De overtocht van de Populistische Omroep Nederland gaat niet door

Screenshot_13Maar dat ligt niet aan jullie. Laat ik beginnen jullie allen te danken voor de ruime en snelle steun om het bezoek van de Populistische Omroep Nederland aan CPAC (Conservative Political Action Conference) in de V.S. van 14-16 maart mogelijk te maken. Dit is werkelijk zeer bemoedigend en toont, ten overvloede, maar weer eens het belang aan van een blog als dit. Ik zou bijna zeggen ‘Yes, we can!’.

Maar waarom gaan we er dan toch niet heen? Ten eerste om de reden die Joop Klepzeiker zo vriendelijk was om te benadrukken: Pamela Geller werd geweerd en nu blijkt ook nog eens dat Robert Spencer er niet vrijuit zou mogen spreken:http://www.wnd.com/2013/03/another-islam-critic-snubbed-by-cpac/

‘Spencer was told that one of the co-sponsors of the award, TheTeaParty.net, didn’t want to allow him to receive the award at CPAC next week unless he promised not to criticize two board members of CPAC’s hosting organization, the American Conservative Union: Grover Norquist and Suhail Khan. (…) Spencer has criticized Norquist and Khan for associations with radical Muslims, including Abdurahman Alamoudi, who is serving a 23-year sentence for his role in a terrorist plot.’

Het lijkt er verdraaid veel op dat Voldemort al veel dieper in Zweinstein zit dan velen denken. Des te meer reden om door te gaan met onze pogingen om verlichting te brengen. De jodenhaat groeit als kool, licht aan het eind van de tunnel van de economische crisis is er niet en de macht van de oliedollars was al groot, maar groeit dagelijks.

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat er nog een reden is waarom we afzien van de reis naar CPAC. We hadden een Amerikaanse kennis die in het verleden mee heeft geholpen het evenement te organiseren en er de weg weet (ja, Joop, we zijn echt niet helemaal gek). We hebben net een paar dagen geleden vernomen dat hij vanwege zijn werk niet in de gelegenheid is om erbij te zijn en ons bij deze en gene te introduceren).

Maar nu staat er dus wel een behoorlijk bedrag op onze rekening. Op 28 februari schreef ik: ‘Als het niet lukt, geldt ook weer: E.J. Bron en ondergetekende zullen samen een passende bestemming voor het geld vinden.’ Dat geldt nog steeds. Wellicht komen we hierop terug om bij jullie te peilen wat jullie een goede bestemming vinden.

Maar zoals het nu gaat, was het (uiteraard) niet bedoeld. Daarom: wie heeft gedoneerd en zijn/haar geld terug wil, kan een mail sturen naar contact@popned.nu, met naam, bedrag en rekeningnummer en dan storten we het geld terug.

Nogmaals: dank aan allen. Ook al balen we dat het niet door kan gaan, we zijn echt ontzettend blij met deze steun in de rug.

Ronald Kaatee,

voorzitter Populistische Omroep Nederland

(www.popned.nu)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De overtocht van de Populistische Omroep Nederland gaat niet door

  1. Ruud Beijer zegt:

    Geachte Ronald [ik gaervan uit dat ik u zo mag aanspreken,[in mijn ogen verdient u alle steun die er is.Ik heb ook geld gestort ,maar hoef dit niet terug.Ik kan alleen maar hopen dat ik op een mooie dag de T.V aanzet en de omroep Popned mag aanhoren.

    Like

  2. Trias Politica zegt:

    Heel jammer. Maar ik vind, als je stopt dien je de gestorte bedragen gewoon te storneren zonder da te vragen. Wat krijgen we nou?

    Like

  3. Avidia zegt:

    Ronald, dit betekent toch niet dat jullie stoppen?

    Like

  4. luckybee zegt:

    Moeten wij toch terug naar Karel Martel, Jan Sobiesky en vele anderen?Is protest alleen niet genoeg?

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Ook wat mij betreft gebruiken jullie mijn gift maar, om ONS GELUID, tegen de RODE OMROEPEN in te zetten. Ga verder met het goede werk Ronald!

    Like

  6. Piet Klont zegt:

    Mijnheer Katee,

    Allereerst triest dit te vernemen!

    Mijn bijdrage van € 5000,= hoef ik niet terug.
    Koop daar maar een paar kratten Bavaria voor.
    Het is u gegund!

    Like

  7. jowitteroos zegt:

    Ronald Kaatee

    De overtocht gaat dus niet door, dat is jammer. Zat doelen denkelijk om de centjes aan te besteden en dat laat ik geheel aan u en EJ Bron over, heb hdaar het volste vertrouwen in. Ik hoef de centjes dus zeker niet terug.
    Vriendelijk dank voor al uw moeite

    Hartelijke groet
    Jolanda

    Like

  8. J.A. Kapteyn zegt:

    Dank voor de update, jammer dat het zo loopt, maar een verstandige beslissing om onder deze omstandigheden niet te gaan. Mijn donatie hoef ik niet terug, gebruik hem maar om het goede werk van jullie (E.J. Bron en Ronald Katee) voort te zetten. Vooral dóórgaan!
    Jullie zijn Neerlands Hoop in Bange Dagen!

    Like

  9. Okee, een tegenvaller, kan gebeuren…wonden likken en doorgaan want P.O.N moet in de lucht.

    Like

  10. Piet Klont zegt:

    Ze worden nog rijk hier….
    Verrekt handige truuk!
    Zet ik ook in mijn archief!!

    Like

  11. Joop Klepzeiker zegt:

    Here Are the Republicans Who Voted for John Brennan — They May Surprise You
    http://www.theblaze.com/stories/2013/03/08/here-are-the-republicans-who-voted-for-john-brennan-they-may-surprise-you/

    Like

  12. delamontagne zegt:

    Het oprichten van een nwe omroep zal toch ook veel geld kosten. Ik ben maar een leek, en weet niet beter, maar gebruik dat geld daar dan voor. Hoef het niet terug. Luister net naar voorlichting op radio 1 over die anti-semitische uitspraken van turkse jongeren.
    MOETEN DE OUDERS ER OP AANSPREKEN.?????????????
    Het belaste wdje “M” kwam er uiteraard niet in voor.

    Like

  13. @ allen
    Nogmaals dank voor de steun en het vertrouwen. Ik kan jullie verzekeren dat we geen rare dingen met jullie donaties gaan doen. Als iemand bij ons de boeken wil komen controleren, dan is hij/zij welkom. Ons bestuur declareert hoegenaamd geen kosten (op één bestuurslid na dat de, overigens minimale, reiskosten wel moet declareren omdat het voor hem/haar anders niet mogelijk is vergaderingen bij te wonen. We vergaderen gemiddeld niet vaker dan twee keer per jaar).
    @Trias
    Had je dit ‘Op 28 februari schreef ik: ‘Als het niet lukt, geldt ook weer: E.J. Bron en ondergetekende zullen samen een passende bestemming voor het geld vinden.’ wel gelezen?
    @Avidia
    We gaan natuurlijk door, maar blijven nu erg beperkt in onze mogelijkheden. De zoektocht naar meer financiën gaat door.
    @ Piet Klont
    Van jouw bijdrage hebben we een safe room kunnen inrichten met stapels Bavaria langs alle vier de muren.

    Like

  14. Tom Hendrix zegt:

    @Piet Klont 13.37. uur op 12/3. Maar volgens mij beste Piet spuug jij er ook niet in. Proost Piet, zum wohle!

    Like

Plaats een reactie