Hebben we dat wat nodig is om in het Midden-Oosten te leven?

(Door: Victor Rosenthal)

Israël moet sterke, ongebonden natie worden

De strijd om een Joodse soevereine staat in Eretz Yisrael op te richten en te handhaven duurt al meer dan honderd jaar. Sinds 1948 heeft het bestaan van de staat verschillende keren op het spel gestaan. Dit is er één van. Onze eindeloze oorlog is in de eerste plaats met de Palestijnse Arabieren, maar van tijd tot tijd nemen ook andere naties deel aan de confrontatie. De oorlog is in wezen een stammen-/religieoorlog tussen moslims en Joden over dit land. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hebben we dat wat nodig is om in het Midden-Oosten te leven?

  1. Ravian zegt:

    Correcte analyse.

    Israël moet zijn afhankelijkheid van de VS beëindigen, en zijn grondgebied van islamieten zuiveren, enkel dan heeft Israël op de lange termijn een toekomst.

    En op korte termijn moet Hamas, en haar supporters, vernietigd worden, ook dat is essentieel.

    De islamitische pogrom van 7 oktober 2023 MOET afgestraft worden, de islamieten mogen daar geen enkel profijt uit kunnen trekken, het moet ze enkel pijn en verlies brengen.

    Het zou dus een goede zaak wezen als Israël de Gaza strook nu bevrijd en alle er nog wonende islamieten er uit flikkert.

    Das namelijk het enige soort signaal wat islamieten begrijpen en respecteren.

    Geliked door 4 people

    • delamontagne zegt:

      Helemaal ee eens, Maar……….er wonen/verblijven in Israel ook veel Arabs en die zijn of Chr. of muslim of [ nog verstandiger ] gewoon mens.
      Moet je die dan ook verdrijven ? ? ?
      NEE, alleen de giftige giflam moet ontkracht worden, dat zal heel veel ellende in de wereld beëindigen……

      Geliked door 2 people

      • Ravian zegt:

        Yep, het gaat om de islam, en nergens anders om.

        De islam is een kwaadaardige intolerante ideologie die zichzelf als religie verkoopt, wat in combinatie met de menselijke aard, de onder meer dan driekwart van de mensheid bestaande drang om te ‘geloven’, een gevaarlijke combinatie is.

        Het betreft hier een ontstellend wrede vrouwen discriminerende ideologie die de hele wereld aan zich wil onderwerpen, en die achterbaksheid en geweld predikt om dit te realiseren.

        En zodra deze islam zich in achtergebleven (onderontwikkelde) stammenculturen vestigt, zoals in het Midden Oosten en Afrika, ontstaat er een levensgevaarlijke gifcocktail.

        Daarom moet de islam uitgeroeid worden, om te beginnen in de Westerse wereld, Israël inbegrepen, maar uiteindelijk wereldwijd, omdat vreedzaam samenleven met deze ideologie onmogelijk is.

        Wat de Westerse bevolking door de linkse politiek en media onterecht is wijsgemaakt over Rusland en Oekraïne geld juist voor de islam en Israël, maar dat wordt dus door diezelfde linkse politiek en media onder de mat geveegd.

        Het is niet Rusland maar de islam die onze Westerse samenleving bedreigt, en het brandpunt van de oorlog die de islam tegen ons voert bevind zich momenteel in Israël.

        De IDF vecht ONZE oorlog terwijl de islamitische 5de colonne zich al over heel West Europa verspreid heeft, en ons allemaal een “7 Oktober” boven het hoofd hangt.

        Dit voor al die idioten die denken dat Gaza een ver van hun bed show is…

        Geliked door 1 persoon

  2. delamontagne zegt:

    ………..moslims kunnen een SOEVEREINE Joodse entiteit in Dar al Islam niet tolereren. Het is een belediging voor de islam……….
    / / / /
    DIT IS DE WAARHEID ALS ’n K..,
    nee,, het is ’n waarheid net zo groot/groter dan de achterlijkheden in de coran over gevleugelde naar den hemel vliegende paarden, de 70 maagden, de nog veel groterder NONSENSE, één-en-al verzonnen achterlijk leugens zijn.
    HELAAS, de NL’ers/ EU’ers begrijpen niet dan wanneer de GIFlam de overhand krijgt in W-Europa er hetzelfde zal gaan gebeuren als in Israël.
    LEVE ISRAEL, dat ze onoverwinnelijk moge zijn en nog lang zullen blijven betsaan.

    Geliked door 2 people

  3. Svalbard zegt:

    Gezien de tientallen jaren van geweld in de vorm van oorlogen en bloedige aanslagen, is het nu wel meer dan genoeg met dat extremisme! Een aparte Palestijnse staat mag er niet komen, want er zal geen enkele vrede door kunnen komen. Dat is in de Gazastrook al sinds de eenzijdige opgave van dit gebied in 2005 bewezen. Israël maakte een gebaar van goodwill, en het hoopte hiermee de vrede een kans te geven, maar het is natuurlijk mislukt, omdat de Hamas streeft naar niet alleen de vernietiging van Israël, maar naar het uitroeien van alle Joden, waar ook ter wereld. Over genocide gesproken! Hamas, Hezbollah en de Ayatollahs in Iran, het zijn de Nazi’ s van onze tijd. Zelfde monsters, andere naam.

    Like

Plaats een reactie