Antidemocratische, links-fascistische mediahetze

Nagenoeg de gezamenlijke media in Nederland onder aanvoering van de NPO en de NOS zijn bezig met het voeren van een grootscheepse antidemocratische campagne tegen de nieuwe coalitie van PVV, VVD, NSC en BBB! De negatieve links-populistische berichten vliegen je om de oren!

Ik ben van mening dat het OM, de AIVD en de voorzitter van de Tweede Kamer daar nu direct een gedegen onderzoek naar moeten gelasten en uitvoeren, gevolgd door strenge maatregelen! Wellicht worden ze heel dik betaald door de VS, het WEF (met ons eigen geld) en de EU (ook met ons eigen geld) om een kabinet tussen de vier genoemde partijen tegen te houden en/of volledig te frustreren, gebruik makend van leugens, opruiende taal, extreemlinkse demonstraties, enz.!

Dit alles wederom met als katalysatoren D66, GroenLinks/PvdA, VOLT e.a. onder aanvoering van de extreem geradicaliseerde linkse politici Paternotte, Klaver, Timmermans en Dassen! Nederland is totaal verrot, zeker de linkse kliek en de linkse media die altijd denken, menen en schreeuwen dat ze gelijk hebben!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter: Kingfisher voorheen Luc)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Antidemocratische, links-fascistische mediahetze

  1. leeuw7 zegt:

    Dit anti-institutionele extremistische gekrakeel door deze instituties moet eens goed worden onderzocht door de AIVD en de NCTV!!Misschien wordt het eens tijd deze organisaties zoals de NPO, PvdA-GroenLinks,D’66 ,Volt op een zwarte lijst te plaatsen wegens hun ondermijnende ,destabiliserende activiteiten in Nederland en Europa !!

    (Deze gemoderniseerde bruinhemden zijn een gevaar voor de FAILED State Nederland!!)

    Geliked door 2 people

  2. hubert zegt:

    Deze politici kunnen zo slecht tegen hun verlies dat

    ze overgaan naar opruiing en kwaadsprekerij.

    Omdat ze dit doen valt op dat ze niets met het belang

    van ons land inzitten en alleen bezig zijn met

    eigenbelang. Wanneer ze goede verliezers zouden zijn,

    wachtten ze af wat de toekomst brengt en wat de gevolgen

    zijn voor Nederland.

    Zwartmakerij en opjutten van mensen hoort niet thuis in

    onze samenleving en zorgt alleen voor polarisatie

    en haat.

    Geliked door 1 persoon

  3. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Zielige mensen, slechte verliezers. Ook Henri Sarolea doet mee in deze hetze. Hij klaagt Plasterk aan wegens corruptie: officieel: beschuldigt Plasterk van valsheid in geschrifte en overtreding van de Wet op de economische delicten. Als Sarolea ballen had gehad en niet politiek bevooroordeeld was geweest zou hij de corruptie en geldstromen van Rutte, de Jonge, Jetten en Kaag hebben bekeken. Sarolea is derhalve zèlf niet onpartijdig maar omgekocht of op zijn minst politiek gedreven. Misselijkmakend! Betalen de EU en de NCTV u veel geld voor dit ‘onderzoek’ en de aanklacht?

    In Duitsland staat op de lantarenpaalborden dat de SPD van Scholz tegen hetze en tegen haat is…

    Dat is hetzelfde als dat D66, PvdA, GroenLinks en Volt tegen hetze en haat zijn… tenminste… als dat van de andere kant komt wel. Wat zijzelf al decennia in opdracht van de globalistische poppenspelers in Davos doen is uiteraard de normaalste zaak. Zum kotzen! Kom maar op met die Europese verkiezingen! We maken ze af! Héél Nederland achter Ralf Dekker! 

    Geliked door 4 people

  4. 007lucia zegt:

    ALS IK ZO DE FOTO BEKIIJK>> 2 MET WAANZIN IN DE OGEN
    (SPIEGELS VAN DE ZIEL) EN 2 DIE ER UIT ZIEN
    ALS BLOEDELOZE SLACHTOFFERS VAN SELF-VAMPIRISME
    WAT EEN OOGST!!!

    Geliked door 2 people

  5. Elst zegt:

    Het geluid verstomt vanzelf. “Nederland” is behoorlijk positief over het hoofdlijnen akkoord. Dat is een boodschap aan het linkse gespuis dat ze uitgerangeerd zijn. Als de vier “rechtse “partijen er geen potje van gaan maken maakt links de eerste dertig jaar geen schijn van kans meer.

    Geliked door 1 persoon

  6. Snappie zegt:

    deze smeerlappen noem ik de neo nsbers die de neonazi’s van de EU steunen.

    tribunalenvoor dit tuig, laten ze eerst maar eens met overtuigende argumenten hun domme geschreeuw onderbouwen. Dan struikelen de zukkels over hun eigen woorden.

    sentimentele opgefokte roeptoeters, waarom bestaat er niet zoiets als een apk voor politici. Godsamme de meesten zijn allang oververhit vastgelopen of vastgeroest opdat alle remmen zijn gedemonteerd. Weg met dat oude schroot.

    Geliked door 1 persoon

  7. antiislamnu zegt:

    Ze zouden ook kunnen zeggen sorry Nederland we zaten er kompleet naast ons beleid was rampzalig voor Nederland we waren bezig met de uitrol van Wef agenda dit was fout gaan gaan onze partijen daarom opheven een beetje damage control of zo 😁

    Geliked door 1 persoon

  8. karton zegt:

    Ware ik gelovig, ik zou gaan bidden : “Ohhhh Heere, stuur ons een aantal Volkerts, u kent ‘m vast nog wel uit de zaak m.b.t. Dhr. Fortuyn, ja die Volkert bedoel ik, stuur er een paar, wél bewapend natuurlijk, opdat zij ons kunnen verlossen van smeerlappen zoals genoemd in ‘t artikel. Als ‘t lukt zal óók m’n echtgenote tot uw volgelingen gaan behoren; kom op Heere, u kunt immers álles regelen ? Dan is dit toch een peulenschilletje ? Bij voorbaat hartelijk dank.”

    Geliked door 1 persoon

  9. jantjeuitnl zegt:

    Net als dat nu Plasterk wordt aangevallen op valsheid in geschrifte.

    Dat is pure sabotage.

    Geliked door 2 people

  10. Peter . zegt:

    Ambtenaren die de boel saboteren gelijk ontslaan,er zitten voornamellijk D66 ,PVDA en verder links schorrie morrie ,NPO gelijk geen stuiver meer heen ,even de puntjes op de I,zachte heelmeesters maken diepe wonden daar hebben we genoeg van gehad .

    Like

  11. Ravian zegt:

    Zolang zowel het OM als de AIVD in de zak van D66 zitten gaat hier niets tegen ondernomen worden…

    Geliked door 3 people

  12. ronjaspers zegt:

    Extreem links zijn al sinds de jaren 70 staatsgevaarlijke landverraders.En ratten van het smerigste rioolwater,ze worden achter de schermen gesteund en gefinancierd.Door die extreem linkse multimiljardair en bilderberger george soros.

    Geliked door 3 people

  13. bobzelf zegt:

    ACH NIETS NIEUWS ONDER DE ZON ..

    TOCH

    HOE PAK JE MISLUKTE LINKSE KLEUTERS AAN ??

    DAGELIJKS EEN HELE LANGE NEUS TREKKEN

    2 DUIMEN IN JE BEIDE OREN

    EN LEKKER PUHHHHHHHHHHHHHH ROEPEN

    ALSOF JE HET TEGEN KLEUTERS PRAAT

    WORDEN ZE WITHEET VAN …

    EN DAT GEWOON DAGELIJKS VOLHOUDEN

    DE OPENBARINGEN VN OME BOB WERKT ALTIJD

    Geliked door 2 people

  14. Simon zegt:

    Ook de linkse ambtenaren op de ministeries zullen tegenwerken!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie