Fascistisch/anarchistisch links

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Fascistisch/anarchistisch links

  1. Blaffertje zegt:

    Hofman – alterego = Erik Engerd.

    Niemand is zijn eigen maker, maar dit exemplaar, brrrrrrr.

    Like

  2. R Thomasson zegt:

    ‘Old soldiers never die, They only fade away’. En dat geldt ook voor verraders. De oude NSB’ers en verraders die destijds voor de Moffen werkten, zijn na 79 jaar weer terug. De useful idiots in nieuwe gedaante! Met volle overgave zitten zij te trappelen om de toekomstige bezetter van Nederland te dienen. Dat waren ze toen https://www.historischnieuwsblad.nl/mussert-was-al-voor-de-oorlog-een-landverrader/ Dat zijn ze nu https://www.youtube.com/watch?v=K1bnfOmQTgg, en deze heren gaan zij in de toekomst dienen https://www.youtube.com/watch?v=AUjHb4C7b94

    Like

  3. Julia zegt:

    En maar janken dat dergelijke journalisten worden belaagd links gif als Hofman verdienen niet beter. Kortom een linkse riool journalist geen andere woorden voor.

    Like

  4. 007lucia zegt:

    Ik weet het niet maar of er nu 1920

    boven de foto staat of 2024

    enge non-mensen haal je er altijd uit

    kon zo uit de groep van charles manson komen

    Like

  5. Ravian zegt:

    Linkse mensen vinden nu eenmaal dat zij boven de wet staan, en ‘justitie’ bevestigd hen daar inmiddels al decennialang in.

    Het gevolg daarvan is dat ze steeds brutaler en gewelddadiger worden, en als ze het dan uiteindelijk zo bont maken dat ‘justitie’, om de schone schijn op te houden, wel moet ingrijpen, dan krijg je dit soort verontwaardigde reacties.

    Ze zien zichzelf gewoon als ‘de ware gelovigen’, en baseren daar allerhande privileges op, waaronder een geweldsmonopolie.

    De islam is een als religie vermomde ideologie, het socialisme is een als ideologie vermomd geloof, en in de praktijk maakt dat weinig verschil, omdat het in beide gevallen een groep oplevert die denkt superieur te wezen, en gerechtigd de minderwaardigen hun mening/geloof op te dringen, waarbij ALLE middelen vervolgens geoorloofd zijn.

    Het is dus heel simpel, van dit soort lui moeten we gewoon af, voordat het te laat is, en ze onze hele beschaafde wereld vernietigd hebben.

    En gezien voor hen ALLE middelen geoorloofd zijn moeten daarbij voor ons ook ALLE middelen geoorloofd zijn, want anders gaan we al bij voorbaat aan het kortste eind trekken.

    En daarbij hoeven we dan niet zo diep te zakken als onze tegenstanders dat gewoon zijn, we hoeven daarbij niet te gaan moorden en verkrachten dus, maar het wordt wel tijd dat de handschoentjes uit gaan.

    Dat hele allochtone islamieten zooitje dient gewoon ongewenst verklaard en ons land uit gezet te worden, en het hele autochtone socialisten zooitje dient met harde hand aangepakt te worden.

    Voor de socialistische leiders en hun handlangers betekend dat dan een tribunaal, en voor hun meelopers betekend dat dan heropvoeding.

    Feitelijk gewoon een herhaling van hetgeen er in Duitsland na de tweede wereldoorlog met de nazi’s (ook socialisten) gebeurt is dus.

    Het wordt tijd dat we dat hele zieke geloof in Marx met wortel en tak uitroeien, omdat het anders voor eeuwig een molensteen om onze nek gaat wezen, en we er vroeg of laat een keertje de pijp aan uit zullen gaan.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie