Wie zei ook weer dat ‘Europa gezuiverd moet worden van Joden’?

Screenshot_10

(Door: Giulio Meotti)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu had gelijk. Het Westen werd misleid door Iran en de Amerikaanse militaire dreiging is nooit zo weinig geloofwaardig geweest. Een slechtere overeenkomst in Genève kon het niet meer zijn, waar aan een religieuze revolutie, die werd ingegeven door de oprichting van een islamitische regime en door een genocidaal antisemitisme, het recht werd verleend om uranium op het eigen grondgebied te verrijken. Het is Hiroshima plus Allah.

Genève verstrekte ook historische legitimiteit aan Iran. De deal heeft de belegering gebroken rond dat regime. De sancties tegen Iran zullen niet terugkomen indien ze thans worden versoepeld, omdat ze het resultaat waren van een decennium lobbyen door de westerse regeringen, hongerig naar contracten met Teheran. En als de sancties vallen, zal Iran zijn boosaardige plannen niet afzweren. Welopgevoede manieren in de richting van de islamitische revolutie hebben altijd bewezen een uitnodiging te zijn tot meer geweld.

Ondertussen is Netanyahu´s gezicht het spiegelbeeld geworden van Israëls gevoel van in de steek gelaten te zijn door zijn Amerikaanse bondgenoot. Israël is sinds het Genève-akkoord nog nooit zo geïsoleerd geweest en werd op hetzelfde niveau geplaatst als degenen die het land willen vernietigen.

Ahmadinejad, Rafsanjani, Khamenei en Rohani en alle andere Iraanse leiders die hebben opgeroepen tot de vernietiging van Israël, voorspellen allen de vernietiging van Israël, ze ontmenselijken de Israëlische Joden, beschuldigen Israël van het plegen van massamoord (een bloedsprookje), zij pleiten voor de uitzetting van de Israëlische Joden uit het Midden-Oosten en ontkennen de Holocaust om de volgende te vergemakkelijken. Het Westen beloonde hen voor hun antisemitisme.

Het is geen toeval dat de architecten van het Genève-akkoord John Kerry, die in Judea en Samaria het joodse leven als ‘onwettig’ verklaarde, en Lady Catherine Ashton, die toen zij het bloedbad op de vier onschuldige Joden, onder wie drie kinderen, die buiten een school in Frankrijk werden vermoord, veroordeelde en in één adem de vergelijking maakte met kinderen die ‘in Gaza sterven’.

Een verslaggever in Genève vroeg Ashtons woordvoerder om commentaar te geven op ayatollah Khameneis woorden, omdat hij had gezegd dat de Israëli’s moeten worden uitgeroeid. De jongeman zei dat hij niet echt meende wat hij zei. Ook in het kantoor van John Kerry bleef het stil.

Zeventig jaar geleden werd over het lot van het joodse volk beslist in een mooie villa op 56-58 Am Grossen Wannsee, een meer in de buurt van Berlijn. “Europa zou worden uitgekamd op Joden van Oost naar West”, berichtte Reynhard Heydrich. De westerse democratieën zullen de spoorwegen naar Auschwitz niet bombarderen.

Deze week kwam de meest ernstige existentiële bedreiging voor het Joodse volk uit een Zwitsers hotel. In beide gevallen stond de wereld in het algemeen werkeloos toe te kijken en kon het hem allemaal niet veel schelen, terwijl hij van het Joodse volk eist dat het zijn ‘nederzettingen’ ontmantelt, de enige natuurlijke barrière tegen een nieuwe Holocaust.

Er waait een vreselijke wind door het Westen. Deze week hebben 14 Europese landen aangekondigd dat ze klaar zijn met hun zwarte lijst van te boycotten Joodse producten afkomstig uit Judea en Samaria. Een paar maanden geleden waren slechts twee landen bereid om dat te doen. Dat gebeurt, omdat zwakke Joden de heidense moordzuchtige passies prikkelen.

Deze dagen, van de chefs van Shin Bet tot en met de Amerikaanse Joodse leiders, zag ik alleen maar kruiperige zelfgenoegzaamheid en smerig opportunisme op de gezichten van deze machtige Joden. Ze hopen hun eigen carrière veilig te stellen. Dat gebeurde tijdens Wannsee ook, toen Joden in de getto’s zeiden: “De nazi’s hebben ons nodig”. Nee, dat was dus niet het gavel. En het Westen van vandaag de dag zou zichzelf willen ontdoen van de joodse staat Israël.

Door:  Giulio Meotti

De auteur, een Italiaanse journalist die schrijft voor de krant Il Foglio, schrijft voor Arutz Sheva een tweewekelijkse column. Hij is de auteur van het boek “A New Shoah”, dat onderzoek deed naar de persoonlijke verhalen van de Israëlische slachtoffers van de terrreur, uitgegeven bij Encounter. Zijn artikelen verschenen in verscheidene publicaties zoals The Wall Street Journal, Frontpage en Commentary Magazine. Hij heeft zojuist een boek gepubliceerd omtrent het Vaticaan en Israël onder de titel “J’Accuse: the Vatican Against Israel”. Een interview met Giulio Meotti omtrent zijn laatste boek kunt u hier lezen.


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bron:
http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/14218

Met dank aan:
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, dictatuur, Iran, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Naïviteit, Rotzakken, sjiieten, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wie zei ook weer dat ‘Europa gezuiverd moet worden van Joden’?

  1. G.Deckzeijl zegt:

    Analoog aan de titel is het beter Europa en deze wereld te zuiveren van dat verdomde woestijngeloof en z’n(veelal ingepakte en totaal van de ratten besnuffelde) volgelingen.

    Like

  2. louis-portugal zegt:

    En dan te zien dat Iran een raket afschoot met een aap die weer veilig gelandt schijnt te zijn.
    Bij de EU duurde het nog een paar jaar eer men contactbreuk pleegde.
    Tussen Iran en 5+1 maar een paar dagen.

    Like

  3. Dr.Kwast zegt:

    Dit wil ik toch even kwijt, heb ik ergens gelezen en een stukje gekopieerd wat k wel interessant vond en dat plaatst ik nu hier als reactie
    en dan begrijp ik ook waarom de populist van het jaar zijn invloed niet uit oefent.

    De naam “Fransiscus” is dus veel eerder een eerbetoon aan de grondlegger van de sekte, waarvan Bergoglio een eed gezworen lid is. Deze fanatieke mens vijandige sekte laat weinig heel van de “westerse beschaving” gezien de belofte die ook deze paus aan zichzelf heeft gezworen:

    “Ik beloof verder en verklaar dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openbaar, tegen alle ketters, Protestanten en Liberalen, zoals ik geïnstrueerd ben te doen, om ze uit te roeien en te verdelgen van de gehele aarde; en dat ik geen leeftijd, sekse of stand zal sparen; en dat ik zal ophangen, doen wegkwijnen, koken, villen, wurgen en levend begraven deze schandelijke ketters, de magen en baarmoeders van hun vrouwen zal openrijten en de hoofden van hun kinderen tegen de muur zal verpletteren, met het doel hun afschuwelijke ras voor altijd te vernietigen. Wanneer dit niet openlijk gedaan kan worden, zal ik in het geheim de beker met gif gebruiken, een wurgtouw het staal van een dolk of de loden kogel, ongeacht de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen, ongeacht wat hun levensstaat mogen zijn, hetzij publiekelijk of privaat, zoals ik op enig moment kan worden op gedragen te doen door enig agent van de Paus of Overste van het Broederschap van het Heilige Geloof, de Sociëteit van Jezus.”

    Het vernietigen van alles wat tegen de doctrine van de rooms-katholieken indruist dus. Daar zitten onder anderen bij: joden, protestanten, liberalen (agnosten en atheïsten), mennonieten – maar blijkbaar geen moslims. Handig om te weten…..

    Like

  4. G.Deckzeijl zegt:

    Had deze wereld maar genoeg raketten om alle islamitische apen linea recta naar Mars te schieten.

    Like

  5. bigljohn zegt:

    Obama is net zo’n idioot en naïeveling als Chamberlain. Alle twee dachten ze de vrede gered te hebben. Chamberlain vertrouwde blindelings op Hitlers uitspraken, hetzelfde wat Obama met Iran deed. Wat het resultaat van laatstgenoemde zal zijn laat zich gemakkelijk raden. Wie speelt met (nucleair) vuur, zal door datzelfde vuur omkomen. Helaas zullen u en ik er ook van gaan innemen. Het aftellen aangaande de nucleaire bom is al vele jaren geleden begonnen, en al die tijd werd Iran met rust gelaten. De geschiedenis herhaalt zich eindeloos, want de mens wil toch niet leren.

    Like

    • Tiny zegt:

      Obamalala is geen naïeveling, het is een die hard moslim van de Broederschap.en sympatisant van Al Quaida die hij van wapens en andere middelen voorziet.

      Like

      • Tiny zegt:

        Aanvulling. Voor de rest is hij inderdaad te dom om zonder absolute steun van “vrienden” in de westerse wereld te overleven. Geestelijk op het niveau van zijn broeders uit Afrika en het M.O. evenals zijn karakter. Meedogenloos, gevoelloos, emotieloos, moordzuchtig, barbaars.met enorm lange tenen.

        Like

  6. luckybee zegt:

    De Joden die door de Iraners bedrijgt worden leven allemaal in Kanaan de beloofde land .Ik geloof niet dat het de Perser zullen lukken de Joden thuis te vernielen.

    Like

Plaats een reactie