GB: inreisverbod voor Geller en Spencer

Screenshot_15Twee prominente Amerikaanse bloggers komen het Verenigd Koninkrijk niet in, zoals het Britse ministerie van binnenlandse Zaken meedeelde. Pamela Geller en Robert Spencer hebben samen de anti-islam groepering Stop Islamization of America opgericht. Ze zouden naar aanleiding van een mars van de English Defence League een toespraak in Woolwich houden, waar drummer Lee Rigby werd vermoord.

BBC News (vertaling Klaus F.):

Een regeringswoordvoerder zei, dat individuen, wier aanwezigheid “niet bevorderlijk zou zijn voor het publieke welzijn” door de minister van Binnenlandse Zaken buitengesloten zouden kunnen worden. Hij voegde er aan toe: “Wij veroordelen al diegenen wier gedrag en opvattingen in strijd zijn met onze gemeenschappelijke waarden en we zullen geen extremisme, in welke vorm dan ook, dulden.”

“Juiste beslissing”

Mevrouw Geller van het blog Atlas Shrugs en meneer Spencer van Jihad Watch zijn ook de gezamenlijke oprichters van de American Freedom Defense Initiative, het meest bekend vanwege een pro-Israël postercampagne met de woorden “Defeat Jihad” in de metro van New York.

Screenshot_16

Op beide blogs noemde het stel het inreisverbod in Groot-Brittannië een “harde klap tegen de vrijheid” en zeiden, dat “de natie die de wereld de Magna Charta gaf, dood is.”

Ze zouden deelnemen aan een geplande mars van de rechts-extreme EDL (opm. vertaler: BBC-benaming…!) n.a.v. de Armed Forces Day op 29 juni, die in Woolwich in het zuidwesten van Londen zou eindigen op de plaats waar de Britse soldaat drummer Lee Rigby vorige maand werd vermoord.

Keith Vaz, voorzitter van de Home Affairs Select Committee, die had opgeroepen tot het inreisverbod voor de beide bloggers, zei: “Ik begroet het inreisverbod van de minister van Binnenlandse Zaken voor Pamela Geller en Robert Spencer. Dit is de juiste beslissing. Het Verenigd Koninkrijk zou nooit een podium voor opstandige sprekers moeten worden die haat bevorderen.”

EDL-leider Tommy Robinson bekritiseerde intussen de beslissing en zei dat mevrouw Geller en meneer Spencer naar het Verenigd Koninkrijk zouden komen om bloemen neer te leggen op de plaats waar drummer Rigby stierf.

Screenshot_17

“Het is beschamend voor dit zogenaamde land van democratie en vrijheid van meningsuiting”, zei hij. “Hoeveel haatpredikers wonen er in dit land? Hieraan kun je zien welk tweeklassen systeem we hier hebben.”

De antifascisme groepering Hope Not Hate had ervoor gestreden om het stel het Verenigd Koninkrijk niet binnen te laten. Een onderzoeker uit de organisatie, Matthew Collins, zei dat hij “opgelucht” zou zijn over de beslissing.

“Deze twee behoren tot de meest extreme antimoslim activisten ter wereld. Ze hebben niets aan het leven in dit land bij te dragen. Ze zijn hier niet om een bijdrage te leveren aan de goede contacten van de gemeenschap. Ze wilden alleen hier naartoe komen om de EDL te helpen nog meer onrust te veroorzaken. Groot-Brittannië heeft niet nog meer haat nodig, zelfs niet voor enkele dagen.”

Screenshot_18

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/06/gb-einreiseverbot-fur-geller-und-spencer/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", Appeasement, Censuur, Counterjihad, Dhimmitude, Elite, English Defence League, Eurabië, Free speech, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

48 reacties op GB: inreisverbod voor Geller en Spencer

 1. wim van rooy zegt:

  De haatimam Abu Qatada mag in de UK blijven, ondanks de vele misdrijven die hij pleegde; democraten Geller en Spencer mogen er niet in. Hoe kan de wereld meer topsy turvy zijn! Het is de complete gekte.

  Like

  • beny zegt:

   dit legt de dubbele moraal van de multiculti-nazi’s nog maar eens pijnlijk bloot.

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Alsof Anjem Choudhary wel iets bij te dragen zou hebben aan “het leven in dit land” of “om een bijdrage te leveren aan de goede contacten van de gemeenschap.” Dat vergeten ze er ook bij te zeggen. Maar die mag wel eender wat zeggen en doen.

   Like

 2. Henny Clemens zegt:

  Dit is een teken aan de wand.
  “Wij willen geen haatprekers” Mijn genade, ze hebben er al een paar duizend die alleen maar haat prediken, in haatmokees en op bijenkomsten van de islam waar ze maar willen.
  Dit geeft de vrijheid van mening de genadeklap en dat in Engeland!
  Laten wij er extra voor waken dat dit hier niet gebeurd.

  Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Beste EJ Bron , ik volg jou bericht geving al een hele tijd. Mijn onderbuik gevoelens zeggen mij, dat wij afstevenen op een burgeroorlog. En hoe eerder hij komt hoe beter. Wat denk jij hiervan?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik zit niet echt op een burgeroorlog te wachten, in de wetenschap dat de wapens zich grotendeels bij de tegenstander zullen bevinden.
   Ik denk eveneens dat het Nederlandse volk zich nog steeds in slaap laat sussen en op zekere ochtend wakker wordt, zich de ogen uitwrijft, om zich heen kijkt en zich heel verbaasd afvraagt hoe dat nou allemaal zo is gekomen….
   Helaas denk ik inderdaad dat uw onderbuikgevoelens gelijk zullen krijgen. Het wordt erop of eronder! NEVER SURRENDER! NEVER SUBMIT!

   Like

 4. Theodoor zegt:

  Uiteindelijk wordt het een burgeroorlog in gans Europa, dat kan niet missen.

  Like

 5. Ook zie je aan deze twee bloggers dat de rollen omgedraaid worden. Mensen die voor onze vrijheid strijden krijgen een inreisverbod… in nota bene een democratisch land…

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Het Verenigd Koninkrijk is in alle stilte verkocht aan Saoedi Arabië en Qatar. Dat zijn de twee grootste schuldigen van al die OIC -en salafistensmeerlapperij. Je kan er donder op zeggen dat die ook aan de basis liggen voor de beslissing van de VS en de UK om wapens te leveren aan het verzet in Syrië.

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het is toch ook niet te geloven! De Britse Antifa’s ‘hebben niet meer haat nodig, zelfs niet voor een paar dagen.’Maar een Choudary c.s. mag intussen wel alle haat van de wereld uitbraken en zorgt zogenaamd níet voor onrust! Zou je zo’n Matthew Collins, eersteklas landverrader, niet zijn gore nek omdraaien?! En waar zijn die Britten overigens mee bezig? Bij Wilders ging het destijds ook al zo! Maar dat is achteraf ongedaan gemaakt, dus even afwachten, hoe dit zich ontwikkelt. Het is anders absurd: Half Londen laten confisqueren door de moslims en geestverwanten van je eigen mensen de toegang weigeren! Als ik Tommy Robinson was, pikte ik dit zeker niet: Opknopen dat landverraderstuig, dat hele ‘Hope not hate’ voorop!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  “”Ze wilden alleen hier naartoe komen om de EDL te helpen nog meer onrust te veroorzaken””.

  Je moet dit maar uit je bek krijgen. Je bent toch lam geslagen als je dit leest. Op deze manier zal de vulkaan alleen maar meer druk opbouwen. Als hij tot uitbarsting komt zal Engeland en ook Europa op de overgang zitten naar een nieuw tijdperk. Vanaf dan zal alles gebroken worden met het oude. Het continent Europa stevent onvermijdelijk af op een enorme clash.

  Like

 8. Je denkt allang dat niets je meer kan verrassen, maar het gebeurt toch steeds weer. Geller en Spencer niet welkom in de UK en Obama die Al Qaida in Syrië van wapens gaat voorzien, 11 september of geen 11 september. En ondertussen koersen we hier in Europa met de eurocraten in Brussel rechtstreeks op de afgrond af. Onze elite verdient de guillotine meer dan de Franse adel aan het eind van de 18e eeuw.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Dit is de omgekeerde wereld …ongelooflijk.

  Like

 10. 2Crazy2bTrue zegt:

  De regeringen hebben deze keer massaal voor de Nazies gekozen. Iedereen doet het, dus denken ze dat het goed is. Waar is het zelfoordelend vermogen gebleven? Dat deze geestelijke verstarring op zulk een massale schaal plaats vind! Of is dat soms het lemmingen-gen in de mens dat bij overbevolking getriggerd wordt en tot decimering van de mensheid aanzet?

  Homo sapiens loopt al veel langer op aarde rond dan we aanvankelijk dachten, geen 50.000 jaar maar 1.000.000 jaar voldoende lang om via de evolutie opkomst en ondergang in een regelmatig terugkerend ritme ingeprogrammeerd te hebben. Alleen onder aanvoering van echte individualisten zou dit collectieve gebeuren, van het ontwaken van het BEEST, de cyclus des doods, kunnen worden doorbroken. Deze individualisten zijn in Europa nu echter effectief door het socialisme uitgeschakeld. ‘Hope Not Hate’ zal spoedig in een ‘Hell Without Hope’ transformeren.

  Op de bodem van de Oostzee is een reliqui gevonden van een alles verwoestende high-tech oorlog die ver voor ons collectieve geheugen plaats had. Waarschijnlijk een onderdeel van een mondiaal luchtafweer systeem dat werkte op technieken waar de wetenschap nu geen flauw benul van heeft. Een grootse beschaving werd daarbij van de aarde weggevaagd. Hoe vaak zou dit de afgelopen miljoen jaar wel niet zijn gebeurd, dat de mensheid werd geveld door een globale waanzinnigheid?

  Like

 11. Keith Vaz, voorzitter van de Home Affairs Select Committee, die had opgeroepen tot het inreisverbod voor de beide bloggers, zei:

  “Ik begroet het inreisverbod van de minister van Binnenlandse Zaken voor Pamela Geller en Robert Spencer. Dit is de juiste beslissing. Het Verenigd Koninkrijk zou nooit een podium voor opstandige sprekers moeten worden die haat bevorderen.”

  Dit is Keith Vaz: http://bit.ly/10WrkTj
  Er is nóg een zeer, zeer, zeer verontrustend teken uit Frankrijk: Philip Karsenty is veroordeeld wegens laster jegens France-2 in de al-Dura-zaak.
  http://www.timesofisrael.com/leading-critic-of-french-al-dura-coverage-convicted/
  Dit is dermate outrageous dat ik geen woorden meer heb.
  Laat de wapens maar spreken.
  Het is klaar.
  Dit gaat niet meer.

  Like

 12. Makropoelos zegt:

  Het is jammer dat de oom van Robert Spencer, namelijk Bud Spencer (grinnik), niet meer is wat hij vroeger was, namelijk beresterk.
  En hij zou dat wel even geregeld hebben! En dan viel er zelfs nog wat te lachen!

  Jammer genoeg is het bittere ernst en hoor je meer en meer dat we op een burgeroorlog af stevenen. En dan valt er zeker niets meer te lachen.

  We moeten ons beter voorbereiden en ons gaan organiseren. Niet om te protesteren, maar om ons te kunnen verdedigen wanneer de nood aan de man komt. En het heeft geen zin dat hier op deze site te bespreken hoe dat in zijn werk zou moeten gaan. Want reken er maar op dat we onder controlle staan. Kom bij elkaar en bespreek wat er moet en kan gedaan worden.

  Waarom zou het zijn dat stap voor stap het leger afgebouwd wordt? En dat er al een snel inzetbare vliegende eenheid van Nederland onder bevel komt van Duitsland. Toeval?

  Natuurlijk niet! Alles besproken achter gesloten deuren en uitgevoerd door de Bilderberg Vazallen, zoals Merkel er ook 1 is. Gelijk Rutte! Gelijk Cameron! Gelijk, in het geniep, Mobama! Enz enz………..

  Beslissingen van het Bilderberg “Steering Committee” de harde kern. Beslissingen waar de meelopers van de Bilderberg Group zelfs geen idee van hebben. Zoals Rutte, Victor Halberstadt enz enz……….

  Allert blijven mensen, anders worden we de afgrond in geduwd!!

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Inderdaad.
   We moeten contacten leggen om in de (nabije) toekomst er niet alleen voor te staan maar vooraf onze verdediging (en wie het ziet zitten eventueel meer dan dat) te plannen. Het is niet uitgesloten dat er een guerilla-achtige burgeroorlog ontstaat. Zijn we daarop voorbereid? Het is zaak om daar tijd voor uit te trekken want de nodige maatregelen neem je niet zo maar ineens.

   Like

 13. lucky9 zegt:

  Ik ben verbijsterd. Niet alleen door de domheid van de conservatieve Britse overheid maar vooral over het lef waarmee een laffe karaktermoord gepleegd wordt op Spencer en Geller, allebei uitstekend gevormde kritische wetenschappers. De angst moet er bij de linkse nitwits al goed inzitten.

  De haat zat er bij hen al lang diep in, dat wisten we. Daarom wordt door hen ook naar absurde inversies gegrepen net alsof dat de waarheid nog zou kunnen verhullen. Niet wij zijn de handelaars in haat, zij zijn het. Niet wij zijn de racisten, zij zijn het. Niet wij zijn de fascisten, zij zijn het. Niet wij zijn de misdadigers, zij zijn het.

  Dit is een existentiële en politieke strijd, geen religieuze. Als seculier atheïst ben ik diep beledigd door het feit dat islamkritische vrijsprekers als Spencer en Geller de toegang tot het grondgebied van een NAVO-lidstaat en van de belangrijkste bondgenoten van de VS werd ontzegd.

  Ik vrees dat ik de geponeerde reacties over nakende burgeroorlogen alleen maar kan bijtreden, maar niet voordat de proactieve repressie nog veel harder zal hebben toegeslagen. Laat ons hopen dat de Nazislam niet nog meer aan de macht kan komen, of blijven want dat is ze in bedekte termen nu al.

  Onderhuids is die reeds aanwezig in de Europese rechtspraak. Kritiek uiten op de islam wordt door een zich steeds uitbreidende jurisprudentie bestraft met gevangenisstraffen. En niet alleen voor boegbeelden zoals Robinson maar ook voor wat ik zou noemen kleine garnalen. De schrik moet er bij de nomenclatuur, elite en oligarchen ook al diep inzitten om zulke intimidatie van de gewone westerling door de scheeftrekking van de rechtsgang te durven op het getouw zetten.

  Gevangenisstraffen van 4 maand voor het verscheuren van een koran en een gevangenisstraf van 3 maand om te hebben gezegd dat “meisjes door vreemdelingenbendes worden verkracht en geschoffeerd”, zijn voorbodes van fascistische rechtspraak door corrupte rechters die op een of andere miraculeuze manier volledig feitenresistent zijn geworden.

  De motivering van sommige van deze rechters spreekt voor zich: ” De uitspraken van beklaagde getuigen immers van verregaande intolerantie jegens vreemdelingen… De straftoemeting moet niet alleen de vergeldingsbehoefte dienen maar ook de speciale en generale preventie. De op te leggen straf moet dan ook van aard zijn de beklaagde ervan te weerhouden zich in de toekomst nog aan dergelijke feiten schuldig te maken hem aan te sporen tot meer verantwoordelijkheidsbesef en tot het naleven van de wet.”

  De correlaties tussen deze rechtspraak en deze van tijdens de NSDAP-periode in Duitsland zijn echt niet ver te zoeken. Vergeldingsbehoefte en speciale preventie!
  Daarom sluit ik me graag aan bij de webmaster. Never surrender, never submit. Geef U nooit gewonnen, onderwerp U nooit.

  Zij durven ons de uitoefening van onze rechten ontzeggen en verhinderen? Welnu, ze zullen het geweten hebben. Deze spiraal van structureel geweld en intimidatie kan slechts eindigen bij het opknopen van alle corrupte politiek correcte rechters en hun opdrachtgevers, tenzij de rechters zelf inbinden en hun eed aan de rechtsstaat terug ernstig nemen

  Like

 14. R.A.F zegt:

  Het is toch alleen maar mooi dat deze 2 GB niet in komen , nu hebben ze meer publiciteit dan wanneer ze gewoon het land in mochten .
  En GB laat nu precies zien waar ze voor staan en dat zal de mensen niet onopgemerkt blijven .

  Fight The Power

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Eens met voorgaande reacties. Mij komt de zin voor ogen die Winston Churchill had uitgesproken:
  DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTI FASCISTEN NOEMEN. Dit zal inderdaad op geweld uitlopen, de politiek in Europa heeft ons verraden, op bevel van de BILDERBERGKLIEK en de NWO!

  Like

 16. luckybee zegt:

  Ik ben een grote fan van zo wel Pamela Geller als Robert Spencer.Ik zal dus heel waarschijnlijk ook in GB niet erg welkom zijn.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Vreselijk nieuws met veel goede reacties.
  Ik sta ervan te kijken hoever Engeland afgezakt is.
  Ooit een land waar de industialisatie van het westen begon en waar nu nauwelijks nog iets geproduceerd wordt.
  Na 40-45 haalde de engelsen veel industriele machines op als oorlogsbuit en de duitsers lieten die meenemen want ze kregen van de amerikanen de nieuwe.
  Zelfs hun autoindustie wordt bijna helemaal door duitsers aangestuurd.
  Thatcher lukte het om het toenmalig in verval rakende Engeland nog een beetje op te krikken o.a. door het breken van de macht van de vakbonden en haar tanden te laten zien bij de Falklandeilanden.
  Als ik dan nu zo´n linkse Cameron en Hague zie optreden tegen de zeer vergaande islamisering en verkrachting van de rechtstaat en de meisjes door moslims is het wachten op de totale ineenstorting.

  Like

 18. Jan zegt:

  Ook Moshe Feiglin werd geweerd en voor hem Menachim Begin*

  UK Bans Likud Member Moshe Feiglin
  British Home Secretary Jacqui Smith recently sent Feiglin a letter informing him that his presence in the country “would not be conducive to the public good,” due to statements he made in the past calling for harsh measures against terrorists and Arabs who support them.
  Feiglin responded with a letter informing Smith that he had not intended to visit Britain in any case. He expressed pride in being included on the list of Israelis banned from Britain along with former Prime Minister Menachem Begin and senior IDF officers.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/125577

  * oud zeer bij de Britten.

  Like

 19. Jan zegt:

  Let op de ondertitel van de site Hope Not Hate: ‘Celebrating Brittain’s diversity society’
  Ja, dat staat er echt.
  http://www.hopenothate.org.uk/

  Like

 20. Jan zegt:

  In 2011 bestond Labour het om Tsipi Livni (linkse dweil) met Raed Sallah, hoofd van Israël’s Islamic Movement en die zich bezig houdt met het ophitsen an Arabieren tegen de Joodse bevolking (1)
  British Labor MP compares Livni to Raed Sallah
  http://israelmatzav.blogspot.co.il/2011/07/british-labor-mp-compares-livni-to-raed.html
  1. http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/03/islamic-movement-built-many-illegal.html

  Like

 21. Jean zegt:

  Linkse volksneukers horen nu eenmaal niet graag “de waarheid” en willen vooral niet graag in contact komen met mensen die hun ware leugens en bedrog gekoppeld aan misdaad en corruptie komen blootleggen vandaar het verzet.
  Samengevat: Burgers wordt wakker sta recht en kom samen om een halt toe te roepen aan die linkse lafaards en volksverraders die de ondergang van ons vrije westen willen realiseren een misdaad waarin ze tot op heden aardig in slagen want ze krijgen de steun van dat links hoerenkot ook wel ‘Palais du Graai’ of te wel dat EU gedrocht genaamd.

  Like

 22. Ekster zegt:

  In Engeland zijn ze zo ontstellend dom bezig.. Wat is dat land afgezakt, niet te bevatten. Het was ooit een trots Europees volk, nu worden ze geleid door dhimmies. En beste mensen, we hebben het hier over zg. conservatieve politici. Die zouden toch op moeten komen voor hun cultuur?

  Like

 23. bigljohn zegt:

  Natuurlijk mogen deze personen Engeland niet in. Geert Wilders heeft dit ook al eens ondervonden. Net als Engeland staat Zweden bijna op omvallen richting sharia staat. De rest van Europa volgt. Hoelang zal het duren eer Nederland zo gek geworden zal zijn dat anti islam betogers hier de deur geweigerd word ? Het is een kwestie van tijd, want de islam is een afgodsbeeld dat door velen gewetenlozen aanbeden word, en waarvan u en ik het slachtoffer gaan worden !

  Like

 24. Scarlatti Bombatti zegt:

  Verenigen! Dat is wat er moet gebeuren… ik wil wel, ik zeg dit ook al tijden maar het lijkt wel als of er dan ineens alleen doven en blinden waren… ik weet iig dat ik me zelf en mijn huis beveiligd heb maar zou het graag op grote schaal zien gebeuren onderling èn in samenhang met de PVV.

  Een burgeroorlog?? Reken maar, alleen ben ik bang dat die mossels al zo goede netwerken lees gsm netwerken hebben dat ‘men’ te laat is als je daar nu nog mee moet beginnen, ik heb zo vaak gevraagd hierom en opgeroepen er toe en nul op het rekest gekregen dat ik mezelf ben gaan beschermen en beveiligen… dat is het enige wat rest…

  We moeten ons per stad, per dorp, per wijk, per straat, verenigen, camera’s met harde schijven installeren, eigen elektriciteit etc mogelijkheden maken, voorraden inslaan, elkaar afwisselende buurtwachten organiseren, gsm netwerken met duidelijke afspraken wie wie belt en waar heen te gaan… zorgen in staat te zijn om aan zelfverdediging te doen, je aan te sluiten bij schietverenigingen… maar ja

  ‘We’ zijn op het moment bezig met burgerjournalisten Bert Jansen, het e.e.a. op poten te zetten, maar of we nog genoeg tijd ervoor hebben? Joost mag het weten… het is wat laat allemaal hè…

  ‘ik ga maar even een spelletje doen’ voor ik uit elkaar plof want deze gruwelijke wetenschap is niet gemakkelijk om mee te leven en iedere dag weer mee te moeten beginnen…

  Like

 25. Marc Bouwman zegt:

  Ook ik ben met stomheid geslagen. Maar na vijf maanden detentie voor Tommy Robinson komt dit ook weer niet geheel onverwacht. De Engelse regering is geinfiltreerd door moslims uit allerlei landen, waaronder natuurlijk Saoudie-Arabië.

  Ik heb op Wikipedia Vaz opgezocht. Het volgende blijkt:

  – geboren in 1956 uit islamitische Indiaas-Portugese ouders, als immigrant naar Engeland 1965
  – tijdens verkiezingen van 1987 tot die in 2010 verkozen voor Leicester, Labour, 6 x dus!
  – sinds 2007 voorzitter van Home Affairs Select Committee
  – leidde in 1989 de demonstratie die opriep tot het verbranden van Rushdie’s Satanic Verses
  – suggereerde dat een IRA-aanslag in februari 1990 het werk van het Engelse leger was
  – slaagde erin Elizabeth Filkin, die giften van Zaiwalla (een Indiaase Bahai – een amalgaam tussen alle hoofdreligies) aan Vaz onderzocht, in februari 1999 op een zijspoor te zetten
  – versnelde als minister van , tegen de regels in, de toelating van Shrichand Hinduja tot Engeland
  – Hinduja behoort tot de Engelse tak van de Hinduja Group, een Indiase multinational in wapens, olie en bankzaken; deze sponsorde de bouw van de Millenium Dome.
  Hinduja Group heeft acht fabrieken voor de productie van explosieven en ontstekers die worden geexporteerd naar 21 landen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, de Perzische Golf, Zuid-oost Azië, de Philipijnen en Zuid-Europa (toevalligerwijs allemaal landen met islamitsche regeringen en belangen, MB)
  Voordat Schrichand naar Londen kwam was zijn bedrijf, tot de komst van Khomeiny, gehuisvest in Iran. Vele bedrijven hebben zakelijke banden met bedrijven in islamitische landen. zijn gehuisvest in islamitische landen als Dubai en Qatar.
  – In 2001 openbaarde Filkin dat Vaz de financiering van een organisatie, die immigratie naar Engeland moest vergemakkelijken, verheimelijkte. Naar aanleiding hiervan moest aftreden als minister voor Europese Zaken in Engeland
  – in 2002 werd Vaz voor een maand geschorst uit het Lagerhuis (Tweede Kamer) omdat hij valse beschuldigingen had geuit naar een vrouwelijke politie-agent.
  – In 2007 werd hij voorzitter van de Home Affairs Select Committee, nadat hij door Harriet Harman, fractievoorzitter voor Labour in de Commons, als enige was voorgedragen.

  Deze lijst komt uit de Engestalige versie van Wikipedia.

  Alles bij elkaar dus een buitengewoon onbetrouwbaar individu. Ik krijg niet goed helder vanuit welk geloof deze Vaz handelt. Eerst leek de goedmoedige Bahai een hoofdrol te spelen. Daar leek zijn steun voor het Dome project een beetje op. Het dragen van de naam Hinduja suggereert hindoeistische achtergronden. Maar het begrip Hindu slaat natuurlijk in eerste instantie op het volk waaruit hij voortkomt, waarvan vele honderden miljoenen met geweld tot de islam bekeerd zijn, ook in de omgeving van Mumbai, waar hij vandaan komt. Buitengewoon veelzeggend vind ik de zakelijke contacten met de islamitische wereld. Het draagt weliswaar de naam islam niet, en hoever dit doorvoert is weliswaar niet zo snel te achterhalen, maar ook niet uit te sluiten.
  Wat wel veelzeggend is, is zijn leidende rol in de pro-islamitische demonstratie tegen Rushdie, en zijn haat jegens het Engelse leger, dat laatste een bekend doel voor pro-islamitische demonstranten tegen de Engelse natie.

  Al met al lijkt de islamitische infiltratie van landen als Engeland en de Verenigde Staten het point of no return overschreden te hebben. Buitengewoon alarmerend.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marc Bouwman 13.53. uur, op 27/6. Het is goed dat U ons informeert, hoe socialisten dus duidelijk gemene zaak maken met islam-aanhangers!

   Like

 26. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik vind het een uitstekende beslissing van not so great britain , het maakt het allemaal zo veel duidelijker, en zoals u weet is polarisering het gereedschap van de duidelijkheid.

  Like

 27. Helena zegt:

  DE BRIEF gericht aan Pamela Geller van de Home Office.

  Like

 28. Helena zegt:

  Plus een interview met Robert Spencer waarin hij zijn verbanning toelicht.

  Like

 29. Helena zegt:

  Het schijnt dat die organisatie (Hate not Hope, eigenlijk andersom maar dit is toepasselijker) die zich hiervoor heeft ingespannen 20.000 handtekeningen heeft opgehaald en ingediend om dit bezoek tegen te houden. Inmiddels is er een PETITIE waarop je kunt tekenen om aan te geven dat je juist VOOR het bezoek van Geller en Spencer bent. Ik denk, gezien het feit dat we in een vreselijke media oorlog verwikkeld zijn (ons grootste probleem), dat wij allen deze petitie moeten ondertekenen. Of laten we de afslachting van de vrijheid van meningsuiting ongehinderd toe???
  Hier is de link, tekenen en delen s.v.p.
  http://www.gopetition.com/petitions/allow-pamela-geller-and-robert-spencer-to-speak-in-uk.html

  Like

 30. Trucker zegt:

  Enige weken terug heb ik reeds gepend dat Groot britagne, dat van de linkse multikulle cameron en niet wijlen Grote Dame Margareth Tatcher’ TROTSE natie het eerste land zal zijn dat ten prooi valt aan de islamieten.
  De schoften die nu in de regering huizen zijn voor alles begaan met de multikul, de ECHTE Brit wordt gesommeerd zijn/haar klep dicht te houden of ze worden vervolgd.
  De islamieten mogen eender welke haatoproep op borden voor de politie hun tronie houden en die kijken dan de andere kant op en de vrouwen in het politiekorps zien niks doordat ze hun kopvod ophebben.
  Dat het moedige “meisje” Pamela Geller met Robert Spencer geen toegang krijgen tot groot britagne bewijst dat ze daar op een roetsbaan zitten die recht naar de hel gaat.
  De argumentatie is : ” .dat individuen, wier aanwezigheid “niet bevorderlijk zou zijn voor het publieke welzijn” door de minister van Binnenlandse Zaken buitengesloten zouden kunnen worden…Wij veroordelen al diegenen wier gedrag en opvattingen in strijd zijn met onze gemeenschappelijke waarden en we zullen geen extremisme, in welke vorm dan ook, dulden.”…”
  Blijkbaar is wat Pamela Geller zou zeggen bedreigender voor de ECHTE Brit dan islamieten die mensen op straat onthoofden, of MASSAAL Britten beroven, verkrachten, in elaar slaan, plunderen, brand stichten en hun achterlijke cultuur importeren in hun GASTLAND nogmaals GASTLAND want zelfs daar geboren : ze horen daar niet.
  Lees ook dat de eurabia smeerlapjes zoals de sinistere van rompuy een censuur orgaan wil instaleren dat islamofobie moet opsporen en vervolgen…
  Wie denkt dat de derde wereldoorlog nog moet beginnen zit er lichtjaren naast hij is begonnen op NINE ELEVEN en is de oorlog tussen islam(ieten) en HET VRIJE WESTEN.
  Zaak is weten welke politieke partij pro contra eurabia (voorheen europa) is en daar de juiste conclusies uit trekken.

  Like

 31. @ Helena, 28 juni 2013 om 14:48
  Ik heb ook getekend en zal in onze nieuwsbrief (aan een kleine 2.000 leden) oproepen om te tekenen.

  Je schrijft terecht: ‘Ik denk, gezien het feit dat we in een vreselijke media oorlog verwikkeld zijn (ons grootste probleem), dat wij allen deze petitie moeten ondertekenen.’ Daarom hier nogmaals de oproep om lid te worden van de Populistische Omroep Nederland (www.popned.nl). Het gaat allemaal om beeldvorming en de juiste informatie. De informatie die we hier kunnen vinden, maar die honderd, nee duizend keer zoveel mensen moet bereiken. Tienduizend.

  Like

 32. Jan zegt:

  Sharia ingevoerd in Gr. Brittannië

  Like

 33. Jan zegt:

  Antisemitisme van de kant van de overheid in Gr. Brittannië:

  In May 2012, a Jewish student from Kansas City named Louis ‘Chip’ Cantor was denied entry into Britain. No one seems to know why.
  He was detained for more than nine hours before being put on a plane back to the United States.
  Customs agent Philip G. Yeomans reportedly said to shilling that any attempts on his part to aid Cantor in getting into the country would be useless, and that “the little Jew will be on his way back to his rich daddy,” in a matter of hours.
  http://izionist.org/eng/jewish-man-refused-entry-into-the-uk/

  Like

 34. Jan zegt:

  Geller en Spencer mochten GB niet in omdat zij pro-Israël zijn:

  Documents reveal British banned Geller and Spencer because of their ‘pro-Israeli views’

  “If, for instance, Geller and Spencer were to request details of their exclusion under FOI/DPA or other mechanism, that being pro-Israeli is cited as a reason may be problematic and they could argue publically that their exclusion is on the basis of their support for Israel”
  http://dailycaller.com/2013/12/01/documents-reveal-british-banned-geller-and-spencer-because-of-their-pro-israeli-views/#ixzz2mLQMVrZX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s