Karma is a bitch…

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Karma is a bitch…

  1. Hovawart zegt:

    Europa zal binnenkort het oude Dubai worden, een dorre woestijn zonder oases, leeg, kaal en onleefbaar…..enkel zonneparken en molens.

    Geliked door 1 persoon

  2. jantjeuitnl zegt:

    Vergeet Hans Janmaat niet.

    Geliked door 1 persoon

  3. skippy zegt:

    De zogenaamde linkse activisten en antifa is grotendeels gewoon Moslim en Noord Afrikaans en eropuit om zoveel mogleijk te rellen. Voetbal hooligans zijn ook bij sommige clubs allachtoon, en het gaat erom geweld te plegen wat binnen de cultuur “respect”opleverd, de bonus is wat men kan pakken met dit soort rellen.

    Het is feitelijk roven en plunderen onder een politieke vlag. Ideologie is het niet, het is oppertunisme , gedekt door Linkse politiek en culturele samenhang, wit gewassen door religie.

    We zijn in stilte een burgeroorlog ingerold die enkel groter zal worden, steeds meer aanwezig zal zijn en de ontkenning vanuit overheid en pers is de kunstmest waarop dit gedijt.

    Tel, daarbij een weggestemde regering die express een nieuwe regringsvorming met alle middelen vertraagd waardoor men kan doorregeren buiten de verkozen periode om, en je kunt spreken van een rasechte staatsgreep, ook weer iets waar we in zijn gerold. Alles gaat in tegenstelling tot vroegere gebeurtenissen nu in low motion, waardoor de confrontatie word vermeden. Subtiel en erg effectief.

    Wanneer of net voordat Wilders een regering presenteerd zal deze worden getorpedeerd door een van de deelnemende partijen. Dit is vooropgezet en maakt ons land tot een zooitje waarbij de oude partijen hun plannen onder het WEF kunnen doordrukken terwijl ze niet verkozen zijn. Van democratie is geen sprake meer.

    15 maart weten we waar we staan, en stemmen moeten we doen om in elk geval de situatie te krijgen waarin de WEF hoeren niet officieel de macht meer hebben.

    Over een revolutie zeg ik niks, net zo min als tegen de muur zetten van land en volks verraders, maar het zou de meest logische weg zijn om nog vrijheid en het recht om te leven te beschermen. De Universiteits rellen zijn de voorbode voor rellen en intimidatie door het hele land. Ook zo kan het WEF over een politiek graf heen regeren….Gaza is het excuus, macht is de reden.

    Als het licht nu nog even uitgaat heben we revolutie / burgeroorlog / anarchie….

    Geliked door 1 persoon

  4. Snappie zegt:

    yeah ursula bitch in a box.

    hier nog een stukje heavy metal geschiedenis les om nooit te vergeten.

    Geliked door 1 persoon

  5. Alice zegt:

    Helemaal mee eens. Maar dat neemt niet weg dat diegenen die hier van gruwelen ook de Sjaak zijn. Tijd dat er een frisse wind door Nederland gaat waaien en overal de bezem 🧹 ter hand wordt genomen om het land ‘op te kuisen’.

    Geliked door 1 persoon

  6. loekie zegt:

    wil je dit even rechtzetten voor hen die anders kozen of beter, geen mandaat hebben afgegeven aan de grootste criminele terroristische organisatie die god onder de zon heeft aka OVERHEID

    Geliked door 1 persoon

  7. joost zegt:

    wat ik zo erg vind, is dat hans janmaat word vergeten.

    de man had toen al gelijk, ook al kon hij niet zo vlot praten

    https://vimeo.com/142615261 voor de herrinering

    het is direct na de oorlog begonnen met het aantrekken van buitenlandse werknemers, niet als gast, neen, permanent.

    ook omdat de nederlanders niet hun klauwe uit hun mouwe wouwen steken

    en van wat ik mij ervan kan herrineren, vanaf de jaren 80 en eigenlijk al daarvoor,

    dat ze alle mazen in de wet aant dichtnaaien waren, waardoor je steeds meer in de fuik van ze moest lopen

    verschrikelijk

    mijn quote vd dag: go Bibi go

    Like

  8. Republikein zegt:

    Hup Rita!

    Geliked door 1 persoon

  9. zonnetje55 zegt:

    Wilders is een Zionist. Agema smeekte om Boosters. Het bleken dus toch ook WEFfers. Omtzigt is het Paard van Troje gebleken, CDA Light, één groot theater met “functie elders”. CaroLientje bleek ook onder valse voorwendselen de boeren binnengesleept te hebben. De Christenunie is een Partij vd Judassen. JA21 waren stemmenjatters. De Duivels’66 zijn het allerergste, zij hebben de Rechterlijke Macht gegrepen..en de burgemeestersposten.

    FvD is de meest consistente Volksbeweging en Enige Echte Resistentie gebleken… Door smerige Framing en Fascistische projectie, door het WEF kartel, werden ze in een hoek gedrukt. Doordat mensen strategisch dachten te stemmen, om het WEF kartel kwijt te raken, verloor FvD, en Van Haga, veel stemmen! Maar mensen worden wakker en zien nu hoe ze belazerd werden door de PVV!

    Nederland heeft nu al zijn kracht en soevereiniteit verloren. In WEF Brussel ligt die macht nu!

    STEM WIJZER geworden op FvD internationaal.

    Like

Plaats een reactie