Geert Wilders schittert in formatiedebat en haalt hard uit naar Frans Timmermans: “Politiek ziekelijk!”

Het is weer een dag vol politiek spektakel in de Tweede Kamer, waar het formatieproces het gesprek van de dag is. PVV-leider Wilders”>Geert Wilders opende het debat met de mededeling dat hij trots is op het akkoord, gevolgd door allerlei nietszeggende drek van de oppositiepartijen met – uiteraard – GL/PvdA-leider Frans Timmermans voorop.

Timmermans vuurde al snel zijn pijlen af op Wilders, met een absurde beschuldiging. Hij betoogde dat de PVV de asielcrisis nodig heeft om politiek te kunnen overleven. “Voor het voortbestaan van de PVV is het voortbestaan van de asielcrisis essentieel. Als die er niet meer is, is er geen enkele reden meer om achter de PVV aan te lopen,” verklaarde Timmermans.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geert Wilders schittert in formatiedebat en haalt hard uit naar Frans Timmermans: “Politiek ziekelijk!”

  1. Olie bol zegt:

    en die Jetten krijgt slaags 😂😂 van de meester

    Geliked door 3 people

  2. Hovawart zegt:

    We kunnen de linkse aantijging ook omdraaien, heeft zuurpvda-giflinks de asielinstroom nodig om zowel in Brussel en Den Haag te mogen blijven acteren….als knechten van wef.

    Geliked door 5 people

  3. Hovawart zegt:

    De nieuwe coalitie van regeerpartijen heeft het meest democratische regeringsakkoord ooit, vandaar dat de linkssche Looney Brigade in de oppositie zo tegen het akkoord van dit kabinet is…..het is duidelijk.

    Geliked door 1 persoon

  4. stradivotsi zegt:

    die Timmerfrits is toch een misbaksel van jewelste. Ik kijk nu stukkie debat live, haast onmogelijk te kijken, want nu op moment van schrijven, vind ik die BBB ondanks van der Plas tikkie wantrouwend toch wel sterk en recht voor de raap. Ieder geval beter als die andere twee

    Juzelgus of zoeits en Omtzicht.

    Geliked door 2 people

    • BosscheBol zegt:

      Toch zit de VVD er niet voor spek en bonen bij, ontdekte ik gisteren. De VVD is uit de Europese RENEW gezet. Dat is de club voor de Europese liberalen, clubs als VVD en D66 zitten daarin en treden samen op. RENEW zal het niet accepteren als leden samen gaan werken met populisten/ extreem/ ultra rechts. Dus de VVD is gestraft maar gaan toch door met Wilders.

      Like

  5. stradivotsi zegt:

    citaat Frans “PVV heeft asielstroom nodig om te bestaan” Ik kreeg spontaan de racekak. Ouwehoer. Stikstof probleem, natuur gaat kapot. Godverdomme het groeit als de ziekte met al dat warm regen en zon. We hebben klimaat probleem.

    Achterlijke kabouter. Denkt slim te wezen. kreeg van van der Plas en voorheen Wilders een veeg uit de pan en wel de wind van voren.

    Geliked door 1 persoon

  6. bobzelf zegt:

    EINDELIJK EINDELIJK

    LEES DE REACTIES BIJ DE DDS.

    EINDELIJK EINDELIJK . KOMEN DE GEERT FANS LOS

    24 JAAR TE LAAT MAAR GOED …

    OOM GEERT FAN ..

    Geliked door 3 people

  7. Ravian zegt:

    Kijk, das nou een arrogante over het paard getilede volgevreten corrupte PvdAert ten voeten uit…

    Het eeuwige nergens op gebasseerde gelijk, en de meest bassale eigen onderbuikgevoelens die op de oppositie geprojecteerd worden.

    En het is allemaal de schuld van de democratie, die de het beter wetende linkse elite van haar rechtmatige troon afhoud, maar dat zegt ie nog net niet, want daar speel je ‘extreem rechts’ (alles wat ander denkt) maar mee in de kaart.

    Het wordt hoog tijd dat die stinkende linkse beerput eens geleegd wordt, want de vuiligheid klotst inmiddels al aardig over de randen heen.

    Geliked door 5 people

  8. Sinyo zegt:

    Voor die schijnheil èèèh schijtheil Baardaap geldt als anti GW

    Het doel heiligt de middelen.

    Als je die snuit goed bekijkt – voordat je begint te kotsen – zie je de aansturing van de wormen in zijn kop (hersenen zijn het niet) door den link[s]e duivel.

    Like

  9. Leo P.Arden zegt:

    Like

Plaats een reactie