Trump bouwt voorsprong op Biden uit in peilingen presidentsverkiezingen

(Door: “NieuwRechts”)

Volgens een nieuwe peiling van The New York Times loopt Donald Trump voor op president Joe Biden in vijf van de zes belangrijke swingstaten. De peilingen, die maandagochtend werden vrijgegeven, tonen aan dat Trump leidt in de staten Arizona, Pennsylvania, Wisconsin, Nevada en Georgia. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Trump bouwt voorsprong op Biden uit in peilingen presidentsverkiezingen

  1. bobzelf zegt:

      · 

    De regionale commandant van Charkov, Oleg Sinekubov, verliet Charkov volgens Oekraïense media toen Russische troepen binnen een paar kilometer van het stadscentrum arriveerden. Volgens de Oekraïense autoriteiten is het slechts een kwestie van tijd voordat er rellen uitbreken in de stad Kharkiv zelf en in de steden ten oosten van de metropool van 2 miljoen, waar Russischtaligen in opstand kwamen en hielpen de Russische troepen te overwinnen.

    Hierdoor kon Oleg Sinekhubov in de val lopen en uiteindelijk gevangen worden genomen door de Russische troepen.

    Meer dan 4.000 inwoners van de regio die zichzelf identificeren als “Oekraïners” in plaats van Russen, zoals de meerderheid van de inwoners van de regio doet, zijn ook gevlucht uit de bredere regio van het Noordoostelijk Front, zei O. Sinekhubov in zijn laatste verklaring. Zondag.

    Er waren ook berichten over het massaal verlaten van gevechtsposities door Oekraïense soldaten, vooral na het nieuws over de ontsnapping van de stadsgouverneur.

    De commandant van de verdedigingseenheden van het Oekraïense leger in Kharkiv, Denis Jaroslavsky, zei dat Russische troepen gemakkelijk door de eerste verdedigingslinie braken, ondanks de vermeende aanwezigheid van sterke verdedigingswerken en gevechtsposities.

    “Russische troepen braken gemakkelijk door de eerste verdedigingslinie van de Oekraïense strijdkrachten in Kharkiv, omdat er geen grensversterkingen waren,” zei Denis Jaroslavsky.

    De veronderstelde eerste verdedigingslinie, die versterkingen had moeten omvatten in het geval van een aanval vanuit de regio Belgorod, bestond alleen in de hoofden van westerlingen die over een “apart kasteel” spraken als ze het over Kharkiv hadden.

    Russische troepen hebben Glibocky veroverd en rukken op naar de indrukwekkende hoogvlakte ten noorden van Lipetsk.

    Russische bronnen zeggen dat de inname van Lipty een kwestie van uren is, omdat het op een vlakte ligt en binnen het bereik van Russische artillerie.

    Er waren ook geen mijnenvelden. De eerste linie van versterkingen en anti-tankversperringen bestond gewoon niet. De vijand kon ongehinderd passeren. Twee jaar geleden hadden er al betonnen versterkingen aan de Oekraïense grens moeten staan! En er was niets. N.Jaroslavsky voegde hier nog aan toe en vermeldde ook dat de 125ste Brigade gedwongen was zich terug te trekken uit haar posities.

    Bovendien gaf hij toe dat de situatie in Volchansk “erg moeilijk” is en zei hij dat “de vijand reserves aan het verzamelen is, straatgevechten zijn begonnen en de stad omsingeld is”.

    Russische troepen hebben in vier dagen 14 steden en een gebied van 285 vierkante kilometer bezet.

    Tegelijkertijd probeert Kiev het verdedigingsfront in de regio te versterken door de 3e Brigade te verplaatsen met de overgebleven delen van het Azov-bataljon en de 79e Luchtlandingsbrigade, die in april Novomykhailovka probeerde te verdedigen.

    Wanneer ze zullen arriveren en of ze sterk genoeg zullen zijn om de Russische opmars te stoppen is twijfelachtig, aangezien ze worden gebombardeerd door Russische lucht- en artillerie, evenals drones en FPV’s.

    oom en NOU NAAR DE KRIM ?? TOCH ???

    Like

  2. bobzelf zegt:

    TRUMP ?????????????

    MET DE HULP VAN MIJN GROTE MANITOU

    ZOU DE WERELD TEN GOEDE KUNNEN KOMEN ..

    DUS DUIMEN MAAR …….

    MAAKT MIJN OOM NIET UIT ..

    DIE 7000 KERNRAKETTEN STAAN ALLEMAAL DE GOEIE KANT OP ..

    DIE VAN U DUS .

    WHAHAHAHAHAHAHA

    KNAP GEDAAN MANNEN LEEFT RUTTE NOG ???

    Like

Plaats een reactie