Dramatisch aantal Roma in Duisburg-Hochfeld

Screenshot_41

Met het oog op deze situatie schetst de minister volgens de RP de toekomstige taken als volgt:Volgens de minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, Jäger (SPD), zijn in het stadsdeel Duisburg-Hochfeld 6.500 van de 12.000 bewoners Roma. De “Rheinische Post” citeert de minister: “Van de 12.000 Hochfelder zijn er 6.500 Roma uit Bulgarije en Roemenië. Er zijn maar enkele steden waar de Roma naartoe gaan. Deze zijn met hun integratiekracht aan het einde.”

Veel Roma, die hier de afgelopen jaren naartoe zouden zijn gekomen, zouden hier definitief blijven. Het zou armoede-immigratie zijn, waarbij veel van de geïmmigreerden goed zouden zijn opgeleid. Er zouden scholen voor de Roma gebouwd moeten worden en gezondheidszorg zou voor hen gegarandeerd moeten worden.

Aha, moeten we scholen voor ze bouwen? Zijn die er dan niet in de landen van herkomst? We moeten hun gezondheidszorg garanderen? Is dat niet de taak van hun land van herkomst? Wie nu nog zin heeft om daar een korte filmpje over te bekijken, kan dat hier doen. Wat er op dit moment in dit land uitgehaald wordt, is niets anders dan de doelbewuste buitenlandse overheersing van Duitsland.

Naar aanleiding van de 17e juni 1953 zei Bertholt Brecht in de notitie “De oplossing”:

Na de opstand van de 17e juni liet de secretaris van de schrijversbond pamfletten uitdelen in de Stalinallee waarop te lezen stond dat het volk het vertrouwen van de regering verspeeld zou hebben en dit alleen nog zou kunnen terugwinnen door dubbel zo hard te werken. Zou het niet gewoon gemakkelijker zijn dat de regering het volk zou opheffen en een ander kiezen?

Dit is uiteraard in de huidige situatie niet mogelijk voor de heersenden. Wie moet er dan nog dubbel zo hard werken? Het is dus zaak om het nog bestaande volk – of beter gezegd de van solidariteit ontdane massa autochtonen – zolang mogelijk in een goede stemming te houden en van werk te voorzien. Wanneer de echte armoedecrisis dan komt, is het zaak om onze “nieuwe burgers” tegen het eigen volk in stelling te brengen en zodoende effectief uit te schakelen. Hiertegen moeten we ons verzetten. De volgende parlementsverkiezingen biedt hiervoor met de nieuwe partij Alternative für Deutschland (AfD) een eerste gelegenheid en het jaar daarna de gemeenteraadsverkiezingen in Nordrhein-Westfalen, waar in veel gemeentes de mogelijkheid zal bestaan om Pro-NRW met een stem te steunen.

Screenshot_2

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/dramatische-roma-flut-in-duisburg-hochfeld/#more-337230

Auteur: Marsianer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Balkan, Bulgarije, Criminaliteit, Duitsland, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Roemenië, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Dramatisch aantal Roma in Duisburg-Hochfeld

  1. bigljohn zegt:

    Veel geld verdween in de bodemloze put die Derde Wereld heet. Als Europa door zijn eigen schuld zelf verwordt tot een Derde Wereld, wie zal er vanuit het buitenland ons gaan steunen met ontwikkelingsgeld en andere hulp ? Niemand dus ! Europa wordt de beerput van de wereld waar de armoede en onderdrukking heerst en waar Sharia en misdaad vrij spel zullen hebben ! Voorgoed !

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Roma ZIJN een probleem. Overal. Dat is geen vooroordeel, maar een feit.En de voornaamste oorzaak is hierin gelegen, dat ze uitsluitend hun eigen wetten volgen en aan alles en iedereen buiten hun eigen kring lak hebben. In de Middeleeuwen werden ze aanvankelijk welwillend in Europa binnengehaald -men vond ze aantrekkelijk en interessant- tot men kennis maakte met hun gewoonte, alles te stelen wat los en vast zat. Hetgeen hard aankwam in een periode, die toch al gekenmerkt werd door chronische schaarste. Het is waar, dat ze het daarna in verschillende periodes van de geschiedenis hard te verduren hebben gehad, met als laatste dieptepunt de vervolgingen onder de Nazi”s. Maar dat ze er ooit iets van leerden, kan niet echt worden geconstateerd, want tot op de dag van vandaag zorgen ze nog steeds voor dezelfde soort overlast.
    Ik noemde het, geloof ik, al eens eerder. In een documentaire, jaren geleden over en groep Roma in Deventer, viel mij vooral de arrogantie op van de woordvoerster, de 14-jarige Roebljanka, die zich beklaagde, dat de buurt hen niet begreep. Dit vooral omdat de buren geen luidruchtig ritueel feest in de tuin accepteerden, terwijl zij het -als het best Nederlands sprekende familielid- toch was gaan ‘uitleggen.’ Dat ‘uitleggen’ was dan ongeveer als volgt gegaan: “Buurvrouw, of U er nu boos over bent, of niet, we móeten dit feest vieren.” Dat dit geen uitleggen, maar provocatie was en ze het nog beter achterwege had kunnen laten, had ze totaal niet door. Tel daar bij op, dat het een besloten ROMA-feest betrof, waarbij niemand in de straat werd uitgenodigd om óók even langs te komen, en de aversie van de buren was nog wel een béétje te begrijpen, naar mijn bescheiden mening.
    Trouwens, geen kritische noot van de kant der programma-makers, overigens. De documentaire, namelijk, was van de hand van het IKON. Dan is het wel duidelijk, wie de slachtoffers waren en wie de kwaaie pieren, nietwaar?

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    EIGEN VOLK LAATST, EN DE HAATBAARDEN EN ROMA, EN IEDERE ZIELIGE INWONER/IMMIGRANT UIT DE RIMBOE EERST. Fijn, dat de Socialisten en de gutmenschen nu overal in Europa, de autochtone bevolking laten barsten. Maar eens is het einde oefening!

    Like

  4. Jan zegt:

    Over deze groepering cultuurverrijkers heeft Rolf Bauerdick een mooi boek geschreven:
    „Zigeuner. Begegnungen mit einem ungeliebten Volk“

    Bauerdick vertelt o.a. wat een zigeunerin hem vertelt over haar jong gestorven kind, wat echter een versie is zoals wij die kennen van de ‘palestijnen’: van A tot Z bij elkaar gelogen. Wat werkelijk is gebeurd krijgt Bauerdick van de buren te horen:

    …der liebe Gott habe die kleine Luise zu sich genommen, da die Dreijährige so schön und rosig gewesen sei. Quatsch, sagten die rumänischen Nachbarn, die Kleine sei im Winter nackt herumgelaufen und daher an einer Lungenentzündung gestorben. Den Vorwurf entkräftete die Roma-Mutter mit dem Hinweis, dass sie, weil sie so arm seien, sich keine warme Kleidung könnten. Darauf verwiesen die Nachbarn auf die Caritas, die den Roma tonnenweise Altkleider zu Verfügung stelle, doch diese verkaufe die Sippe auf dem Markt, um sich dafür Schnaps zu kaufen. Und um die Beerdigungskosten zu sparen, habe die Familie zudem den Leichnam Luises im Hospital zurückgelassen.
    Ohne jede politische Korrektheit
    http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/ohne-jede-politische-korrektheit.html

    Like

Plaats een reactie