VIDEO: Dubbele oorlogsmisdaad van Hamas in beeld

Video afkomstig van het Israëlische Leger, 29 oktober 2012

Hamas vuurt raketten af op de Israëlische burgerbevolking, met tientallen per dag. Dat is een oorlogsmisdaad. Eén miljoen Israëlische burgers moeten daardoor in schuilkelders leven. Dankzij het raketschild waren er de afgelopen weken gelukkig geen doden te betreuren, wel een aantal gewonnen.

De terreurgroep Hamas gebruikt daarbij de eigen bevolking als menselijk schild. Dat is de tweede oorlogsmisdaad.

Het Israëlische leger onthoudt zich van het vuren op dichtbevolkte gebieden – zoals wijken of voorsteden. De terreurorganisatie maakt daar welbewust misbruik van door de meeste militaire installaties opzettelijk in dichtbevolkt gebied te plaatsen, zoals Gaza Stad. Zo worden burgers doelbewust in de vuurlinie geplaatst.

Voor Hamas heeft dat voordelen: de installaties zijn ‘beschermd’, eventuele Palestijnse doden kunnen als nieuwe ‘martelaren’ vereerd worden en de media geven toch wel de schuld aan Israel. Dat Hamas zich schuldig maakt aan een dubbele oorlogsmisdaad wordt maar zelden gerapporteerd.

Deze dubbele oorlogsmisdaad wordt zichtbaar in deze video, door Hamas zelf twee dagen geleden gepubliceerd.

Te zien is hoe massaal raketten worden afgevuurd vanuit dicht stedelijk gebied in de Gazastrook.

Bron:

http://likud.nl/2012/10/dubbele-oorlogsmisdaad-van-hamas-in-beeld/

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Hamas, Islam, Israël, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Dubbele oorlogsmisdaad van Hamas in beeld

 1. Geen vrolijk filmpje. Die idioten weten niet beter. Wisten jullie dat de vader van de Dichter des Vaderlands een Palestijn is. Die trouwde met een Nederlandse vrouw en ging ff in Holland wonen. En die verwekte Ramsey. Dus de Dichter des Vaderlands is een halve Palestijn. Ik vind dat krom! Ramsey vindt Geert Wilders maar een schoft en fascist. Toen Ramsey Nasr gekozen werd tot dichter des Vaderlands heb ik daarover een gedicht geschreven en opgestuurd naar Ramsey en enkele juryleden. Geen reactie. Ik stuurde dat gedicht ook op naar AmsterdamPost en Frick publiceerde het op zijn site. Mijn dag kon niet meer stuk!

  Like

 2. Ko Lumbus zegt:

  Naar ik mag hopen is die Hamas lanceerinstallatie middels een Israëlische precisie beschieting met de grond geijk gemaakt.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En geloof maar dat van Bommel, van Agt, heks Gretta Duysenberg, en trol Meulenbelt dit fantastisch nieuws vinden. En onze RODE FASCISTISCHE PERS en TV laat daar natuurlijk geen beelden van zien op hun STAATSZENDERS 1,2 en 3.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Moeten de Verenigde Nazies hier niet ingrijpen ?????

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Je zoekt als “analyticus” en schrijverd vaak naar de pakkende en kernachtige formulering.
  Dit is een goeie: “dubbele oorlogsmisdaad”.
  Zelf heb ik hier ook over geschreven, hier http://bit.ly/jkhdtR onder de titel “Islamitische zelfmoord-chantage, Israël en het Westen” met name de paragraaf getiteld
  “Propagandamiddel: zelfmoord op de eigen bevolking”.

  Like

 6. Jan zegt:

  Hamas. Blij dat ik een hamsa draag.

  Like

 7. Jan zegt:

  koddebeier zegt:
  30 oktober 2012 om 18:42

  Die lui zijn niet kosher, dus verwacht het tegendeel.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Volgens de Koraan zijn zij de eersten die er aan geloven moeten.
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  123. O, gij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.

  Goeie moslims moet de woorden van Allah (Mohammed) letterlijk volgen anders gaat alles mis.

  Like

 9. Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh, vindt nog steeds dat van mensen die de ‘profeet’ en de islam beledigen de kop ervan af moet worden gesneden. Het is de hoogste tijd dat er een paar fans van Theo zijn die Mohammed B. een bezoekje gaan brengen in de gevangenis met een paar scherpe messen en een kromzwaard. En dat wij de kop van de ‘gelovige’ er eens af gaan snijden!

  Like

 10. De Antisemitische Naties zullen NOOIT toegeven dat de Palestijnen 2 maal per lancering een dubbele oorlogsmisdaad begaan en zullen er al helemaal niet tegen optreden. Deze terroristen voelen zich gesteund door de AN. Ik snap dat Israël niet zit te wachten op dat eeuwigdurende gezemel over mensenrechten. Dat de bevolking van Israël dagelijks in angst moeten leven en naar hun schuilkelders MOETEN rennen dat wordt gemakshalve maar even terzijde geschoven.

  Maar ik denk dat er een dag komt dat zij het niet langer pikken en de Gazastrook op een gegeven moment definitief platgooien. En weet je wat? Van mij mogen ze. Iedere natie zou het recht moeten hebben om zichzelf te verdedigen maar blijkbaar mag als enige natie ter wereld, mag Israël dat niet. Vreemd en het geeft meteen te denken waar de AN nu eigenlijk voor staat. Gezien de huidige samenstelling van de AN vind ik de stelling van de AN niet vreemd. Meer dan de helft van de aangesloten leden ziet Israël het liefst van de aardboden verdwijnen. De AN staat erbij, keek er naar en zag dat het goed was.

  @Jack: Vergeet die emmer met nog warm varkensbloed en het vel van een varken niet te noemen 😉

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 07.51. uur, dat is inderdaad waar Pieter! Het is te ongelooflijk voor woorden, dat de Verenigde Naties, het hulpstuk zijn geworden om het wereldkalifaat te bevorderen. Ik neem aan dat je AN voor de VN bedoelt.

  Like

 12. Klopt. Ik ben niet langer van plan deze pro-moslim organisatie bij de eigen naam te noemen. Het zijn allemaal stuk voor stuk een stelletje antisemitische autisten. Vandaar dus de AN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s