VIDEO Indonesië

(En Indonesië wordt vaak genoemd als het land waar een ‘gematigde Islam’ heerst…)

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/TWitter; Wild Bill)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO Indonesië

  1. Peter. zegt:

    Ik zal mild zijn en Jetten er 75 geven ,en een maand later de andere 75 .

    Geliked door 4 people

  2. karton zegt:

    Lijkt me wel wat voor Robje Jetten.

    Geliked door 4 people

    • Blaffertje zegt:

      Volgens mij vind Robje een beetje SM wel lekker karton, denk je ook niet😂

      Like

      • karton zegt:

        @ Blaffertje op 11-5-2024 om 09.51 u.

        Ja, dat zou ook nog kunnen natuurlijk, dat die keutelstoter een mep met een stukje hout, wel lekker vindt ! Dan moeten we voor hem wat anders bedenken Blaf ! We laten hem gebruiken door een homo-olifant ……. dát zal hem leren, wat dacht je wat ?’

        (hoorde van de kleinzoon dat ‘t in Groningen erg rustig is in de studentenwereld; hij zag af en toe wel een heel klein groepje demonstranten in ‘t centrum, maar volgens hem waren dat hoofdzakelijk buitenlandse “studenten”. Hij beloofde mij “trouw aan de rechtse politiek”; wat zeg je me daarvan ?? 😂👍🙋‍♂️

        Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        👍🏻 slimme jongen

        Geliked door 1 persoon

    • Yvonne zegt:

      ik keek donderdag geloof ik naar OP1 waar ik nooit naar kijk ik wilde zien wat er over het songfestival gezegd werd daar zat Jetten bij met zijn enge vrolijke na gemaakte blik in zijn ogen en lul de behanger heel gewichtig zijn oordeel geven, ik heb gelijk de tv uitgezet, nu inmiddels zaterdag Joost mag niet mee doen ik ga kijken ik wil zien wat er gaat gebeuren

      Like

  3. bobzelf zegt:

    St. Petersburg, Pulkovo Airport: Russia has started mass Islamic deportation of illegal migrants after the terrorist attack at Crocusa. You have to do it in a regular way ..!!!

    https://x.com/IAMVICKYFANS/status/1788791432381337702

    OOM BOB UIT SOCHI

    IK DENK DAT OOM VLADIMIR DE ENJGE KANJER IS MET BALLEN IN DEZE COMPLEET VERZIEKTE WERELD

    Geliked door 6 people

  4. delamontagne zegt:

    In ieder geval een voorproefje voor NL IN NIET AL TE VERRE TOEKOMST.
    die ik gelukkig niet meer mee zal maken……..
    Oh,.oh.ooh, wat was dat nederlandse vooroorlogse koloniale bestuur toch immens SLECHT………….

    Geliked door 4 people

  5. Marijke zegt:

    De zoon van Kaag laat ook van zich horen: https://www.geenstijl.nl/5176132/toch-gek#fold

    Geliked door 3 people

    • Blaffertje zegt:

      O wat zullen ze genieten die demonstranten als ze aan de beurt zijn voor hun stokslagen delamontagne. Al die queers for Palestine krijgen en beurt. En al die lui met hun vrolijk gekleurde roze, blauw of wat voor kleur ze ook hebben komen ook aan de beurt.

      Ik zie in gedachten die verblufte gezichten al “Maar dat heb ik toch niet verdient? Ik heb het nog zo goed met jou voor. Ik heb mijn buurman nog de tanden uit de bek geslagen voor jou en nu door je mij dit aan? Au, au, au.)

      😁😁😁

      Geliked door 1 persoon

  6. bobzelf zegt:

    Amerikaanse inlichtingendiensten zijn van mening dat Vladimir Poetin “geen opdracht heeft gegeven” tot de moord op de Russische tegenstander Alexeï Navalny, die op 16 februari in een gevangenis in het Noordpoolgebied stierf. Deze onthulling, die eind april door de Wall Street Journal werd gepubliceerd, is afkomstig van geheime bronnen binnen de CIA, het Bureau van de Directeur van de Nationale Inlichtingendienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken en wordt binnen deze instellingen “algemeen aanvaard”.

    Volgens de WSJ “is de Amerikaanse beoordeling gebaseerd op een reeks informatie, waaronder enkele geheime inlichtingen, en een analyse van publieke feiten, zoals het tijdstip van de dood van Navalny en hoe deze de herverkiezing van Navalny overschaduwde”.

    De krachten die tot nu toe het meest hebben geprofiteerd van de dood van de tegenstander zijn niet het Kremlin, maar zijn rechtse tegenstanders, het Witte Huis en de NAVO, die allemaal onmiddellijk Moskou de schuld gaven toen Navalny stierf en daarvan misbruik maakten om anti-politieke acties aan te wakkeren. -Russisch sentiment. De oorlog tegen Rusland in Oekraïne, die alleen maar resulteerde in mislukte ‘tegenoffensieven’, enorme dodentallen en samenlevingen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan die steeds meer walgen van het geweld. Washington en zijn bondgenoten hebben de dood van Navalny deze winter uitgebuit in een poging nieuw leven in te blazen hun strijd voor ‘democratie’ in Rusland.

    Ze werken er nu aan om zijn weduwe, Yulia Navalnaya, tot erfgenaam van die rol te verheffen. Time Magazine heeft haar opgenomen in de zojuist gepubliceerde lijst van de 100 meest invloedrijke mensen van 2024. De tekst die eraan is gewijd, is geschreven door vicepresident Kamala Harris. Het Duitse nieuwsnetwerk Deutsche Welle en de prestigieuze Ludwig Erhard Summit van het land hebben onlangs aangekondigd dat Navalnaya hun jaarlijkse “Vrijheidsprijs” zou ontvangen.

    Noch het Witte Huis, noch de door de Wall Street Journal aangehaalde instanties reageerden op de onthulling van de krant. De New York Times en de Washington Post , die beide een leidende rol spelen bij het promoten van de anti-Russische lijn in de media, verborgen het nieuws en brachten er geen bericht over. Europese politieke commentatoren verwierpen het. Slawomir Debski, directeur van het door de overheid gefinancierde Poolse Instituut voor Internationale Zaken, zei dat “Poetin persoonlijk geïnvesteerd was in het lot van [Navalny]”, dus “de kans op dit soort onbedoelde dood is klein.”

    Het WSJ- artikel leidde tot krachtige veroordelingen van Navalny-aanhangers binnen de Russische oppositie. Leonid Volkov, een centrale figuur in de Anti-Corruption Foundation (FBK), opgericht door Navalny, zei dat degenen die tot deze conclusie kwamen “duidelijk niets begrijpen van hoe Rusland vandaag de dag werkt.” “Het idee dat Poetin niet op de hoogte was en de moord op Navalny niet goedkeurde, is belachelijk”, voegde hij eraan toe. Hij zei echter niet dat de berichtgeving door de krant over verklaringen van Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen vals was.

    Zodra de ineenstorting van de Russische tegenstander op een gevangenisterrein in West-Siberië werd aangekondigd, hield de FBK vol dat het hoofd van het Kremlin opdracht had gegeven tot zijn dood. Deze bewering is een cruciaal onderdeel van hun valse karakterisering van Navalny, waar hij voor stond, en de politieke beweging waar ze nu aan werken om de controle over te nemen. Volgens hen genoot de Russische tegenstander brede steun onder de bevolking, was hij geliefd bij miljoenen mensen en belichaamde hij de waarden van de democratie. Omdat hij dat allemaal was, moest Poetin hem vermoorden en hij heeft hem ook vermoord .

    Maar hun portret van Navalny – een extreemrechtse, Russische nationalist met een vrije markt die een bondgenootschap had gesloten met de fascisten, het belang hiervan vierde en geen steun van de bevolking genoot buiten de rijke lagen van de grote steden – was totaal absurd, net als hun zo – “bewijs” genoemd van de betrokkenheid van Poetin.

    In februari plaatste Maria Pevchikh, directeur van FBK (een organisatie die weigert informatie openbaar te maken over haar financieringsbronnen), een goed gemaakte zeven minuten durende video op YouTube waarin ze verklaarde dat “Navalny alles was wat Poetin nooit zou kunnen zijn zijn” en “dat hij hem daarom haatte.” Op de retorische vraag waarom het hoofd van het Kremlin hem juist nu moest vermoorden, antwoordt ze dat ze ‘het antwoord’ weet en dat ze ‘geen enkele reden of wens heeft om het te verbergen’.

    Pevchikh, die zeer goed verzonnen is, beweert dat Poetin heeft gehandeld om een ​​gevangenenruil tegen te houden die zijn organisatie had verkregen door druk uit te oefenen op westerse politici. Dit gebeurde, zegt ze, om indruk te maken op de kijker, met de hulp van ‘de rijkste mensen ter wereld’. In ruil voor Navalny zou het Kremlin Vadim Krasikov krijgen, een Rus die in Berlijn gevangen zat en beschuldigd werd van het plegen van een moord op bevel van Moskou. In plaats daarvan liet Poetin, volgens haar, nadat hij had besloten “dat ik van deze onderhandelingstroef af moest komen”, Navalny vermoorden. Dit was zijn oplossing om de uitwisseling van gevangenen niet voort te zetten.

    Als we negeren dat de FBK wordt gepresenteerd als een invloedrijke organisatie die westerse regeringen kan vertellen wat ze moeten doen (en niet andersom), heeft dit geen zin. Elke door de Russische regering goedgekeurde uitwisseling van gevangenen had alleen kunnen plaatsvinden met voorafgaande toestemming van de president. Als Poetin Navalny niet had willen vrijlaten, zou hij eenvoudigweg niet met de uitwisseling hebben ingestemd. Je vermoordt je eigen “onderhandelingsvaluta” niet. We halen het van de tafel en stoppen het in onze zak.

    Pevchikh is zich duidelijk bewust van haar niet-overtuigende logica en geeft toe dat de acties van Poetin “absoluut irrationeel” waren. Maar daar houdt het op, en het bewijs dat de Russische president Navalny heeft vermoord zou alleen daarop berusten.

    De onthulling van de WSJ dat meerdere Amerikaanse inlichtingendiensten hebben vastgesteld dat Poetin geen opdracht heeft gegeven voor de moord op zijn criticus, komt te midden van berichten dat de Russische oppositie wordt verscheurd door verschillende verdeeldheid. Terwijl machtige lagen van de Amerikaanse heersende klasse, althans voorlopig, hun publieke steun hebben betuigd aan de weduwe van Navalny, zijn er nog veel meer kandidaten voor de titel van Amerika’s belangrijkste lakei in Moskou.

    Zowel de Wall Street Journal als de New York Times hebben onlangs artikelen gepubliceerd over de spanningen tussen deze lagen, een thema waar de Financial Times vorig jaar ook aandacht aan besteedde. Ex-Russische miljardair Michail Chodorkovski, voormalig rechtse schaakkampioen Garry Kasparov, de in Kiev wonende Ilya Ponomaryov, de in Israël gevestigde sociale media-persoonlijkheid Maxim Katz, Yulia Navalnaya, Leonid Volkov en Maria Pevchikh, leden van de FBK, samen met anderen binnen en buiten Rusland strijden ze allemaal om de rol van oppositieleider.

    In een artikel van 19 maart betreurde de New York Times het ‘insulaire karakter’ van de binnen de FBK gegroepeerde tegenstanders, de onophoudelijke ruzies tussen hen en andere critici van het Kremlin en het feit dat de organisatie er niet in is geslaagd meer dan een groep tegenstanders bijeen te brengen. Enkele tientallen mensen namen deel aan een demonstratie ter herdenking van de dood van Navalny voor de Russische ambassade in Vilnius.

    Maar wat de meningsverschillen tussen de verschillende lagen van de anti-Poetin-strijdkrachten ook mogen zijn, ze hebben allemaal, zoals deze recente persartikelen duidelijk maken, een aantal dingen gemeen: een open vrije marktbeleid, haat tegen de Russische arbeidersklasse en een toewijding aan de VS. en de inspanningen van de NAVO om Rusland te ontmantelen en te domineren. Geen van hen geniet aanzienlijke steun van de Russische massa.

    In een artikel in de Wall Street Journal van 17 april met de titel ‘Infighting Divides Russian Opposition in Exile’ wordt gesteld dat ‘de meeste oppositiefiguren het eens zijn over een tweeledige strategie: ten eerste, geleidelijk onvrede zaaien binnen Rusland en de steun behouden van de 10 tot 20 procent van de Russen. van wie zij denken dat ze teleurgesteld zijn door de Russische president; ten tweede, om elke onrust binnen Rusland uit te buiten en er een straatbeweging van te maken of zich te scharen achter elke protestleider die op het toneel verschijnt.”

    Volgens de krant vatte oliemagnaat Michail Chodorkovski de situatie samen door te zeggen: “Ik ben bereid de duivel te steunen als hij helpt dit regime te destabiliseren.” Vooruitlopend op een verdeeldheid binnen de elites van Poetins regime zei Chodorkovski: “Je moet de ene groep slechteriken steunen tegen de andere.” Dit zijn de grote Russische activisten van de ‘democratie’.

    OOOOOCH , WAAOM ZOU JE EEN LUL MET VINGERS VERMOORDEN

    WAAR 2 OF 3 % VAN JE BEVOLKING FAN VAN IS

    BEETJ ZINLOZE BEDOENING TOCH …

    EEN HOOP HERRIE VOOR 30 MILJOEN PER JAAR OM RELLEN EN ONRUST IN MOSCOU TE VEROORZAKEN

    EN NU ?

    ZIJN VROUW GAAT HET OVERNEMEN ??

    DUS DIE HOER GAAT ONS REDDEN . SPRAK EEN RUSSISCHE WOORDVOERDER

    WHAHAHAHA

    JA RUSSEN ZIJN HEERLIJK DUIDELIJK EN NET ALS OME BOB UIT SOCHI

    LATERRRRRR.

    Geliked door 5 people

  7. afco61 zegt:

    Zo erg hard slaat tie nou ook weer niet.

    Geliked door 1 persoon

  8. Egbert zegt:

    moeten ze in nederland ook doen waar je als held beschouwd als je jezelf openlijk een homo noemt.

    Like

  9. Snappie zegt:

    islam lijfstraffen, marteling. Pim zei het al destijds de islam is een achterlijke cultuur vergelijkbaar met de middeleeuwen.

    Het zou verboden moeten worden.

    Like

  10. memaxq zegt:

    Laat ze alle weffers maar verrot meppen………..

    Like

  11. leeuw7 zegt:

    Vrijheid verdedigen: een eerbetoon aan de strijders van Israë!!

    • Deze aanvallen zijn niet alleen gericht tegen Israël en zijn inwoners, maar uiteindelijk ook tegen het Westen.
    • Tegenstanders van het Westen – of het nu gaat om religieuze fundamentalisten of autoritaire staten als China, Rusland en Iran en zijn bondgenoten – lijken erop gebrand een nieuwe totalitaire wereldorde op te leggen. Om dit te doen streven ze naar de vernietiging van de twee belangrijkste landen die hen in de weg staan: de Verenigde Staten van Amerika en Israël, de mondiale kampioenen van democratie, vrijheid, westerse waarden en mensenrechten.
    • Helaas gaat vrijheid vaak gepaard met de noodzaak om haar, soms met geweld, te beschermen tegen degenen die haar willen afpakken. Soms zijn hiervoor maatregelen nodig die vatbaar zijn voor kritiek van degenen die misschien een ander doel hebben.
    • Ik heb vertrouwen in het Joodse volk. Laat Israël een kans krijgen, laat haat en gevaar uit haar horizon verdwijnen, en er zal vrede zijn in en rond het Heilige Land.” – Elie Wiesel, aanvaardingstoespraak voor de Nobelprijs voor de Vrede, 10 december 1986.
    • Als volk van vrede verlangen de krijgers en alle burgers van Israël met heel hun hart naar zo’n tijd, maar eerst moeten er veldslagen worden gewonnen.

    https://www.gatestoneinstitute.org/20625/warriors-of-israel-defending-freedom

    De gestoorde antichristellijke ,neonazistische ,Woke,LGBTi,homoseksuele ,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s kunnen wat leren van het moedige Israëlische leger!!

    Like

  12. Svalbard zegt:

    Ter verduidelijking, dit is Atjeh, Noord Sumatra, waar de sharia leidraad is. Atjeh heeft als opstandige provincie autonomie afgedwongen. In de koloniale tijd was Atjeh ook al opstandig. Voor de rest van Indonesië gebeuren deze praktijken niet.

    Like

  13. Harry zegt:

    Heb vroeger in Indonesië gewerkt .

    Wij hadden een keurige oudere dame in dienst op het kantoor , die perfect Nederlands sprak en schreef ! ( Moet je nu eens mee komen ) !

    Die vertelde me dat , toen de Nederlanders daar nog waren , alles correct , snel en eerlijk werd geregeld !

    Had je gelijk , dan KREEG JE GELIJK !

    Géén corruptie , géén gekloot !

    Ze wilde dat wij weer in die bezetting terug zouden keren !

    Geliked door 2 people

  14. Julia zegt:

    Hou maar op. Destijds kunt u dit allen nog herinneren of hebben we allemaal als Rutte daar geen herinnering aan. Doordat Qatar gastland is van het WK voetbal 2022, dat op 20 november van start ging, stond de Golfstaat wereldwijd in de schijnwerpers. Sinds de FIFA het toernooi in 2010 aan Qatar toekende, is de erbarmelijke situatie van arbeidsmigranten in het land breed uitgemeten. Bouwvakkers, huishoudelijk personeel en anderen worden nog steeds geconfronteerd met het te laat of het helemaal niet betalen van loon, dwangarbeid en uitbuiting. De behandeling van arbeidsmigranten is slechts een van de vele mensenrechtenschendingen die in Qatar plaatsvinden. De autoriteiten onderdrukken de vrije meningsuiting, de persvrijheid en de vrijheid van vereniging. Het is bovendien zorgwekkend dat mensen berecht worden in oneerlijke processen. Vrouwen worden nog steeds gediscrimineerd, zowel in de wet als in de praktijk. En lhbti+-ers worden eveneens gediscrimineerd. Hier zijn zes dingen die je moet weten. 1 – Vrijheid van meningsuiting en persvrijheid De Qatarese autoriteiten gebruiken oneigenlijke wetten om mensen die kritiek uiten op de staat, onder wie zowel burgers als arbeidsmigranten, de mond te snoeren. Amnesty International documenteerde zaken van Qatarese burgers die willekeurig werden vastgehouden na kritiek op de regering en die werden veroordeeld na oneerlijke processen op basis van onder dwang verkregen bekentenissen. Zo werd Malcolm Bidali – een Keniaanse bewaker, blogger en activist voor de rechten van arbeidsmigranten – slachtoffer van een gedwongen verdwijning. Hij zat een maand lang in eenzame opsluiting omdat hij de benarde situatie van arbeidsmigranten onder de aandacht bracht. Qatar heeft weinig onafhankelijke of kritische media. De autoriteiten perken de persvrijheid in door beperkingen op te leggen aan omroepen. Zo is het verboden om op bepaalde locaties te filmen, zoals overheidsgebouwen, ziekenhuizen, universiteiten, accommodaties voor arbeidsmigranten en privéwoningen. Wie waren er vertegenwooridigd uiteraard Nederland.

    Like

Plaats een reactie