Het linkse monster onder uw bed is rechts

(Door: Bart Nijman)

Wiens toekomst willen we nou eigenlijk?

Iedere gebeurtenis is altijd de schuld van het gedrag van de ander. Woorden worden van betekenis ontdaan. En als we ieder onze eigen weg gaan, zoals we steeds nadrukkelijker lijken te doen, waar zijn we dan naartoe onderweg?

Een groep opgestookte studenten die zich onder sociale druk laat samenpersen tot een kluwen banale revolutionairen met kretologie die ze zelf niet eens lijken te begrijpen – daar kijken we niet meer van op. Dat een stad als Amsterdam en een universiteit als de UvA dagenlang toekijkt hoe campus en openbare weg worden gevandaliseerd zonder in te grijpen, verbaast helaas ook niemand meer. Dat de handhaving uiteindelijk zo tam wordt uitgevoerd dat demonstranten zelfs kans zien om politiebusjes te vandaliseren: sja, die studentjes kunnen pigs en fascists gillen zo hard als ze kunnen, dat maakt het allemaal nog geen waarheid.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het linkse monster onder uw bed is rechts

  1. BosscheBol zegt:

    Goed artikel. Jammer dat Eva Vlaardingenbroek een veeg uit de pan krijgt, maar als er in de rechterhoek geen kritiek meer mag, worden we net zo zielig als links.

    Geliked door 1 persoon

    • nikrophorus zegt:

      Precies, niks mis met verschillen van mening waarover gediscussieerd kan worden, laat de echokamers maar aan links over. Daar heb je geen meningen meer, alleen nog maar dogma’s, en wie die niet volgt is een racist/nazi etc. en moet gecanceld worden, want anders zijn de anderen in de groep niet meer “safe”. Een andere mening, help! Een teken van zwakte.

      Geliked door 1 persoon

    • wim zegt:

      Kritiek is toch echt wat anders dan een ‘veeg uit de pan’. Bovendien lijkt het mij verstandiger om in deze tijd alle alle tegenkrachten tegen het globalisme te bundelen in plaats van te sneren naar iemand die vanuit haar eigen overtuiging eenzelfde doel nastreeft.

      Like

  2. wim zegt:

    Typisch een stuk van ‘redelijk deugpersoon’ die even – heel strategisch- niet uit de linkse kast komt, maar ondertussen verteerd wordt van heimwee naar de tijden van weleer toen de grote mars door de instituties begon. U weet wel waar we nu de wrange vruchten van plukken. Het is donker in zijn kast, maar dat maakt niets uit. Zijn ogen zijn toch gesloten voor de realiteit, getuige het wegzetten van Eva Vlaardingerbroek, die het zou hebben over “een (zorgelijke!) demografische ontwikkeling”. Zorgelijk Bart? Een totaal uit de hand gelopen moedwillige (tegen alle waarschuwingen in en hoezo geen opzet?) marxistisch vorm van social engineering zul je bedoelen. Met de gevolgen daarvan worden we nu geconfronteerd. Geen begin van argument bij Bart. Behalve blind is Bart ook nog doof. En – dat is het ergste – totaal de weg kwijt op zijn zoektocht (vergeefse) zoektocht naar common ground.

    Geliked door 3 people

    • Henk der Niederländer zegt:

      Zeker kan Ik je inbreng goed begrijpen Wim.

      Het politiek correcte zal voorrang hebben dat maakt sommige collumns wat tenenkrommend.

      Of dit Bart Nijmans bedoeling is geweest is niet duidelijk maar hij had zich wat beter uit kunnen drukken

      Geliked door 2 people

  3. Svalbard zegt:

    Zowel in Amerika als hier is de geest uit de fles. Het kan bijna niet anders, of dit is allemaal georkestreerd door een aantal duistere geldschieters achter de schermen. Qatar is één van die geldschieters, die royaal met geld smijt naar meerdere Amerikaanse universiteiten. Hersenspoeling wordt echter ook op grote schaal toegepast, hoofdzakelijk uit linkse hoek. Je kan je afvragen hoeveel de diploma’ s van deze universiteiten nog waard is. Als zelfs professoren zich achter deze Palestina oproeren scharen, dan kan je je ernstig afvragen hoeveel nuttige kennis er nog aanwezig is. Wie zich een klein beetje in de geschiedenis verdiept, zal er al vrij snel achter komen dat Israël hier volkomen ten onrechte van genocide wordt beschuldigd. Niet om op te scheppen, maar ik heb mij behoorlijk verdiept in deze geschiedenis. Ik weet dus waar ik het over heb. Ook mijn meerdere reizen naar Israël hebben mij de nodige inzicht gegeven. Tijdens enkele van die reizen heb ik ook Gaza bezocht en dat was toen het nog in Israëlische handen was. Ook heb ik gesprekken gevoerd met een aantal zich Palestijnen noemende Arabieren, o.a. in Hebron. Ik ben dan wel geen professor, maar ik kan met zekerheid zeggen, dat mensen die nu anti-Israëlprotesten houden of zelfs pro-Hamas (ja, hoe dom ben je dan, ook al voer je een hoge titel?), totaal niet weten waar ze het over hebben!

    Men noemt ook steeds het Internationaal Recht, maar wat het precies inhoudt kan men niet zeggen. Maar wanneer we het Internationaal Recht erbij willen gaan halen, besef dan wel dat Israël volgens dat Internationaal recht geen bezetter van Palestijnse gebiexen is. Al het land tussen de rivier Jordaan en de Middellandse Zee behoort volgens het Internationaal Recht aan Israël, dus al die “From the river to the sea” schreeuwende protesteerders, roepen dus iets wat in tegenspraak is met het Internationaal Recht.

    Palestina is de naam die de Romeinen aan het gebied hadden gegeven, om de herinnering aan de naam van Israël uit de geschiedenis uit te wissen, over genocide gesproken. Maar de protesterende “studenten” hebben daar geen flauw benul van. Probeer je een gesprek aan te knopen, en je probeert uit te leggen hoe de vork in de steel zit dan vervalt men in hysterisch schreeuwen, of je in de rede vallen, zodat je überhaupt geen kans krijgt om je betoog op te bouwen.

    Eerlijk gezegd heb ik maar weinig vertrouwen in zogenaamd hoog opgeleide figuren, die over het geheugen van een goudvis beschikken. Als men zo dom is, dat men 7 oktober 2023 al is vergeten, of nog erger, ontkent wat er toen gebeurde, dan is het einde zoek.

    Geliked door 2 people

    • annetteebeltjes zegt:

      ik ben niet hoog opgeleid, maar ik kijk verder dan mijn neus lang is(niet de neus van Rutte) Elk verhaal heeft 2 kanten. Ik ben het met u eens.

      gr. annette

      Like

  4. bobzelf zegt:

    IK ZOU ZEGGEN SVALBARDY  …. PUTIN DID IT . TOCH ?????????????

    LEKKER WEER TROUWENS IN SOCHI 

    OOM BOB UIT SOCHI

    HOE IS HET MET JE VRIEND .DE MASSAMOORDENAAR VAN DE VACCINATIES

    IN ISRAEL ??? BEST PIJP ORGEL

    Like

  5. koddebeier zegt:

    De grootste moordenaars uit de geschiedenis waren Links !!!

    Geweld en rotzooi komt ook meestal van links, net als de kogels trouwens !!

    Like

Plaats een reactie