Immigratie vergemakkelijken: Merkel wil Hegel, Schopenhauer en Nietzsche verbieden

Screenshot_30

Van links naar rechts: Hegel, Schopenhauer, Nietzsche

Bondskanselier Merkel denkt: immigranten uit andere landen komen niet naar Duitsland, omdat zij de Duitsers te gesloten en droefgeestig vinden. Het verbod op de Duitse, pessimistische filosofen zou de aantrekkelijkheid van Duitsland blijvend kunnen vergroten.

Angela Merkel beschouwt een sterkere immigratie naar Duitsland als noodzakelijk. Om deze met succes te garanderen, moeten volgens de bondskanselier vooral de Duitsers zichzelf veranderen. Hun karakter komt niet overeen met de verwachtingen van de immigranten.

Onze naam is echter zeer slecht: we gelden als gesloten, we gelden als een land, waar het erg moeilijk is om binnen te komen. Dat betekent dat iedereen, die hieraan een bijdrage kan leveren,  nog goed voor Duitsland als een open land, dat geschoolde krachten hartelijk verwelkomd, reclame kan maken.

Op de tweede demografietop dinsdag riep Merkel op tot een dienovereenkomstige “openheid in richting immigratie”. Want tot 2025 zouden er in Duitsland zes miljoen minder mensen in de werkbare leeftijd zijn.

Merkel nodigt de burgers uit om de ontwikkeling positief te bekijken: men zou “het geheel niet met somberheid mogen begeleiden”, want:

We hebben het afgelopen jaar een positief migratiesaldo van 370.000 gehad. Veel van de immigranten zouden goed opgeleid zijn en zouden in ons land willen bewijzen wat ze kunnen.

Dit politiek beginsel is lovenswaardig. Want in werkelijkheid is het de spreekwoordelijke Duitse humor die het beslissende verschil kan maken, opdat de immigratie naar Duitsland verder snort.

Niemand wil onder gesloten Duitsers leven.

Daarom moeten Hegel, Schopenhauer en Nietzsche in het vervolg verboden worden.  

Screenshot_33

De Duitse bondskanselier Angela Merkel

Juist omdat de immigranten goed opgeleid zijn, moet Duitsland zich niet langer als land van de pessimisten (Schopenhauer), gecompliceerden (Hegel) en droefgeestigen (Nietzsche) presenteren.

Om het ware Duitse wezen wereldwijd aantrekkelijk te maken, moet er meer persoonlijkheden naar de voorgrond worden gehaald, die vanwege hun open, luchtige en spontane wezen de harten van alle wereldburgers stormenderhand veroveren.

Talrijke actuele politici bieden zich aan, maar ook uit de showbusiness, de sport en het publiekrechtelijke media-apparaat schieten je direct talrijke namen te binnen, die het voor immigranten duidelijk gemakkelijker zouden maken om de stap over de Duitse grens te zetten.

Angela Merkel volgt daarmee consequent de weg van de Europeanisering van de Duitsers. Herman Van Rompuy heeft enige tijd geleden de koers aangegeven, toen hij ertoe opriep dat het eeuwige bekritiseren nu eens afgelopen zou moeten zijn en dat het positieve denken zijn intocht zou moeten houden in de Europese politiek (hier meer over de plannen).

Angela Merkel zelf heeft ertoe opgeroepen dat de Duitsers vreemde talen moeten leren – niet in de laatste plaats om uiteindelijk met al die vrolijke immigranten op gepaste wijze te kunnen praten (hier).

Anders dan de bureaucraten in Brussel raakt Angela Merkel hier de spijker op zijn kop.

De nieuwe mens in de EU ontstaat niet uit bekrompenheid.

Hij ontstaat uit de wereldgeest.

En die waait nu eenmaal waar hij wil.

Desnoods ook in de bondskanselarij (hier de volledige toespraak).

Screenshot_32

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/05/14/zuwanderer-nicht-abschrecken-merkel-will-hegel-und-nietzsche-verbieten/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, Europeanisering, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

34 reacties op Immigratie vergemakkelijken: Merkel wil Hegel, Schopenhauer en Nietzsche verbieden

 1. JooJootje zegt:

  Godwinn…….

  Weten jullie wie er ook boeken verbood?

  Like

  • @JooJootje, onze Adolfje verbood boeken en ook kunst, ontaarde kunst. Talloze Duitse schrijvers en kunstenaar zijn toen gevlucht naar het buitenland.

   Like

  • KCMO zegt:

   Nu je het zegt. Ja, dat weten we nog maar al te goed. En z’n godwinn is het helemaal niet.
   Het moet vaker herhaald worden.

   Like

  • Jan zegt:

   Tegenwoordig staat het verbranden van de nationale vlag voor het wegvagen van de gehele westerse civilisatie, altijd gedaan door links volk en moslims. Dat laat pas zien hoe diep zij zijn gezonken, totaal nihilisme en volledige stompzinnigheid.

   Like

 2. Wat een racist die Merkel! Er wonen nu al zo’n twee miljoen Turken in Duitsland. Hoezo moeilijk Duitsland binnenkomen?

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Jack minstens 3 maar waarschijnlijk nog wel wat meer.

   Like

  • Lucida zegt:

   Die Bundeskanzlerin

   Sie platzt vor Fleiß. Kaum graut der Tag,
   Da stellt sie erste Weichen:
   Sie nimmt den Armen den Belag
   Vom Brot und schenkt’s den Reichen.
   Am Mittag geht’s ins Kabinett.
   Ergebnis der Debatten:
   Sie kratzt den Hungrigen das Fett
   Vom Brot und gibt’s den Satten.
   Am Abend dann das reine Glück:
   Sie senkt Lohnnebenkosten.
   Zehn Wessis kriegen Geld zurück
   Von einer aus ‘m Osten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Lucida 21.28u. Is dat van uw eigen hand? Heel mooi! Oftewel: Da sag’ ich : Respekt!
    Doet mij qua stijl denken aan Brecht!

    Like

  • Tiny zegt:

   4 miljoen plus die er illegaal wonen.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Gotspe.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb totaal niet de behoefte, die hele toespraak van haar ergens te horen of te lezen. Ik heb, na dit ene, maar één vraag, die voortdurend voor mijn ogen danst:
  IS DAT WIJF TOTAAL VAN DE POT GERUKT?!
  Je hoogste cultuurgoed een beetje gaan verkwanselen omdat je zo nodig nóg meer salafistische halsafsnijders binnen moet halen?! En in plaats daarvan nog meer moskeeën, zeker! Donder op, Merkel, je bent een schande als Bondskanselier! Ongelogen, als ik het Duitse Parlement was, belegde ik een spoedvergadering om dat wijf af te zetten na zo’n uitspraak! Wat een grof schandaal, dat de Duitsers het voor het behoud van hun cultuurgoed moeten hebben van….Ja, van wie? Van ónze Geert. Getuige zijn toespraak in Berlijn, 2010. Ik citeer:
  “Ein Deutschland, meine Freunde, voller Moscheeën und verschleierte Frauen ist nicht, meine Freunde, ist nicht das Deutschland von Goethe, Heine und Schiller, Bach und Mendelssohn.”
  Dat is nog eens andere taal, nietwaar?
  Merkel, als jij vandaag of morgen nog eens op straat wordt neergeknald, niet door een moslim, maar door een Duitser, dan zal ík alle begrip hebben voor die Duitser!
  De Duitsers hebben een prachtcultuur; Ik vind dit te erg voor woorden!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Het MASKER gaat af bij deze ex. STASI madam. Alles wat ook maar met de Verlichting te maken, van filosofie tot exacte wetenschappen, wordt door dit takkewijf door het gootje gespoeld! Dit viswijf, voert de bevelen uit van de EUSSR, de BILDERBERGERS en de NWO. Zoals in een eerder artikel vandaag al aangedragen, wensen de politieke SCHOFTEN, onze cultuur, onze soevereiniteit, en onze vaderslandliefde “kapot te maken”. En de perfide ISLAM wordt daarbij als een WAPEN tegen ons ingezet! En niet alleen in Duitsland, in Nederland zijn het MARX RUTTE met zijn mattie SAMSOM die de bevelen klakkeloos uitvoeren, en wel van dezelfde “bazen”, als bij de stasi troel Merkel!

  Like

 6. Republikein zegt:

  No trolls allowed.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  Ja die Adolfa Merkel , daar kan je mee lachen hoor !!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Bobzelf 22.03 Adolfa Merkel….. Eh, Bobzelf, begrijp me niet verkeerd; niet om iets ten voordele van Hitler te zeggen, maar….Volgens mij had-ie nog meer respect voor de Duitse cultuur dan zij.

   Like

   • Adolf Hitler wilde de hele wereld Duits, Germaans en Arisch maken. Merkel wil de hele wereld islamitisch maken. Merkel heeft geen respect voor haar eigen cultuur. Zoals de Linksen in Nederland. Die hunkeren ook naar de islam. Het is diep en diep triest!

    Like

 8. ‘Duitsland schaft zichzelf af’, zei Sarazin en Merkel gaat hem met grote stappen gelijk geven.
  Wat is dat nu met de Duitse volksaard?
  Het autistisch-perfectionisme om een ingezette koers tot de totale overwinning cq vernietiging te volgen?
  Een blinde ‘grundlichkeit’ die de beste technische producten fabriceert die overal gretig aftrek vinden.
  Is dit het leitmotiv ook niet altijd geweest in de Duitse geschiedenis? Consequent tot het bittere einde?
  Is het niet deze maniakale karakter trek die Hitler uitspeelde om het gehele Duitse volk in diepe ellende te storten met het hele land in puin?
  Befehl ist Befehl!
  Is het niet dezelfde karaktertrek die Merkel nu uitbuit in 180° ommekeer de multi-culturele agenda ‘befehlt’, stap voor stap, onverbiddelijk Hitlers trauma verwerken door een nieuwe vlucht in de multi-cultuur om met alle ‘grundlichkeit’ te bewijzen dat je jezelf daarin even perfect kunt vernietigen als Hitler deed met een fixatie op ‘Blut und Boden’?
  ‘Die Freiheits Partei’ krijgt geen voet aan de grond in Duitsland. De Duitsers marcheren met gesloten rijen achter de Multi-culti partijen van Merkel’s CDU-CSU die qua multi-cul en Europa op dezelfde lijn zitten als de SPD mocht die weer aan de macht komen na de verkiezingen.
  Onderleiding van het machtigste land van de EU marcheert Europa naar haar ‘untergang’ met alle grenzen open om een instroom van 10-tallen miljoenen binnen te laten die het culturele landschap on-westers zullen veranderen, een afschuwelijk vooruitzicht.

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Dit kan niet waar zijn !!

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Dat komt er nu van als je te lang in de zon zit, teveel bratwurst eet en bier drinkt.
  Merkel meent het licht te hebben gezien: meer kleur in Duitsland en meer jolijt in de Duitse psyche.
  De sleutel tot haar uitspraken ligt in deze gedachte:
  ”Hun karakter komt niet overeen met de verwachtingen van de immigranten.”
  Daar moet ik even bij stil staan.

  Volgens Merkel hebben de autochtone bewoners van Duitsland wel degelijk iets eigens.Er bestaat dus zoiets als een Duitse identiteit. Dat vermoedde ik al.Daarin zit echter teveel,Hegel in, teveel Schopenhauer ,teveel Nietzsche, vindt Angela.Dat zijn”zwaarmoedige” filosofen, met te diepe gedachtegangen. En deze gedachten die de hersens dwingen tot veel nadenken verwachten de immigranten niet in Duitsland aan te treffen..

  Waarachtig, dat klopt! Dat is een briljante observatie van Angela! .Immigranten zijn gewend aan lichte geestelijke kost die de hersenen niet teveel belast. Zij leven bij alles wat ze doen lichtvoetig en genieten van het leven.Je roept maar bij alles wat je doet Allahoe Akhbar en dan is eigenlijk alles wel gelegitimeerd, want door die kreet verleent Allah ogenblikkelijk zijn goedkeuring, dus je kunt dan iemand toetakelen, of om zeep helpen of gewoon vreselijk tekeer gaan, bijvoorbeeld je uitleven op ongelovige meisjes en toch geen wroeging kennen. Ja, dat is heel lichtvoetig leven en het is zoals Merkel zegt, nodig dat er meer van dat vrolijke volkje binnen de landgrenzen komt.En zeker, die MOET je als ruimdenkend wijf TERWILLE zijn..
  waarbij aanpassing van de zwaarmoedige Duitsers ONONTBEERLIJK is.

  Ik voorzie dat de lijst van deze briljante tante nog langer wordt., want de orgelconcerten van Johann Sebastian Bach liggen de moslimbroeders waarschijnlijk ook veel te zwaar op de maag.
  En ook het loodzware anti islamitische oratorium , de Matheus Passion moet ABSOLUUT in de versnipperaar. Er zijn dingen die niet meer kunnen.

  En jazeker, nu we toch bezig zijn alles van de Duitse cultuur op de schop te nemen moeten wij daar gründlich mee voortgaan,maar handen af van Goethes ”Erlkönig” en vooral van strofe 7, en daarvan de eerste twee regels

  ” Ich lieb dich, mich reizt deine schöne Gestalt,
  Und bist du nicht willig, so brauch ich Gewalt!”

  Kijk, die taal spreekt van donder en geweld spreekt de nieuwe Duitsers vast wel aan. En precies als ik ben, stel ik Angela voor dat ALLEEN deze bovenstaande twee zinnen als representatief voor de hele Duitse literatuur toe te staan en die aan de moslims aan te bieden..

  In deze zinnen zit ook iets wat de oververhitte bondskanselier zal bemoedigen.
  Zij voldoet niet aan de “Erlkönigs beschrijving, waarmee hij zijn obsessie voor het kind verwoordt en zijn drang om dat kind te bezitten..Zij ontspringt de dans: tegen haar zaql geen geweld worden aangewend.

  Maar toch, ook dat weet ik niet meer zo zeker, Duitsland is zichzelf al aan het oplossen als staat en uiteindelijk is niemand nog bij zijn positieven..dus welke apen komen er dan uit de moslim mouw? .
  Merkel kan zich het beste terugtrekken in een gesloten inrichting, waar haar met zachte hand de nodige medicatie kan worden toegediend en wat mij betreft wisselt zij vandaar uit met enkele politieke intimi nog wat telefonisch van gedachten..

  Wat die met elkaar nog te bespreken hebben interesseert mij niet meer in het minst.
  Maar tot slot heb ik nog een liedje voor Angela waar ze dag en nacht naar kan luisteren:

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V 23.00. uur, op 15/7. Zou Wagner wel nog kunnen voor de moslims Henk? Want dat was de lievelingscomponist der Nazi’s dus zouden de muzelmannen het eigenlijk wel mooi moeten vinden, toch?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom Hendrix 07.16u. Voor de Nazi”s kon Wagner zeer zeker, Tom. Maar bij Merkel lijkt me dat twijfelachtiger.

    Like

 11. toetssteen zegt:

  Ik ben een aanhanger van Schopenhauer: Heeft u daar bewijzen voor. Ik heb niets op met de binnen de elite gevierde Hegel (wat een verrassing) Nietzsche….. Tja, ik denk dat hij ondanks zijn onttakelende lichaam de relativiteit heel goed wist te schetsen.
  Maar ja, verbod is beter. Want dan is vergelijken niet meer mogelijk! Stel kinders dat het er zijn!

  Like

  • Tiny zegt:

   Zou me hier niets verwonderen als straks de huizen worden doorzocht op verboden literatuur. Als, dan ook gründlich. Worden op grote stapels gegooid en dan hebben we weer eens een boekverbranding.

   In het leger hebben ze nu ook al 350 extreem rechtsen opgedoken, die worden er nu zonder pardon uitgegooid. Ze zullen wel eens een lelijk woord over een asielzoeker gezegd hebben of zo iets dergelijks.
   Men moet ondertussen net als in DDR verschrikkelijk op je woorden passen, anders ben je direct een fascist, nazi en extreem rechts.

   Aan de brandweer en politie en andere diensten worden cursussen gegeven “hoe herken je extreem rechtsen, nazi’s en fascisten”, want die mogen daar niet werken.
   In Nederland zijn we knettergek, in Duitsland zijn ze ondertussen helemaal van de pot gerukt. En de Duitsers, in zoverre zij niet mee kraaien in het groenrode multiculti koor, die laten als dode zombies alles over zich heen komen. Uitzonderingen daar gelaten.
   Ze zijn gewoon doodsbang, je kunt het ze niet eens kwalijk nemen.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Tiny 00.54. uur. U zegt :”ze zijn doodsbang-de duitsers”, om niet voor politiek correct door te gaan? Ik denk dat dat net als in Nederland het PROBLEEM is, dat men ALLEEN de socialistische en/of de links-liberale opvatting mag verkondigen! Daar zit de kneep, en de rode fascisten weten dat, en gebruiken de MSM en de pers, om deze waanzinnige opvattingen-als vergif- in de hoofden van de burgers te pompen! Dat is het! Onze cultuur, vrijheid, identiteit MOET voor deze SCHOFTEN kapot gemaakt worden!

    Like

  • Lucida zegt:

   Ach beste Toetssteen ik beschouw zulke quasi proefballonnetjes, zoals door Frau Merkel opgelaten eigenlijk als doelbewuste poging het het pad richting een totale EU-dictatuur te effenen. Even kijken of er in de media alsmede binnen het publieke debat een storm van verontwaardiging de kop opsteekt, en zo niet (de chef-redacteuren van de volledig gelijkgeschakelde media heeft men al weten in te palmen) dan ziet men de kans schoon om vervolgens EU-kritische politieke partijen de mond te snoeren.
   Het is de vlucht naar voren van een politieke kaste, die merkt dat de adem in hun nek steeds heter wordt. Die – alle newspeak ten spijt – ook wel door heeft dat zich de weerzin (onder de Europese burgerij) tegen de niet aflatende toestroom van (islamitische) immigranten op democratische wijze niet meer laat indammen. Het gaat Merkel helemaal met haar voorstel de filosofen Nietzsche, Hegel en Schopenhauer te verbieden vanwege diens vermeende pessimisme, maar om het monddood maken van filosofen, die alle drie in hun eigen typische stijl feilloos de grootschalige corruptie onder de politici, binnen het staatsapparaat, van de geestelijkheid alsmede van de industriëlen aan de kaak wisten te stellen. Satire of niet: de onderliggende gedachte van zulke proefballonnetjes is het streven de (westerse) culturele eigenheid zoveel mogelijk naar de achtergrond te verdringen, waardoor de Europese burgerij steeds minder terug kan vallen op de eigen identiteit en als gevolg daarvan nog makkelijker te manipuleren is.

   Like

 12. Ik zou weleens willen weten welk percentage van die 370.000 nieuwkomers dan als hoogopgeleid worden gerekend.
  Zomaar een gokje; 5% ? Of ben ik dan te optimistisch ?
  Of zouden ze voor allochtonen ook de basisschool al als “hoogopgeleid” aanmerken, ik kijk onderhand nergens meer van op.

  Like

  • Dat van die hoogopgeleiden lijkt een leugentje om bestwil van Merkel. Het kan ook zo zijn dat speciaal allochtonen een hoge opleiding krijgen in bijvoorbeeld Duitsland en Nederland omdat ze toevallig allochtoon zijn en dat hun scholen daardoor subsidie krijgen. Ik volgde eens een vooropleiding over kunst op de Gerrit Rietveld Academie. Het stikte er van de allochtonen en asielzoekers. Meer zwart dan blank op de kunstacademie. De meesten van die gasten kenden geen woord of zeer slecht Nederlands. De leraren kijken niet naar je werk maar of je allochtoon bent. Wegens het subsidiepotje. Al maak je als blanke schitterend werk en ben je enthousiast over de kunstacademie dan nog moet je het afleggen tegenover een asielzoeker die de kunstacademie bezoekt, uitsluitend abstracte kunst maakt omdat figuratieve kunst ongeveer 1400 jaar geleden verboden werd door een zekere ‘profeet’ Mohammed… Het is raar maar waar!

   Like

 13. Jan zegt:

  Fahrenheit 451, geschreven door Ray Bradbury in 1953 geeft weer hoe de toekomst er uit zal zien, waarin het verboden is andere gedachten er op na te houden dan de officiële staats’gedachten’ omdat kritiek betekent dat de ander uitgedaagd wordt na te denken over de juistheid van de eigen positie.

  “Give the people contests they win by remembering the words to more popular songs or the names of state capitals or how much corn Iowa grew last year. Cram them full of non-combustible data, chock them so damned full of ‘facts’ they feel stuffed, but absolutely ‘brilliant’ with information. Then they’ll feel they’re thinking, they’ll get a sense of motion without moving. And they’ll be happy, because facts of that sort don’t change. Don’t give them any slippery stuff like philosophy or sociology to tie things up with. That way lies melancholy.”
  (Captain Beatty in Fahrenheit 451)

  Nog nooit was er zoveel rotzooi op de tv, zoveel spelletjes (Linda de Mol-shit, Paul de Leeuw-bagger)

  De walkman moest nog worden uitgevonden, maar Bradbury schreef al in 1953 in ‘Fahrenheit 451′:
  “And in her ears the little Seashells, the thimble radios tamped tight, and an electronic ocean of sound, of music and talk and music and talking coming in.”

  Kranten worden gecensureerd, oplages van bladen worden vernietigd door studentengroeperingen, moslims weigeren bijlage van NRC rond te brengen, sprekers aan de universiteiten worden neergebruld, bedreigd met de dood, inclusief familieleden en kinderen, boeken worden verbrand. In Duitsland wordt een tentoonstelling vernield door een moslim omdat zij de waarheid niet kan verdragen en zij krijgt gelijk. Alles is uitgekomen wat Bradbury in 1953 schreef:

  “But remember that the Captain belongs to the most dangerous enemy of truth and freedom, the solid unmoving cattle of the majority. Oh, God, the terrible tyranny of the majority.”
  (professor Faber)

  De terreur van de staat:
  “We must all be alike. Not everyone born free and equal, as the Constitution says, but everyone made equal. Each man the image of every other; then all are happy, for there are no mountains to make them cower, to judge themselves against.”
  (captain Beatty)

  In 2003 kwam Bradbury er achter dat de uitgever, de staat in feite, 75 stukken uit zijn boek had gewist, gecensureerd omdat het jongeren zou kunnen aanzetten na te denken

  In het boek wordt Montag achterna gezeten door een mechanische hond die hem moet vernietigen. Tegenwoordig worden drones ingezet om mensen in steden te observeren wat zij doen en om eventueel uit te schakelen:

  “Mechanical Hound never fails. Never since its first use in tracking quarry has this incredible invention made a mistake. Tonight, this network is proud to have the opportunity to follow the Hound by camera helicopter as it starts on its way to the target…(tv-omroeper)

  “The search is over, Montag is dead; a crime against society has been avenged” (tv-omroeper)

  “They didn’t show the man’s face in focus. Did you notice? Even your best friends couldn’t tell if it was you. They scrambled it just enough to let the imagination take over” (Granger)

  Discussion with Ray Bradbury

  Fragment uit Fahrenheit 451

  Like

  • Lucida zegt:

   Jan, enorm bedankt voor de bijgevoegde links en de uitleg omtrent ‘Fahrenheit 451’, ik had er zelf nog niet van gehoord. Complot-denkers worden veelvuldig weggezet als mensen met een steekje los. Maar als je niet buiten de gebaande paden durft te denken, besef je nooit hoe de wereld van machtswellust en corruptie, van indoctrinatie en verstikkende staats-bevoogding is vergeven. ‘Wie er achter wil komen wat waarheid is, moet vooraleerst leren liegen’ – vrij vertaald naar Nietzsches Zarathoestra.

   Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  ……………………Angela Merkel zelf heeft ertoe opgeroepen dat de Duitsers vreemde talen moeten leren – niet in de laatste plaats om uiteindelijk met al die vrolijke immigranten op gepaste wijze te kunnen praten (hier)…………………

  Waarom zouden de Duitsers andere talen moeten leren?
  Dat is aan de genen die in Duitsland gaan wonen.

  …………………moeten volgens de bondskanselier vooral de Duitsers zichzelf veranderen. Hun karakter komt niet overeen met de verwachtingen van de immigranten…………………….

  Als de Duitsers hun karakter moeten veranderen omdat dit niet overeenkomt met de verwachtingen van de immigranten (alsof wij daar iets mee nodig hebben, met hun verwachtingen.) dan zouden zij zich dus moeten gaan gedragen als de oost-blokkers en islamisten.
  Dus beste Duitse mensen, laat u gaan, pas uw karakter aan aan de oost-blokkers en moslims en gaat uw gang.
  Want er zijn best nog wel wat winkeltjes en banken te vinden die beroofd willen worden en er zijn gerust nog wel mensen te vinden die dolgraag graag in elkaar geslagen en onthoofd willen worden.

  Die merkel hoort voor eeuwig in een zwaar bewaakte inrichting thuis. Je eigen cultuur en identiteit vermoorden,is een misdaad tegen de menselijkheid.

  Like

 15. bigljohn zegt:

  De Duitse filosofen die het moeten afleggen tegen het lievelingsboek van Merkeltje, de Koran. Net zoals in de tweede wereldoorlog zou zij de openbare boekverbrandingen weer willen instellen.
  Alle boeken van Duitse filosofen en alle bijbels op de brandstapel. De Duitser gooien hun eigen glazen in, en zijn er maar wat trots op. En geen Frans Duits en Engelse les meer op de scholen, maar wel Turks, Arabisch en Marokkaans. Wat een raar volk die moffen. Tijdens de Nazi tijd moest heel Duitsland opgeschoond worden van niet arische volkeren die naar de gaskamers verdwenen. Nu we die ellende gehad hebben zijn vandaag de dag de Duitsers 180 graden gedraaid, en beschouwen ze zichzelf als een minderwaardig volk, dat zich dient aan te passen aan die door hun zelf geimporteerde barbaren, leeghoofden cq heethoofden. Zouden ze nu ook weer de gaskamers gaan herintroduceren, maar nu voor zichzelf ?

  Like

 16. Taffarel zegt:

  Right!

  Like

 17. Paul zegt:

  Hier vind je de originele toespraak: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/05/14/merkel-zum-alten-deutschland-das-ganze-nicht-mit-truebsinn-begleiten/
  Het hele gedoe over het verbieden van filosofen is niet meer dan een venijnige kwakkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s