Ruslands buitenlandse geheime dienst: Westen gaat over tot terreur

(Vertaling: E.J. Bron)

De Westerse globalisten gaan over tot openlijke politieke terreur, verklaart de Russische buitenlandse geheime dienst met het oog op de aanslag op de Slowaakse minister-president Robert Fico. Daardoor zouden dissidenten geïntimideerd moeten worden, aldus het bericht.

De Russische buitenlandse geheime dienst (SWR) heeft de toenemende irritatie van de VS en de EU met de verandering van geopolitieke realiteiten en de versterking van nationaal georiënteerde politieke krachten vastgesteld. Hierbij verwees de dienst naar de aanslag op de Slowaakse minister-president Robert Fico op 15 mei van dit jar. Het voorval zou aantonen dat “globalistische totalitair-liberale elites” tot openlijke terreur tegen hun tegenstanders zouden overgaan als het niet mogelijk zou zijn hun hegemonie met “geciviliseerde methodes” te handhaven. Zulke gewelddaden zouden ertoe dienen om dissidenten te intimideren.

De misdaad tegen Fico zouden herinneren aan de aanslagen op Martin Luther King en Olof Palme, twee mannen die zich tegenover de mainstream opgesteld zouden hebben. Achter de in het Westen te horen beterschapswensen zou zich het ware gezicht van de globale sekte verbergen. Diens aanhangers zouden in talrijke commentaren in de sociale netwerken de misdaad goedkeuren en het afzetten van andere nationaal georiënteerde functionarissen eisen, in het bijzonder van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán en de Servische president Aleksandar Vučić.

In dit verband zou het opmerkelijk zijn dat de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten hardnekkig zouden proberen om de versie van een “individuele dader” door te drukken, die ontevreden geweest zou zijn met de “neergang van de democratie” in Slowakije. Volgens informatie, die in het bezit zou zijn van de SWR, zouden Amerikaanse regeringsinstanties al proberen zich bij het onderzoek aan te sluiten om dit in een “correcte richting” te sturen. Het doel zou erin bestaan om het thema “van het politieke terrorisme in Europa” en een mogelijk extern spoor bij de terreuraanslag uit te sluiten.

Fico werd op 15 mei bij een aanslag door vijf kogels getroffen. De minister-president werd afgeleverd in het ziekenhuis en geopereerd. Zijn toestand werd ingeschat als ernstig. De schutter, de 71-jarige schrijver Juraj Cintula, die op de plaats delict werd gearresteerd, verklaarde zijn daad met politieke motieven. Hem dreigt levenslange gevangenisstraf. Het Slowaakse ministerie van Binnenlandse Zaken gaf toe dat de schutter niet alleen gehandeld zou kunnen hebben.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Ruslands buitenlandse geheime dienst: Westen gaat over tot terreur

  1. Washington zat achter de terroristische aanslagen in Moskou en waarschijnlijk ook achter de poging tot moord op Fico.Iemand van de verdachte, die nu in de gevangenis zit, heeft al zijn reacties van Facebook verwijderd.CIA of M16?Er is ook met liquidatie gedreigd tegen andere staatslieden die een tegengesteld beleid voeren vanuit Washington, zoals de president van Servië.

    Like

Plaats een reactie