EEN DAAD VAN VERZET!

(Door: “Helena”)

Na maandenlang gesteggel was het afgelopen zaterdag 11 mei eindelijk zover en werd Ewin Wagensveld, de voorman van het burgerverzet en anti-islambeweging PEGIDA in de gelegenheid gesteld om zijn protestactie – het in de fik zetten van het haatboek – af te maken. Deze actie, die op 13 januari jl. op jammerlijke wijze werd verstoord door de opgehitste moslimbroedertjes met de “burgervader” Marcouch van Ernum (tegenwoordig beter bekend onder de naam Arnhemmistan) als lichtend voorbeeld! Het Jansplein werd naar islamitisch gebruik vakkundig gesloopt (zie mijn verslag “De slag om Ernum”) en Edwin kon ternauwernood een veilig heenkomen vinden, toen gelukkig de politie op tijd arriveerde, anders had de kopschopper hem met nog een high kick naar de eeuwige jachtvelden getrapt en de schuimbekkende roedel hem als hyena’s verscheurd.

Het was prachtig weer afgelopen zaterdag en Edwin had er zin in! “Ben onderhand wel klaar met die rot stad!” De locatie van de demo, onder de Nelson Mandelabrug, was niet zijn keuze geweest, een stukje niemandsland met verderop een druk bevolkte islamitische wijk met maar één toegangsweg, dus vluchten kan niet meer als je het er al levend vanaf zou brengen! Dat volk is, zoals we zagen op 13 januari, tot alles in staat!

Nee, de communicatie met de gemeente Ernum was dan ook weer zwaar beneden alle peil Edwin wilde zijn klus in alles rust afmaken (in het geheim) zoals hij dat al eerder had gedaan in andere plaatsen waar het wèl allemaal zonder rellen en gedoe was verlopen. Er zouden maar een paar agentjes nodig zijn om de boel in de gaten te houden maar Marcouch besloot anders. Hij vond het belangrijk om namens de gemeente Ernum ‘transparant’ te zijn richting de mohammedaanse bewoners! Die moesten weten wat er in hun wijk ging gebeuren! Dus: tadada! De volgende dag werd in De Gelderlander de datum, tijd èn locatie bekend gemaakt van de protestactie die ‘natuurlijk’ weer de nodige weerstand opriep onder de moskeegangers en een vrijbrief was om weer te gaan rellen! Deze zelfverklaarde Kalief hecht weinig waarde aan transparantie vooraf waar het de autochtone bewoners van deze stad aangaat. De stiekeme locatie van de mega-moskee in een nieuwe woonwijk, de islamitische begraafplaats, hoofddoekjes bij de boa’s, het was allemaal al in kannen en kruiken voordat het De Gelderlander haalde.

De vorige keer werd niet het rellende tuig, maar Edwin aangepakt, want Ahmed rook de overwinning en bepleitte het verbod op het verbranden van het To-Do boekje van de mohammedaantjes, waarvoor hij zelfs in Den Haag zou gaan lobbyen!

Deze giftige (zijn favoriete stopwoordje) actie mocht nooit meer plaatsvinden, vond hij, dus kreeg Edwin een gebiedsverbod van 6 (!) maanden opgelegd, omdat er een concrete (verzonnen) dreiging zou zijn gemeld met een terroristisch motief (de daders zijn nooit gevonden) en mocht hij het toch wagen de stad te bezoeken Edwin meteen zou worden vastgezet! Maar Edwin liet zich niet intimideren en had een nieuwe demo aangevraagd tijdens het gebiedsverbod wat de hele 3-hoek in paniek bracht. Marcouch kreeg het nu wel voor elkaar om van Ernum een onneembare vesting te maken met een arsenaal van wel 600 politieagenten: kosten € 1 miljoen! Maar desondanks wist Edwin in Arnhem een statement te maken en beloofde op X dat ze daar nog niet van hem af waren en dat, zeker weten, het haatboek een keer in de fik ging!

En dat gebeurde dus afgelopen zaterdag, maar pas nadat er eerst nog flink aan de uitvoering gesleuteld moest worden. Marcouch zou, om verwachte ongeregeldheden te voorkomen, weer een politiemacht van 600 agenten inzetten en Edwin werd vanuit slinkse hoek verweten dat hij hiervoor verantwoordelijk zou zijn vanwege zijn provocatieve actie en niet de intolerante Allah Akbar gillende en slopende meute! De omgekeerde wereld, maar afijn, de afspraken met de politie waren goed verlopen. “Je moet ergens vertrouwen in hebben”, redeneerde Edwin, hoewel je weet maar nooit wat er gaat gebeuren in zo’n zwaar geïslamiseerde stad!

Afspraak was dat de Pegida-groep op afstand bleef en dus besloten we een kijkje te gaan nemen in het centrum van Ernum waar de mohammedaantjes een charmeoffensief waren begonnen en de voorbijgangers een lesje in de islam zouden krijgen; er werden zelfs gratis (!) korans uitgedeeld! “NIET VERBRANDEN, MAAR LEZEN!”, was de opdracht. We hadden ons verspreid en zagen tot onze ontzetting dat er inderdaad van Ernum een onneembare vesting was gemaakt, het leek wel oorlog! Overal politiebusjes, agenten op elke hoek van de straat en bij het politiebureau zelfs bussen met paarden! Maar de sfeer was, in tegenstelling tot de noodzakelijke maatregelen, heel relaxed! Groepjes agenten stonden met elkaar te babbelen en dat terwijl er flink gecontroleerd zou worden, was van te voren gemeld! Het winkelend publiek wandelde vrolijk verder, niet beseffend dat er aan de andere kant van de Rijn een DAAD VAN VERZET werd gepleegd! De terrassen zaten “bomvol” en iedereen genoot van het heerlijke weer in zijn eigen bubbel!

Op het aangewezen pleintje bij het standje met de ‘uitnodigende’ tekst stonden voornamelijk mohammedaanse mannen, de doelgroep besteedde geen aandacht aan de oproep en ik zag verschillende mensen vriendelijk ‘nee’ knikken toen er een poging werd ondernomen om ze naar de tafel met korans te lokken. Maar ik was wel nieuwsgierig en liep recht op mijn doel af: gratis korans scoren! “Goedemiddag mevrouw, fijn dat u onze stand bezoekt!” Een meneer in spijkerbroek en wit overhemd trad mij vriendelijk tegemoet. “Ja, meneer ik dacht ik ga eens even een kijkje nemen, en vraag me oprecht af waarom het zo belangrijk is dat wij dat boekie moeten gaan lezen!” Ik was wel blij dat deze meneer niet de uiterlijke kenmerken van een strenggelovige mohammedaan (djellaba en gehaakt bidmutsje) droeg, maar gewoon westers gekleed was, dat had het gesprek toch wat lastiger gemaakt, maar ja ….. taqiyya!!

“We willen graag de verbinding aangaan, de islam is liefde en vrede en u weet misschien wel wat er op dit moment gaande is aan de andere kant van de Rijn?” Hij liep achter me aan naar de tafel waar de TO-Do boekjes lagen opgestapeld. “Begrip zou al een heleboel angst wegnemen, en een boekverbranding is een erg verwerpelijke daad, daar kwets je een hele gemeenschap mee, dit heilige boek wordt als de leidraad in ons leven beschouwd, sterker nog, het is ons leven. Wij volgen de wil van Allah!!” Wat een gezever… “Oh ja! Zeker! Ik weet wel wat er aan de overkant van de Rijn gebeurt op dit moment, maar wat ik me nou afvraag hè?” De man kwam wat dichterbij en keek me aandachtig aan “Stel gerust uw vraag, ik zal hem beantwoorden!”

“Nou, ik heb de hele situatie gevolgd de afgelopen tijd, zoals zo veel mensen in deze stad, maar waar ik me zorgen over maak, maar misschien is het onzin hoor, maar er gaan geruchten dat de vrouwen hier straks allemaal een hoofddoek moeten dragen, en daar moet ik toch niet aan denken zeg, zéker niet met dit weer!” Er kwam een glimlach op zijn gezicht “Mijn vrouw draagt géén hoofddoek, maar mijn schoonzus wèl, geen probleem! Het is maar net waar je voor kiest!”

“Gelukkig meneer, dus het is vrijwillig en het gaat allemaal in goede harmonie, ze kunnen nog wel samen door één deur?” Hij knikte geruststellend “Maar wat ik me nou ook afvraag meneer: waar staat die hoofddoek nou eigenlijk voor, want behalve het boek is de hoofddoek ook een belangrijk onderdeel van de islam, toch?” “Ja, de hoofddoek biedt de vrouw bescherming!” Door mijn geveinsde naïviteit kwamen de gewenste antwoorden er zonder enige moeite of verdraaiing uit! “O jee, maar dan ben ik dus niet beschermd en tegen wie moet ik beschermd worden dan?”
Toen werd het een beetje ongemakkelijk, meneer probeerde me met een voorbeeld te duiden waar die hoofddoek voor bedoeld was, maar dat verliep op een uiterst knullige kinderlijke manier.

“Als je in Zandvoort over het strand loopt, zie je daar mensen in badkleding en stel, er loopt ook een vrouw met een hoofddoek, wie denkt u, krijgt dan de meeste aandacht?” Wetende dat er in Zandvoort hele roedels testosteron bommetjes rondlopen die jonge meisjes hun dagje strand verstieren, was dit een boodschap met een dubbele seksuele moraal! “Ik heb hem door meneer!”, grinnikte ik. “Nou nog één ding, als ik u een hand wil geven om u te bedanken voor de informatie kan dat dan?” Hij stak zijn hand uit. “Natuurlijk!” “Maar ik heb het ook wel eens anders meegemaakt, maar dat was vast een andere stroming of zo, die zei dat hij een vrouw geen hand mocht geven van Allah!” “Tja ik doe het wel, maar er zijn mannen die er anders over denken!”, lachte hij “Het is maar net wat er in dat koppie omgaat hè?”, lachte ik terug. “Ja weet u…” hij kwam een beetje dichterbij. “Het was wel makkelijk. Tijdens corona mocht niemand elkaar een hand geven!” Het gedragsexperiment kwam de mohammedaantjes dus kennelijk wel goed uit, de overheid had de autochtone bevolking er vast aan laten wennen voordat de islam het zou overnemen. “Maar mag ik zo’n boekje meenemen? En ook een voor de buurvrouw?” Enthousiast overhandigde hij me ook nog twee kleine boekjes zo groot als een Donald Duck “De islam in 60 minuten”, gesponsord door Diyanet!

Terug op de verzamelplek was Edwin wel toe aan een biertje. “Mission accomplished, hij fikte goed!” Heel bijzonder, of eigenlijk ook niet, dat deze wèl geslaagde demo zonder de bemoeienis van Marcouch op de dag zelf, was overgedragen aan zijn loco de heer Smeulders. Marcouch wilde zijn vingertjes er kennelijk niet aan branden.

Door:
“Helena”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op EEN DAAD VAN VERZET!

  1. bobzelf zegt:

    Na de Russische verrassingsaanval van gisteren op de regio Kharkiv, gericht op de stad zelf, waarvan ze al 30 km verwijderd zijn, verwachten de Oekraïners nog een grote Russische militaire operatie, dit keer in Sumy, aangezien er de afgelopen uren een grote concentratie van troepen in de regio Koersk heeft plaatsgevonden.

    Opgemerkt moet worden dat de aanval op Kharkiv werd uitgevoerd vanuit de Russische regio Belgorod, terwijl de aanval op Sumy, die blijkbaar wordt voorbereid, zal worden uitgevoerd vanuit de regio Koersk.

    Kiev maakt zich zorgen dat het Kupiansk front op hetzelfde moment geactiveerd zal worden en op deze manier zal Moskou proberen zijn reserves en voorraden uit te putten en de Oekraïense verdedigingslinie in het hele noordoosten van Oekraïne te ontwrichten.

    De strijdkrachten die de Russen sinds gisteren inzetten in het Kharkiv-offensief en de strijdkrachten die naar verwachting in Sumy zullen worden ingezet, komen bovenop de strijdkrachten die al op Oekraïens grondgebied vechten en bestaan uit 450.000 manschappen.

    De Oekraïners probeerden de Russische aanval van gisteren te wreken en bombardeerden daarom zwaar de twee centra van waaruit de aanvallen op Kharkiv en Sumy zullen plaatsvinden, namelijk Belgorod en Koersk.

    De bombardementen op de twee Russische steden werden uitgevoerd met drones en HIMARS.

    De Russen beweren dat alle dreigingen zijn verijdeld, maar de video’s in kwestie vermelden dit niet.

    Er zijn verschillende explosies en de Russische autoriteiten maken ook melding van acht gewonden.

    En de Russen hebben hun zware bombardementen op de stad Kharkiv voortgezet, waarbij opnieuw energie-infrastructuur en verzamelplaatsen voor Oekraïense troepen zijn getroffen.

    Op dit moment is het moeilijk om te bepalen wanneer de Russische aanvallen zullen plaatsvinden, omdat het front veranderlijk is en de Russen voortdurend van opties veranderen terwijl ze hun “1000 steken”-plan uitvoeren.

    Op deze manier denken ze de Oekraïners uit te putten en uiteindelijk te laten instorten.

    Geliked door 4 people

  2. memaxq zegt:

    Misschien een idee om al die haatboeken in de hens te steken ? Daarna verbieden gewoonweg omdat de teksten opruiend zijn t.a.v. ander denkenden dan moslims.

    Er staat immer in dat ongelovigen gehaat moeten worden en/of gedood.

    Geliked door 3 people

  3. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Geliked door 2 people

  4. Niek zegt:

    Geloof is een illusie een ideologie maar dat hebben alle geloven in zich als je er objectief naar kijkt. Om er voor te sterven is wel een hele sterke overtuiging van zeker weten dat het zo is, het gebeurt nog steeds over de hele wereld. Mensen blazen zich op of schieten en steken iedereen neer dat is vrij gebruikelijk voor de islam, Bij de andere religies zie je dit niet en past erg goed bij een totalitair systeem waarbij de islam erg nuttig uitkomt in het geheel. Ziet u nu de overeenkomsten van waar men naartoe wil gaan in de toekomst, helemaal vast gespijkerd doelen en idealen tot 2030 en 2050. Zelfs Hitler, Stalin en Mao Zedong maakte het nog niet zo erg.

    Geliked door 2 people

  5. #heelNLisnaardekloten zegt:

    ‘Burgemeester Ahmed Aboutaleb en minister Hugo de Jonge hebben bij de herdenking van het bombardement van Rotterdam dinsdag ook stilgestaan bij het huidige geweld in onder meer het Midden-Oosten’.

    Dat er hier jaarlijks ook honderden bommen afgaan, gewoon negeren. Bestaat het ook niet! Vies Laf Kutvolk!

    Geliked door 3 people

  6. Ravian zegt:

    “Enthousiast overhandigde hij me ook nog twee kleine boekjes zo groot als een Donald Duck “De islam in 60 minuten”, gesponsord door Diyanet!”

    LOL

    “De islam voor onnozelaars”, taqiyya editie, met de groeten van Erdogan…

    Geliked door 4 people

  7. bobzelf zegt:

    EERLIJK GEZEGD , GEWOON GEWELDIG

    DUS ALS PREMIER VAN ENGELAND .EEN PAKISTAANSE KLOOTZAK ZIJNDE

    DIE VOLLEDIG GEWOON LIEGT EN UIT ZIJN NEK LULT…

    ALS DAME GEWOON EVEN DIE LUL MET FEITEN EN WAARHEDEN

    OM ZIJN DONKER BRUINE KOKOSNOOT OREN SLAAN

    EEN RUSSISCHE DAME MET WERKENDE HERSENS

    LES JE EFFE MEE ”LULLETJE ROZENWATER ”SVALBARD ”??????????

    Maria Zakharova, 13 May

    British Prime Minister Rishi Sunak gave [link] a diatribe today at a meeting of the Policy Exchange think tank:

    “Putin’s recklessness has brought us closer to dangerous nuclear escalation than anything since the Cuban Missile Crisis. When Putin cut off gas supplies, it had a devastating impact on people’s lives and jeopardized our energy security. And in this world of increasingly serious conflict and constant danger, one hundred million people have been forced to flee their homes.”

    Sunak’s lies are so desperate that I even feel sorry for him. What if it’s just stupidity?

    To make it clearer to Sunak, let’s break it down point by point.

    First. Regarding the “dangerous nuclear escalation”. It is the Kyiv regime, and not someone else, that is shelling [link] Europe’s largest nuclear power plant, the Zaporozhye nuclear power plant. Everyone knows this, including the IAEA and, of course, Downing Street knows it as well.

    Second. Russia did not stop gas supplies for a second. This is an irrefutable fact. As well as the fact that it was the United States, with all this organized crime group scattered in NATO corners, that banned the import of hydrocarbons from Russia. First themselves, then through the G7, they began to put pressure on the EU to refuse to purchase Russian pipeline [link] and liquefied natural gas [link]. But even after all, Russia remains the most reliable supplier, 100% fulfilling its contractual obligations.

    If anyone had a “devastating impact on people’s lives,” it was those who ordered the blowing up of the Nord Stream 1 and Nord Stream 2 gas pipelines, and then, when Russia proposed the creation of a transparent international mechanism under the auspices of the UN Secretary-General, made an international investigation of this terrorist attack impossible. Who are these bad countries?

    The United States, which promised to destroy the gas pipeline, Britain and France, which blocked [link] the draft resolution of the UN Security Council.

    You, Rishi, are the Prime Minister of Britain? We must remember what position our diplomats in the UN Security Council were ordered to take on this issue.

    By the way, London’s allies, American diplomats, then called the Russian initiative “an attempt to discredit the competent investigation of incidents, which is currently being conducted by Sweden, Denmark and Germany.” In the end, the “national competent investigations” ended in nothing: [link] the investigations in Sweden and Denmark were curtailed, the case was closed, and the Federal Republic of Germany is faithfully following the same path.

    Now about Sunak’s main lie. About the fact that Moscow allegedly stopped supplying energy resources. So, the remaining operational line – pipeline B of the Nord Stream 2 gas pipeline system – is still operational. But it is closed on the western side. The heads of European countries, in particular Scholz, openly admit [link] that “they can hardly imagine the working operation of the surviving line of the gas pipeline.” Why? Because Washington forbids it.

    Third. About immigration and “a hundred million people forced to leave their homes.” Don’t laugh, Rishis, or better not become a laughing stock.

    Iraq. Libya. Yemen. Afghanistan. Arab Spring. Aggravation in the Middle East. Sudanese crisis. All these resultsThe tats of Western engineering provoked the movement of millions of people not only to other regions, but immediately to the next world. And this is primarily the result of Anglo-Saxon crimes. Ask your secretary Cameron, he voted for the invasion of Iraq at the time, and later tried to stop investigating the crimes of the British military.

    Separately, I would like to remind you that it was thanks to the efforts of the West that the Islamic State was created. We have repeatedly talked about this [link].

    And finally, about the present day – the British, among others, were behind two unconstitutional coups in Ukraine, which led to a civil war, the growth of nationalism and the undermining of security in the region. This, in turn, led to several waves of refugees from Ukraine, millions of citizens who headed to Russia. And it was our country that received hundreds of thousands of people from Ukrainian territory in 2014, then sent humanitarian aid to Ukraine for 7 years, and then became a home for millions of those whom it considers representatives of the fraternal people

    IK ZAL HET VOOR ‘HANNAH ” EVEN VERTALEN

    EN

    DAN MAAR HOPEN DAT HET EEN GOED STUK IS MAAR WEL BEETJE LANG

    HET MOT NIET GEKKER WORDEN HIER BIJ ONS ”’BERTUS ”

    ALDUS

    Maria Zakharova, 13 mei

    De Britse premier Rishi Sunak gaf vandaag tijdens een bijeenkomst van de denktank Policy Exchange een tirade:
    “Toen Poetin de gastoevoer afsloot, had dat een verwoestende impact op de levens van mensen en bracht het onze energiezekerheid in gevaar. En in deze wereld van steeds ernstiger conflicten en voortdurend gevaar zijn honderd miljoen mensen gedwongen hun huizen te ontvluchten.”
    De leugens van Sunak zijn zo wanhopig dat ik zelfs medelijden met hem heb. Wat als het gewoon domheid is?
    Om het duidelijker te maken voor Sunak, laten we het punt voor punt opsplitsen.
    Eerst. Wat betreft de “gevaarlijke nucleaire escalatie” Het is het regime in Kiev, en niet iemand anders, dat de grootste kerncentrale van Europa, de kerncentrale van Zaporozhye, beschiet. Iedereen weet dit, inclusief het IAEA en Downing Street weet het natuurlijk ook.
    Seconde. Rusland heeft geen seconde de gaslevering stopgezet. Dit is een onweerlegbaar feit. Evenals het feit dat het de Verenigde Staten waren, met al deze georganiseerde misdaadgroepen verspreid in de NAVO-hoeken, die de import van koolwaterstoffen uit Rusland verboden hebben. Eerst zelf en vervolgens via de G7 begonnen ze druk uit te oefenen op de EU om te weigeren de Russische pijpleiding [link] en vloeibaar aardgas [link] aan te kopen. Maar zelfs tenslotte blijft Rusland de meest betrouwbare leverancier, die 100% aan zijn contractuele verplichtingen voldoet.
    Als iemand een “verwoestende impact op de levens van mensen” had, waren het degenen die opdracht gaven tot het opblazen van de gaspijpleidingen North Stream 1 en Nord Stream 2. De secretaris-generaal van de VN maakte een internationaal onderzoek naar deze terroristische aanval onmogelijk. Wie zijn deze slechte landen?
    De Verenigde Staten, die beloofden de gaspijpleiding te vernietigen, Groot-Brittannië en Frankrijk, die de ontwerpresolutie van de VN-Veiligheidsraad blokkeerden.
    Bent u, Rishi, de premier van Groot-Brittannië? We moeten niet vergeten welk standpunt onze diplomaten in de VN-Veiligheidsraad in deze kwestie moesten innemen.
    Trouwens, de bondgenoten van Londen, Amerikaanse diplomaten, noemden het Russische initiatief toen “een poging om het competente onderzoek naar incidenten dat momenteel door Zweden, Denemarken en Duitsland wordt uitgevoerd” in diskrediet te brengen. Uiteindelijk eindigden de “nationaal bevoegde onderzoeken” op niets: de onderzoeken in Zweden en Denemarken werden ingekort, de zaak werd gesloten en de Bondsrepubliek Duitsland volgt trouw hetzelfde pad.
    Nu over de belangrijkste leugen van Sunak. Over het feit dat Moskou zou zijn gestopt met het leveren van energiebronnen. De resterende operationele lijn – pijpleiding B van het North Stream 2-gaspijpleidingsysteem – is dus nog steeds operationeel. Maar aan de westkant is het gesloten. De leiders van Europese landen, in het bijzonder Scholz, geven openlijk toe [link] dat “zij zich nauwelijks de werking van de overgebleven leiding van de gaspijpleiding kunnen voorstellen.” Waarom? Omdat Washington het verbiedt.
    Derde. Over immigratie en ‘honderd miljoen mensen die hun huizen moesten verlaten’. Lach niet, Rishi’s, of word liever geen lachertje.
    Irak. Libië. Jemen. Afghanistan. De Arabische Lente. Verergering in het Midden-Oosten. Soedanese crisis. Al deze resultaten De tats van de westerse techniek veroorzaakten de beweging van miljoenen mensen, niet alleen naar andere regio’s, maar onmiddellijk naar de volgende wereld. En dit is vooral het resultaat van Angelsaksische misdaden. Vraag het maar aan uw secretaris Cameron: hij stemde destijds voor de invasie van Irak en probeerde later te stoppen met het onderzoeken van de misdaden van het Britse leger.
    Los daarvan zou ik u eraan willen herinneren dat het dankzij de inspanningen van het Westen was dat Islamitische Staat werd gecreëerd. Wij hebben hier herhaaldelijk over gesproken [link].
    En tot slot, over de huidige tijd: onder meer de Britten zaten achter twee ongrondwettelijke staatsgrepen in Oekraïne, die leidden tot een burgeroorlog, de groei van het nationalisme en de ondermijning van de veiligheid in de regio. Dit leidde op zijn beurt tot verschillende golven vluchtelingen uit Oekraïne, miljoenen burgers die naar Rusland trokken. En het was ons land dat in 2014 honderdduizenden mensen van Oekraïens grondgebied ontving, vervolgens zeven jaar lang humanitaire hulp naar Oekraïne stuurde en vervolgens een thuis werd voor miljoenen mensen die het beschouwt als vertegenwoordigers van het broederlijke volk.

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie