Israël blijft en gaat niet meer weg

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Israël blijft en gaat niet meer weg

  1. Blaffertje zegt:

    💪🏻 eat that.

    Geliked door 1 persoon

  2. bobzelf zegt:

    KIJK U GAAT EEN HELE AVOND NAAR COMPLETE SHIT ZITTEN LOEREN

    MET UW IQ .11.7

    DE RUSSEWN LOSSEN HET GELIJK OP … WHAHAHAHAHAHA

    https://fb.watch/s2Ox9OAU5w/

    GOOOOOOD MORNING FRIENDS

    IS DE KRIM AL INGENOMEN DOOR UKRAINE ??

    IKL VRAAG DIT EVEN VOOR EEN VRIEND VAN ZELENSKI

    Like

  3. casparfrans zegt:

    Zo is het en knoop dat maar goed in je oren.!!!

    Geliked door 1 persoon

  4. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Israel is nu al hectisch en vol. Over 25 jaar wonen er nog 5 miljoen Joden, arabieren meer (15 milj). Gaat nog heel spannend worden omdat de verhouding dan 50 -50 Orthodox VS Secular is. Dodenherdenking was heel rumoerig. Zelfs op begraafplaatsen werd gescholden en geduwd. Van Israeli heb ik gehoord dat bijna iedereen al maanden somber en gestrest is. Het gaat nog jaren duren voor DE AFSCHLACHTPARTIJ (Nationaal Trauma) en de nasleep, wederopbouw verwerkt zijn.

    Geliked door 1 persoon

  5. scherpschutter1943 zegt:

    Israël moet de moed tonen om al haar vijanden te vernietigen, te beginnen met een A.bom op Iran. Dan zijn ze nog net op tijd om te voorkomen dat iran zelf een A.bom heeft en die, zeker weten, zal inzetten om israel volledig te vernietigen

    Geliked door 1 persoon

  6. Svalbard zegt:

    Terug van weggeweest! Maar niet helemaal voor 100%! De Romeinen deden een poging om een eind aan het Volk van Israël te maken door genocide te plegen. Alle Joden moesten weg, ze werden massaal gedeporteerd of vermoord. Maar kleine aantallen Joden wisten zich aan de deportaties te onttrekken. En laten nou deze Joden en hun nakomelingen ervoor gezorgd hebben, dat er zo een ononderbroken Joodse bewoning in hun land is geweest tot op heden.

    Gedurende vele eeuwen werden deze Joden overheerst door steeds weer andere bezetters. Maar het bleef wel hun land. Anderen kunnen geen aanspraak maken op dit land. Tijdens de Conferentie van San Remo in april 1920, legde de Volkenbond juridisch bindend en onherroepelijk vast, dat het land voorbestemd was voor een toekomstige staat voor de Joden.

    Toen de staat Israël op 14 mei 1948 werd geproclameerd, werd het de volgende dag van alle kanten aangevallen door de buurlanden Egypte, Jordanië, Syrië en Libanon. Bovendien deed ook het niet aan Israël grenzende Irak mee aan deze aanval, precies zoals tientallen eeuwen geleden door God werd voorzegd in de profeten in het Oude Testament.

    Het herstel van Israël als onafhankelijke natie is een door God bewerkt wonder. Militair gezien was er geen enkele kans om deze aanval te overleven, er was sprake van een buitengewone overmacht, Israël had nauwelijks middelen om zich te verdedigen. Er waren slechts 2 open vliegtuigjes, waarbij de piloot met de ene hand de stuurknuppel bediende, en met de andere hand bommetjes naar beneden moest gooien. Israël zou in minder dan 3 weken vernietigd zijn, volgens de beroemde Britse veldmaarschalk Montgomery. Maar God is getrouw, Hij besliste dat de Joden terug kwamen in hun land, en zo geschiedde, en wel nauwkeurig naar hetgeen in de Bijbel tientallen eeuwen geleden werd geopenbaard.

    Het grootste bewijs van het bestaan van God is de wederoprichting van Israël, ondanks alle tegenstand, want Israël zag zich geplaatst tegen een enorme overmacht aan manschappen en wapens. In Israël moesten de overlevenden van de holocaust de wapens opnemen, terwijl ze nauwelijks militaire trainingen hadden ondergaan. Ze hadden die oorlog normaal gesproken onmogelijk kunnen winnen. Montgomery had het wel degelijk bij het goede eind, maar hij had echt geen idee, dat het God was, die anders besliste.

    Israël is voor ons een goede verzekeringspolis. Door wat er in en rondom Israël is gebeurd, en wat er nog gebeuren zal, weten wij dat God woord houdt. En daarom weten wij, dat God absoluut betrouwbaar is, en dat niemand Israël meer kan verdrijven uit het land. Want ook dat staat in de Bijbel geschreven.

    Dus Israël is terug van weggeweest, maar niet 100%, er zijn altijd Joden in hun land blijven wonen, ononderbroken door de eeuwen heen. De juridisch bindende en onherroepelijke uitspraken van de Volkenbond zijn daarom ook deels gebaseerd op deze anciënniteit. De Volkenbond ging door de Tweede Wereldoorlog ter ziele, maar de VN was de opvolger, met medeneming van alle eerdere uitspraken en besluiten van de Volkenbond.

    Derhalve in het VN verdelingsplan van 1947 illegaal, en toen Israël tijdens de Zesdaagse Oorlog in 1967 Judea, Samaria en Oost-Jeruzalem op Jordanië veroverde, was er feitelijk sprake van herovering en geen bezetting.

    Like

  7. Simone de Graaf zegt:

    Zij hebben Gods zoon vermoord en geroepen Zijn bloed kome over ons en onze kinderen. Zou dit nu het resultaat zijn?

    Like

Plaats een reactie