Nederland anno 2024: Joodse gedenkstenen worden uit straten gesloopt

(Door: “NieuwRechts”)

Op een stoep in Dordrecht is nu een gapend gat van dertig bij tien centimeter te zien. Hier lagen tot dinsdag drie struikelstenen ter nagedachtenis aan de Joodse familie Cohen de Heer. Deze zijn nu verdwenen, meldt RTV Dordrecht.

Kees Weltevrede van de stichting Stolpersteine Dordrecht werd hierover gebeld door buren. Hij is verbaasd over het incident. Sinds de oprichting van de stichting in 2004 zijn er 201 struikelstenen geplaatst in Dordrecht, maar nog nooit zijn ze weggehaald.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nederland anno 2024: Joodse gedenkstenen worden uit straten gesloopt

  1. Ton Ruygrok zegt:

    Het minste wat we kunnen doen is: niet wegkijken. Niet goedpraten. Niet uitwissen. Niet apart zetten. Niet ‘normaal’ maken wat niet normaal is.
    Koning WA
    Ik zie of hoor niks van die “Gigant” momenteel
    Ton.

    Geliked door 1 persoon

  2. Svalbard zegt:

    Ronduit schandalig! Ik hoop dat de dader wordt gepakt. Een forse boete plus de herstelkosten betalen is dan wel het minste. En verplicht(op eigen kosten natuurlijk) het holocaust museum bezoeken, onder politiebegeleiding.

    Like

  3. boorzalf zegt:

    Die zijn gewoon gejat door koperdieven, of een gelukzoeker die dacht dat het goud was. Er loopt wat schorriemorrie rond in dit land. Het wordt weer zomer en de “reizigers” komen weer naar ons land om te stelen wat los en vast zit.

    Geliked door 1 persoon

  4. Alice zegt:

    Welkom in 1930.
    Ons landt glijdt nu met de snelheid van een zilver bullet train regelrecht naar de afgrond. Walgelijk. Zeker als je dan terugdenkt aan 4 mei. Dat nooit meer…..

    Geliked door 1 persoon

  5. karton zegt:

    Niemand weet wie dit heeft gedaan; ik heb wél een vermoeden : hetzelfde soort als zij die, met veel plezier, ooit deelnamen aan de Kristallnacht.

    Geliked door 1 persoon

  6. Niek zegt:

    Hoe achterlijk ben je dan als je dit doet? Dan begrijp je iets niet en heb je totaal geen historisch besef. Toch zou ik wel eens willen weten welke NGO’s dit sponsoren want dat is de echte rede dat dit massaal gebeurt. Die hele oorlog gaat nergens over en is gemaakt en gecreëerd om de 3e tempel te bouwen want de rode vaarsen hebben zij al aangekocht om ritueel te slachten en daarna te verbranden en de tempel in te wijden met de as. Er is echter één groot probleem omdat de 2e tempel er nog staat. Koning Charles die vieze gore gluiperd en Risi Sunak ook omdat Hamas is opgericht door Israël maar ook Engeland zullen binnenkort de eerste boten met Palestijnen richting Europa varen om Israël de ruimte te geven die het nodig heeft, dit is allemaal opzet en georganiseerd waarmee ik geen enkele kant kies in het conflict maar ze liefst allebei uit de wereld te helpen, dus zowel Israël maar ook Hamas kunnen wat mij betreft de pot op! Maar om het verleden uit te wissen van eenvoudige burgers die vervolgd zijn geeft blijk van blinde haat tegen alles wat Joods is maar er is een groot verschil tussen Joden en Zionisten en als je dat niet begrijpt moet je wellicht terug de schoolbanken in voor een paar lessen geschiedenis.

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Diversiteit en links je hebt er enorm plezier van……………als al dat tuig in werkkampen zouden zitten !!

    Geliked door 2 people

  8. Ravian zegt:

    Onderdelen van de geschiedenis die in bepaalde mensen hun politieke kraam niet van pas komen worden gewoon gewist.

    Deze verwijderde “struikelstenen” zijn daar enkel het zoveelste voorbeeld van…

    Geliked door 2 people

  9. ronjaspers zegt:

    Een herhaling van WW2 de jodenhaat is terug van nooit weggeweest.

    Geliked door 2 people

  10. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Wat denk hoeveel MILJARDEN er in Dordrecht gepompt moeten worden om het niet te laten imploderen?? (mogen wij niet weten van de Landverraderszooi) Maar op een dag is het zo ver!

    Geliked door 1 persoon

  11. Julia zegt:

    Wat een gaaf land leven we toch. Moraal en respect is volkomen vernietigd en binnen onze samenleving worden wij overspoeld door het grootste tuig dat blijkbaar van geen ophouden weet zelfs kerkhoven moeten er ook aan geloven Op een begraafplaats in de Utrechtse wijk Overvecht zijn afgelopen weekend negentig graven vernield. Door wie en waarom dat gebeurde, is nog niet bekend. De politie is een onderzoek begonnen. Overvecht Utrecht dat zegt al meer dan genoeg het is een grote moslim enclave. Maar ze moeten nog onderzoeken door wie mag u raden. Lang leve de meerwaarde van een grote multi culti vergaarbak voorheen Nederland.

    Like

Plaats een reactie