Afghaan demonteert massamigratie naar Duitsland en bekent zich als AfD´er

(Door: Vanessa Renner – Vertaling: E.J. Bron)

Verzet tegen de ongecontroleerde massamigratie heeft niets met racisme te maken: dat verduidelijkt ook een video, die op dit moment in de sociale netwerken de ronde doet, waarin een Afghaan in een Duitse binnenstad werd gevraagd naar zijn mening over de toestanden in Duitsland. Hij kwam zelf in de jaren ´90 naar Duitsland en bouwde hier een bestaan op. Mensen uit het buitenland, die niet werken, van sociale uitkeringen leven en bovendien nog door geweld opvallen, wil ook hij niet meer met belastinggeld financieren. Willen linksen hem ook rechts-extremisme in de schoenen schuiven?

De man werd bij een kraampje van de AfD aangesproken en naar zijn mening gevraagd. Hij bekritiseerde dat gepensioneerden flessen zouden moeten verzamelen, terwijl migranten volledig verzorgd zouden worden. Volgens hem zouden er geen echte oorlogsvluchtelingen samen met hun vrouwen en kinderen komen, maar de asielzoekers in Duitsland zouden alleen maar mannen zijn. Ze zouden niet werken, velen zouden geweldplegers zijn. Dat de burgers – en dus ook hij, die in 1995 emigreerde uit Afghanistan en zich een nieuw leven opbouwde in Duitsland – daarvoor moeten opkomen met hun belastinggelden, stelt hij fel aan de kaak. Voor de AfD zou men zich absoluut niet moeten schamen – hij zou zelf op de partij stemmen, zoals hij aangeeft op vragen. Remigratie (dat woord dat het eenheidsblok van partijen graag met een horrorscenario van massale deportaties van geïntegreerde burgers zou associëren) is hij nadrukkelijk voorstander van.

Hij is geen op zichzelf staand geval: kritiek op de migratiepolitiek van de “stoplicht”-regering is niet op racisme gebaseerd. Ook en juist mensen met een migratieachtergrond willen niet accepteren dat het door hen meegefinancierde sociale systeem leeggeplunderd wordt, terwijl de binnenlandse veiligheid in het land in toenemende mate erodeert en dat dit alles, waarvoor ze ooit hun oude vaderland verlieten, nu ook zijn intrede doet in Duitsland. Dat linksgroenen dat kortweg als rechts-extreem beschouwen, is alleen nog maar absurd.

Bron:
report24.news
Door: Vanessa Renner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Afghaan demonteert massamigratie naar Duitsland en bekent zich als AfD´er

Plaats een reactie