Franse soldaten in Mali: waarom moeten wij de Afrikanen in Timboektoe redden?

Screenshot_17

De foto van de Franse soldaten in de FAZ: geen enkel moslimgezicht te bekennen. Louter geciviliseerd ogende mensen, die het grote moslimmonster als voer worden toegegooid. Door wie? Waarom? 

Gisteren is Frankrijk Mali binnen gemarcheerd om de een of ander voor de “islamisten” te redden. Waarom men eerst diezelfde islamisten in Stuttgart en in Parijs vetmest, hen alle wapens van de wereld tegen spotprijzen verkoopt, ze ergens naartoe laat gaan om daar de sharia in te voeren om er daarna goede, echte Europese soldaten heen te sturen om tegen deze moslimstrijders te vechten en hun leven te geven, is en blijft een raadsel:

Intrede in de burgeroorlog. Franse troepen vechten in Mali.

Frankrijk ondersteunt Mali actief met soldaten in de strijd tegen de oprukkende radicaalislamitische rebellen. President Dioncounda riep de noodtoestand uit. Ook de VS overwegen nu om in de strijd tegen de radicale islamieten in te grijpen.

Je leest de krantenkoppen en je walgt er al van om verder te lezen. Ze moeten zichzelf gewoon redden. Zo gaat het artikel dan verder, als je jezelf toch overwint om door te lezen:

Mali´s president Traoré Dioncounda heeft vrijdagavond de noodtoestand afgekondigd. In een tv-toespraak in Bamako riep Dioncounda de bevolking tot eenheid op in de strijd om de herovering van de door de radicaalislamitische rebellen bezette landsdelen. “Iedere inwoner van Mali moet nu beschouwd worden als een soldaat van het vaderland en zichzelf als zodanig zien”, zei Dioncounda tegen de burgers van de West-Afrikaanse woestijnstaat.

FAZ

De woestijn moet ze allemaal opslokken! Radicale islamieten tegen radicale islamieten. En de rest van de Afrikanen? Die krijgen 10 kinderen per vrouw, maar met die 10 kinderen lukt het hen niet genoeg kanonnenvoer tegen de radicale islamieten ter beschikking te stellen. Omdat zijn hun 10 kinderen allemaal als “vluchtelingen” voor Europa nodig hebben. Daarentegen moeten de families hier hun 1-2 zonen naar Afrika sturen om voor deze domme lafaards tegen de radicale islamieten te vechten! Waarom?! Waarom?! Waarom?!

Onze taak zou het zijn: diegenen hard bestraffen die hier bij ons zaken doen met de “islamisten”. Het zijn er heel veel en ze zitten op dit moment als lobbyisten heel dicht bij de regeringen. Je merkt al aan de uitspraken van de Duitse Minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle dat hij niet zijn kiezers vertegenwoordigt, maar de zakenvrienden van de radicale islamieten. En ten tweede zou men de radicale islamieten moeten oppakken zodra ze in Europa of de VS opduiken en ze naar Guantánamo moeten sturen – voor een hele, hele lange vakantie.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/12/franzosische-soldaten-in-mali-warum-mussen-wir-die-afrikaner-in-timbuktu-retten/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islamitisch fundamentalisme, Mali. Bookmark de permalink .

28 reacties op Franse soldaten in Mali: waarom moeten wij de Afrikanen in Timboektoe redden?

  1. Jan zegt:

    Bijzonder. Geen land heeft meer oorlogen gevoerd dan Frankrijk (ook vóór 1914) en het gaat maar door. In 1672 wilden zij ons inlijven wat nog net niet gebeurde anders zaten wij nu aan de slakken en stinkkaas.

    Like

  2. Jan zegt:

    Twee jaar terug was het ook al raak:

    France Wages War on Ketchup
    The ever health-conscious French have placed ketchup on the guillotine and they aren’t looking back. The beloved all-American condiment has been banned from school and college cafeterias throughout France
    http://gawker.com/5847742/france-wages-war-on-ketchup

    Like

  3. luckybee zegt:

    Kan je de Fransen dat wel beleren?Ze waren toch onze voorbeelden?Ze weten alles beter dan wij toch?

    Like

  4. peterselie1 zegt:

    Ach de Franse commando’s en legionairs die vinden het wel prettig om dat radicaalislamitische rebellentuig het leven uit te knallen, voor elke dode radikaalislamiet een kerf in de geweerkolf.
    Denk dat die jongens zoals Pim Fortuyn het zei: er wel zin an hebben.

    Like

  5. Nicolazien zegt:

    Het Westen heeft de islam gemaakt tot wat die is. De islam stelde tot voor kort niets meer voor, maar met Westerse steun zijn die landen wat geworden. Het Westen heeft daardoor gedacht dat ze de islam wel de baas konden blijven. Dat blijkt nu niet het geval. Ik weet dat voor die geheime genootschappen nine-eleven als een klap bij heldere hemel kwam. Door te strijden tegen terrorisme en radicale moslims denken ze het alsnog voor elkaar te krijgen, maar dat zal een illusie blijken. Maar voorlopig zal het blijven bij strijd tegen terrorisme en zal de islamisering van de wereld gestug doorgaan!

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Waanzin !!!! Veeg eerst Europa maar is schoon !!

    Like

  7. BertG. zegt:

    @Nicolazien, dat heb je goed gezien. Als ze die gasten in hun landen hadden laten gaar stomen en er geen aandacht aan geven, dan was dit nooit gebeurt wat er nu allemaal aan de hand is.

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    @BertG 17.25. uur, helemaal de waarheid Bert! Als de verraders uit POLITIEK en BEDRIJFSLEVEN niet deze HORDEN aan MUZELMANNEN na 1972 hier in Europa en NEDERLAND hadden toegelaten, dan hadden de woestijnkamelen alleen zichzelf om UIT TE MOORDEN! Had gisteren al erop gereageerd met de opmerking: DE WERELD IS EEN GEKKENHUIS EN IN NEDERLAND STAAT HET HOOFDKANTOOR!

    Like

  9. Piet zegt:

    Mijn idee Koddebeier er is hier in Europa nog zat te doen, maar wij hebben nog nauwelijks wat je een leger zou kunnen noemen.

    Like

  10. peterselie1 zegt:

    Misschien sneller als wij denken?

    Like

  11. Petrossa zegt:

    De complete oorlogen van Frankrijk, geen enkele overwinning ooit
    http://www.albinoblacksheep.com/text/france.html

    Like

  12. Jan zegt:

    @Nicolazien zegt:
    12 januari 2013 om 17:08

    De EU had Servië zijn gang moeten laten gaan.

    Like

  13. BertG. zegt:

    @peterselie1,
    Boudewijn de Groot schreef hier al liedjes over. Er is nog steeds NIKS veranderd.
    Meneer de president en meer.

    Like

  14. Tom Hendrix zegt:

    @Jan 18.24. uur, Jan daar ben ik helemaal van overtuigd. Maar de hypocrieten van links tot rechts zullen toch de echte WAARHEID blijven ONTKENNEN!

    Like

  15. guusvelraeds zegt:

    Het islamitisch terrorisme leidt ons af van het echte gevaar. Het terrorisme in het land van de kuffar zijn niet meer dan bewust gekozen islamitische afleidingsmanoeuvres. De langzaam maar gestaag voortslepende Islamisering van Europa en de rest van de wereld dat is het echte grote gevaar. Zodra we dat onder ogen zien kunnen we aan het echte werk beginnen. Weigeren we dat is binnen 50 jaar heel Europa een Libanon.

    Like

  16. Inderdaad! Zolang de oogjes niet opengaan, zal er niets veranderen. Brood en spelen, anyone?

    Like

  17. peterselie1 zegt:

    Het uitroepen van de onafhankelijkheid van Bosnië op 5 april 1992, door moslimpresident Alia Izetbegovic is volgens Karadjic het startschot voor de jihad. En dus het startschot voor de Servische ‘verdediging’. Als Izetbegovic de Republiek Bosnie niet had uigeroepen, dan hadden we nooit gehoord van Karadzic. Karadzic :hoe kunnen ze mij als een oorlogsmisdadiger etiketteren? Voor welke misdaad?
    Bosnische moslimbataljons zouden de 13e Waffen SS Division Handchar gaan vormen en uitmunten door hun monsterlijke wreedheid jegens de Servische bevolking. Betekenisvol symbool: het huidige Izetbegovic-regime gaf dezelfde naam ‘Handchar’ (betekent mes om de keel over te snijden) aan een van zijn moslimbrigades, opgeleid door Amerikaanse en Iraanse instructeurs.
    Niet alleen wapens uit Turkije en Iran arriveerden, maar ook geld (onder andere uit Saoedi/Arabie, Brunei, Maleisie) en moedjaheddien strijders. De eerste massamoorden in Bosnie waren tegen Bosnische Serviers.Op 26 maart 1992, werden hele Servische families afgeslacht in het noorden van Bosnie in de buurt Bosanski Brod in het dorp Sijekovac,afgeslacht 56 Serviers.Op 4 april 1992, gewapende Bosnische moslims uit Korace gedood 117 Serviers, oude mannen, vrouwen en kinderen, die waren Servische vluchtelingen uit Barice en Kostres. Honderden Serviers werden gedood voor de oorlog / conflict in Bosnie zelfs begonnen.Wat was in
    Wellicht is Mladic de eerste generaal geweest die in het moderne Europa heeft moeten strijden tegen het islamoterrorisme. Sarajevo was Jeruzalem, nu een stad vol minaretten.Dr.Karadzic is reeds veroordeeld door het wereld publiek op basis van manipulaties, leugens, intriges ZONDER enige vorm van proces.Niemand ontkent dat er individuele misdaden op de Servische zijde. Toch kan niemand geloofwaardig beweren dat deze misdaden waren een gevolg van de Servische leiders het beleid.De Serviers zijn beschilderd als agressors (in hun eigen land?)

    Bron
    http://szrzlj3.blogspot.nl/2010/10/oorlog-in-bosnie1992.html

    Waartoe de NAVO het morele recht vandaan haalde om Servië te bombarderen is mij geen raadsel, namelijk de resolutie van Straatsburg tot op de letter nagekomen, er is niets veranderd sinds 1975.
    Terwijl hier in Nederland wij gezellig naar de bioscoop gaan om de film “Het Bombardement” met Jan Smit in de hoofdrol te gaan bekijken en het stemgedrag van onze grootouders en ouders gedachteloos overnemen.

    Like

  18. G.Deckzeijl zegt:

    Los van alle meningen vind ik het van het grootste belang dat het islamitische monster zo snel mogelijk de nek wordt omgedraaid. Van mij mogen de Fransen dat fundamentalistische zooitje in Mali platgooien. Wordt deze zieke wereld alleen maar beter van!

    Like

  19. peterselie1 zegt:

    Tsa een volkomen logische maatregel, als je radicale islamieten uit hun holen drijft en plat bombardeert, dat is alleen maar toe te juichen, dat die islamieten eens flink op hun donder krijgen.

    De Franse president Hollande heeft opdracht gegeven om extra veiligheidsmaatregelen te nemen rond openbare gebouwen en in het openbaar vervoer in zijn land. Het is een reactie op de bedreigingen aan het adres van Frankrijk door rebellengroep Ansar Dine.

    http://www.nrc.nl/nieuws/2013/01/12/frankrijk-loopt-risico-op-terreuraanslagen-door-acties-in-mali-en-somalie/

    Like

  20. Tom Hendrix zegt:

    @Peterselie 1 10.37. uur. Ik ben heel blij met het voorbeeld Servië. U doet daar eerlijk verslag van, terwijl de RODE OMROEPEN en de merendeels LINKSE PERS in NEDERLAND, constant voorbij gingen aan de OORLOGSMISDADEN der MUZELMANNEN. Het MOSLIMBEEST ORIC heeft meer dan 100 servische dorpen vernietigd, en vele servische vrouwen, mannen en kinderen VERMOORD. Maar GEEN WOORD of artikel wilden de RODEN daaraan wijdden.

    Like

  21. G.Deckzeijl zegt:

    Update: moslimkopstuk DOOD. Prima de Luxe: ruimt lekker op. Jammer voor hem dat de maagden op zijn…
    http://www.liberation.fr/monde/2013/01/13/mali-des-raids-aeriens-francais-en-cours-contre-les-jihadistes_873607
    En EJ bevindt zich vast en zeker in de frisse buitenlucht…

    Like

  22. G.Deckzeijl zegt:

    En ik zou al die Franse Jongens van Stavast op de foto de hand willen schudden en zeggen:
    Merci messieurs! Kill ‘em all, let allah sort ‘em out!

    Like

  23. G.Deckzeijl zegt:

    Update: kolenkit met brievenbus bedreigt het Franse leger. Kan leuk worden. Voor het Franse leger bedoel ik.
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/21215681/__Luchtmacht_bestookt_jihadisten__.html

    Like

  24. G.Deckzeijl zegt:

    Nog een oplossing: gewoon kaalscheren.
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/21215709/___Schaamluis_sterft_uit__.html
    Oplossing voor Mali: de Franse grasmaaier. Of Shovel. Moet kunnen.

    Like

  25. G.Deckzeijl zegt:

    http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130113_00431909
    (16:45 erg vreemd dat humor de ene dag wel en de andere dag niet doordringt…)

    Like

Plaats een reactie