Tijdelijk feest

(Door: “Roy Fernsby”)

Door heel Nederland is er feest over hoe we na decennia ongeduldig te hebben gewacht eindelijk een rechts kabinet in elkaar hebben kunnen timmeren. Ook de lezers van “E.J. Bron” zijn opgelucht over de veranderingen die nu plaats gaan vinden, waaronder streng asielbeleid bijvoorbeeld, maar weer geen woord over hoofddoeken. Ik wil de feestvreugde niet bederven, maar wat dat betreft, is het echt pijnlijk om te beseffen dat dit feest slechts een tijdelijk fase is die niet lang zal duren.

De opmars van de islam en het tempo waarmee bijvoorbeeld de Marokkanen zich vermenigvuldigen, opgeteld bij het aantal kinderen dat de gevestigde asielzoekers zullen nemen, is zo veel hoger dan het beperkte aantal kinderen dat de autochtone Nederlanders voortbrengen, dat het niet anders kan dat Nederland later deze eeuw een moslimland zal zijn geworden. Het gaat gebeuren, en het lot dat de Joden momenteel meemaken, staat straks alle ongelovigen te wachten.

Alleen drastische maatregelen zoals hoofddoeken, moskeeën en de koran verbieden en zoveel mogelijk moslims deporteren, naast een beperking van het aantal kinderen dat een echtpaar mag nemen, kan ervoor zorgen dat Nederland Nederland blijft, anders is het feest helaas echt tijdelijk. En dat is de bittere realiteit die bestaat, juist omdat wij haar ontkennen.

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Tijdelijk feest

  1. joojootje zegt:

    Er gaat niets veranderen, niet omdat het tegen gehouden wordt maar omdat deze dames en heren, inclusief Wilders geen idee heeft wat te doen.

    Al decennia lang harde woorden maar nooit een visie, en nu is het zover het grote geheim wordt onthuld, hoe gaan ze dit doen?

    Antwoord: ze gaan niets doen, het waren alleen maar woorden voor een ontevreden electoraat.

    Groetjes Geert Wilders.

    Geliked door 1 persoon

  2. stradivotsi zegt:

    De bittere realiteit is dat ons meesten een rad voor ogen gedraaid word. Dat een kabinet geen wetten of beslissingen in het kader van zogenaamd souvereiniteit kan gaan nemen. Daar zijn we o.a. afhankelijk van ten eerste aan Brussel EU.

    De realiteit is ook, dat de stroming van afgelopen jaren, niet zomaar een halt toegeroepen kan worden, immers we zijn al te ver gevorderd in die weg. De islam krijg je er niet meer uit, ondanks dat voornemen de asiel instroom te willen beperken. Als men hier de Moskee wil verbieden cq afbreken, hebben we binnen een dag de oorlog in de steden.

    Die laatste zin van het artikel het “ontkennen” van datgene, is niet zozeer de Burger, het is niet zozeer de Politiek, het is een achtereenvolgens meer onbewust en bewust gedrag van voorgenoemden.

    Like

  3. Sinyo zegt:

    Roy zelf zwamt niet!!!!

    Maar wijst op DE zwam: De Opmars van de Islam!!!

    Het is dan om deze zwam zo snel mogelijk te bestrijden.

    Zouden wij bij dit “Rechts-extreme” kabinet ervan verzekerd zijn, dat deze (kwaadaardige) zwam wordt aangepakt.

    Let’s hope and pray!🤔

    Geliked door 2 people

  4. jansobieskireporter zegt:

    Klopt geheel! Het is goed en noodzakelijk, maar too little too late. Een kurk in een lekkende kraan die er na verloop van tijd weer uitflipt, terwijl een loodgieter nodig is. Een doekje voor het bloeden, terwijl een arts gevraagd is. een emer tegen een huisbrand, terwijl de brandweer zou moeten komen. De vraag is, wie zal de loodgieter, arts of brandweer zijn? Komen die ueberhaupt nog?

    Geliked door 1 persoon

  5. Willem zegt:

    Goed gezien Roy, 100% gelijk. Remigratie/Deportatie ASAP!!!

    Geliked door 2 people

  6. BosscheBol zegt:

    Roy Fernsby heeft alle gelijk van de wereld. Het is te laat en te weinig. De omvolking zal nu niet al in 2050 klaar zijn (waar Rutte op mikte) maar pas ergens rond 2080. Zelfs als de grenzen hermetisch gesloten gaan worden, zal de omvolking doorgaan vanwege hun hoge en ons lage geboortenoverschot.

    Maar Wilders kán niet meer doen. Hij heeft 25% van de stemmen gekregen. Dat is veel maar niet de absolute meerderheid. Hij moest dus flink water bij de wijn doen om deze regering te vormen.

    Deze regering kan een verandering beginnen. Het eerste tikje tegen het stuurwiel: van voluit links naar een beetje rechts. Het zware containerschip zal daar langzaam op reageren. Er zal een enorme tegenstand komen van ambtenaren, rechters en media. Maar als het publiek eenmaal ziet dat de wereld helemaal niet vergaat als er nog op gas gestookt wordt en op benzine gereden, en als het publiek ziet dat de wereld niet vergaat omdat er steeds minder mohammedanen binnenstromen, dan zouden de rechtse partijen best nog wel kunnen groeien en steeds meer politieke invloed krijgen. Heel misschien kunnen we de ramp van Eurabië tóch nog afwenden.

    Geliked door 3 people

  7. Joannes den Hollander zegt:

    Schrijver bovenstaandes, ik begrijp de drastische maatregelen die u omschrijft volledig. Echter in deze beginfase lijkt me dat niet verstandig en zal voor enorm veel weerstand zorgen met als gevolg dat er een averechtse werking optreedt.

    Het lijkt mij beter om met het beloofde, uitermate strenge asielbeleid aan de gang te gaan. Dus grenzen sluiten en alle asielzoekers, ook zij die reeds een Nederlands paspoort hebben, gewoon uitzetten op grond van het ingevoerde “vergisrecht”. Dit levert per direct resultaten op in de vorm van minder bijstandsuitkeringen, meer woongelegenheid voor onze kinderen en minder criminaliteit.

    Deze activiteiten zullen een doorn in het oog zijn van de VVD, NSC en de BBB. Herverkiezingen zullen dan ook niet lang op zich laten wachten. En dat komt goed uit, want het volk heeft gezien dat ze erop vooruit gaan als we die vreemde smetten kwijt zijn en zullen massaal op de PVV gaan stemmen om alle ongewenste vreemdelingen kwijt te raken.

    Vanaf dit punt kan men aanvangen met de door u voorgestelde drastische maatregelen. Desnoods huren we daar het Poolse leger voor in om de zaak met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 1960 te bespoedigen. Het kost wel wat, maar daar krijgen wij heel veel voor terug. Want wie wil dat nou niet, terug naar de tijd toen geluk nog heel gewoon was?

    Geliked door 2 people

    • dutchess43 zegt:

      Precies Joannes, hele kleine stapjes nemen zodat na vele, vele kleine stapjes iedereen tot de ontdekking komt dat het toch wel een hele grote stap is geworden.

      Wilders had nooit een coalitie kunnen vormen als hij met zevenmijlslaarzen was begonnen. Het is nou eenmaal niet anders, alleen vertrouw ik die jankende pruillip voor geen ene meter.

      Like

  8. Alice zegt:

    Ik wil niet lullig doen, maar welk weldenkend mens zet ik deze donkere tijd nog kinderen op de wereld? Wat voor toekomst hebben zij??
    Wat ons nog te wachten staat is niet bepaald om vrolijk van te worden.
    Ik weet ook wel dat de uitkomst van het nieuwe kabinet niet zaligmakend is. Maar wat als Timmerfrans de opvolger van Trutte was geworden? Alleen de gedachte al doet me gruwelen.

    Geliked door 1 persoon

  9. mooinique zegt:

    Hoezo feest?! Niets rechts aan! Geen asielstop! Stop op familiehereniging?! Nee nee nee! Niet weg uit de EU en Oekraïne blijven steunen! Nee nee nee! Ga zo verder. Wat een onzin kabinet!!!

    Geliked door 1 persoon

  10. hubert zegt:

    Geduld, geef ze de tijd.

    Er zullen zeker pluspunten -en minpunten zijn/komen.

    Beter als Rutte, alleen maar minpunten.

    Geliked door 2 people

  11. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Man van 91 is voor de zoveelste keer overvallen in Amsterdam-Noord. Is al meerdere keren overvallen.

    Wij konden gisteren de deur even niet uit. Stond een stuk Afrikaans Stront bij de deur. Bloot lijf in winterjas bij 23 graden-plus. Duivelse uitstraling, stuk Timmermans-JettenSTRONT!

    ‘Een 91-jarige man is zaterdagavond overvallen in zijn woning in de Resedastraat in de Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord. Daarbij raakte hij gewond’.

    Geliked door 1 persoon

  12. stradivotsi zegt:

    Dubbel genaaid…. weet U nog ( ik denk van niet ) ooit geschreven hier op EJ.

    Men kunne de schijn van kans geven, echter de werkelijke achtergronden weten wij allen niet.

    Intussen gaan we ons voer bij de supermarkt tegen hoge prijzen moeten betalen.

    Intussen gaan we de door bewust politiek gesteunde kapitaal werkende inflatie tegenmoet, door een verwortelde samenspel der monopolistisch betalende rijken.

    Voert al eeuwenlang, en de burger word weeral eens bij de neus genomen.

    U mag juichen en Israel op handen dragen, echter die zijn ook niet zuivere koffie. Dikke maatjes met de USA, en die laatste verguisde men allezins op EJ. ??

    Niet dat ik Palestina op handen draag, maar probeer neutraal, en zie beide kanten. Wat mij betreft in ons land geen vlaggen gaan wapperen behalve de onze rood-wit-blauw… En verder niks aan anders!! Wij zijn geen Israel en geen Palestina. Wij zijn de Nederlanden!

    Ze kloppen zich daar al dik 50 jaren de hersens in. Nou dan doe maar, maar laat ons bemoeinis ermee met rust. Hebben we niks mee te maken.

    Like

  13. memaxq zegt:

    Het probleem is dat bijna alle politieke partijen ontkennen dat de islam een criminele organisatie is die als doel hebben alle andersdenkenden te haten en te vermoorden aldus de koran in 106 soera’ s. Wijzig de grondwet artikel 1 en neem de islam op in het wetboek van strafrecht.Dan is het daadwerkelijk mogelijk om alles wat islam is te verbannen en te weren uit Nederland.

    Geliked door 2 people

  14. Ravian zegt:

    Yeah, we ontkennen die realiteit niet lullo, we erkennen de realiteit dat Keulen en Aken niet op één dag gebouwd zijn.

    En daarbij ben je ook nog zo dom als het achtereinde van het varken, want je begrijpt blijkbaar niet dat in het regeerakkoord staande zaken als belastingverlaging, afschaffen van de stikstof flauwekul (meer woningbouw), behoud van de hypotheekrente aftrek (meer woningbouw), afschaffen van het discrimineren van autochtone Nederlanders bij het toewijzen van woningen, meer kinderbijslag, en gratis kinderopvang, tot een enorme toename van het aantal nieuw geboren blanke kindertjes zal gaan leiden.

    Ik wordt onderhand strontziek van defaitisten zoals jij, die deze duidelijke rechtse overwinning als een nederlaag pogen te verkopen, en daarmee de rechtse zaak zwaar schade toebrengen.

    Zout gewoon eens een heel eind op man, naar een hutje op de Mokerheide of zo…

    Geliked door 3 people

  15. koosv8 zegt:

    Helemaal eens, en dat nieuwe kabinet, ik heb het vaker gezegt, ik vertrouw er weinig. Ze gaan straks gewoon zeggen, ja dat willen wij wel veranderen, maar Brussel zegt, en dan was dat het, want ja er is nogal wat opgegeven, alleen maar om een keer mee te doen??

    De rest zijn sowieso WEF KEFFERS.

    Maar we gaan het zien , beter lijkt er niet te zijn. Er wordt geschoven met de centjes, en dat is het.

    Geliked door 1 persoon

  16. scherpschutter1943 zegt:

    Reken u niet te snel rijk. Timmermans en Klaver gaan ondergronds en saboteren deze regering. Waarom? Omdat ze zelf vinden dat zij de enige echte waarheid in pacht hebben en zij alleen geïnteresseerd zijn in hun eigen mening. Democratie is aan dit soort personen en partijen n iet besteed. Ook Dood66 niet vergeten. Jette, de gek

    Geliked door 2 people

  17. afco61 zegt:

    Hoe wil je het aantal kinderen van een echtpaar beperken?
    De enige remedie is inderdaad; alle islamieten het land uit zetten, ook die vriendelijke buurman. In eerste instantie op een menselijke manier, maar desnoods met grof geweld. En uiteraard de grenzen dicht en strenge grenscontroles.
    Per direct afschaffen van dubbele paspoorten en dat soort nonsens. Ook pertinent geen enkele buitenlander in een openbare functie.

    Geliked door 2 people

    • chrisdirick zegt:

      Hoe wil je het aantal kinderen van een echtpaar beperken?

      Nou, je zou bv het kindergeld vanaf het derde kind af kunnen schaffen. Of een boete opleggen vanaf het derde kind, een hogere boete bij het vierde kind en zo cummulatief verder. Zo snij je als beroepskweker met uitkering dus in je eigen vingers.

      De voorbehoedsmiddelen zullen niet aan te slepen zijn, de abortusklinieken draaien overuren.

      Of, ze remigreren omdat het niet meer lucratief is om in Nederland te blijven. Waar ze dan heen gaan zal mij worst wezen als ze hier maar vertrekken.

      Geliked door 2 people

      • scherpschutter1943 zegt:

        Het aantal kinderen van een echtpaar beperken kan op verschillende manieren

        1: Door beide ouders de hersens in te slaan

        2: Door verplichte sterilisatie van zowel mannen als vrouwen in de geslachtsrijpe leeftijd. (zie India)

        Geliked door 1 persoon

      • stradivotsi zegt:

        er uit met die zuigers aan de honingpot

        Thats all motherfokkers

        Like

  18. bobzelf zegt:

    WAAROM KOMT NOU IEDERE KLOOTZAK

    DIE ER GEEN KLOTEN VAN BEGRIJPT HIER AAN HET WOORD .. ???

    BESTE RUKEEND Roy Fernsby” !!!!!!!!!!!!!!!

    ALLES WAT JIJ DAAR OPNOEMDE. IS DUS EEN REGERING MET

    FRANS TIMMERMANS ALS PRESIDENT !!

    HOEZO BESTE SUPER KLOOTZAK .

    ALS GEERT DAT DUS STANDVASTIG HAD BLIJVEN ROEPEN

    HAD DE REGERING GEERT 1

    DUS NOOIT VAN ZIJN LEVEN EEN KANS GEKREGEN

    GEERT… HIJ DIE NU DE PAPPEN EN NATHOUDEN TRUC UITGEHAALD

    STROOP SMEREN EN ZE JA LATEN ZEGGEN

    EN HET IDEE GEGEVEN DAT ZE OOK DINGEN MOCHTEN BESLISSEN

    DEZE MENNER MET DAT RARE HAAR HEEFT EEN 22 JAAR STORMEN OVERLEEFT. VAN KLOOTVIOLRN NET ALS JIJ

    EN NOGSTEEDS.

    ALS IK JE STUKKIE GELUL LEES. ZIE IK DASSEN STAAN VAN VOLT .DE SOROS FRIENDS SNAPPU ??

    DUS IS DAT NOU ZO MOEILIJK .??

    GEERT HEEFT MET ZIJN ERVARING AL DIE KRETEN IN DE KOELKAST GEPLEURD

    EN DIE GAAN ER DUS OVER ENIGE TIJD 1 VOOR 1 UIT GEHAALD WORDEN

    PIETERTJE BOOS 1 X 2 X 3 X HUILIE HUUILIE DOEN

    GAAT NOG MEER DWARSLIGGEN

    DE TURKSE SNOL KRIJGT DAN VVD OPDRACHTEN

    NIET MEER MEEDOEN

    EN DAN HOOP IK . UIT DE GROND VAN MIJN HART .

    DAT DE NEDERLANDERS HET TRAINEREN … HET GEZEUR … HET GEZEIKK ZAT ZAL ZIJN

    EN GEERT NAAR EEN MONOPOLIE POSITIE STEMMEN MET 76 ZETELS

    EN DAN GAAN ALLE REMMEN LOS . FVD ERBIJ

    DUS . DAN KRIJGT U ALLES WAT U WILDE

    ALS HIJ NIET VOORTIJDIG VOOR ZIJN KANIS WORDT GESCHOTEN

    GEERT GAAT PROBEREN !! LET WEL PROBEREN

    SAMEN MET EEN BAYER MONDANTO DAME

    EN WEF DWARSLIGGER PIETERTJE DE HULEBALK MET EEN MONGOLISCH WIJF EEN HOGE BAAS BIJ DE WEF. EN EN BROER MET EEN HOGE FUNCTIE OOK BIJ DE WEF

    EN

    EEN TURKSE SNOL . DIE DUS VOLLEEDIG ONDER INVLOED STAAT VAN DE BUTLRUG VVD ER DIE IN 13 JAAR WERKELIJK ALLES MAAR DAN OOK ALLES NAAR DE KLOTEN HEEFT GEHOLPEN

    IN MIJN EENS MOOISTE KLEINE LANDJE TER WERELD

    DUS EIGENLIJK ZIT IK HIER NU WITHEET DIT TE TYPEN

    MAAR HET LIEFST KWAM IK NU EVEN BIJ U LANGS OM DE KOP VAN JE …IQ .11.7 MAXIMAAL CHIMPANSEE HERSENS TE TREKKEN

    ONZETTENDE ZUIGENDE PAARDENLUL

    GEEN DANK . IK LEG HET MAAR GEWOON GRRAG EVEN DUIDELIJK UIT

    AAN IEMAND MET EEN DUIDELIJKE HERSENBESCHADIGING

    WANT ALS DE GEERT TRUC NIET GAAT LUKKEN . KOMT LINKS IN DE KOMENDE 10 JAAR AAN DE MACHT.

    EN DAN MAG U WEKELIJKS VAN DEZE DOMME KUT STUKKIES PLAATSEN

    KLOOTVIOOL

    GEEN DANK

    I REST MY CASE

    OME BOB

    Geliked door 2 people

  19. Tukker24 zegt:

    Ik heb twee dagen geleden gelezen dat als het aan het komende kabinet ligt de kinderbijslag/foktoeslag omhoog gaat. Ja, je weet lezer, islamisering gaat ook via de baarmoeder. En wilders sponsort dat. Dus het wordt niks meer met de politiek in dit land. Pim is al meer dan twintig jaar dood. HELAAS.

    Geliked door 1 persoon

  20. karton zegt:

    Verbied de geslachtsdaad, op straffe van castratie of amputatie van de geslachtsknuppel.

    In uitzonderlijke gevallen kan éénmalig een parings-vergunning worden verleend, uiteraard tegen een vergoeding.

    Like

    • stradivotsi zegt:

      HoHo, bent U mannetje of wijfje? Hee geslachtsknuppel amputeren nooit ,

      Blijf van mn lul af godver

      Ga je tieten of baarmoeder dan ook verwijderen cq ook even afhakken?

      Verder sterilistatie ok. is wat anders en werkt nog humaan

      Like

      • karton zegt:

        @ stradivotsiop 21-5-2024 om 22.27 u.

        Voor jouw beeldvorming : ik ben een mannetje, tenminste …..een paar minuten geleden nog wél, je weet ’t maar nooit tegenwoordig…..

        Was inderdaad sarcastisch bedoeld.

        (eigenlijk wel een vreemde redenering : 1,5 kind per NL-gezin; heb jij wel eens een half kind gezien ?) Wéér sarcastisch/cynisch/grappig bedoeld.

        Like

    • stradivotsi zegt:

      en daarbij, ik neem aan dat dit uwerzijds sarcastisch bedoeld was?

      Weet U, als men men gewoon de instroom van vreemd volk beperkt, is er al een hoop bespaart. En dat wij hier in NL al decennia de geboortebeperkingen hebben, door enerzijds de tweeverdieners 24 uren economie, het niet ge-promote ofwel voldoende gesteund kinderen te hebben, want het kost een klauwen vol geld.

      gemiddeld 1,5 kind per Nederlands gezin, en men doet er weinig aan dit te promoten in zake eigen Volk aanwas.

      In 1950 had men hier nog 4-6 kinders, en nu? Dus gemideld 1,5

      De werkende t.ov. de vergrijzing houd niet stand.

      Nu moeten dus ca. 3 werkenden voor een gepesioneerde arbeiden, was vroeger met 5 draaglijker, omdat ze meer kroost hadden.

      Die verwelkomende buitenlanders waarvan vele niet werken hierkomen dragen niks bij, behalve hun eigen fokkerij in stand houden.

      beste is dat wat hier niet deugd………….. ER UIT

      Like

      • karton zegt:

        @stradivotsi.

        Á propos @stradivotsi ;

        U mag gerust “jij” tegen mij zeggen hoor !😂😉

        Like

Plaats een reactie