De NAVO is de militaire vleugel van een globalistische machtsstructuur geworden, die de zelfvernietiging van alle naties en een ontvolkte wereld bevordert

(Door: Leo Hohmann – Vertaling: E.J. Bron)

Een van de belangrijkste taken van de NAVO bestaat erin om instabiliteit in de hele wereld te verbreiden en het militair-industriële complex te gebruiken om landen te intimideren, die niet voor de militante, familie- en godsvijandige agenda buigen, die uit de Westerse hoofdsteden komt en door de Westerse media ondersteund wordt.

De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, bevestigde vrijdag de betrokkenheid van het bondgenootschap voor de verdediging van de rechten van LGBTQ-personen en sloot zich daarmee aan bij talrijke Westerse politici, instellingen en organisaties, die de Internationale dag tegen homofobie, bifobie en transfobie vieren.

De schrijver Jose Nino heeft dit in een bijdrage voor “Big League Politics” treffend samengevat:

De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) spant zich in om gedegenereerde waarden in het buitenland te verbreiden. Terwijl Rusland schijnbaar grote successen tegen de door de NAVO ondersteunde Oekraïense strijdkrachten in het oosten van de Oekraïne boekt, probeert de NAVO-leiding met bizarre toonbeelden van deugd van het klaaglijke mislukken van deze proxy-oorlog tegen Rusland af te leiden.

Sinds het binnenrukken van Rusland in de Oekraïne op 24 februari 2022 heeft de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, zich bijzonder duidelijk over de waarden van de NAVO uitgelaten en verklaard waarom ze een instelling zou zijn die men zou moeten vertrouwen, hoewel ze al lange tijd voor instabiliteit in het buitenland zorgt – van Servië tot Libië.”

Vrijdag 17 mei bevestigde Stoltenberg de bekentenis van de NAVO tot de LGBTQ+-waarden door arrogant in een posting te verkondigen dat het huidige Westerse waardesysteem en datgene waarop het gebaseerd zou zijn, het volgende zou zijn:

De NAVO bestaat om 32 naties en het recht van onze volkeren op een vrij en vreedzaam leven te verdedigen. Op de Internationale dag tegen homofobie, bifobie en transfobie en op elke andere dag geldt: alle liefde is gelijk. LGBTQ+-mensen verdienen respect en waardigheid, en ik ben er trots op mezelf hun bondgenoot te mogen noemen.

Nino herinnert ons er aan waarom de NAVO na de Tweede Wereldoorlog in 1949 werd opgericht, namelijk om de invloed van de Sovjet-Unie op het Europese continent tegen te gaan.

“Sinds de ineenstorting van de Sovjet-Unie heeft de NAVO er echter aan gewerkt om de wereld naar het toenemend disfunctionele model van Amerika om te vormen. Haar interventies van de Balkan tot Libië hebben niets anders dan schade en instabiliteit gebracht.”

De NAVO wordt door de meeste staten van de wereld niet meer als defensie-alliantie beschouwd.

De aanvalsoorlogen van de NAVO in 1999 tegen Joegoslavië en in 2011 tegen Libië evenals de langjarige bezetting van Afghanistan hebben ertoe geleid dat het land er in 2021 niet vrijer of beter bijstaat dan bij de invasie 20 jaar daarvoor, maar veel gevaarlijker, omdat miljarden Amerikaanse en Westerse wapens zich in de handen van de Taliban-terroristen bevinden.

Maar nog vernietigender is het feit dat de NAVO met een leger van neomarxistische en cultuur-marxistische sociale organisaties samenwerkt om waarden te bevorderen die tegenstrijdig zijn aan de Bijbel, inclusief het “homohuwelijk”, de abortus op wens tot aan de geboorte en de mogelijkheid voor kinderen hun eigen geslacht te kiezen, samen met het hele idee van geslacht als een sociale constructie, dat ertoe dient “seksueel afwijkende en geestelijk verwarde mensen te onderdrukken”. Waarom stimuleren ze ideeën die zo destructief voor de maatschappij zijn? Omdat ze weten dat geen enkele natie lang kan overleven zonder morele beperkingen en een soort overgave aan een hogere autoriteit, die boven de mens van vlees staat.

Nino voegt er aan toe:

Ieder land, dat zich inlaat met de NAVO, haalt zich de geslachtsziekte van het multiculturalisme, de seksuele degeneratie en het sociaal verval op de hals. De NAVO is echter vooral een ineen gegroeid militair bondgenootschap met een kruistochtideologie, die de wereld bedreigt.”

Geen natie kan zonder sterke mannen overleven. Transgender-vrouwen (biologische mannen die doen alsof ze vrouwen zijn) die in rokken rondlopen, zijn normaal gesproken geen goede militaire officieren, maar exact dit gedrag wordt nu door de strijdkrachten van de VS, Europa, Australië, Canada en Israël gestimuleerd en ondersteund. Deze groep naties zal alle catastrofale nederlagen tegen Rusland en China lijden wanneer zijn doorgaan met hun plannen zo gek te doen en een scenario voor de Derde Wereldoorlog te creëren, terwijl ze zich tegelijkertijd overgeven aan de laagste vorm van menselijk gedrag.

In het middelpunt van deze Westerse globalistische agenda staat de demonische poging om de wereld volgens de principes van de Georgia Guidestones en andere globalistische geschriften te ontvolken. Want iedereen weet dat er uit gelijkgeslachtelijke huwelijken geen kinderen voortkomen. Ook gecastreerde, verminkte en transseksuele jongeren planten zich niet voort.

Iedere werkelijk vrije en onafhankelijke natie zou direct uit dit militaire bondgenootschap moeten stappen en ook niet-leden zouden zich volledig uit de Luciferiaanse psychologische klauwen van de NAVO moeten bevrijden. Want de psychopathische leiders van de NAVO baseren hun toespraken en handelen op morele alchemie, ophitsing tot oorlog en satanische zucht naar macht over de vrije geesten van de mensen overal in de hele wereld.

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
leohohmann.com
Door: Leo Hohmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De NAVO is de militaire vleugel van een globalistische machtsstructuur geworden, die de zelfvernietiging van alle naties en een ontvolkte wereld bevordert

  1. stradivotsi zegt:

    Wat wij hier gaan krijgen is een verkapte voortzetting wat al plaatsvond.

    Je draait het roer niet zo maar om, en als dan met een sterk potentiële miltaire achterban.

    En dat hebben wij hier niet. Waarom, omdat deels het hele west Europa, na ww2

    al anders bezet is……………………. Door schulden.

    Like

  2. Andre zegt:

    NATO is dus een geslachtsziekte en dan is die gluiperd Rutte de SOA in de maatschappij.

    Like

  3. 007lucia zegt:

    De tekenen aan de wand, dat het dat aan het worden was
    die waren er al lang..maar de mensheid is geen soort beroemd
    om zijn snel reactie-vermogen..we wachten vaak tot het te laat is

    Like

Plaats een reactie