De mantra van Mark

Screenshot_17

“Voor onze banen, onze pensioenen en ons spaargeld” zegt premier Rutte steevast als hij in Brussel weer eens heeft getekend bij het kruisje.

Al bijna drie jaar moet de verontruste burger het doen met deze mantra, zonder dat de premier en zijn kabinet de moeite nemen om met een onderbouwing te komen. Hoe geloofwaardig is deze bewering? Zijn we inmiddels al een beetje opgeschoten met het redden van die banen, pensioenen en spaargelden? Tijd voor een tussentijdse balans.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De mantra van Mark

  1. koddebeier zegt:

    Mark Rutte is de meest leugenachtige minister president die Nederland ooit gehad heeft en jammer genoeg nog heeft.
    Hij heeft ons land verkocht en verraden aan de Brusselse dictators.

    Like

    • BertG. zegt:

      De man doet niet meer dan het werk van ze voorganger voortzetten.
      Hij is ook maar een zetbaas waar ie goed voor betaald wordt om ze opdracht uit te voeren. En heeft er wel eens 1 iemand in de regering niet gelogen dan.
      Balkenende is degene geweest is die ons verkocht en verraden heeft door het referendum te negeren.

      Like

      • louis-portugal zegt:

        Ja Bert maar Rutte is DE kampioen.
        Geen windmolens erbij beloofde hij.
        Geen geld meer naar Griekenland
        2 zeer grove leugens waar we bij nr 2 door de erop volgende beloften van garanties enz. waarschijnlijk helemaal uitgekleedt gaan worden en dat nadat ons spaargeld ook op het hele €urosysteem alsnog in elkaar stort.

        Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @BertG 09.52. uur. Klopt Bert, Harry Potter/Balkenende, vloog naar Lissabon en maakte van ons duidelijke NEEN- 63% van de kiezers- een JA. Het hele zooitje politici van links tot rechts heeft DAT laten gebeuren! En niet alleen de VVD! Maar vorig jaar is er nog iets veel verraderlijker gebeurt, namelijk het instemmen met het ESM WURGVERDRAG, door dezelfde politici van links en rechts, uitgezonderd de PVV en nog een kleinere partij dacht ik. Dat ben ik even kwijt.

        Like

      • BertG. zegt:

        Ben geen fan van die man maar hij krijgt opdrachtjes van die 3 uit de eu.
        Het zijn wij die nog even het idee moeten volhouden dat we een EIGEN regering hebben.
        Al gaan ze allemaal naar huis, er zal niets veranderen. NL is niet meer dan een provincie in de EU. Puur voor beeld wat wij moeten krijgen zitten ze daar en zeggen af en toe wat. Een poppenkast tentoonstelling is het nog. Niet meer.
        Eerst uit die eu en dan kunnen ze opnieuw beginnen.
        Er is helemaal niemand meer in den haag die nog wat bedenkt. Het moet alleen zo overkomen. Anders hebben we het door hoe uitverkocht we zijn.

        Like

  2. Ronald Soeverein Mens zegt:

    En daarom beste mensen wordt het tijd dat wij massaal op 21 september naar Den Haag komen om te demonstreren tegen dit flutkabinet en laten zien dat het GENOEG is geweest en de aftreding eisen van Markje en co hij moet gewoon OPRUTTE!!!!

    Like

Plaats een reactie