FOTO

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; José)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTO

  1. ronjaspers zegt:

    Omgekochte of gechanteerde “marionetpoppen” van de bilderberg groep (WEF)

    Geliked door 2 people

  2. Egbert zegt:

    heeft de Bijbel toch gelijk…en mensen maar blijven zoeken naar alternatieven om proberen te bewijzen dat GOD De Uitvinder van het leven ongelijk heeft, elk mens zou toch van nature goed zijn???

    Geliked door 1 persoon

  3. Andre zegt:

    Mevrouw de voorzittert van het nep en fop EU parlement is vandaag in Kiev om maasa moordenaar Zelenskii een hart onder de riem te steken. Zo dat zal Rusland leren. Roberta Metsola zit er nog steeds na haar illegale sigaretten handeltje net als Rutte die maar niet weg wil.

    Geliked door 3 people

  4. Snappie zegt:

    De ontspoorde intelligente elite van macht en wereldwijde bezittingen van miljarden.

    zij staan boven de wet en zij staan boven de burgers de onderdanen van de EU.

    Zij bepalen de toekomst en zij bepalen ons lot. Het zijn egotrippers die tweedeling zaaien en de gewone man, vrouw en kind willen uitbuiten. Zij willen ons controleren, onze bezittingen, onze organen, spelen met onze gezondheid, zij spelen met onze welvaart, bestaan , vrede en transgender freaks maken, cyborg slaven met een kill switch. Mens machine zonder geslacht non binaire , zonder gevoel , zonder emoties.

    De psychopaat en seriemoordenaar Jeffrey dahmer had precies de zelfde gedachten, maar ja hij is geboren als arme low life. Sores is ook een psychopaat en die weet de EU goed te bespelen.

    De top is verrot!

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    De corruptie speelt een enorme omvang zowel onder het klapvee in Brussel en onze zogenoemde demissionair kabinet. Dat demissionair zooitje toont tot op heden nog alle macht en voert zonder blikken of blozen allerlei dictatoriale maatregelen door dat volgens de grondwet voorzover deze nog wordt gehandhaafd niet door een demissionair kabinet genomen mogen worden. Aangezien wij blijven zitten rondom de formatietafel met de wolf in schaapskleren de WEF keffer Omtzigt zal een nieuw rechts kabinet nog heel lang moeten wachten. Omtzigt handelt puur uit opdracht om de formatie van het kabinet Wilders onderuit te halen. Europese verkiezingen is net als in veel landen een schijndemocratie ook Von der Leyen heeft zich weer verkiesbaar gesteld en zolang de kroon op de kop van dit verwerpelijk wijf geplakt blijft zal er helemaal niets veranderen. Hoelang is het allang bekend dat er onder de zogenoemde zakkenvullende europarlementariërs corrupt zijn en wat is er aan gedaan helemaal niets het is gewoon de doofpot ingegaan onder de deksel van de stinkende beerput. Het is werkelijk een schande. https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10538655/bijna-een-kwart-europarlementariers-was-betrokken-bij-schandaal-of-overtreding Kortom stemmen heeft geen enkele zin omdat burgers gewoon worden genegeerd en de invloed van het WEF/Bilderberg en de VS een grote rol spelen.

    Like

Plaats een reactie