Eerste Europese moskee voor homoseksuelen en lesbiennes opgericht in Parijs

Screenshot_14

De voormalige radicale salafist Ludovic-Mohammed Zahed (foto) heeft in Parijs de eerste moskee in Europa voor homoseksuelen geopend. Hij heeft een dergelijke soort moskee opgericht, omdat hij deze nergens gevonden had.

In de VS zouden deze al bestaan, in islamitische landen zou zoiets ondenkbaar zijn. In enkele islamitische landen dreigt zelfs de doodstraf, omdat homoseksualiteit zogenaamd niet verenigbaar zou zijn met de islam. Dat ziet Zahed echter anders, omdat gelijkgeslachtelijke liefde in de koran niet verboden wordt.

In deze nieuwe moskee mogen vrouwen zelfs gezamenlijk met mannen bidden. Inmiddels heeft zijn homoseksuele vereniging “Homosexuels Musulmans de France” meer dan 250 leden. “We willen laten zien, dat het niet tegenstrijdig is om homoseksueel, feministisch en islamitisch te zijn”, zegt Zahed.

Bron:

http://www.shortnews.de/id/997304/Erste-europaische-Moschee-fur-Schwule-und-Lesben-wurde-in-Paris-eroffnet

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op Eerste Europese moskee voor homoseksuelen en lesbiennes opgericht in Parijs

  1. Lucky9 zegt:

    Compleet naast de kwestie. Islam is slecht, door en door slecht.

    Is dit dus takiyya of is dit islamitisch bedrog? Ik weet het, ook niet maar de logica gebiedt mij om van het ergste stellig overtuigd te zijn.

    De feiten ontkennen de theorie! To live or not to live, en dan een moskeet? Neem U zelf te graaien mietjes en lesbisch gestoorden! Met wie denken jullie te maken te hebben?

    Laat me niet lachen! Wat een lefgozerij! Wat een manifest bedrog!

    Fuck uw eigen hersenen maar niet de mijne! Loop naar de hel. Daar hoort U thuis. Netjes gestenigd en opgeruimd in een hol onder de grond met een hoopje stenen boven uw domme kop!

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Wanneer lezen we van de het eerste agressieve antwoord hierop gedaan door mede broeders in de vrede? Verder vraag ik mij af wat deze lieden nog zoeken binnen de Islam. Een religie nota bene die uitgaat van een natuurlijke onvolmaaktheid en onrijpheid van vrouwen die daarom ondergeschikt (lees: ontmenselijkt en verhandelbaar) zijn gemaakt aan de kroon der schepping de man. Als vrouwen al vernederd worden, wat denken ze dat gaat gebeuren met allen die noch man, noch vrouw zijn. Welk heil denken deze dolende zielen te halen uit dit haat oproepend en cultiverend geloof. Denken ze werkelijk dat Allah hun ooit zal belonen met 70 mannelijke respectievelijk vrouwelijke maagden.

    Like

  3. Typisch weer zo’n doorgedraaide bekeerling (Ludovic) die alles wat maar anders is dan hoe het vroeger bij moeders thuis was beter vindt. Ik wed dat zijn huis vol met Xenos-achtige vage rommel staat. Nee, het wordt inderdaad niet in de koran verboden maar wel degelijk in de Traditie. Al diegenen die de islam op wat voor manier dan ook dachten te hervormen kunnen het helaas niet meer navertellen. Je kan net zo goed in een slangenkuil gaan staan uitvoerig en liederlijk te verkondigen dat je heel taai bent om in te bijten en erg vies smaakt. See what happens…

    Like

  4. Martien Pennings zegt:

    DE FINSE JUNIOREN ZIJN WEER BEZIG GEWEEST
    **************************************************************************************************
    http://bit.ly/Uaddzx
    Junioren slaan grensrechter in elkaar na wedstrijd
    AMSTERDAM – Een grensrechter van voetbalclub Buitenboys uit Almere is zondagmiddag na een wedstrijd in Amsterdam in elkaar geslagen.
    Dat meldt de voetbalclub op Twitter.
    De daders zouden een aantal spelers van 15 en 16 jaar zijn van de Amsterdamse club Nieuw Sloten. Ze namen de grensrechter na de wedstrijd te grazen.
    Omroep Flevoland meldt dat een kluitje van vier of vijf B-junioren de grensrechter tegen de grond werkten en trapten. Toen hij wist op te staan en weg te rennen, gingen ze achter hem aan en werd hij nogmaals geschopt en geslagen. Enkele uren later werd de grensrechter onwel en zakte hij in elkaar. Daarop werd hij naar een ziekenhuis gebracht.
    De grensrechter is onder constante behandeling van de artsen, zo laat de club weten. “Wij zijn er nu echt klaar mee”, aldus het moedeloze commentaar.

    Like

  5. rommel zegt:

    Een moskee met een darkroom.

    Like

  6. Vasti zegt:

    Op zichzelf opbeurend nieuws, toch?
    Verlichting begint bij de enkele individu.
    It take’s time….

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Ik geloof er ook geen barst van. De islam heeft geen match met rechten voor homofielen en lesbiennes. Dat druist volkomen in tegen de soera die zegt dat “homofielen met de kop naar beneden van torens afgegooid dienen te worden”. Het is gewoon onmogelijk wat deze man wil.

    Like

  8. Piet Klont zegt:

    De eerste lok-homo is geboren.

    Like

  9. luckybee zegt:

    Heel erg nuttig; je kan ze in een klap allemaal liquideren

    Like

  10. Wachteres zegt:

    Past hier niet, maar toch belangrijk:

    http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3357324/2012/12/03/Kwijtschelden-van-Griekse-schulden-is-optie.dhtml

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel sluit niet uit dat de komende jaren Griekse schulden worden kwijtgescholden. Dat zou wat haar betreft kunnen vanaf 2014. ‘Als Griekenland op een dag voldoende inkomsten heeft en het kan doen zonder nieuwe leningen, dan moeten wij de
    situatie opnieuw beoordelen,’ aldus Merkel in de krant Bild am Sonntag. Oud-minister van Financiën en VVD-prominent Gerrit Zalm zei gisteren hetzelfde.

    Like

  11. E.Eliveld zegt:

    Ik wacht het nog even af. Het is zoals Vasti schreef 3 december 2012 om 06:56:

    “Verlichting begint bij de enkele individu.
    It take’s time….”

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    @wachteres 08.53. uur, beste wachteres, ook de duitse burger word genaaid door de eigen politici!

    Like

  13. G.Deckzeijl zegt:

    Niet on topic, maar wel zeer belangrijk: lees mijn comment.

    Kroes tegen ITU: handen af van het internet

    Like

  14. Petrossa zegt:

    Ik zou als ik Ludovic-Mohammed Zahed was niet rekenen op een volle bak

    Like

  15. G.Deckzeijl zegt:

    On topic en ik heb ’t goed gelezen: was Fouad el M. soms de eerste marokaanse homo met trouwplannen..???
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/21126815/__OM_Marokko_eist_levenslang__.html

    Like

  16. Piet Klont zegt:

    @Martien Pennings 01:46

    Waar staat dat, dat het ‘finnen’ zijn geweest?
    Ik ben nogal naïef en goed van vertrouwen, weet je.

    Like

  17. Joop Klepzeiker zegt:

    http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=12047.0
    De voetballertjes van team B1 zijn natuurlijk al van de site van de club gehaald. Maar ………. we hebben de namen nog.
    Soufyan Babou
    Daveryon Blasse
    Yassin Dardak
    Danny Faber
    Fady Fayed
    Rheza Firmansyah
    Ismael Ikhouane
    Demian Jibodh
    Othman Karimi
    Serkan Kiran
    Wouter Mirck
    Younes Roubion
    Mandeep Singh
    Terrence Stuurop
    Kemal Arif Tasli

    Like

  18. Joop Klepzeiker zegt:

    Het was een racistische moord

    Marokkanen trapten Richard Niewenhuizen dood. Waarom zwegen de media weer?

    Het mag nog steeds niet gezegd worden. Gisteren, bij Pauw en Witteman, schoof ook Marcel Oost aan, de voorzitter van SC Buitenboys uit Almere, de ploeg die getroffen was door het buitensporige geweld tegen de overleden grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Marcel Oost was pal daarvoor ook op de tv geweest, in een uitzending van Pownews. Daarin kwamen hij en anderen van SC Buitenboys aan het woord over ‘het incident.’ Twee van deze sprekers refereerden eraan dat het om ‘allochtonen’ ging, en er werd gesproken over ‘andere cultuur, andere opvoeding.’

    Alle reden dus voor Pauw en Witteman om aan Marcel Oost de vraag te stellen, waar half Nederland op dat moment mee zat: Was het weer het zoveelste gewelddadige Marokkanenincident? Maar de twee VARA presentatoren vonden het niet kies om die vraag te stellen. Er werd dus de hele uitzending lang alleen maar heel vaag over ‘jongens’ gesproken.
    Zie hier het bewuste fragment.

    Dat alles was dus nadat de echte onderliggende kwestie al via Pownews naar boven was gekomen.

    Zie hier het fragment bij Pownews (vanaf 2 minuten).

    (En reken maar dat de redactie van P & W naar Pownews kijkt, want de kersverse items keren anders wel vaak terug in de zap service van P&W.)

    Jongens. Het is me wat hè, met die ‘jongens.’

    Vandaag werd diezelfde Marcel Oost ook geïnterviewd door De Telegraaf en nu mocht hij wel zeggen wat er op zijn hart lag: Ook al durfde De Telegraaf dat in het nieuwsbericht nog niet in de kop te zetten:

    „Na het laatste fluitsignaal gaven vrijwel alle spelers de scheidsrechter een hand om hem te bedanken voor de leiding. Alleen de drie Marokkaanse spelers van Nieuw Sloten liepen naar onze grensrechter, trokken hem naar de grond en begonnen op zijn hoofd en nek in te trappen”,

    En het was dus niet alleen Pauw & Witteman die lafhartig zwegen over het feit dat het hier ging om een racistische moord. Alle andere media tot dan toe deden er ook het zwijgen toe over de etniciteit van de daders. Dat is al sinds jaar en dag het patroon bij de Nederlandse media: Als de daders blank zijn, dan wordt dit uitvoerig vermeld, als het gaat om allochtonen, dan zijn de media ineens kleurenblind. Behalve als de slachtoffers allochtoon zijn.

    Nederland heeft wat betreft eigenhaat hier een naam hoog te houden. Ik werd vanochtend zelfs door een Duitse krant gebeld met de vraag over de etniciteit van de daders, omdat het zo nadrukkelijk buiten beeld werd gehouden.

    Gisteravond was trouwens ook al aardig te reconstrueren dat de moordenaars op Richard Nieuwenhuizen in Marokkaanse kringen gezocht moesten worden. Via Twitter namelijk, waar enkele Marokkaanse jongens en een meisje zich helemaal niet druk maakten over Nieuwenhuizen, maar wel bezorgd waren over hun kameraden.

    In die Marokkaanse sfeer vonden we gisteravond tweets als deze:

    Neeman dat sws niet wou alleen weten of ik ze kende RT @MonkeeyNabs: RT @iiShaq_: Heb namen van de mensen die de grensrechter hebben vermoord -Oke ga ze niet op twit gooie he Knipoog

    Dat over die namen die niet op Twitter gegooid mogen worden, werd nog eens bevestigd op dreigende toon:

    NB. ‏@MonkeeyNabs RT @HamzaC_: RT @HichamAsk: Ey hou je bek jullie weten niks

    En dan komt de actiegroep in beweging. Voor hen gaat het duidelijk niet om moordenaars, maar om helden:

    RT @HichamAsk: RT @Hassann_B: FREE YD EN DAT SCHREEUW IK ALLL DAY!Free de mannen die binnen zitten

    RT @HichamAsk: RT @Hassann_B: FREE YD EN DAT SCHREEUW IK ALLL DAY!

    Ook werd er op hetzelfde moment en in dezelfde timeline een foto geplaatst van een Marokkaanse jongen in gewatteerde jas, die een V-teken maakt, met daarbij het onderschrift:

    Is dit een van de daders? We weten het natuurlijk niet. Het kan allemaal stoerdoenerij zijn.

    Vandaag gaat het roepen om de ‘bevrijding’ van de moordenaars door:

    Terug naar de Nederlandse media. Wat als de grensrechter een Marokkaan was geweest? Wat als hij doodgetrapt was door Nederlandse voetballertjes van 15, 16? De vraag stellen is hem beantwoorden. De kranten hadden vandaag bol gestaan over de gevaarlijke opkomst van het racisme in Nederland. Want: Blanken die op een voetbalveld iets roepen over allochtonen, zijn racisten, en worden keihard met de wet in de hand aangepakt. Maar allochtonen die een blanke doodtrappen, dat is alleen maar een ‘ernstig incident met jongens.’

    Nergens zijn de media zo hypocriet als in dit land.

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/12/het-was-een-racistische-moord?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=9e28b1da2e-nb&utm_medium=email

    http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=12047.15

    De stek is de plek

    Like

Plaats een reactie