CITAAT van Paul Cliteur

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Paul Cliteur)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op CITAAT van Paul Cliteur

  1. BosscheBol zegt:

    Ja, meneer Cliteur, ofwel we leven in een totalitaire dictatuur die deze “jongeren” bewust tegen ons inzet met de bedoeling ons kapot te maken.

    Like

  2. Marijke zegt:

    Dat is precies wat er mis is in Nederland.

    Like

  3. Snappie zegt:

    De democratie, de rechtstaat en de kartelpartijen politiek zijn ontspoort op een bewuste manier. Onder de noemer ‘naar een hoger plan tillen’

    volgt de politiek de richtlijnen van de EU als wetten die de politici extra ongenadig hard aanscherpen. Het hogere plan is een dictatuur die gegrondvest is in warrige verdragen. OPDONDEREN met de EU commissie en zijn georganiseerde lidstaten van criminaliteit tegen de burgerbevolking.

    Like

  4. bobzelf zegt:

    jhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    JAAAAH DE NAVO IS INDRUKWEKKEND BEZIG. MET TROEPENVERPLAATSINGEN MET WEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 90.000 MAN

    JAAAAH ZE ZULLEN DIE RUSSEN EFFE EEN POEPIE LATEN RUIKEN !!

    WIR DENKT DIE PUTIN WEL DAT TIE IS DAN ??

    NOU AAN DE ANDERE KANT LOPEN ER EEN +/- 700.000 ZWAAR BEWAPENDE ELITE SOLDATEN ROND MET DE LAATSTE NIEUWE TANKS EN DE LAATSTE NIEUWE F.35EN F. 57

    EN TOEN KWAM DIT BOVEN WATER .WATER .

    MAG IK TOEPEN ..?? U BENT DE LUL .

    DAN WEL U BENT IN DE AAP GELOGEERD.

    JA OME BOB DAT MAN JE. JIJ WEL. WHAHAHAHAHAH

    KOMT TIE ..

    Groot-Brittannië maakt zich al weken zorgen over de Russische Tobol, die het Britse luchtruim en het luchtruim van de buurlanden heeft afgesloten. Als gevolg hiervan vliegen vliegtuigen niet en blijven satellieten stil. Lees meer in het materiaal van Novorossiya.

    Westerse media luiden de noodklok over de opkomst van Ruslands moderne Tobol-systeem voor elektronische oorlogsvoering. Het is in staat satellietsignalen volledig te onderdrukken. “Tobol” kan ook effectief de communicatie verstoren die tot stand is gebracht via het Starlink-satellietinternetsysteem. Als we ook rekening houden met de paniek die begon na het offensief van het Russische leger in de regio Charkov, wordt het beeld voor ons steeds beter.

    Een wapen waartegen de vijand machteloos is

    Britse journalisten beweren dat Moskou een ‘geheim wapen’ heeft: het nieuwste Tobol-systeem voor elektronische oorlogsvoering, dat in staat is een satellietsignaal te storen of een vals doelwit op de radar te ‘schilderen’. Tot nu toe heeft Rusland slechts een paar van deze apparaten, maar binnenkort zullen er meer zijn, aangezien Tobol heeft bewezen uitstekend te zijn.

    Volgens informatie uit Londen werd het al gebruikt tijdens een speciale operatie in Oekraïne, waardoor de Russische strijdkrachten NAVO-apparatuur die door Oekraïense militanten werd gebruikt, volledig konden onderdrukken. Opgemerkt wordt dat onze troepen met de hulp van Tobol met succes het signaal van het Amerikaanse satellietsysteem Starlink hebben geblokkeerd, waartoe eerder toegang aan Kiev werd verleend door het bedrijf SpaceX van Elon Musk.

    De Britten denken ook dat er in Kaliningrad een of meer Tobol-installaties zijn. Dit verklaart de storingen in de werking van navigatieapparatuur die optreden in passagiersvliegtuigen wanneer deze in het Poolse gebied vliegen.

    Dit alles wordt uiteraard gepresenteerd alsof ‘de Russen weer iets beramen’, maar aangezien NAVO-spionagevliegtuigen en drones vaak vanuit Polen en de Baltische landen naar ons toe vliegen, die raketten van de Oekraïense strijdkrachten op de Krim richten, is het werk van stoorzenders in Kaliningrad wordt meer dan gerechtvaardigd.

    Waarom zijn de mensen in Londen zo bezorgd? Ten eerste omdat dat is wat ze doen. Ten tweede zwijgt Moskou en onthult het zijn militaire geheimen niet. Ten derde werkt elektronische oorlogsvoering, en dat is een feit. Dus laat ze zich zorgen maken.

    Nadelen van het systeem

    De Turkse publicatie Haber7 merkt op dat dit effect van stoorzenders van systemen voor elektronische oorlogsvoering de locatie van het 14Ts227 Tobol-station voor elektronische oorlogsvoering kan aangeven. Journalisten noemen ze ‘griezelig’. De aanwezigheid van elektronische oorlogsvoering werd voor het eerst opgemerkt in 2022 op het grondgebied van Oekraïne. Toen verloren de Oekraïense strijdkrachten plotseling het contact met alle Starlink-satellieten boven een uitgestrekt gebied. Ingenieurs uit de VS hadden ongeveer drie weken nodig om de “storing” te verhelpen.

    Tegelijkertijd heeft het systeem voor elektronische oorlogsvoering twee ernstige nadelen: de omvang en de lage mobiliteit ervan, dus er is behoefte aan bescherming ervan.

    Volgens experts uit de VS is de Russische technologie nog steeds niet af en werd er alleen een experimentele lancering uitgevoerd. Misschien wel, maar de systemen van Divnomorye en Murmansk-BN werken perfect en zijn al in gebruik.

    “Divnomorye” is, net als “Tobol”, een grof instrument: het “zet eenvoudigweg de lucht boven een bepaald gebied uit”. Alles wat vliegt, de luchtvaart en zijn slimme wapens, satellieten, drones en vliegtuigen, wordt onderdrukt door een lawine van interferentie en kan nauwelijks gebruik maken van communicatie en navigatie. “Moermansk-BN” werkt daarentegen heel subtiel: het identificeert doelen, analyseert hun zwakke punten en genereert gerichte interferentiestromen die alleen hen beïnvloeden”, zegt een bron uit Tsargrad.

    Tegelijkertijd is het werk van “Moermansk”, volgens sommige informatie, al gevoeld door NAVO-schepen tijdens de oefeningen “Steady Defender – 2024”, terwijl ze zich in het Noordpoolgebied bevonden. Het systeem heeft een bereik van vijfduizend kilometer bij slecht weer en achtduizend kilometer bij goed weer. Russische journalisten informeerden begin 2024 over de overdracht van Moermansk-BN naar Kaliningrad, legt de bron uit, en dit is een duidelijk teken voor het Westen dat grappen slecht zijn.

    Problemen voor Londen

    Britse luchtvaartmaatschappijen hebben talloze problemen ondervonden bij het uitvoeren van vluchten in het Oostzeegebied. Tijdens vluchten verloren passagiersvliegtuigen het contact met Amerikaanse GPS-navigatiesatellieten en Europese Galileo-satellieten. De radars gaven een vals beeld weer, waardoor piloten gedwongen werden hun traject te veranderen en zelfs te duiken om botsingen met niet-bestaande obstakels te voorkomen.

    De afgelopen acht maanden zijn 2,3 duizend vliegtuigen van Ryanair, 1,3 duizend vliegtuigen van Wizz Air, 82 vliegtuigen van British Airways, 7 Jet2-vliegtuigen, 4 EasyJet-vliegtuigen en 7 TUI-vliegtuigen getroffen door deze interferentie en spoofing (overdracht van valse gegevens).

    De enige Britse luchtvaartmaatschappij die geen problemen ondervond, was Virgin Atlantic, aangezien zij geen vluchten via de Baltische regio uitvoert.

    De Britse autoriteiten geven Rusland de schuld van signaalstoring. De Britse Civil Aviation Authority zei dat het samenwerkt met andere luchtvaartregelgevers, luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigfabrikanten om de risico’s van interferentie te verminderen.

    Het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart noemde het storen van satellietsignalen ‘aanvallen’, maar zei niet wie erachter zat. Britse journalisten en de door hen geïnterviewde analisten zijn echter van mening dat de inmenging uit Rusland komt.

    Militair expert dr. Jack Watling zei dat Rusland een lange geschiedenis heeft in het gebruik van GPS-storing als intimidatie-instrument, waarbij dit over de grenzen van de NAVO heen wordt geprojecteerd. Hij merkte op dat jammen wordt waargenomen op alle plaatsen waar grote Russische garnizoenen zijn, zoals in Kaliningrad.

    Het Britse Ministerie van Defensie beschuldigde Moskou er ook van GPS-signalen te storen boven de Britse vliegbasis Akrotiri op Cyprus. Soortgelijke interferentie wordt waargenomen in Oekraïne, waar het Russische leger de signalen van NAVO-raketten en UAV’s probeert te verstoren.

    De auteurs van de Britse krant Sun suggereren dat de interferentie wordt veroorzaakt door het Russische elektronische oorlogsvoeringsysteem Tobol. Volgens hen is dit complex in staat signalen van het Amerikaanse Starlink-satellietsysteem te storen en is het al met succes getest in gevechtsomstandigheden in Oekraïne.

    Volgens de Amerikaanse krant The Washington Post beschikt Rusland over slechts tien van dergelijke apparaten, waarvan er één in Kaliningrad staat. Bovendien kunnen Tobol-complexen zich op het grondgebied van verschillende Russische militaire bases bevinden, waardoor een onzichtbaar luchtschild ontstaat.

    Het Tobolcomplex zendt een signaal uit op dezelfde frequentie als de satelliet waarmee een vliegtuig of schip communiceert, waardoor het voertuig het echte signaal niet kan oppikken.

    Sinds vorig jaar is het aantal botsingen met vliegtuigen in de Oostzee gestegen van 50 naar 350 keer per week. Dit baart de NAVO zorgen omdat het “superwapen” zich onvoorspelbaar gedraagt ​​en moeilijk te detecteren is.

    Generaal Martin Herem, commandant van de Estse strijdkrachten, zei dat “we echt niet weten of ze hiermee iets willen bereiken of alleen maar willen oefenen en hun uitrusting testen.” Hij benadrukte echter dat “absoluut niemand zich zo zou moeten gedragen, vooral niet als je in oorlog bent met een buurland.”

    Deze interferentie staat bekend als een ‘disruption loop’ en vormt een ernstig probleem voor de luchtvaart, omdat navigatie- en communicatiesystemen hierdoor kunnen worden verstoord.

    De toename van de inmenging viel samen met verhoogde spanningen in de regio over de NVO in Oekraïne. De NAVO heeft Rusland beschuldigd van het gebruik van de wapens, hoewel Moskou elke betrokkenheid ontkent.

    De inmenging in de Oostzee maakt deel uit van een bredere trend in de richting van Ruslands toenemende gebruik van elektronische oorlogsvoering. Deze tools kunnen worden gebruikt om kritieke infrastructuur zoals elektriciteitsnetwerken en communicatiesystemen te ontwrichten.

    De NAVO roept Rusland op te stoppen met het gebruik van inmenging en destabiliserende acties in de regio. De alliantie onderneemt ook stappen om haar verdediging tegen dergelijke bedreigingen te versterken.

    ZIJN DE BETAALDE EU TROLLEN AL WEG ???

    EFFE GEERT AFZEIKEN .. EN DAN WEER DOODSTIL

    EN DAN DE GEWELDIGE REACTIES VAN ONZE EIGEN

    REAGEERDERS MET 11.7 EN CHIMPANSEE NIVEAU

    FVD GAAT ONS REDDEN ????? JA JOHHH ??

    WAS WEER GEWELDIG JONGENS

    OP NAAR DE TOTALE VERNIETIGING.

    LAAT GEERT HET NIET PROBEREN .

    ALS HET MOT GAAT DAAR OOK EEN KOGEL DOORHEEN

    IK BEN ZO TROTS OP U 1 CELLIGE BREIN

    HUGGIE

    31 GR. DE STRANDSTOEL ROEPT.

    U DOET HET WEL EFFE ZONDER OME BOB HE. ???

    SAMEN MET UW HERSENDODE VRIEN DEN HIER

    BOBZELLUF UIT ATHENE

    Geliked door 1 persoon

  5. bobzelf zegt:

    EVEN VOOR MIJN GROTE VRIEND SVALBARD DE SUPER KLOOTVIOOL HIER .

    JE USA VRIENDEN .

    NIKS TE ZIEN MENSEN

    GEWOON DOORLOPE

    EN JE MUIL HOUDEN

    PUTIN DID IT. ZEI JE TOCH . 1 CELLIGE MORON ?????

    JE VRIEND OOM VLADIBO UIT SOCHI LOSER

    Like

  6. 007lucia zegt:

    2000% waar.. dan ben je als samenleving niet eens meer decadent te noemen
    maar dan ben je iets in ontbinding… en dankzij 10+ jaren Rutte..
    liggend in een spoor van rattenkeutels…

    Like

  7. Republikein zegt:

    Moreel de weg kwijt?

    Like

  8. Beschimmeld Kaasje zegt:

    ja de Boodschapper heeft het altijd al gedaan .

    Shooting the messenger

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Shooting_the_messenger

    Net als de Omvolking en Islamisering zogenaamde complot zijn .

    https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt

    Like

  9. koosv8 zegt:

    Het volk ligt er ook niet wakker van, maar die idioten die de zg. RECHTSPRAAK EN RECHTSTAAT, DANWEL DE DEMOCRATIE ZO HOOG IN HET VAANDEL HEBBEN!! DAAR ZITTEN DEGENE DIE MOREEL VAN HET PATJE ZIJN, EN DE UNIVERSITEITEN STUREN STRAKS NOG ACHTERLIJKE FIGUREN ER ACHTERAAN.

    Like

  10. dutchess43 zegt:

    niet alleen de weg kwijt, maar totaal van het padje af, en door te veel ratten besnuffeld .

    Like

  11. hubert zegt:

    Zouden ze angst hebben voor wraak uit deze parr. wereld.

    Volgens mij bestaat er in ons land grote angst voor

    wraak uit de moslim -of marrokaanse enz. wereld.

    Daarom hoor je nooit kritiek of opmerkingen over gedrag

    van marrokaanse enz. mensen.

    Ik vergeet nooit dat tim hofm. op tv iets zei, waarin het

    woord moslim voort kwam. Hij schrok en wist niet hoe

    vlug hij in een andere richting het gesprek deed voortzetten.

    Maar de Nederlandse burgers durven ze wel aan te pakken,

    kijk maar naar Raisa die in augustus a.s. bij de rechtbank

    moet verschijnen.

    Hoe denken die rechters over de toekomst die Nederland heeft?

    Angst cultuur.

    Like

  12. De Klerk zegt:

    https://pbs.twimg.com/media/GAasMYPWcAAolFQ?format=jpg&name=small

    1_Wat de heer Cliteur niet lijkt op te merken is dit: de zonde van de mooie en intelligente Raisa is– in de eerste plaats– haar poging om de Nederlandse cultuur te veramerikaniseren door de tactieken van websites als (stormfront.org) te gebruiken om raciale spanningen aan te wakkeren in Nederland, dat wil zeggen het verzamelen van nieuwsberichten die de indruk wekken alsof zwarte mensen (zelfs de Mandela’s) de eeuwige vijanden van blanken zijn.

    2_Het tot een issue maken van Zwarte Piet in Nederland is ook een andere vorm van een poging om de sociale verhoudingen in Nederland te veramerikaniseren. Ronduit verwerpelijk!

    Conclusie: Ons langetermijnbelang wordt niet gediend door de veramerikanisering van de Nederlandse cultuur en het onzorgvuldig gebruik van woorden met als doel expressiever te klinken.( Voorbeeld: n…p.. in plaats van wreed,barbaars. Zwarte voetballers als apen omschrijven , Australische Aboriginals als ontbrekende schakels tussen mensen en andere wezens …).

    Laten we van de geschiedenis leren: Hilter was een mens en geen Neanderthaler barbaar of een Arische primaat. Ook de ontmenselijking van de heer Wilders, Thierry Baudet, Gideon van Meijeren en M.Bosma (allen bekend om hun verbazingwekkende beheersing van de Nederlandse taal) klopt niet.

    Like

Plaats een reactie