratief probleem. Ze willen steeds meer opvang afdwingen en uiteindelijk zullen ze ze in onze huizen persen.

    En Wilders kan hier niets tegen ondernemen. Het is nu toch wel duidelijk? Ze praten over van alles maar NIET over de massa-immigratie. Dat stellen ze zo lang mogelijk uit en uiteindelijk zullen ze NIETS toegeven. VVD, NSC en BBB zullen helemaal NIETS toegeven. Dan kan Wilders kiezen: alweer toegeven en bijna al zijn kiezers voorgoed kwijtraken of zijn poot stijf houden. Dan is deze formatie afgelopen, krijgt Wilders de schuld en komt het Timmervarken in het torentje, precies zoals al maanden de bedoeling is. En wordt de immigratiekraan nog wat verder opengedraaid. Het blanke ras moet weg. Punt.

    Democratie, verkiezingen HET IS EEN GROTE LEUGEN. Willen we verandering dan zullen we nietS moeten nalaten.

    Geliked door 3 people

  3. Henk der Niederländer zegt:

    Whahahaha.

    Dus laten de Oekrainers zich verneuken door de Europesche regeringen en Kiev.

    De oekies die geen zin hadden om voor een junk te sterven gaan dus binnen no time als ilegaal bestempeld worden omdat ze geen geldige papieren hebben.

    Terug naar Oekraine dus zodat ze kapot geschoten kunnen worden terwille van Yankee doodle en de Oekrainse junk.

    Maar Europa werkt niet mee aan da uitroeing van de Oekies hoor, je zou me dat nooit horen zeggen

    Geliked door 3 people

  4. Peter zegt:

    pure discriminatie, vluchtelingen met een kleurtje zijn onbeperkt welkom.

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      Meer dan 80 jaar geleden, toen op 22 juni 1941 de Duitsers Rusland binnenvielen was het bijna precies andersom wat de Duitsers en die Oekraïners (Balten, Wit-Russen en veel Russen meegerekend) betrof! Toen werden de Duitsers namelijk vaak als bevrijders welkom geheten en wilden talloze Oekraïners graag Duitse soldaten in hun huizen op bezoek hebben om hen een brood, bad en een bed te gaan aanbieden!

      Helaas bleek dat die Oekraïners daarmee Trojaanse paarden in huis haalden omdat de Duitsers juist de Oekraïne sen andere volkeren als minderwaardig zagen, gelijk wat de radicale islam hier doet in Nederland! Het linkse tuig dacht namelijk ook dat men, gelijk naar die Oekraïners, de islamieten hartstikke lief, aardig, dankbaar en tevreden kon stellen door hen ook een bad, brood en bed aan te gaan bieden!

      Helaas zijn liefde, vriendschap, geluk, blijdschap, dankbaarheid en tevredenheid in geen miljoen jaar te kopen, verkopen en af te kopen omdat oververwennerij vaak het verkeerde effect heeft!

      Like

  5. Sobieski zegt:

    uitsland is inderdaad zwaar overbelast met vreemdelingen die er niet thuishoren, maar de Oekraieners zijn maar een klein deel daarvan, en daarbij zeker niet de ergsten.

    Polen heeft al meer Oekrainers opgevangen dan welk ander Europees land ook, wat ook logisch is gezien de geografische nabijheid, de linguistische- en culturele verwantschap, en veel familie- en historische banden. Polen is echter al lang aan de grenzen belandt van wat het aan kan op dat gebied. Als gevolg daarvan dreigen de banden tussen Polen en Oekrainers, die zich de laatste decennia steeds meer verbeterd hadden, nu weer te verslechteren, omdat de laatstgenoemden steeds meer beslag gaan leggen op ressourcen die eigenlijk voor de minder bedeelden onder de Polen bedoeld waren. Het waren ook niet altijd de besten onder de Oekrainers die zich op weg naar Polen begaven. Er zitten nl. ook een aantal criminele en fascistische elementen onder. Vooral die laatste groep doet door hun somd openbare (wan)gedrag veel trauma’s bij oudere Polen herleven, die in WO II slechte ervaringen hebben gehad met fascistische Oekrainers, ook wel Banderisten genoemd, die het vooral gemunt hadden op Joden, maar ook op etnische Russen en Polen.

    Meer Oekrainers elders in Europa opnemen is echter ook niet de oplossing. Het ondermijnt de toch al fragiele stabiliteit in de Europese opvanglanden, die sowieso al met hordes vreeemdelingen uit verdere streken opgescheept worden, die ook weer terug naar hun landen van herkomst zouden moeten terugkeren. Bovendien sterft het land Oekraine dan uit, en dat is precies het plan van de diabolische elites van het WEF, wat daarom dus voorkomen moet worden.

    Ten eerste willen ze dat hun corporate handlangers, de multinationals Cargill, Monsante, Bayer etc. de vruchtbare chernyzem (zwarte aarde) opeisen als ‘terugbetaling van schulden’ voor de geleverde wapens. Hier willen deze mafiose bedrijven dan genetisch gemanipuleerd voedsel gaan verbouwen, dat in de EU verboden is, en daarmee de EU met de eindproducten overspoelen, om zo de Europese boeren kapot te concurreren, en vervolgens het monopolie op de voedselvoorziening te veroveren. En wie daar het monopolie op heeft, kan vanuit die positie alles dicteren. Over de kwalijke gezondheidsschaden en genetische gevolgen van genetisch gemanipuleerd voedsel, dat ook deel van dat diabolische plan is, heb ik het dan nog niet eens.

    Ten tweede oefent een demografisch leeggebloed Oekraine als een demografisch vacuum een gigantische aanzuigkracht uit op invasies vanuit Afrika en de islamitische wereld, die dan door die kwade elite ook nog eens bewust gestimuleerd zal gaan worden. Op die manier wordt er op kunstmatige wijze een cultureel vreemdsoortig en vijandig gebied gecreeerd in het midden van Europa, pal tussen de Eurasian Economic Union (geleid door Rusland) en de EU-landen in, dat deze beide blokken, die eigenlijk zouden moeten samenwerken, juist geopolitiek uit elkaar drijft, en bovendien een directe bedreiging voor beiden vormt.

    Het is dus zaak dat Trump de verkiezingen wint in de USA, want alleen dan onstaat er mogelijk een bereidschap vanuit de USA om te gaan onderhandelen met Rusland. Als de USA over de streep is, volgt Europa, dat sowieso vreedzamer ingesteld is, vanzelf. Dan kan door onderhandelingen tussen het Westen en Rusland de vrede terugkeren in Oekraine, en als gevolg daarvan kunnen de meeste Oekrainers terugkeren naar hun eigen land.

    Als gevolg van de oorlog zullen er sowieso al gigantische demografische verliezen te betreuren zijn, alsook dient de kapotgeschoten infrastructuur geheel opnieuw opgebouwd te worden. Bij de wederopbouw van Oekraine zal het Westen dan moeten helpen, tot ieders noodzaak, en uiteindelijk ook tot ieders voordeel.

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      WHAHAHAHAHAHA GENIAAL  WHAHAHAHAHAHAHAA

      DUS U DENKT DAT PUTIN NOG OVER VREDESONDERHANDELINGEN 

      GAAT EN WIL PRATEN 

      WAT LIEF VAN U .. WHAHAHAHAHAHAHAHA

      HEEFT U NU NOG NIET DOOR DAT DE RUSSEN DUS AL DIE GEBIEDEN

      DUS  HAAST…. DANWEL ZO GOED ALS AL  IN BEZIT HEBBEN MET UW LEUKE VERHAAL OVER ……

      Ten eerste willen ze dat hun corporate handlangers, de multinationals Cargill, Monsante, Bayer etc. de vruchtbare chernyzem (zwarte aarde) opeisen als ‘terugbetaling van schulden’ voor de geleverde wapens.

      WHAHAHAHAHAAHHA . HELAAS IS ALLES DAN VOOR ’BASSIE ’

      DAT IS DE KOOSNAAM VOOR VLADIMIR PUTIN DUS

      ER IS NIETS MEER TE HALEN . DUS KAN DE WEF OOK DE HONDENZIEKTE KRIJGEN 

      WANT DAAR STINKEN DE RUSSEN OOK NIET IN …

      EN DAN DEZE GEDACHTEN GANG VAN U ??

      ??? . En wie daar het monopolie op heeft, kan vanuit die positie alles dicteren

      DUS BESTE VRIEND .ALS ALLES VOOR ’BASSIE ” IS DAN ??

      WIE HEEFT DN HET MONOPOLI OP ALLES ??

      JA JA ROEPT U MAAR . THE EMPEROR OF THE WORLD

      EEN OUWE KGB AGENT . TEVENS OUWE TAXICHAUFFEUR

      GEGROET IK HOOP DTAT U ER MORGEN NOG BENT ALLEMAAL

      ”HET SPEL IN NU OP DE WAGEN ””

      DE BEER IS LOS !!!

      DIKKE HUG ALLEMAAL . 

      VLADIBOB LEUK U ALLEN GEKEND TE HEBBEN WHAHAHAHAHAHA

      Like

  6. jansobieskireporter zegt:

    Duitsland is inderdaad zwaar overbelast met vreemdelingen die er niet thuishoren, maar de Oekraieners zijn maar een klein deel daarvan, en daarbij zeker niet de ergsten.

    Polen heeft al meer Oekrainers opgevangen dan welk ander Europees land ook, wat ook logisch is gezien de geografische nabijheid, de linguistische- en culturele verwantschap, en veel familie- en historische banden. Polen is echter al lang aan de grenzen belandt van wat het aan kan op dat gebied. Als gevolg daarvan dreigen de banden tussen Polen en Oekrainers, die zich de laatste decennia steeds meer verbeterd hadden, nu weer te verslechteren, omdat de laatstgenoemden steeds meer beslag gaan leggen op ressourcen die eigenlijk voor de minder bedeelden onder de Polen bedoeld waren. Het waren ook niet altijd de besten onder de Oekrainers die zich op weg naar Polen begaven. Er zitten nl. ook een aantal criminele en fascistische elementen onder. Vooral die laatste groep doet door hun soms openbare (wan)gedrag veel trauma’s bij oudere Polen herleven, die in WO II slechte ervaringen hebben gehad met fascistische Oekrainers, ook wel Banderisten genoemd, die het vooral gemunt hadden op Joden, maar ook op etnische Russen en Polen.

    Meer Oekrainers elders in Europa opnemen is echter ook niet de oplossing. Het ondermijnt de toch al fragiele stabiliteit in de Europese opvanglanden, die sowieso al met hordes vreeemdelingen uit verdere streken opgescheept worden, die ook weer terug naar hun landen van herkomst zouden moeten terugkeren. Bovendien sterft het land Oekraine dan uit, en dat is precies het plan van de diabolische elites van het WEF, wat daarom dus voorkomen moet worden.

    Ten eerste willen ze dat hun corporate handlangers, de multinationals Cargill, Monsante, Bayer etc. de vruchtbare chernyzem (zwarte aarde) opeisen als ‘terugbetaling van schulden’ voor de geleverde wapens. Hier willen deze mafiose bedrijven dan genetisch gemanipuleerd voedsel gaan verbouwen, dat in de EU verboden is, en daarmee de EU met de eindproducten overspoelen, om zo de Europese boeren kapot te concurreren, en vervolgens het monopolie op de voedselvoorziening te veroveren. En wie daar het monopolie op heeft, kan vanuit die positie alles dicteren. Over de kwalijke gezondheidsschaden en genetische gevolgen van genetisch gemanipuleerd voedsel, dat ook deel van dat diabolische plan is, heb ik het dan nog niet eens.

    Ten tweede oefent een demografisch leeggebloed Oekraine als een soort vacuum een gigantische aanzuigkracht uit op invasies vanuit Afrika en de islamitische wereld, en die invasie zal dan door die kwade elite ook nog eens bewust gestimuleerd gaan worden. Op die manier wordt er op kunstmatige wijze een cultureel vreemdsoortig en vijandig gebied gecreeerd in het midden van Europa, pal tussen de Eurasian Economic Union (geleid door Rusland) en de EU-landen in, dat deze beide blokken, die eigenlijk zouden moeten samenwerken, juist geopolitiek uit elkaar drijft, en bovendien een directe bedreiging voor beiden vormt.

    Het is dus zaak dat Trump de verkiezingen wint in de USA, want alleen dan onstaat er mogelijk een bereidschap vanuit de USA om te gaan onderhandelen met Rusland. Als de USA over de streep is, volgt Europa, dat sowieso vreedzamer ingesteld is, vanzelf. Dan kan door onderhandelingen tussen het Westen en Rusland de vrede terugkeren in Oekraine, en als gevolg daarvan kunnen de meeste Oekrainers dan weer terugkeren naar hun eigen land.

    Als gevolg van de oorlog zullen er sowieso al gigantische demografische verliezen te betreuren zijn, alsook dient de kapotgeschoten infrastructuur geheel opnieuw opgebouwd te worden. Bij de wederopbouw van Oekraine zal het Westen dan moeten helpen, tot ieders noodzaak, en uiteindelijk ook tot ieders voordeel.

    Mocht dit laatste scenario van vrede in Oekraine niet bewaarheid worden, vrees ik echter het ergste.

    Like

Plaats een reactie