Een ongelooflijke foto: ingevroren vissen

Screenshot_19

De krankzinnige linkse goedmenschelijjke meningsdictators zullen ook de bovenstaande foto zonder enige logische bewijsvoering toeschrijven aan de opwarming van de aarde. Wie vraagt er immers in het kamp van de waanzinnige propagandisten naar bewijs? De macht en de waanzin staan aan hun kant en dat is voor hen voldoende. Op de foto zien we een school vissen, die gewoon is ingevroren tijdens het zwemmen.

Voor de kust van Noorwegen vroor een hele school vissen tijdens het zwemmen in. Dankzij de gure oostenwind vroor een deel van de oceaan bij Lovund, een klein eiland voor de noordkust van Noorwegen, dicht.

Daily Mail

Het water was misschien 7-8 °C, maar de wind was te koud. Wetenschappers vermoeden dat er een roofvis achter de school aanzat en dat daarom zoveel vissen op een kluitje bij elkaar te vinden waren.

Screenshot_20
Screenshot_21

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", klimaat, Linkse Kerk, Noorwegen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Een ongelooflijke foto: ingevroren vissen

 1. En het domme klootjesvolk betaalt zich blauw aan die grote leugen van Opwarming van de aarde ! Vette milieubelastingen , groene energie, electrische auto’s enz.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  perfect weergegeven;
  “De krankzinnige linkse goedmenschelijjke meningsdictators”
  “Wie vraagt er immers in het kamp van de waanzinnige propagandisten naar bewijs?”

  Like

 3. Jan zegt:

  Die foto’s laten zien hoezeer het klimaat van slag is door toedoen van de mens en daarom is haast geboden met de bestrijding van de opwarming van de aarde.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  Kan “”””HEEL BRUSSEL , met alle 45.000 zakkenvullers “”” daar dan nu een nieuwjaarsduik gaan nemen ??
  trouwens neem de hele club met KUNDUZ geleerden ook maar mee !!

  Like

 5. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Ik kan ’t niet laten om ook hier weer te wijzen op de reacties van zogenoemde klimaatsveranderings-ontkenners die eerder en regelmatiger van hysterie getuigen dan de “bezonnen en weloverwogen” uitlatingen van, laten we zeggen, klimaatonderzoekers.
  Het getuigt van volstrekte onwetenschappelijkheid om aan de aan hand van een enkel, curieus,
  verschijnsel – te weten het plotseling vastvriezen van een zeker wateroppervlak – algemene conclusies te trekken. Een van de pijlers van wetenschappelijk onderzoek en theorievorming is het principe van “inductie”: het pas met enige zekerheid mogen aannemen van een bepaalde hypothese of theorie na h e r h a a l d e waarnemingen van een bepaalde samenhang – zal ik maar in het kort zeggen.
  Bovendien bestaat ook het verschijnsel van “onderkoeld water”, dat door een plotselinge schok van het ene moment op het andere van vloeibaar in bevroren overgaat. Maar dat was hier misschien niet het geval, omdat er sprake was van water van 7, 0f 8 graden (vanwege de Warme Golfstroom langs de Noorse kust?).
  Stel je voor, dat er helemaal geen koude winden meer uit het Oosten (Noord Rusland, Siberie) zouden komen – dan waren de rapen nu al gaar!

  Like

 6. Pingback: DE IJZIGE BEWIJZEN VAN “GLOBAL WARMING”! | eunmask

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Einde vrij internet: EU en VS gaan grote concerns alle macht geven
  Xander 17-01-2014 16:33- in EU, NWO-Complot, VS, Wetenschap-Technologie

  Britten kunnen kritische websites nu al blokkeren

  Het einde van het vrije internet is nabij. In de VS, en binnenkort ook in de EU, kunnen de grote en machtige concerns binnenkort meer bandbreedte reserveren. Dat betekent dat ondernemingen die produkten willen verkopen en organisaties die mensen een bepaalde mening willen opdringen, voorrang krijgen boven onafhankelijke -lees: kritische- blogs en websites, die het niet van hun inkomsten moeten hebben. Kortom: het internet wordt de komende jaren omgevormd tot één groot propagandakanaal voor de globalisten in Brussel en Washington.

  Providers krijgen binnenkort de mogelijkheid grote (internet)ondernemingen te bevoordelen. Feitelijk wordt het internet gewoon verkocht aan de hoogste bieder. Hoe meer geld, hoe meer bandbreedte, hoe vaker en sneller je boodschap bij de mensen aankomt. Kleine, onafhankelijke websites zullen worden gemarginaliseerd en weggedrukt.

  Geld = toegang

  Telecombedrijven vinden deze ontwikkeling fantastisch, want naast de inkomsten van de gebruikers en uit reclame, mag men nu ook geld gaan vragen voor ‘voorrang’ op het internet. Natuurlijk zullen overheden en regeringen vooraan staan bij het kopen van snellere websites. Dat dit niet als verhulde subsidie wordt gezien komt omdat alle grote landen eraan mee zullen doen.

  In Groot Brittannië gaat men zelfs nog een stap verder bij het uitbannen van alle niet gewenste berichten en meningen, door providers de mogelijkheid te geven om kritische websites als ‘esoterie’ te bestempelen, en vervolgens te blokkeren.

  Hou de burger dom en ongeïnformeerd

  De voorrang die de Amerikaanse dataconcerns krijgen zorgt ervoor, dat de persoonlijke gegevens van de doorgaans nog steeds zeer naïeve internetter en sociale netwerker vrij beschikbaar komen en kunnen worden misbruikt door zowel bedrijven als overheden.

  Het internet wordt daarmee omgevormd tot wat de TV al jaren is, namelijk een middel om de gewone man dom en ongeïnformeerd te maken en te houden. Onafhankelijke, kritische stemmen, die niet alles wat de elite de wereld in spuugt voor zoete koek aannemen, zullen langzaam maar zeker verdwijnen, mede omdat overheden steeds meer actie ondernemen om hen zwart en belachelijk te maken.

  Censuur i.p.v. netneutraliteit

  Censuur in optima forma, dus. De EU Commissie staat er volledig achter. Brussel heeft dan ook talrijke ‘denktanks’ gevormd die niets anders doen dan positieve europropaganda verspreiden. Daarnaast hebben lobbyisten van grote concerns zoals Monsanto steeds meer macht en invloed op het EU-beleid gekregen.

  De petitie ‘Save The Internet’ wil dat de netneutraliteit gegarandeerd blijft, dus dat al het internetverkeer gelijk wordt behandeld, en niet bepaalde boodschappen voorrang krijgen boven anderen. De EU-Commissie beloofde aanvankelijk dat dit oorspronkelijke principe van het internet overeind zou blijven, maar een voorstel hiertoe werd afgewezen. Het internet wordt nu een soort kabel-TV, waarvan de inhoud wordt gecontroleerd door een handjevol aanbieders.

  Eerste slag in VS tegen vrij internet een feit

  Gespecialiseerde diensten -of ze nu voor bedrijven of overheden werken- brengen zo het neutrale en vrije internet in gevaar, en houden innovatie tegen. Afgelopen week werd in de VS het vrije internet de eerste slag toegediend, toen een hogere rechtbank regels die gelijke behandeling op het internet moeten waarborgen, afwees. De argumentatie was dat de overheid breedbandaanbieders als informatie-, en niet als telecomproviders ziet.

  De grote provider Verizon was eind 2010 tegen de nieuwe opzet in beroep gegaan, omdat deze tegen het recht op vrije meningsuiting in zou gaan, en de grote concerns de controle geeft over welke gegevens en boodschappen op wat voor wijze op het internet verschijnen.

  Geen uitleg over blokkade

  Critici vrezen dat providers in de VS en de EU hun bandbreedte gaan verkopen aan de hoogste bieder. Vanzelfsprekend zullen ze hier geen inzage over hoeven geven, omdat het om ‘vertrouwelijke zakelijke contracten’ zal gaan. Kritische websites die plotseling niet of nauwelijks meer bereikbaar zijn, zullen dan ook geen enkele uitleg daarover krijgen, behalve mogelijk een nietszeggende verklaring over ‘data overbelasting’.

  ‘Onwetendheid is Kracht’

  Conclusie: als er niets gebeurt om het te stoppen, zal het internet verworden tot een propagandakanaal van de machtige globalistische elite. Dan zal het definitief gedaan zijn met de waarheid, en zal, geheel volgens George Orwells ‘1984’, de consument feitelijk worden volgepompt met

  ‘Oorlog is Vrede’
  ‘Vrijheid is Slavernij’
  ‘Onwetendheid is Kracht’

  Xander

  (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/01/Einde-vrij-internet-EU-en-VS-gaan-grote-concerns-alle-macht-geven

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  All in the Family S1 E2 Writing the President

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Ik zeg het meteen maar: het klimaat laat me koud. Waarom? Omdat ik er absoluut niet van ben overtuigd dat de mens ook maar iets kan doen aan de opwarming dan wel afkoeling van de aarde. Daar is de aarde veel te eigenzinnig voor.

  Ik lees de stukken van klimaatexpert Hans Labohm hier op DDS en als ik dan klaar ben met het lezen van een van zijn stukken denk ik: ja, die man heeft gelijk. Hij weet waar hij over praat. Hij fileert dagelijks ieder klimaatfabeltje dat de wereld in wordt geslingerd door mensen met bepaalde belangen.

  Dus, nogmaals, het klimaat laat me koud. Overigens niet letterlijk, daarvoor had ik de afgelopen weken in de Verenigde Staten moeten zijn, waar het intens koud was (tot -60 graden gevoelstemperatuur). Daar klopten de ijsberen nog net niet op de ramen om naar binnen te mogen. Zo koud was het. Brrr.

  Ik ben vandaag dan ook in een juichstemming, ook al realiseer ik me terdege dat je nooit te vroeg moet juichen. Want wat is er aan de hand? De Europese Commissie heeft besloten het wat rustiger aan te doen met de klimaatwaanzin. (Lees verder)

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/01/goed-nieuws-eu-stopt-met-klimaatwaanzin

  Like

 10. Tienus Plotseling zegt:

  Ice-age is bezig. Mis alleen de eikel op de foto.

  Like

 11. Sommige wetenschappers stellen zelfs al dat we al aan het begin van een nieuwe ijstijd staan. De Nederlandse professor Cees de Jager, een prominente astronoom en zon-expert, is een van de wetenschappers die hier momenteel voor waarschuwt. Hij en zijn collega’s hebben er in 2010 al een uitgebreid schrijfsel over het fenomeen geproduceerd waarin de conclusies niet misselijk zijn.
  Cees de Jager, voormalig hoofd van het observatorium van de Universiteit in Utrecht, spreekt zelf ook van een nieuwe ijstijd.
  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=4436

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja dat klopt als een zwerende vinger Realpredictor, in 2010 heb ik kennis genomen van dat artikel van Cees de Jager wat een opening biedt aan heel wat nieuwe perspectieven, O.A. waar halen wij het gas vandaan ja precies uit de Russische Federatie.

   Like

 12. Pingback: DE IJZIGE BEWIJZEN VAN “GLOBAL WARMING”! | Funnel

 13. Jan zegt:

  Op de hoogste berg van Duitsland heeft het vandaag gesneeuwd. Er bleef een witte laag van 4 centimeter liggen op de Zugspitze.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3724031/2014/08/24/Buitengewone-sneeuwval-in-Duitsland.dhtml

  Like

 14. Jan zegt:

  Gletsjervorming op de Ben Nevis?

  A team of climbers and scientists investigating the mountain’s North Face said snowfields remained in many gullies and upper scree slopes.
  On these fields, they have come across compacted, dense, ice hard snow call neve.
  Neve is the first stage in the formation of glaciers, the team said.
  ..
  Cathy Mayne, of SNH, said work so far had exceeded the project team’s expectations.
  “Not only have we gathered potentially ground-breaking geological data and significantly added to the known populations of arctic-alpine species, the team have also discovered alpine saxifrage (Steenbreek)*, which has never been found on the mountain before.”
  http://www.bbc.com/news/uk-scotland-highlands-islands-28885119
  *http://en.wikipedia.org/wiki/Saxifraga

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s