Sociale dienst van de wereld Duitsland: meer dan 60% van de ontvangers van burgergeld zijn migranten

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoewel migranten maar iets minder dan een derde deel van de bevolking uitmaken, vormen zij een groot deel van de ontvangers van burgergeld. Hun aandeel bedraagt landelijk meer dan 60% en in verschillende deelstaten zelfs duidelijk boven de 70%. Vooral jonge Duitsers zullen dit op de lange termijn moeten betalen.

Al decennialang wordt een vermeend tekort aan geschoolde arbeidskrachten in de Bondsrepubliek door de politieke en mediale mainstream tot een belangrijk probleem van onze tijd opgeklopt. Maar in plaats van doelgericht autochtone Duitsers beter te kwalificeren, moet volgens de oude partijen massamigratie van buiten Europa de arbeidsmarkt van de nodige geschoolde arbeidskrachten voorzien. Wat rechts vanaf het begin bekritiseerde, wordt nu ook door cijfers onderbouwd – meer dan 60% van alle ontvangers van burgergeld hebben een migratieachtergrond en kosten de belastingbetaler zodoende miljarden euro´s.

Iedere deelstaat getroffen

Tot nu toe zagen veel burgers deze problematiek slechts tot grote steden in het westen van Duitsland beperkt. Maar volgens de nieuwste data is dit fout. Zo zijn de beide vredige deelstaten Hessen en Baden-Württemberg met meer dan 70% migratieachtergrond onder de ontvangers van burgergeld de koplopers in de statistiek. En ook het oosten vormt geen uitzondering meer. Zoals de “Heimatkurier” al berichtte, zijn ook in Dresden bijna 50% van alle ontvangers van een sociale uitkering buitenlanders – een aantal, dat in de afgelopen jaren sterk gestegen is.

Migranten beuren…

De mogelijkheid om burgergeld te ontvangen, vormt een enorme migratieprikkel voor verarmde volkeren in de hele wereld. En hoe meer de vervangingsmigratie toeneemt, des te meer belastinggeld moet er ook voor sociale uitkeringen opgebracht worden. Volgens een onderzoek ontstaan bijvoorbeeld door een immigratie van 293.000 migranten per jaar bijna € 6 biljoen onkosten. Alleen vorig jaar al werd er zo € 253 miljard alleen voor uitkeringen uitgegeven.

Duitsers betalen

Tot de grootste verliezers van deze ontwikkelingen behoren jonge Duitsers tussen 15 en 20 jaar. Door de lage Duitse geboortecijfers en de immigratie in de sociale systemen moet de jonge generatie opkomen voor steeds hogere kosten. Terwijl een 65-jarige zo nog € 60.000,- meer uit het sociale systeem krijgt dan hij heeft bijgedragen, zullen jongeren in de loop van hun leven € 10.000,- meer betalen dan ze ooit terug zullen krijgen. Als er geen einde komt aan de vervangingsmigratie, dan zullen deze verliezen nogmaals stijgen.

Remigratie als oplossing

Om een volledige collaps van het Duitse sociale systeem te verhinderen, de jonge generatie te ontlasten en haar een leven zonder armoede mogelijk te maken, is een omkering van de migratiestromen onvermijdelijk. Remigratie zou daardoor niet alleen de Duitse begroting ontlasten en zodoende geld voor projecten vrijmaken die daadwerkelijk in het belang van het volk zijn, maar ook de jeugd een perspectief bieden – in een Duitsland, dat een Duitse toekomst heeft.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Sociale dienst van de wereld Duitsland: meer dan 60% van de ontvangers van burgergeld zijn migranten

  1. stradivotsi zegt:

    De domme slaafse Duitsers, nog erger als de nuchtere Nederlander?

    Mijn Duits dan…

    Es seie zu Grunde gerichtet, aber das Stehaufmännchen noch immer vorhanden?

    @Nemo. U mening?

    Like

    • nemo zegt:

      Het klinkt cynisch en zelfdestructief, maar alles wat het einde van het systeem versnelt is goed. Anders zal er geen gezond verstand in dit land komen, anders zal de groene links-liberale transformatie doorgaan. De stekker moet eruit getrokken worden, en het liefst door degenen die hier nog steeds door zo vreselijk velen geroemd en geprezen worden en die de agitatoren en ideologen van het systeem zijn. Het moet duidelijk worden wat de oorzaken en de gevolgen zijn. De Duitsers leren graag door ervaring.

      Nog één ding: stradivotsi, soms kun je alleen maar raden wat je ons in het Duits wilt vertellen. Maar met een beetje fantasie lukt het wel. Dus op je vraag: ja, het land zal weer opstaan, ontwaken mag je hier niet zeggen. Verboden. Maar de economische en industriële macht is voorgoed verdwenen. Duitsland zal terugkeren naar wat het ooit was, een wetenschappelijk en artistiek centrum. Dat is genoeg.

      Geliked door 1 persoon

      • BosscheBol zegt:

        Nemo. Sorry dat ik je hier lastig val met een kleinigheidje. Maar soms werkt de notificatie hier niet goed.

        Je meldde laatst dat Goebbels op (het seminarie) Rolduc had gezeten. Maar Goebbels heeft op het jongenspensionaat St. Maria Ter Engelen Bleijerheide in Bleijerheide gezeten.

        Ze staan allebei in Kerkrade en liggen iets meer dan 2 km uit elkaar.

        Joseph Goebbels – Wikipedia

        Jongenspensionaat ‘St. Maria Ter Engelen’ Bleijerheide in Bleijerheide.

        Like

      • nemo zegt:

        Bosschebol, het is moeilijk om dit hier te verduidelijken, de webmaster kan je mijn e-mailadres geven.

        Geliked door 1 persoon

      • stradivotsi zegt:

        Bester Nemo, kort en dat is mijn aard een verbetering aan tekst. Het heet “zur Grunde gerichtet” dus bij deze.

        Ik ben nogal precies en tracht korrekt te zijn in schrijven. Ik beheers de Duitse taal vrij goed.

        De Duitsers hadden een zeer goed Technisch wetenschappelijke achtergrond. Mijn Vader was een Duitser, en die heeft op de oude school die Meisterprüfung gemaakt. Ik heb zijn schoolboek nog van praltijk.

        Dat ziet U nergens meer op scholen. Vakbekwaamheid

        Ze hadden de Top werktuigbouwkundigen. Een gedreven Volk was dat.

        Ook wij in Nederland een top aan kennis en handel.

        Ik ben een Duitser, wel geboren en getogen in NL. Maar mijn Vader had veel kennis

        en levenservaring, en was een man van orde.

        Nu ziet men al jaren het verval, en ik laat het nu voor wat het is om daar de reden voor te bediscussiëren

        Like

      • stradivotsi zegt:

        Dan EJ, verbind ons drie als U wil en hun willen. Ik ben benieuwd naar ervaringen.

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Dat kan ik niet zomaar doen. Daar heb ik de toestemming van de beide andere heren voor nodig!

        Webmaster

        Geliked door 1 persoon

      • stradivotsi zegt:

        Einfach und klar. Es heist “zur Grunde gerichtet” En niet “zu”

        Soms beetje verleerd de taal bij Grammatik

        Ik schreef het al uit verbetering. Bericht zal nog geplaatst worden.

        En U weet zeker wel wat dat betekende. Ik druk mij soms in ietwat Filosofische teksten uit, maar dat vind ik dan ook weer

        mooi om te doen. Het verwoorden middels een beetje

        kunstige vorm der taal is mij gelegen. Ook al begrijpt men soms een en ander niet goed.

        De Duitse taal leent zich hiervoor zeer goed. dank U wel.

        Like

  2. Andre zegt:

    Er zit nog een laag tussen en iedereen zit toch wat een circus het is met die asiel parasieten. De autochtone Duitser is te duur en wordt weg bezuinigd. Andere EU bewoners nemen de simpele baantjes over zoals wegenbouw kabels trekken etc. Deze groep werkt meer uren voor minder geld en klaagt niet , maar die vieze stinkende nietskunners doen echt helemaal niets. Kunnen niets, zijn analfabeet en te dom om op een wc pot te schijten. Laat ze maar met een bezem en blik shithole Berlijn schoonvegen ofzo wat een stinkende bende is het daar. Net als die 100d tokkies uit Ukraine in Nederland. Er is niet eens een oorlogsverklaring dus what the fuck doen die parasieten hier.

    Like

  3. pepo Copyright zegt:

    Ja eén de andere 35 % zijn kleurlingen met een paspoort.

    Maar dat wordt niet vermeld net zoals ” Nederlanders” die een misdaad plegen.

    Like

  4. 007lucia zegt:

    Dat heb je er van als historisch bezien de riedel van scheefkijken; We wisten het niet…getransformeert wordt in; We hebben het niet gezien; NAZI’S worden SEENOT’S

    Like

  5. Leo P.Arden zegt:

    Siem Eikelenboom in zijn bestseller Jihad in de Polder over de oproep

    van imams in moskeeën: breng de staat schade toe,leef van een uitkering.

    http://web.archive.org/web/20130518213445/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index631f.php?pagina=7085

    Like

Plaats een reactie