VIDEO: “It´s already happening!”

Vorig jaar liepen er in Warschau 30.000 mensen mee in een optocht ter gelegenheid van de Poolse Onafhankelijkheidsdag op 11 november.

De Poolse mainstreammedia hebben totaal geen aandacht besteed aan de 30.000 deelnemers. Zij focusten zich volledig op een handvol gewelddadige hooligans en linkse provocateurs. De organisatoren van de onafhankelijkheidsmars verwachten dit jaar ongeveer 60.000 deelnemers. Hieronder een video van de werkelijke gebeurtenissen vorig jaar, met ondertiteling in het Engels:

Click de link aan om de video te bekijken:

http://vladtepesblog.com/?p=54145

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, democratie, Elite, Europa, Free speech, Hypocrisie, Linkse Kerk, mainstream-media, Polen, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: “It´s already happening!”

  1. Heb net de video gezien. Ik heb gedurende de video gekeken wat voor mensen het waren. Ik zag mensen die vreedzame bedoelingen hadden. Opnieuw is de MSM betrapt bij het eenzijdig weergeven van de situatie die in werkelijkheid geheel anders was. Iets anders van dit soort verdraaiing van de waarheid en situaties op dat punt is heel normaal voor de linkse media. Dit doen zij in de hoop dat, door alleen het afbeelden van de negatieve randelementen, de massa zich tegen deze ‘kleine’ groep laat opzetten en zo een vreedzame mars in een negatief licht hoopt te zetten. De aanwezigen wisten wel beter maar degenen die aan de beeldbuis hingen zijn voor de zoveelste keer in de zeik genomen door de media!

    Dit gebeurt niet alleen in Polen maar ook hier in Nederland. Alleen de ellende laten zij zien en de overheid steunt hen hierbij door de linkse tegendemonstranten geen voetbreed in de weg te zitten maar de vreedzame demonstratie met geweld uit een te slaan… Wat de Media in Nederland laat zien zijn de gewelddadige acties van de tegendemonstranten en NIET de vreedzame demonstratie die was georganiseerd…

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    @Pieter Veenstra 18.35. uur, zo is het maar net Pieter. Niets laat de RODE STAATSTV zien, als het de waarheid betreft omtrent bv. de Islam en de fascistische EU.

    Like

  3. Ik zie de omroepen, commercieel en publiekelijk, als landverraders. Zolang als deze idioten er al zijn is er niets anders dan linkse zooi gepropagandeerd door deze verraders van het vrije woord! Ze doen zo hun best om de waarheid te verhullen dat er de laatste weken zelfs kleine foutjes tevoorschijn komen. Oplettende kijkers hebben dit door en maken dankbaar gebruik van de alternatieve media om alsnog de waarheid te achterhalen.

    Like

  4. Martien Pennings zegt:

    Ik heb zojuist, in de zeer vroege morgen, een mail gestuurd naar de webmaster met de volgende inhoud:

    “De Poolse mainstreammedia heeft”
    Oh, Gruwel!
    De Poolse mainstreammedia HEBBEN, heer Bron!
    Medium is enkelvoud en media is meervoud.
    Dat is Latijn.
    Ik weet dat ik die proleet Louis van Gaal voor het eerst, jaren geleden, hoorde zeggen:
    “De media heeft”.
    Het deed fysiek pijn aan mijn oren.
    En nu zegt en schrijft de halve wereld het.
    Maar het blijft absurd.
    Ja, ik weet het wel: de taal is gansch een volk en voortdurend in ontwikkeling, maar het Latijn bestaat al een paar duizend jaar en Louis van Gaal gaat het Latijn wat mij betreft niet veranderen.

    Tot zover de mail.
    Ik had dit natuurlijk tussen de webmaster en mij kunnen houden, maar ik vind dat zoveel mogelijk mensen recht hebben om kennis te nemen van mijn tomeloze ergernis telkens als ik hoor of zie: “de media is” of “de media heeft”.
    Dan ben ik echt in staat gevangenisstraf op te leggen.

    Like

  5. Piet Klont zegt:

    @M.P.:

    Da’s nog niks!
    Van Gaal heeft ooit ook een nieuw Duits woord uitgevonden, in een interview vond hij dat bepaalde zaken ‘ein bisschen opffkeklopfft’ werden….

    Like

  6. Frans Brassens zegt:

    Helemaal mee eens, Pennings (04:58).
    Ik ‘irriteer mij er niet aan’, maar erger mij er wél al tijden aan.
    Die quasi-moderne taalverloedering doet pijn aan de ogen zowel als aan de oren.
    Het komt vaker voor.
    Zo ‘zijn’ bijvoorbeeld niet de data onderzocht, maar ‘ís’ de data nageplozen.
    Ik doe even mee….
    Zo zag ik onlangs een rijtje aquaria in een dierenwinkel.
    “Die is wel héél mooi allemaal” zei ik tegen de eigenaar.
    Toen hij over ‘aquariums’ begon begreep ik mijn fout.
    Tsja….

    Like

Plaats een reactie