VIDEO: Moslim “disciplineert” zijn slaaf


Saoedi-Arabië – opnieuw een voorbeeld van de wreedheid van de islam. Enkele dagen geleden is op internet een amateurvideo opgedoken. Deze laat een man in een oranje overall zien, die door zijn nachthemd dragende meester met een zweep “gedisciplineerd” wordt. Waarom? Omdat de Saoedische meester dacht dat zijn slaaf met zijn vrouw had gepraat – een typisch islamitische motivering.

“Waarom ben je hier naartoe gekomen, terwijl zij hier was?”

Op deze vraag van de Saoedi antwoordt de man in het oranje, die slaafs en bang op de grond zit:

“Ik zweer dat het niet zo bedoeld was. Ik zweer bij Allah dat ik het niet wist.”

Na deze woorden krijgt de slaaf de eerste klappen tegen zijn hoofd.

Op minuut 1:13 gaat de gewelddadige nachthemd drager helemaal te keer, slaat helemaal buiten zichzelf van woede met een zweep in op zijn van pijn schreeuwende slachtoffer en trakteert hem bovendien op trappen.

En dat is geen incident. Migranten glijden in Saoedi-Arabië vaak af in de slavernij. Ze zijn helemaal uitgeleverd aan hun meesters en hebben nauwelijks mogelijkheden zich te verzetten.

Bron:
http://freiheitgebloggt.wordpress.com/2013/11/02/video-moslem-diszipliniert-seinen-sklaven/
Auteur: Nathanael Wolf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mensenrechten, Saoedi-Arabië, Slavernij. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO: Moslim “disciplineert” zijn slaaf

  1. koddebeier zegt:

    moslim schorem die saoedische ratten.

    Like

  2. Geert zegt:

    Ik zou die smeerlap van een haatbaard graagwillen doodmaken, misselijk stuk strond

    Like

  3. Jade zegt:

    Dit zelfde lot staat ons straks allemaal te wachten door het landverraad
    van Jan Peter Balkenende en Mark Rutte.

    Like

  4. Trucker zegt:

    Gezien op BNI, laaste vraag van de fucking islamiet was “do you want to die” dan stopte het filmpje.
    Ik dacht onmiddelijk zoals hij (de fucking islamiet natuurlijk) daar wijdbeens staat in zijn vrouwenjurk is hij zeker dat hij weet dat hij kan doen wat hij wil.
    Hun personeel moet hun paspoort afgeven en zijn overgeleverd aan de willekeur van psyhopaten, vreemd dat er geen enkel geitenwollensokken multikuller uit het linkse amnesty kamp daar heisa over maakt, heb in het verleden al filmpjes gezien waarop baardmannen in een vrouwenjurk denken dat hun personeel een boksbal is en ze maakten geeen onderscheid met mannen of vrouwen.

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    Dat doet de vileine, perverse ideologie met mensen! Deze ideologie, staat haaks op iedere menselijkheid, en maakt van mensen, onmensen. Feitelijk zou deze ideologie in Europa verboden diene te worden, dat is mijn opvatting.

    Like

  6. Harry zegt:

    Heb ooit in de verenigde Arabische emiraten gewerkt . Het is daar nauwelijks beter .
    Daar werkten veel mensen uit de Filippijnen en India .
    Moslims werken per saldo niet , dus haast alle werk wordt door bovengenoemden gedaan .
    De Filippina’s waren vaak “nurse” en hadden hun gezin en familie achtergelaten om hen uit de armoede te trekken . Vaak waren ze jaren weg !
    Ik heb er een aantal meegemaakt en het waren schatten van meiden .
    Ze werden echter door “de heer des huizes” – let wel , dit is het grootste understatement ooit – voortdurend verkracht en vervolgens door “de vrouw des huizes” -idem- mishandeld als zijnde “slet” .
    De stakkers werd hun paspoort afgepakt , lonen werden niet of nauwelijks uitbetaald , ze konden niet eens hun eigen ambassade bereiken !
    Als ze al kans zagen te ontsnappen , gingen ze berooid terug richting Manilla . Vaak na JAREN werken ! Dankbaar het er nog levend van afgebracht te hebben !
    Heb diep respect voor de positieve levensinstelling van die mensen !
    Moslims zijn het grootste tuig ooit .
    Misschien waren we vroeger zelf ook niet altijd even lief , maar “die anderen” hebben in duizend jaar niks bijgeleerd .
    En het pamperende rode zootje hier is hun doel al kilometers voorbijgeschoten .
    Die vertroetelen liefst het tuig .
    Soort zoekt soort .

    Like

    • delamontagne zegt:

      Elke letter U schrijft hier, geloof ik. Jammer U nooit meer over Uw ervaringen DAAR schrijft.! !
      Begrijp NU nog meer Uw afkeer van moslims in NL.

      Like

    • Cathja zegt:

      Dit filmpje zou Obama eens onder ogen moeten krijgen, met zijn grote liefde voor de islam! Ik heb zojuist gelezen hoe hij de islam de hemel in prijst (ik werd er misselijk van), maar als hij dit barbaarse gedrag van de aanhangers van de vrede aanschouwt, zal hij toch echt zijn visie op de islam drastisch moeten bijstellen.
      Dit zijn geen uitzonderingen, dit is de regel in die landen!

      Like

      • Tom Hendrix. zegt:

        @Cathja: 19.05. uur. Beste Cathja, denk je dat de MUZELMAN OBAMADRAMA zich daar ook maar een moment druk om maakt? Ik denk van niet.

        Like

  7. delamontagne zegt:

    Wat dacht U allen hier. Wat zou er van de man geworden zijn indien hij zichzelf verdedigd/afgeweerd had.? ? ? Is zelf n.b ook moslim.
    Slavernij in SA is pas in 1963 afgeschaft onder dwang van U.S.

    Like

  8. luckybee zegt:

    Slavernij is voor een moslim een normale zaak ter wereld , maar ook kerken maken hier aan schuldigd, bvb de RKK,De Anglicaanse kerk en de Herformde kerk (Lutherse). Maar ook het Jodendom maken hiet aam heel vaan schuldigd, de enige waar wettelijk slavernij en adels verboden is waren de Gereformeerden hoewel ook tegenwoordig willen ze aan de andere kerken aanpassen.Maar zonder mij daar doe ik niet mee aan. ik blijf achter de leer van Jezus Christus.Matheus 20 DE ZONEN VAN ZEBEDEUS vers 20- 28.

    Like

  9. ZO ZAL HET ONS OOK VERGAAN en ik GELOOF geen SECONDE dat er ook maar IEMAND ZAL TERUGSLAAN, want dààr is t dan allang te laat voor! MURWgebeukt…. ik ga liever dood dan dit te moeten gaan ‘meemaken’….

    Like

    • Republikein zegt:

      Doos met pillen Drion, ik heb nog wat over!

      Like

      • Wààr heb jij die gehaald Republikein? Ik denk aan overdosis insuline tegen die tijd, maar zou graag ook die Drion pillen hebben… en ja, ik meen dit nog serieus ook… als het tij NIET gekeerd wordt en eerlijk gezegd weet ik niet of dit nog lukken gaat, dan maak ik er liever zèlf een einde aan en aan dat van mijn geliefde dieren.

        Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @ Scarlatti Bombatti: 19.06. uur, op 3/11. Daar kan ik mij heel goed wat bij voorstellen. Wat een toekomst gaan we tegemoet!

      Like

  10. en zie eens hoe ‘onderdanig’ deze man zich moet opstellen, op bevel de hand kussen, beest wordt genoemd… Gepubliceerd op 20 aug 2013
    This is How Saudi Donkeys Treat Other Human Beings http://www.youtube.com/watch?v=t-kLO1SNKv0

    Like

  11. Theresa Geissler zegt:

    Deze vent, dacht ik direct, draagt een witte djellaba en witte hoofdbedekking en denkt zó, dat hij een ‘ware gelovige’ is. Maar dat staat haaks op hoe hij een medemens behandelt!
    Kijk, als ze nu ronduit zeiden: Wij representeren het Kwade, dan zouden wij instemmend knikken en bij onszelf zeggen: Zo is het precies, daar is geen woord van gelogen. Maar ze blijven maar volhouden, in alle ernst, dat ze het GOEDE representeren.
    En dat moet dan nota bene tot uiting komen in zoiets als kleding, zoals die hoofdbedekking; wie een hoofdbedekking draagt iseen Godvruchtig mens. Die juist daarom met anderen kan doen wat hij wil.
    Hij streeft de totale onderwerping na -aan Allah. Maar juist vanwege die totale onderwerping kan hij met anderen doen, wat hij….eh….vólgt U het nog?
    Maar ze denken dan, gedekt te zijn door zo’n….múts te dragen, zou Pauw zeggen. (Die is duidelijk bang, er zelf aan te moeten geloven, als die hypocrieten het voor het zeggen krijgen; daarom was hij voor één keer ook lekker politiek incorrect tegen Enait.) Hoe dan ook, je blijft als Westerling jezelf voor je kóp slaan, met de logica van die moslims!

    Like

  12. Wij zouden, als Wèsterling Theresa Geissler, om jouw woorden te gebruiken, niet ONSzèlf voor de kop moeten slaan, maar al die sharia volgers met de lui die hen ‘faciliteren’ en HÈN, al slaand en schoppend, terug meppen hun zandbaklanden in en voor al die ‘feeders’ hun nieuwe thuislanden in rammen… en dan uiteraard mijn al veel genoemde ONDOORDRINGBARE MUREN er om heen en permanente bewaking zodat zij er niet mer uit kunnen, laten we wel de dieren van te voren nog redden uit die gore sharia landen….

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Rustig maar Scarlatti: Feitelijk bedoelde ik ook: Onszelf voor de kop slaan, omdat je je zinnen zou verliezen van al die moslim’logica.’

      Like

  13. TEKENEN AUB! Ik heb net getekend!
    http://www.zelfbeschikking.eu/

    Een miljoen handtekeningen voor zelfbeschikkingsrecht

    This post is also available in Brezhoneg, Català, Cymraeg, Deutsch, English, Español, Français, Gaeilge, Italiano, Nederlands, Português, Svenska,

    “Ik ondersteun het initiatief dat het zelfbeschikkingsrecht van de Europese volkeren binnen de Europese Unie erkend wil zien als een fundamenteel mensenrecht en wens dat de Europese instellingen alle Europese burgers en hun naties ondersteunen als ze dit recht wensen toe te passen.”

    Like

  14. fleckie zegt:

    `zolang als de Aziatische landen VOLK leveren, en geen geboortebeperking PROMOTEN!, gaat die MISDADIGE WLLEKEUR verder.

    Like

  15. Republikein zegt:

    De beelden laten weer eens zien dat ze niet goed bij hun hoofd zijn, ook dat wisten we al.
    Ik heb ook getekend!

    Like

  16. Dat is natuurlijk een als Arabier verklede Jood en dat filmpje is natuurlijk opgenomen in een Israëlische studio.
    Grapje?
    Als ik dat filmpje meeneem naar mijn sportschool, kan ik het aan jeugdige kick-boks-Marokkanen laten zien die dat gegarandeerd zullen zeggen
    En denk niet dat ze dan een grapje maken.

    Like

  17. G.Deckzeijl zegt:

    Niet benaderen, zegt de politie. Duitse herder of Mechelaar op af sturen. Kan haast raden wat er dan gaat gebeuren.
    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1734300/2013/11/04/Londense-politie-houdt-klopjacht-op-terreurverdachte.dhtml

    Like

  18. Ekster zegt:

    En de politiek hypercorrecte meute maar mekkeren over Zwarte Pietenslavernij. Dat zeurt maar door. Waarom hoor je ze nooit eens over de huidige slavernij in de Arabische wereld? Dat vinden ze kennelijk niet erg. Het Haagse viswijf Anouk is een prototype; alleen zeiken over Zwarte Piet maar geen kwaad woord over de slavenhoudende Arabieren.

    Like

  19. Jean zegt:

    Hopelijk mogen we het nog meemaken dat de achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij zich onder mekaar opruimt! Hoop doet leven. Als we op die EU misdadigers moeten wachten zijn wij al allemaal dood, dus nu actie tot uitdrijving van die achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi uit Europa.

    Like

  20. Jan zegt:

    Zijn vrouw zal ook wel een fiks pak slaag krijgen want die behoort eerst toestemming te hebben om te mogen praten/geluid voort te brengen:

    Maulana huwelijksgids: Vrouwen hebben toestemming nodig de man om het huis te mogen verlaten en om met een ander te praten.
    http://blazingcatfur.blogspot.nl/2013/10/local-crazy-maulana-marriage-guide.html

    Like

  21. Jan zegt:

    Pro-Morsi koranimal mept vrouw geheel volgens koranus-principes

    Like

  22. delamontagne zegt:

    Bij dit filmpje,moest ik onwillekeurig denken aan een C.D.A.-mevrouwtje, uit de 2e kamer,
    die op TV zat af-te-geven op ,t stadsleven in Europa/
    enkele jaren terug
    .de steden in,t M.O waren zoveel gezellig/gemoedelijker dan hier in NL.
    Was met een Egyptenaar getrouwd, dat dan weer wel…………….

    Like

  23. Daiyu-ninja zegt:

    delamontagne zegt:
    4 november 2013 om 21:19

    Daar staat me nog iets van bij. Ik weet niet meer welke troela dat zei, maar wel nog dat ik dacht,” Dan ga je toch fijn daar wonen.”

    Like

Plaats een reactie