Egyptenaren willen Israëlische waren uit de Gaza-tunnels!

De Israëlische financiële krant Calcalist citeert Egyptische media, die zeggen, dat de vraag naar Israëlische producten in het noorden van de Sinaï stijgt. Het artikel beschrijft, dat de Gazanen ermee zijn begonnen om Israëlische waren via de Gaza-tunnels Egypte binnen te smokkelen, waar de klanten de kwalitatief betere Israëlische producten willen – zelfs als ze duurder zijn dan locale producten.

Er is veel vraag naar Israëlische slagroom, maar de smokkelaars verkopen ook melkpoeder, shampoo, koekjes, chocola en zelfs Israëlische hummus! De aanbieders zeggen, dat er een enorme vraag naar Israëlische producten zou zijn. In het verleden zouden ze de “Made in Israël”-logo´s verwijderd hebben, maar dat doen ze nu niet meer, omdat dit beter verkoopt. De voorzitter van de handelskamer in de Sinaï maakt zich zorgen; hij zegt, dat hij de stroom Israëlische producten verontrustend vindt, want deze zou schadelijk zijn voor plaatselijke producenten.

Bron:

http://heplev.wordpress.com/2011/12/19/agypter-verlangen-israelische-waren-aus-den-gaza-tunneln/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, Israël. Bookmark de permalink .

4 reacties op Egyptenaren willen Israëlische waren uit de Gaza-tunnels!

 1. Linsky zegt:

  prima zaak! 😦

  Kunnen die Egyptenaren ook nog eens ergens anders van wakker liggen.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Speciaal voor onze slapeloze lezers en lezeressen, een paar interessante berichtjes. 🙂

  Italiaanse overheidswetenschappers hebben naar eigen zeggen bewijs gevonden dat de afbeelding op de lijkwade van Turijn is gevormd tijdens een bovennatuurlijke gebeurtenis.
  Na jarenlange pogingen om de kleurstelling op de lijkwade na te bootsen is een gelijksoortige afbeelding gecreëerd door de wetenschappers. Dat meldt The Independent.
  Ze wisten het effect alleen te bereiken door hetzelfde soort linnen te verschroeien met ultraviolette lasers, waardoor de argumenten van ander onderzoek dat de lijkwade van Turijn middeleeuws bedrog zou zijn worden ondermijnd.

  Dergelijke technologie lag ver buiten het bereik van middeleeuwse vervalsers die door veel experts verantwoordelijk worden gehouden voor de fameuze relikwie binnen het christendom, aldus onderzoekers van het Nationale Agentschap voor Nieuwe Technologieën, Energie en Duurzame Economische Ontwikkeling (Enea). Volgens het katholieke geloof is de lijkwade het kleed waarin Jezus werd gewikkeld nadat hij aan het kruis was gestorven.

  “Een korte en intense bundel UV-straling geeft het linnen een kleur die exact lijkt op de vreemde karakteristieken van de afbeelding van een lichaam op de lijkwade van Turijn,” zeiden ze. Het rapport van het Enea is duidelijk: “Deze kracht kan niet worden gereproduceerd door welke normale UV-bron dan ook.”
  In een verklaring zei hoofd van het onderzoeksteam Dr. Paolo Di Lazzaro: “Als de resultaten van ons onderzoek een filosofisch of theologisch debat uitlokken laten we deze conclusies over aan de bevoegde deskundigen.”
  “De afbeelding is gevormd door een bundel UV-energie die zo intens is dat het bovennatuurlijk moet zijn geweest,” zei professor Scheikunde Luigi Garlaschelli van de Universiteit van Pavia in Italië.
  Bron: Independent.co.uk

  Like

 3. Linsky zegt:

  Op 24 juni 2009 kwam een mysterieuze lichtstraal uit de trappiramide El Castillo in Chichén Itzá op het schiereiland Yucatán in Mexico.
  Een toerist legde het fenomeen vast op foto en al snel werd het materiaal geanalyseerd en onderzocht. De conclusie luidt dat de foto echt is.
  De zuil van licht boven de Piramide van Kukulcán werd gefotografeerd door Hector Siliezar. De foto geeft bovendien details weer zoals de datum, tijd, resolutie, grootte en geografische coördinaten, informatie die niet kan worden veranderd.
  In oktober 2009 begon het eerste onderzoek. Experts Guiseppo Garofalo uit Italië en Guillermo Anaya uit Mexico verklaarden de foto authentiek en onbewerkt.
  Voor Anaya zijn er drie eigenschappen die de echtheid van de foto aantonen: er is gebruik gemaakt van een snelle sluitertijd, er is een serie foto’s gemaakt en de foto’s zijn enkele seconden na elkaar gemaakt, waardoors trucs uitgesloten zijn.
  Hector maakte drie foto’s van de Mayapiramide. Op de eerste foto is enkel de piramide te zien en op de tweede foto staan Hector’s dochters Carolina en Destiny voor de piramide. Op de derde foto verschijnt een zuil van licht boven El Castillo.
  Het gaat om fysiek bewijs van een buitengewoon fenomeen. Om aan te tonen dat de foto echt is gemaakt ging Jaime Maussan naar het huis van de familie Silizar in Los Angeles.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Neurologen hebben de verbazingwekkende ontdekking gedaan dat het hart meer een orgaan is voor intelligentie dan een holle spier die bloed door het lichaam pompt.
  Meer dan de helft van het hart bestaat uit dezelfde zenuwcellen die worden gevonden in de hersenen.
  Joseph Chilton-Pearce, auteur van The Biology of Transcendence, noemt het hart ook wel het belangrijkste biologische apparaat in ons en de zetel van onze intelligentie.

  Het hart is bovendien de bron van het meest krachtige elektromagnetische veld van het lichaam. Elke cel van het hart is uniek omdat zij niet alleen synchroon met alle andere hartcellen pulseert, maar ook een elektromagnetisch signaal produceert dat wordt uitgezonden.
  Een EEG dat hersengolven meet toont aan dat de elektromagnetische signalen uit het hart zoveel krachtiger zijn dan hersengolven dat het aflezen van het frequentiespectrum van het hart op een meter afstand van het lichaam kan worden gedaan. Zonder elektroden.

  Torus
  De elektromagnetische frequentie van het hart beweegt in de vorm van een torus. De as van de torus strekt zich uit van de bekkenbodem tot de schedel en het hele veld is holografisch wat betekent dat informatie van elk punt in de torus kan worden afgelezen.
  Het elektromagnetische veld van de torus is niet de enige bron die dit type elektromagnetisch veld voortbrengt. Elke atoom zendt dezelfde torus uit. De Aarde bevindt zich ook in het centrum van een torus, evenals het zonnestelsel en ons sterrenstelsel en allen zijn ze holografisch.
  Wetenschappers denken dat er een goede kans is dat er één enkele universele torus is die een oneindig aantal holografische tori bevat. Dit betekent dat eenieder van ons is verbonden met het gehele universum en per definitie op elk gegeven moment toegang heeft tot alle informatie. Wanneer we in rust zijn en toegang krijgen tot ons hart verbinden we ons letterlijk met de eindeloze voorraad wijsheid van het universum zodat ‘wonderen’ in ons leven komen.

  Perceptie
  Wanneer we ons afsluiten van het hart en haar wijsheid en liefdesenergie, neemt het ego of intellect het over dat onafhankelijk opereert van het hart. Op die manier keren we terug naar een overlevingsmodus gebaseerd op angst, hebzucht, macht en controle. Zodoende geloven we dat we afgescheiden zijn en verschuift onze perceptie van het leven naar beperking, schaarste en vechten om te overleven. Dit verbazingwekkende orgaan dat we vaak negeren en waar we vaak muren omheen bouwen biedt ons kracht, hoop, moed en compassie om de hoger emotionele intelligentie te activeren die ons door ons leven leidt.

  Ons leven stond lange tijd in het teken van angst in plaats van gecentreerd leven vanuit het hart. Wanneer eenieder meedoet aan de stille revolutie van het leven vanuit het hart zien we dit terug in de wereld om ons heen. Dit is de manier waarop iedereen verandering in de wereld, harmonie, vrede en balans kan creëren.
  Bron: Dimensionalbliss.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s