“We zijn er klaar voor!” – Beangstigende boodschap van Moskou aan het Westen

(Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer Westerse landen de Oekraïne-crisis op het slagveld willen oplossen, is Moskou daar klaar voor.” Dit kondigde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov (foto) vandaag aan tijdens een consultatie betreffende zijn hernieuwde nominatie als minister van Buitenlandse Zaken in de commissie voor buitenlandse aangelegenheden van het Hogerhuis van het Russische parlement.

Ze hebben daar recht op. Als ze op het slagveld willen, wordt het op het slagveld beslist”, aldus de Russische topdiplomaat tegenover het persbureau “RIA Novosti”.

Lavrov vergeleek de Oekraïense conferentie in Zwitserland onder uitsluiting van Rusland – die volgens hem ultimatums aan Rusland inhoudt – met de “terechtwijzing van een schoolkind” , dat bij de directeur geroepen zou worden, zodra er over zijn lot beslist zou zijn.

Zo kan men met niemand praten, laat staan met ons”, verklaarde hij verder.

Lavrov sprak zich er bovendien tegen uit dat Zwitserland alleen maar over de vredesvoorwaarden van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal discussiëren. Hoewel er uiteraard meerder andere voorstellen zouden zijn, waarvan hij het Chinese voorstel het meest veelomvattend noemde.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “We zijn er klaar voor!” – Beangstigende boodschap van Moskou aan het Westen

  1. Peter. zegt:

    Even naar de parade gekeken in Moskou,daar moet je geen ruzie mee zoeken ,dat is duidelijk .Alleen snappen die sufkutten in Brussel dat niet .

    Geliked door 4 people

  2. bobzelf zegt:

    DE BEER LAAT ZIJN TANDEN ZIEN ……

    SLAAPT OOK NOOIT ……

    BANG VOOR WIE ???

    WELKE WAPENS HEBIIE NOG DAN ..WHAHAHAHAHAH

    DE RUSSISCHE OORLOGSINDUSTRIE DRAAIT OP VOLLE TOEREN

    DAG IN DAG UIT. AL DIK 2 JAAR …..

    GAAT OOK ERG SLECHT IN RUSLAND ?? WHAHAHA KIJK EFFE MEE

    ​You​

    Tue 3/19/2024 16:15

    Geliked door 6 people

  3. Andre zegt:

    Ja die gluiperd Rutte heeft al laten weten dat zn F16 meuk 6 maandjes is uitgesteld met zn grote smoel. Ik krijg nog 1000 eurotjes van die smeerlap en nog wat kinderbijslag met zn tokkie Ukies.

    Geliked door 2 people

  4. adbos15460 zegt:

    😂 ik hou van die ijzervreter . Hadden WIJ maar zukke . (!!!!!!) , neeee , wij hebben teflon markie. En men / mevr . Van puffelen . En d666 fapoortje ehhhhh…, hoe heet tie .., o ja , patersnotter . En allemaal bebpies . Kolere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 3 people

  5. Tukker24 zegt:

    Hoog tijd om de gehaktmolen stop te zetten en te gaan onderhandelen op weg naar vrede. Dit conflict maar in stand houden en eventueel uitbreiden kan leiden tot een derde wereldoorlog. ZIT U DAAR MET UW (KLEIN)KINDEREN OP TE WACHTEN?

    Geliked door 1 persoon

  6. Snappie zegt:

    het verdeelde eu dat bijelkaar wordt geschraapt door een wef dictatuur.

    onze politici zijn een agglomeratie aangegaan met de rijk multi nationals en verkopen hun ziel voor een elitaire honden baan. Oorlog tegen iedereen die niet bij de wefclub zit. Corruptie, belangenverstrengeling en ongrondwettelijke wetten die crimineel en ondemocratisch worden uitgevoerd.

    De EU moet keihard worden gesaboteerd dus dat wordt een burgeroorlog in alle wef lidstaten. Trap ze verrot links en rechts illegalen en moslims het is één grote tyfuszooi.

    Like

  7. Blaffertje zegt:

    Ik denk dat in augustus de bom barst en wij in oorlog komen met de Russen en WWIII begint. Als dat niet het geval is, dan hebben wij dat aan het geduld van Poetin te danken en niet aan dat oorlogszuchtige Brussel en Amerika.

    Maar eigenlijk zijn wij al in oorlog met Rusland.https://x.com/SaiKate108/status/1789578658128310330

    Like

Plaats een reactie