Dublin: 10.000 patriotten protesteren tegen vervangingsmigratie en asielwaanzin

(Vertaling: E.J. Bron)

Duizenden Ierse patriotten trokken gisteren door de hoofdstad Dublin om tegen de politiek van de open grenzen en de voortschrijdende vervangingsmigratie te protesteren. Het groots aangekondigde en mediaal de hemel in geschreven antiprotest viel met 100 deelnemers nogal schamel uit. In z´n geheel een krachtig signaal van een door leed geplaagde bevolking.

Get them out, get them out!”, klonk het gisteren uit duizenden kelen in de straten van Dublin. Tot 10.000 patriotten gaven in het kader van een “nationaal protest” een krachtig signaal af tegen de links-liberale politiek van de open grenzen en de voortgezette vervangingsmigratie onder de dekmantel van “asiel”. In het verleden vonden er al steeds weer lokale demonstraties en protestacties plaats – gisteren sloot men zich voor het eerst in het hart van Ierland aaneen.

Antiprotest geflopt

In de media krijgt het grote protest nauwelijks aandacht, de video´s en foto´s, die de omvang van de demonstratie documenteren, vinden op dit moment alleen via X/Twitter hun weg naar het publiek. Ierse systeemmedia spreken van “enkele honderden deelnemers” en focussen zich vooral op het antiprotest. Luchtfoto´s laten echter zien dat dit met misschien net honderd deelnemers uitermate klaaglijk is uitgevallen en in schril contrast staat tot de patriottische massa´s.

Door leed geplaagd eiland

Inderdaad was dit signaal al lang noodzakelijk, want Ierland werd in de afgelopen twee jaar regelrecht door een migrantengolf overspoeld: tussen april 2022 en april 2023 steeg de immigratie in totaal met 31% naar meer dan 141.600 migranten. In vergelijking met 2021 is de immigratiestroom daarmee bijna verdubbeld. Terwijl sindsdien regelmatig “incidenten” het land choqueren, treedt de regering met draconische meningswetten tegen migratiecritici op.

Verzet organiseert zich

Maar de demonstratie gisteren was er een onmiskenbaar teken voor dat de windt begint te draaien. Al sinds enkele maanden levert de Ierse bevolking door lokale initiatieven en protestacties verzet. De regering reageerde onlangs bij protesten in toenemende mate met de mobiele eenheid, pepperspray en inslaan op opstandige buurtbewoners – tevergeefs. Het is te hopen dat het verzet nu niet afneemt, maar in de komende maanden meer vaart krijgt en de politiek nog sterker onder druk zet. Alleen dan is een echte ommekeer mogelijk.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dublin: 10.000 patriotten protesteren tegen vervangingsmigratie en asielwaanzin

  1. koosv8 zegt:

    Hoe houden we de mensen tam, NIETS MELDEN.

    DE MEDIA, DE GROTE ZWIJGENDE BEDREIGING VAN UW LAND

    Geliked door 4 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Ik stel mezelf de vraag als Ik het volgende lees:

    In de media krijgt het grote protest nauwelijks aandacht, de video´s en foto´s, die de omvang van de demonstratie documenteren, vinden op dit moment alleen via X/Twitter hun weg naar het publiek. Ierse systeemmedia spreken van “enkele honderden deelnemers” en focussen zich vooral op het antiprotest. Luchtfoto´s laten echter zien dat dit met misschien net honderd deelnemers uitermate klaaglijk is uitgevallen en in schril contrast staat tot de patriottische massa´s.

    Hebben ze daar ook een NOS in Ierland

    Geliked door 2 people

    • IZ zegt:

      Ja, ook hier NOS en allerlei. Helaas geen Ongehoord of Andere Krant e. d.. Het eiland is te dun bevolkt en de afstanden zijn groot. 1/3 Heeft geen internet. De zwaarste LockDowns gehad met heel veel schade ah bedrijfsleven. Het eiland is vooral afh. van vleesuitvoer en toerisme. Dat laatste is vrijwel kapot. Met Portugal en IJsland is Ierland het zwaarst geprikt en heeft vanaf dag 1 vd prikken de hoogste oversterfte!! Het is gruwelijk hoe de Olifant niet bespreekbaar is..

      Geliked door 3 people

  3. jansobieskireporter zegt:

    Geliked door 1 persoon

  4. antiislamnu zegt:

    We moeten beginnen om de media uit te schakelen al hun gebouwen de fik er in gemeente huizen belasting kantoren alles de fik er in. Zulke droomen heb ik wel eens en dat dan alle smeerlappen die ons land van binnen uit kapot maken aan bomen hangen 😂👍

    Geliked door 6 people

    • loekie zegt:

      je drukt je netjes en timide uit maar de idee bevalt me wel 🙂

      Geliked door 3 people

    • 007lucia zegt:

      ik geloof in de historische besmettelijkheid der dromen

      gelukkig komen de ieren in opstand

      snap niet dat een volk met ballen

      zich zo lek heeft laten prikken

      Meanwhile zijn er hier idioten met i-net

      die al die qut-verhalen over stikstof geloven en klimaat gewauwel

      voor zoete koek tot zich nemen

      ik zweer het je, we leven in een tijd

      waarin de doorsnee kat of hond

      stukken slimmer is dan de baas

      mijn 2 katten, kunnen zo een summa cum laudetje doen

      hun nederlands is slecht en ze kunnen tot minstens 6 tellen

      dus vergelijkbaar met een typisch nederl.student.,..

      de één heeft talent voor dokteren..de ander is manipulatief en crimineel

      …denk van hem, dat wordt dus een carrière in de politiek

      Geliked door 1 persoon

  5. loekie zegt:

    moord en doodslag tegen de gore politieke smeerlappen die dit willens en wetens uitvoeren; Alleen dan is een echte ommekeer mogelijk.

    Geliked door 3 people

    • zonnetje55 zegt:

      We worden die kant opgedreven.. Lynchpartijen zullen onvermijdelijk zijn, omdat het Rechtssysteem failliet is en mensen ten einde raad beginnen te geraken. Dan zal de “Elite” ingrijpen met een EU leger en migranten in politiepak gehesen…

      Geliked door 4 people

  6. Julia zegt:

    Dit zullen wij in Nederland nooit meemaken. De patriotten hier liggen te slapen op de bank, spelen een spelletje en genieten massaal als een losgeslagen menigte van een voetbalwedstrijd bij overwinning van één of ander elftal komen er duizenden van de bank. Maar ja het is het klootjesvolk dat zich zoet laat houden zoals de Romeinen dat destijds al deden geef het volk brood en spelen” de uitdrukking die slaat op de praktijk om de gunst van het volk te winnen door oppervlakkige behoeften van het volk te lenigen, namelijk eten en vermaak.

    Like

Plaats een reactie