Belgische radicale islamiet roept koning Albert op zich te bekeren tot de islam

Screenshot_23

Koning Albert zou het lachen wel eens spoedig kunnen vergaan gezien de steeds sterker wordende “islamisten” in zijn land 

Op dit moment zijn de “islamisten” in België helemaal van de pot gerukt. Eind oktober 2012 werden er twee kandidaten van de orthodoxe moslimpartij “Islam” in Anderlecht en Molenbeek in de gemeenteraden gekozen. Nu richt Redouane Ahrouch, een van de twee “islamistische” gemeenteraadspolitici, zich tot het Belgische staatshoofd koning Albert II om deze ertoe te bewegen zich tot de islam over te gaan. Een tijdje geleden richtte de “islamist” een dienovereenkomstige brief aan de Belgische koning in Brussel.

“Islamisten” zijn begonnen aan hun mars door de instellingen

De “islamisten” in België vierden het als het begin van een nieuwe periode voor de islamitische gemeenschap in België: twee kandidaten van de opkomende orthodoxe moslimpartij hadden vorig jaar in Anderlecht en molenbeek de eerste zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen gewonnen. Het programma van de radicaalislamitische partij bestaat op dit moment uit explosieve eisen: halal-eten in de kantines, invoering van islamitische religieuze feestdagen en de opheffing van het hoofddoekverbod op scholen. Aangespoord door deze eerste politieke successen wil de partij in de toekomst ook graag meedoen aan regionale, nationale en Europese verkiezingen en zetels behalen.

Redouane Ahrouch zou van de koning graag een moslim willen maken

Blijkbaar willen de “islamisten” hun toekomstige politieke successen niet alleen van kiezersstemmen afhankelijk maken. Veelmeer willen ze de Belgische staat vanaf de top in hun zin oprollen. In een brief van begin januari aan koning Albert II wil de “islamist” Redouane Ahrouch graag een moslim van de koning maken. Mocht hij zich niet willen bekeren, dan wordt hem voorspeld dat hij de last van de zonden van zijn onderdanen op zijn schouders zou moeten dragen. Hieronder de Nederlandse vertaling van zijn brief aan koning Albert II:

Sire,

Deze brief werd geschreven door Redouane, zoon van Abdeslam ben Ali, gemeenteraadspoliticus in Anderlecht, aan Albert, zoon van Leopold, zoon van Albert, koning van de Belgen.

Gezegend zijn diegenen die het pad van de Openbaring volgen. Ere zij Allah in de hoge, waar geen andere heiligheid bestaat, de Heer van het woord, de heerser. Ik getuig dat Jezus, zoon van Maria van de geest van Allah en zijn woord is. Het is Allah, die de aartsengel Gabriel naar de maagd Maria gezonden heeft om de blijde boodschap te verbreiden. Allah schiep hem uit zijn geest en zijn adem zoals hij Adam uit zijn hand en zijn adem heeft geschapen. In de Evangeliën kondigde Jezus de aanstaande aankomst van de laatste profeet, Mohammed, aan.

De eerste versies van de Bijbel bewijzen dit. In de heilige koran schrijft Allah ons voor om in al zijn profeten, zijn engelen en zijn heilige boeken te geloven. Iedere monotheïstische gelovige zal de koran zien als de vervulling van zijn geloof.

Daarom nodig ik u uit om Allah te huldigen, de enige, die geen partner heeft, en hem te gehoorzamen, en om het pad van de islam te volgen, die de kroning van het monotheïsme is, zoals dit door Abraham werd verkondigd, verlossing en vrede zij met hem en zijn nakomelingen.

Door de islam aan te nemen zult u vrede vinden en met Allah zal een dubbele beloning uw deel worden. Als u de islam afwijst, zult u de last van de zonden van uw onderdanen en hun nakomelingen op uw schouders moeten dragen.

Ik heb mijn taak vervuld door het goede nieuws door te geven. Nu is het aan u, Sire, om de juiste beslissing te nemen.

Moge vrede met u en uw familie zijn en met al diegenen die het juiste pad volgen, het pad van diegenen, die de tevredenheid van Allah bereikt hebben.

Redouane AHROUCH

Screenshot_24

Redouane Ahrouch (rechts) 

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0011454-Belgischer-Islamist-fordert-K-nig-Albert-auf-zu-konvertieren

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islamisering, Koningshuis. Bookmark de permalink .

24 reacties op Belgische radicale islamiet roept koning Albert op zich te bekeren tot de islam

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Totaal geschift, die Ahrouch(je zou gvd je tong breken over al die kromme namen). Kandie gerust op z’n fundamentalistische pens kalken dat Kon.Albert die shahada-SHIT zal roepen.
  Ik wíst het: dat geleuter van die allahschreeuwer sluit exact aan bij hetgeen ik hier heb uitgelegd
  inzake Het Project.
  http://www.amsterdampost.nl/groepsdynamic-ammehoela/

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ontbreekt één letter aan m’n link…
  http://www.amsterdampost.nl/groepsdynamica-ammehoela/

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Enige remedie tegen die allahschreeuwers: DIT…!!!

  Zie ook de demonstratie Down Under waar hun naam werd geroepen!!
  http://tinyurl.com/7r5w4zp

  Like

 4. Piet Klont zegt:

  Ik dacht warempel even dar het Leslie Nielson was, as ‘The Captain’ of the Poseidon !
  In ‘The Poseidon Adventure’ !!!

  Like

 5. Ik weet niet of jullie je dit wel realiseren maar dat ‘een oproep om je tot de islam te bekeren’ een uitnodiging is die als die door ‘jou’ afgeslagen wordt, dat dat hetzelfde is als een oorlogsverklaring voor de islam…. het is namelijk NIET de bedoeling dat je NEE zegt… doe je dat wel dan kun je er van verzekerd zijn dat je vanaf dàt moment in oorlog bevindt met deze koeltoerverrijkers…. Dit is HEEL ernstig en zal vàst niet als zodanig opgevat worden door albert v belgë… Dat is een gemiste kans dan want dit zou aangegrepen moeten worden om de oorlogsverklaring aan te wenden om de islammers je land uit te zetten… Ik ben bang dat dit als ‘folklore’ behandeld zal worden….. wederom een onderschatting vd bedoelingen vd islammers….

  Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Een uitgelezen kans voor een staatshoofd van westerse, niet-islamitische, origine om de moslim gedegen van repliek te dienen: de islam word afgewezen vanwege het expliete fascisme daarin! Moslims dienen getoond te worden de in de koran verkondigde onmenselijke opvattingen de rug toe te keren.

  Like

 7. Heb inmiddels je artikel gelezen G. Deckzeijl, overduidelijk! Heb het ook op mijn FB gezet… en deze beide artikelen aan de PVV, Geert Wilders, Martin Bosma gestuurd… voor mij is het duideljk al zou het eventueel voor België nog niet duidelijk zijn, wij zijn nu officieel in oorlog met de islam/de moslims… ben benieuwd wanneer beatrix ‘haar’ uitnodiging krijgen zal en hoe zij daar op reageren zal… Ik neem aan dat dit een ‘golfbeweging’ is en de rest van Europa ook dergelijke ‘uitnodigingen aangeboden’ zullen worden. Ik hoop dat de ‘haast’ van de moslim ook zijn val zou kunnen inhouden, dat ze toch nog niet met genoeg moslims zijn om alles over te nemen en onze landen in chaos te storten…

  Like

 8. Dat wordt nog link voor die belgen, het zou niet de eerste stunt zijn die het belgisch koningshuis uithaalt.

  Like

 9. Piet Klont zegt:

  Waarmee ik dus bedoel dat ‘ie maar verzuipen mag.
  In de mossels!!

  Like

 10. Dorith zegt:

  “……..zoals dit door Abraham werd verkondigd, verlossing en vrede zij met hem en zijn nakomelingen.”

  Dus waarom die haat betr. Joden? Volgens het boek stammen de Joden ook van Abraham af.

  Like

 11. Stradi zegt:

  Het programma zit op schema…….
  Embed “The Third Jihad” Movie on Your Site
  Embed code:

  SI VIS PACEM PARA BELLUM

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Stradi 06.20. uur. Inderdaad, die vrede wil, bereide zich voor op oorlog. Zo gek waren de oude romeinen nog niet. Verder ben ook ik van mening, net als @ Scarlatti Bombatti, dat we ZEKER in OORLOG zijn met de ISLAM. Kijk maar naar de grote steden hier, en in de rest van Europa wat de verrijkers allemaal uitspoken!

  Like

 13. Martha zegt:

  @Piet Klont 23:28

  “Leslie Nielson”!!
  Ja, inderdaad.

  Ik verslikte mij bijna in mijn koffie van het lachen.
  Goed begin van de dag.

  Neemt niet weg, dat ’t een serieuze zaak betreft.
  Goed commentaar Scarlatti.

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  Prof Bob Smalhout heeft in het verleden ook al eens een open brief aan Hare Majesteit Bea von Lippe-Biesterfeld geschreven over een relevant maatschappelijk probleem, maar naar mijn weten er nooit antwoord op heeft gekregen in wat voor vorm dan ook, Tsa zo steekt Bea wel inelkaar, dat is ronduit beneden alle waardigheid voor haar. Maar misschien geeft Koning Albert van België wel gehoor aan de radikale islamist, want het is toch tegenwoordig Bon Ton voor de elite, om te luisteren naar deze knechten van de veroverings-ideologie de islam genaamd. Zoals in het artikel gesuggereerd wordt: “Koning Albert zou het lachen wel eens spoedig kunnen vergaan gezien de steeds sterker wordende “islamisatie” in zijn land” dat geldt ook voor Nederland, want de meeste van ons hier op E.J. bron weten maar al te goed wat voor een verborgen agenda deze knechten der islam ideologie hebben. Het is een complot wat zorgvuldig door onze elite wordt voorbereid en uitgevoerd door de politiek verantwoordelijken, (niet dat een politiek verantwoordelijke ooit ter verantwoording is geroepen) dit alles bedoeld, ter destabilisatie van ons land, Europa en eigenlijk de hele vrije westelijke wereld. Wanneer alles dan uiteindelijk uit de klauwen is gelopen, worden de meest draconische maatregelen getroffen ooit, door het mond dood te maken van de dan nog vrije radicale elementen die kritiek hebben op de islamisatie van onze maatschappij, want op de keeper beschouwd is de meerderheid van de burgers tegen de islamisatie van ons land, maar zij durven om wat voor reden dan ook geen enkel sceptisch geluid te laten horen. Misschien zijn de goelags versie 2.0 ons voorland of misschien erger.

  Like

 15. JooJootje zegt:

  Ze zijn dus bezig met een aanslag op de koning.
  De regels binnen de islam eisen dat eerst de goede boodschap moet zijn aangeboden als dat geweigerd wordt dan mag men met de zege van Allah doden.
  Deze brief en oproep is zeker geen vriendelijk gebaar als je de regels binnen de islam kent
  Het is het zelfde als een paardenkop in je bed.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Nou onze vorstin zou onmiddellijk JA! roepen hoor.
  Ze heeft al zó veel ervaring met hoofddoekjes in moskeeën en haar beste olie-vrienden zijn islamitisch. Ik weet zeker dat zij in haar nopjes zou zijn met een islamitisch Nederland.
  Daar zet zij ‘haar Christelijke geloof’ en ‘haar God’ zonder meer voor aan de kant.
  Ze regeert dan zogenaamd wel ‘bij de gratie Gods’ maar dat grote geld is tenslotte veel interessanter.
  En als het haar eventueel tóch te heet onder de voeten zou worden nadat we hier volledig ‘verislamiseerd’ zijn, kan ze altijd nog -samen met haar familie- naar Argentinië vertrekken. Met al haar (bij ons vandaan) bij elkaar geharkte poen natuurlijk!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Zolang niemand ze terug trapt de woenstijn in, blijf je gelazer houden met die lui.

  Like

 18. Over beatrix gesproken: Ik denk dat zij zelfs gaat nadenken of de bekering tot de islam haar nog centjes zou kunnen opleveren. Het Nederlandse volk is al aardig uitgemolken. Nieuwe bronnen om geld binnen te halen voor eigen gewin zou voor haar voldoende reden zijn om nogmaals het Nederlandse volk te verraden. Als je kijkt hoe ze omgaat met streng-islamitische leiders en zich als een slavin tegenover hen gedraagt, lijkt me dit vermoeden niet ongegrond…

  Like

 19. 2Crazy2bTrue zegt:

  Zijn moslims werkelijk zo onschuldig?
  Ik hou ze verantwoordelijk voor het in stand houden van de islam.

  Like

 20. Martien Pennings zegt:

  En die drie kilo aangelaatsvlees en die speknek krijg je ook vanzelf als je moslim wordt.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie1 12.43. uur. Deze GRAAIESTEIT BEA BILDERBERG, zie ik net als jou Peter in staat zelfs haar ziel aan de duivel te verkopen, als ze daar winst uit wist te maken. Dat hele koninklijke “cocktail trio”, heeft lak aan ons, ze hebben ons alleen nodig om hun beurs te spekken, niet meer en niet minder.

  Like

 22. treintrien zegt:

  JooJoo en Scarlatti:
  Dat wilde ik net zeggen, dit is het eerste van de drie aanboden (zeg je dat zo?)
  1) Zou je niet gewoon moslims worden?
  2) Betaal dan maar jizya, das ook goed. ’t is maar de helft van je inkomen hoor.
  3) Niet? Nu heb je allah écht beledigd, dus mag je kop er af.

  ps: een pareltje hoor, deze site. http://moslimjongeren.tripod.com/fiqh/id5.html
  Kwam ik net tegen. Krijgen vast ook subsidie. Zucht.

  Citaat:
  Verbod als eerste niet-moslims te groeten en hoe wij hun groet beantwoorden. “Overgeleverd door Aboe Houraira (moge Allah tevreden met hem zijn) dat de profeet (Allahs vrede en zegen zij met hem) zei: `groet niet als eerste de joden en de christenen. Als jullie daarom een van hen tegenkomen geef hen geen gemakkelijke doorgang (laat hen naar het smalste gedeelte van de weg).” (Moeslim).
  Als jullie je nog afvragen waarom die hoofddoeken nooit aan de kant gaan op het voetpad: Mag niet van de iesjlaaaaaaaaaam)

  Nog een:
  Koefr (ongeloof) is het tegenovergestelde van al-islaam. Een moeslim en een niet-moslim zijn niet gelijk. Assalaamoe Alaikoem kan nooit gezegd worden tegen niet moslims. Zij (niet-moslims) hebben nog niet Assalaam (vrede) zolang ze geen moslims zijn geworden. Wij hebben deze speciale begroeting gekregen als een zegening.

  Ze zeggen het zelf: een moslim en een niet-moslim zijn niet gelijk.
  Zijn we dát tenminste eens 🙂 ’t Is een begin…

  Like

 23. peterselie1 zegt:

  @Tom Hendrix Tsa Tom Mevr. von Lippe-Biesterfeld zit tot haar Koninklijke oksels in smerige, voor het oog van het volk verborgen gehouden belasting constructies, dat geen strobreed in de weggelegd werd sinds 1848 een parlementaire schijndemocratie onder een constitutionele monarchie een feit werd. Voor 1848 hadden de oranjes geheel vrijspel, mevr. von ambtsberg, hoe haar vorstelijke titulatuur ook is, blijf ik haar maar voor het gemak mevrouw noemen, is een der machtigste vrouwen van de wereld, zij krijgt elk jaar een bedrag van ruim 1 miljard belasting vrij op haar uiterst geheime rekeningen gestort. Zij blijft voornamelijk in haar kerstboodschap aan het volk, verdraagzaamheid prediken en stelt nooit echt de problemen met de integratie van haar nieuwe islamitische onderdanen aan de kaak. Dan de vele misselijke Nederlanders die op Koninginnedag aan koekhappen, zaklopen en toiletpotten werpen doen is ronduit misselijkmakend te noemen, Prinsjesdag vormt eveneens geen uitzondering is ook onuitstaanbaar, weerzinwekkend te noemen wanneer het vrouwelijke gedeelte van onze volksvertegenwoordigers met hun belachelijk makende hoedjes op, zich vertonen aan het publiek. Het mannelijke gedeelte van de volksvertegenwoordigers zitten allemaal ongemakkelijk in driedelig streepjespatroon en maken van dit oranje festijn, een tragikomedie glijkende volksverlakkerij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s