Duizenden criminelen op straat door overvolle gevangenissen

(Door: Valentijn Bartels)

DEN HAAG – Duizenden criminelen die nog een gevangenisstraf moeten uitzitten lopen nog vrij op straat omdat er door personeelstekort geen plek voor hen is in de gevangenis. Het gaat al lang niet meer uitsluitend om zogeheten zelfmelders die slechts kort moeten zitten: zelfs iemand die onder invloed verkeersdoden heeft veroorzaakt loopt voorlopig vrij rond.

Zo lopen 89 criminelen die langer dan een jaar in de gevangenis moeten zitten vooralsnog vrij rond, blijkt uit een brief van demissionair minister Weerwind (Rechtsbescherming, foto). Twaalf criminelen moeten langer dan drie jaar zitten en de hoogste straf is 4,5 jaar cel. Toch lopen ze allemaal vrij rond, omdat er door personeelstekort geen plek voor ze is in de gevangenis. Lege cellen zijn er wel.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duizenden criminelen op straat door overvolle gevangenissen

  1. Harry zegt:

    Wie gaat er nou godverdomme een neger verantwoordelijk maken voor de gevangenisstraf van zijn soortgenoten ?

    Onze overheid is allejezus stapelgek ! Er zijn voldoende echte Nederlanders die dit kunnen !

    Moslims , Negers , allemaal hetzelfde , maar uit verschillende hoeken !

    Had een echte Nederlander als klant , hij vertelde me bloedstollende verhalen wat er in die gevangenissen klaar vond in de tijd dat hij daar werkte !

    TUIG VAN DE RICHEL !

    Nu , na jaren van pensioen , kan ie er nóg niet over uit !

    Zó erg is het !

    in Dordrecht !

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Ik vrees dat de burgers nu maar zelf voorzieningen gaan treffen om zich veilig te stellen hieruit blijkt dat de algehele overheid alle macht is verloren en niet meer voor de veiligheid van burgers kan in staan. Miljarden verspild maar gevangenissen bij bouwen en te zorgen voor voldoende personeel blijft het probleem. De staatskas is geheel leeg geplunderd waardoor de burgers vogelvrij zijn, de zorg, de woningmarkt, het onderwijs onder zware druk staat kortom het is een losgeslagen oncontroleerbare bende veroorzaakt door jarenlang links wanbeleid. Veel politieke mislukkelingen uit het kartel Rutte zijn hem inmiddels al gesmeerd. Kortom het vergane Nederland dat is verworden tot een grote corrupte maffia bende in Den Haag en een corrupte bananenrepubliek waar multi culti het voor het zeggen heeft evenals al die klimaatterroristen en noem de rest van het links geteisem binnen onze samenleving maar op. Onze cultuur, normen en waarden zijn totaal vernietigd evenals dat onze democratie is vermoord. Zelfs onze nationale vlag is in de minderheid we zien alleen nog vlaggen zoals de Turkse, de Palestijnse, de Israëlische, de Oekraïnse vlag en niet te vergeten de woke regenboogvlag.Hier behoort maar één vlag dat is namelijk onze nationale vlag rood/wit/blauw.

    Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    ekort aan : woningen, onderwijs personeel, verpleegkundigen, buschauffeurs, vak-arbeiders, én, het belangrijkste : een chronisch tekort aan échte politici. We hebben al voldoende ongeciviliseerd negers/negerinnen in ons blanke landje,

    Geliked door 2 people

  4. Dr.heinz zegt:

    Landgenoten,..

    Weet u nog toen dat kabinetje RUTTE2 er was?

    Nou die heeft diverse politie bureaus, rechtbanken, en gevangenissen gesloten!!

    Em men heeft dat bespaarde geld in het buitenland uitgegeven, aan zinloze zaken!!

    Nu zitten wij met die criminaliteit !!

    Geliked door 3 people

  5. Olie bol zegt:

    wat een fantastisch land wat Nederland heet, er lopen meer los dan dat ze vast zitten.

    Geliked door 1 persoon

  6. Joannes den Hollander zegt:

    Sluit een deal met Gambia. Die hebben leuke gevangenissen in Afrika, weliswaar niet hetzelfde als in Nederland, maar dat is een kwestie van even wennen.

    Een enkelband dragen in huis kan natuurlijk ook. Maar deze dient wel te worden voorzien van een detonator die indien men buiten de afgesproken bewegingsruimte komt, een explosief doet ontbranden die ter hoogte van de enkel per direct een amputatie van de voet uitvoert. Bij sabotage van de enkelband volgt een zelfde correctionele straf. Moeten ze maar luisteren en als ze dat niet willen moeten ze maar voelen.

    Geliked door 3 people

  7. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Wat een teringzooi heeft die PvdA/GL i.s.m. VVD ons aller mee opgescheept .

    Bezuinigen op gevangenissen om mooi weer te spelen in het Buitenland met Miljarden .

    STEM ZE WEG op 6 juni .

    Geliked door 2 people

  8. adbos15460 zegt:

    ik zeg niks

    Like

  9. Tukker24 zegt:

    In één woord misdaad loont in ons landje. Met dank aan Pinokio die de afgelopen vijftien jaren alles gesloopt heeft. Zoals een vriend van me zij: “Het is kapot “.

    Geliked door 1 persoon

  10. boorzalf zegt:

    Een negert van d66 die dat soort zaken moet regelen, een kunta kinte in weer en wind.

    Geliked door 2 people

    • 007lucia zegt:

      ik geloof dat het criterium om bij d66 een ministerspost te verkrijgen, is dat je door en door verrot moet zijn, kijk maar naar die doos van een dr death

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie