Dankzij salafisten en elitaire UvA-stumperds wordt Wilders opnieuw de grootste

(Door: Bart Reijmerink)

Maandag 6 mei, print die datum goed in uw hoofd. Waarom? De PVV won de Tweede Kamerverkiezingen namelijk al op 7 oktober – voornamelijk door de nasleep daarvan in onze westerse straten – toen de Hamas-barbarij losgelaten werd op Israël. 6 mei is de dag dat een nieuwe verkiezingszege voor de PVV bij de Europese Parlementsverkiezingen op 6 juni is ingeleid. Opnieuw kon Nederland het linkse monsterverbond in optima forma zien. Naïeve linkse studentjes die samenwerken met geharnaste communisten en salafisten zorgen dat Wilders opnieuw zal zegevieren. Bedankt links Nederland!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dankzij salafisten en elitaire UvA-stumperds wordt Wilders opnieuw de grootste

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Bart noemt ze hier elitaire UVA stumpers, maar Ik zou ze eerder elitaire UVA hersendoden noemen die in plaats van een geheugen een zeef in hun achterlijke kop hebben zitten, waar elke herinnering eenvoudig doorheen sijpelt

    Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    Waarom gaat iedereen voorbij aan het feit dat de meeste incidentjes voortkomen uit de islamitische geloofsoorlog, de haat groeit met het aantal moslims. Wilders laat tenminste de olifant in de kamer zien.

    Like

  3. Egbert zegt:

    het is nu nog steeds mogelijk om nederland te verlaten voordat nederland vernietigd gaat worden. Maar ik besef ook dat iemand van het rode kruis me eens vertelde dat tijdens een enorme brand mensen liever aangaven om mee verbrand te worden dan om hun huizen te verlaten waar ze zo aan gehecht waren. Dus blijf anders lekker in nederland en word deel van de verschrikkingen die daar zullen gaan plaatsvinden!

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    De bilderberg groep is de grootste en de machtigste club in nederland en europa.

    Like

  5. Leo P.Arden zegt:

    We gaan binnenkort weer naar de stembus.

    Wedden?

    Like

  6. Leo P.Arden zegt:

    Ik steek de vlag uit(ondersteboven) als die LUL-DE-BEHANGER

    eindelijk van het politieke toneel verdwenen is.

    https://www.ninefornews.nl/de-jonge-over-coronaprik-die-is-teruggetrokken-na-bekentenis-over-bijwerkingen-hartstikke-goed-vaccin/

    Like

  7. Ravian zegt:

    En opnieuw zien we bevestigd dat ‘docenten’ van de UvA activistische linkse hufters zijn die niet leren maar indoctrineren.

    Deze lui horen allemaal een omgangsverbod met jongeren opgelegd te krijgen, en hun onderwijsbevoegdheid dient ingetrokken te worden.

    En hetzelfde geld voor al die andere activistische ‘docenten’ in het Nederlandse onderwijs die zeer beïnvloedbare kinderen met het linkse ‘woke’ gedachtegoed menen te moeten infecteren.

    Vervolgens valt dit gewoon onder ernstige geestelijke mishandeling van kinderen, waarbij permanent letsel veroorzaakt wordt, wat inhoud dat arrestatie en berechting voor ernstige kindermishandeling het volgende punt op de agenda is.

    En in het geval van LGBTQ ‘voorlichting’ in het lager en middelbaar onderwijs praten we ook nog eens over zedendelicten met minderjarigen.

    De ‘socialisten’ hebben ons hele onderwijs systeem gekaapt, en er een links indoctrinatie apparaat van gemaakt, net zoals de nazi’s (ook socialisten) dat in de dertiger jaren in Duitsland gedaan hebben.

    En het wordt dus hoog tijd dat we deze linkse Augiasstal opkuisen, zodat er aan het geestelijk verwoesten van de nieuwe generaties een einde komt, voordat onze hele beschaving er aan ten onder gaat.

    Geliked door 1 persoon

  8. Svalbard zegt:

    Wat heel kenmerkend is voor de huidige demonstranten, is dat je er geen zinnige discussie mee kan voeren. Het maakt niet uit of het om demonstranten in Nederland of in Amerika gaat. Ze uiten zich vooral in luidruchtig schreeuwen. Luisteren moet bij dat soort lieden nog worden uitgevonden, want als het al lukt om met ze in gesprek te komen, dan vallen ze je voortdurend in de rede, waardoor jij je betoog niet kan opbouwen. Bewijzen doen bij dit soort lieden dan ook niet ter zake, ze schreeuwen het gewoon weg. Kansloos zijn dit soort figuren, dus gewoon de studiebeurs intrekken, want dat geld kan dan wel beter besteed worden.

    Voor mij, en voor anderen die ik ken, is het een behoorlijke aanleiding om straks op de PVV te gaan stemmen. We zijn dit pro-Hamas geschreeuw meer dan zat!

    Like

  9. bobzelf zegt:

    Wat heel kenmerkend is voor de huidige demonstranten, is dat je er geen zinnige discussie mee kan voeren.

    ?????????????????????????

    MET JOU WEL DAN …WEGKRUIPENDE ENGNEKKIE. GRAFZERK KEPPELTJE ??

    OOM UIT SOCHI

    Like

  10. Julia zegt:

    Tja Wilders waarom dat eindeloos getreuzel waarom nog langer onderhandelen met de wolf in schaapskleren Omtzigt in plaats van met de vuist op tafel te slaan ondertussen staan nog steeds de grenzen wagenwijd open en heeft de demissionaire linkse bende het nog steeds voor het zeggen.

    Like

Plaats een reactie