“Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van”

(Door: Robin de Boer)

Trix was niet alleen een slechte koningin, maar is ook een slecht mens, zei oud-lid van de koninklijke familie Edwin de Roy van Zuydewijn donderdag in het NPO-programma Ongehoord Nieuws. “Zij heeft echt vreselijke dingen gedaan. Vreselijk.

Het is een wankel, corrupt systeem, zei hij over het koninklijk huis.

Lees verder>>>
(h/t “nemo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van”

  1. Alice zegt:

    Misschien een leuke aanvulling op dit artikel heer Bron. U had mijn ingestuurde link als reactie op ‘Keuningsdag’ gisteren al geplaatst. Misschien wilt u deze link nogmaals onder dit artikel plaatsen.
    (Hoeft natuurlijk niet 😝). Wel leuk ‘om het plaatje compleet te maken’.
    Ik hoop stiekem dat er nog meer onthullingen zullen volgen 💥🎉🎉🎉

    https://www.ninefornews.nl/oranjes-ontmaskerd-op-tv-ongebreidelde-macht-alles-wat-zij-willen-zal-geschieden/

    Wat zal Bea Bilderberg brommen!

    Geliked door 1 persoon

  2. Marc zegt:

    Ik heb het gisteren gezien. Buitengewoon spraakmakend!

    Bernard werd door Hitler aan Juliana gekoppeld, er was en aanslag op Juliana in 1938 door, nota bene, de SA en Zorregieta was, tegen de afspraken in, wel bij het huwelijk van Alexander en Maxima aanwezig.

    Lekker explosief allemaal.

    Beetje flauw van die Zuyderwijn vind ik zijn toespelingen op het uiterlijk van Amalia. Hij mag het wel noemen, maar iets minder expliciet kan ook.

    Als laatste dat Willem III zijn vader Willem II vermoordde. Dat staat in ieder geval niet in de geschiedenisboeken.

    Geliked door 2 people

  3. mooinique zegt:

    Niets verbaasd mij meer inz. deze parasieten. De Oranjes bestaan in feite officieel niet meer. Het is poppenkast. Opzouten tot aan de laatste!

    Geliked door 1 persoon

  4. Alice zegt:

    Nu we het toch over het ‘keuninklijk’ huis hebben:

    Het is een ouwetje maar ik kan er nog steeds smakelijk om lachen 🤣.

    Geliked door 2 people

  5. Alice zegt:

    En hier nog zo’n levensgevaarlijk sujet:

    https://x.com/TwTweetybird/status/1748450792422424600

    Past naadloos in de clan van verderf.

    Geliked door 1 persoon

  6. delamontagne zegt:

    Even een klein “dom” vraagje tussendoor !
    Leeft hij nog, Edwin de .Ro ..etc ?
    Iedereen weet wat er in minder beschaafde culturen dan de NL’-se gebeurt met mensen die zulke onaardige feiten vertelllen over lieden die in NL zowat beschouwd worden als : uit den himmel te zijn nedergedaald om ’t volk te dienen.
    De vader van Bea constrict.., sorry, Uw veurmalige konnegin, heb ik altijd een Griezel gevonden en toen was ik nog ’n puber.
    Je mag ’t niet schrijven, maar als je de man alleen al zag en hoorde, het Na..sm droop er zowat vanaf.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ delamontagne op 26-4-2024 om 12.47 u.

      Ik weet ’t niet helemaal zeker, maar de tv-uitzending met die man, Edwin de Roy enz. was live, dus tóen was hij nog in leven.

      Maar ja, zoals u óók wel weet, met de zg. “elite” weet je ’t maar nooit : zo fiets je lekker een stukkie rond en plots lig je dood op de straat, zomaar.

      Ja ja, hr.dela. enz., we leven in zéér onzekere tijden ! Maar uhhh …….. ik neem aan dat u, geheel in oranje gekleed, deze dag doorbrengt ? 😉😉

      Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      delamontagne.Het is zelfs in de nederlandse MSM onlangs bekend gemaakt. Dat de overleden nepprins bernhard. van het onwettige oranje koningshuis een nazi was,en heel close met de nazi,s hitler,en himmler.

      Geliked door 2 people

  7. nemo zegt:

    Een van ON’s levendigste uitzendigen, op zijn zachtst gezegd. Edwin de Roy van Zuydewijn kreeg de unieke kans om zijn woede te uiten. Daar maakte hij volop gebruik van, ten koste van de andere deelnemers.Tom de Nooijer wees hem er meerdere malen op dat hij ook bewijs moest leveren voor zijn soms schandalige beschuldigingen, maar daar kwam weinig van terecht.
    Zijn uitspraak over de latere Duitse bondspresident von Weizsäcker is in ieder geval geen argument dat republikeinse staatshoofden beter zijn dan monarchale.
    Toch zijn zulke programma’s goed. Kijkers moeten zelf beslissen wat ze accepteren of verwerpen. We hebben geen kindermeisje nodig dat ons de waarheid in een zuigflesje serveert. Als het voor één keer de waarheid is…

    Like

  8. karton zegt:

    Ik heb de uitzending gevolgd en ‘t relaas betr. het “koningshuis” gehoord, ook als er maar 50% de waarheid zou zijn, zou ik zeggen : “D’ruit met dat buitenlandse zootje”, er zit nl geen spatje NL-bloed in.

    Ome Bobobobob kent vast nog wel een fraaie benaming voor die Argentijnse Pampa Poes !

    Like

    • ronjaspers zegt:

      karton.Op landverraad staat de doodstraf,het onwettige oranje nepkoningshuis.En bilderberg groep zit ook achter die genocide op de nederlandse bevolking.Met die dodelijke corona vaccina,s.

      Geliked door 1 persoon

  9. Julia zegt:

    De onderdanen zouden allemaal eens gratis het Oranje Zwartboek door de brievenbus moeten ontvangen. Oranje Zwartboek De ontluisterende geschiedenis van onze koninklijke familie. Ben benieuwd wie er nog met vlaggetjes blijft zwaaien.

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      In Friesland is er zelfs een zekere Piet de Haan die een koninklijk lintje zou gaan ontvangen maar dit subiet heeft geweigerd omdat hij namelijk niets met het koningshuis heeft!

      En ik kan hem zelfs daarin geen ongelijk geven want wat heb je eraan om zogenaamd iets van een ander cadeau te krijgen als je ten eerste de gulle gevers niet eens persoonlijk kent en ten tweede zelf niet eens moeite doet om iets van een ander te verwerven.

      Ikzelf krijg bijvoorbeeld op mijn mailbox ook wel eens allerlei mails dat ik enkele tonnen aan euro’s of dollars cadeau zou krijgen van “doodzieke” mensen die mij zogenaamd tot erfgenaam willen benoemen! En ik ga daar, net als Piet, NOOIT op in omdat ik dit soort onbekende lui voor geen cent vertrouw!

      Laten ze het desbetreffende koninklijke lintje maar op de borst van een gorilla of chimpansee bevestigen wat die zullen daar toch helemaal niets van begrijpen!

      Like

  10. Hovawart zegt:

    Neem eens een kijkje in de Grote Kerk in Breda, en verdiep u in de bakermat van het vorstenhuis, in deze prachtig gerenoveerde kerk ligt een uitbundig praalgraf van hun verre voorouder, gestorven met het hoog in de bol maar met de broek op de enkels, een soa deed hem uiteindelijk de das om, afgebeeld in schamele kleding liggend op een rieten matje, het graf omringd door figuren die wel bekend stonden vanwege hun nobele deugden…..triest.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie