De profeet in Brussel

Screenshot_29

“Europa en het komende kalifaat”: De in Zwitserland wonende historica Bat Ye´or vreest een sluipende islamisering van Europa. Ze beschouwt het concept van het Europees multiculturalisme als mislukt.

De Cassandravoorspellingen betreffende de teloorgang van het oude Europa zijn inmiddels onmiskenbaar. Uiterlijk sinds de bestseller van Thilo Sarrazin, “Deutschland schafft sich ab”, werden vermoedelijk ook welwillende personen bekropen door twijfel met betrekking tot de toekomst van Europa en haar samenlevingen. Bij de demografische neergang van de oude Europeaanse inwoners, die het bestaande generatieverdrag bedreigt, omdat steeds minder mensen een in toenemende mate vergrijzende samenleving moeten financieren, komen de problemen van een dreigende ouderdomsarmoede en onvoorstelbare staatsschulden.

Daarbovenop komen een grotendeels mislukte integratie van islamitische migranten en een afzienbare verschuiving van de samenstelling van de samenleving, die ertoe kan leiden dat de autochtone meerderheid zichzelf spoedig als minderheid onder minderheden terugvindt. De vermaarde deken van de islamwetenschappen, Bernard Lewis, schetst de toekomst van het continent in donkere kleuren: “Volgens de huidige trend zal Europa uiterlijk aan het einde van de 21e eeuw islamitische meerderheden in de bevolking hebben.” Omdat het bij de islam gaat om een weinig vreedzame en weinig tolerante “religie”, worden steeds meer burgers beslopen door de angst voor een islamisering. Temeer daar de moslims door goddelijke openbaring de missionering, van welke aard dan ook, tot taak hebben.

Een van de waarschuwende stemmen met het oog op de islamisering van Europa is de onder pseudoniem schrijvende joodse historica Bat Ye´or (“Dochter van de Nijl”), die in Egypte werd geboren en al heel lang in Zwitserland woont. Haar boeken over de geschiedenis van de Joden en de christenen onder de heerschappij van de islam en over de kleinering van niet-islamitische gemeenschappen en hun leden tot mensen die minder waard zijn, behoren intussen tot de standaardwerken over de islam. Haar historische bewijzen dat er in deze samenlevingen nooit een gelijkberechtigd samenleven van Joden, christenen en moslims heeft bestaan, passen uiteraard niet in het cliché van de multiculturele ideologie.

Screenshot_27

In haar publicatie “Europa en het komende kalifaat” is het uitgangspunt van haar argumentatie dat er tussen moslims en anders gelovigen geen duurzame vrede kan bestaan: “Vanuit islamitisch oogpunt is de hele aarde een stichting, een territorium dat Allah behoort. Aan de islamitische gemeenschap werd beloofd het onder de heerschappij van de aan de profeet ooit geopenbaarde islamitische orde te brengen. De Jihad vormt de strijd om de herovering van het territorium, dat illegaal bezet wordt door de ongelovigen en aan de moslims moet worden teruggegeven.” Tegen deze achtergrond maakt ze de Europese politiek tegenover de islamitische landen rondom de Middellandse Zee respectievelijk het Midden-Oosten en Israël tot onderwerp. Een centraal punt in deze ontwikkeling wordt ingenomen door een schijnbaar onbelangrijke moskee in München (zie eveneens: “A Mosque in Munich” van Ian Johnson).

Terwijl het officiële West-Duitsland sinds Konrad Adenauer met Israël een politiek van verzoening bedreef, bestonden de oude netwerken tussen de nazi´s en de islamitische nazi-collaborateurs, die in de Tweede Wereldoorlog op de Balkan en in de Sovjet-Unie eigen SS-eenheden hadden, voort. München werd het zwaartepunt van de samenwerking van islamitische SS-leden en Moslimbroeders met de CIA en nazi´s in de strijd tegen het communisme.

Screenshot_26De politieke elite na 1945 was doorspekt met nazi´s, die intussen waren opgeklommen naar hoge staatsfuncties. Plaatsvervangend kunnen hier twee schrijvers van de Neurenberger rassenwetten te noemen: Walter Hallstein werd de eerste voorzitter van de Europese Commissie (van 1958 tot 1967) en Hans Globke klom op tot grijze eminentie in de bondskanselarij (van 1953 tot 1963). Het officiële Duitsland stond zodoende aan de kant van de VS en Israël, het inofficiële bleef het antisemitisme en antiamerikanisme trouw. Een centrale figuur werd aan het einde van de jaren-50 Said Ramadan, de schoonzoon van de oprichter van de Moslimbroederschap Hassan al-Banna. Met de steun van oude nazi´s bouwde hij de moskee van München uit tot het globale zwaartepunt van de islamisering.

Het jaar 1973 markeert het keerpunt van de Europese politiek tegenover de islam: De Europese Gemeenschap erkende de PLO en diens leider Yasser Arafat, hoewel ze het bestaan van Israël afwezen. Het terrorisme van de PLO en later van Hamas werd weliswaar van Europese zijde steeds opnieuw betreurd, maar aan dit terrorisme zouden “dieper liggende oorzaken ten grondslag liggen”.

In 1974 werd de Parlamentary Association for Euro-Arab-Cooperation (PAEAC) opgericht, waarvan het doel een gemeenschappelijke Arabisch-Europese civilisatie is. Nog een belangrijke partner voor de Europese Unie is de in 1969 opgerichte Organization of Islamic Conference (OIC), waarvan op dit moment 56 islamitische respectievelijk overwegend islamitische landen lid zijn. Achter de holle frasen van de interreligieuze dialoog kunnen gemakkelijk de doelen van deze organisatie herkend worden: de globale versterking van de islam en de islamisering van Europa. Daarom benadrukt de OIC vooral de strijd tegen de “islamofobie”, die de EU met graagte ondersteunt en door nog meer islamitische immigratie naar Europa nadrukkelijk versterkt.

De belangrijkste bijdrage van de EU aan een gemeenschappelijke civilisatie is al tientallen jaren lang het doordrukken van het multiculturalisme en van de diversiteit om de Europese nationale staten te verzwakken respectievelijk te overwinnen. Dit concept garandeert de islamitische migranten het behoud van hun culturele en religieuze identiteit, terwijl het christelijke Europa grotendeels ten onder dient te gaan. Een groot aantal stichtingen van de EU zoals de Anna-Linh-stichting of de Alliantie van de civilisaties propageren de doelen van deze euro-Arabische utopie. Bat Ye´or bewijst deze ontwikkelingen betreffende de islamisering van Europa nauwkeurig, waarop ik hier in detail niet nader kan ingaan.

Screenshot_28

De schrijfster verwijt de Europese Unie en veel Europese politici politieke blindheid en een bijna grenzeloze multiculturele naïviteit: ze beoordelen de politieke doelen van de islam en zijn instellingen, federaties en verenigingen verkeerd. Het doel van de Moslimbroeders, van de Salafisten en van de Wahabieten is een Europees kalifaat.

PS: De opening van het Koning-Abdullah-Centrum voor interculturele en interreligieuze dialoog in Wenen in het jaar 2012 was nog een schitterend succes van de islamisering van Europa door Saoedi-Arabië en de Moslimbroeders: dankzij de ondersteuning van de Oostenrijkse christen- en sociaaldemocraten.

Bat Ye´or: “Europe, Globalization, and the Coming of the Universal Caliphate”   

Bron:
http://diepresse.com
Auteur: Michael Ley

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron (h/t vederso)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

25 reacties op De profeet in Brussel

 1. Jean zegt:

  Dat wisten wij al jaaaaaaaaaaren. Gewoon rondom u kijken en het is overduidelijk.

  Like

 2. Benesha zegt:

  Dat artikel bevestigt wat we dachten dat er een echt plan achter zit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Benesha: 19.48. uur. Daar zit een SATANISCH plan achter, Benesha! Ik noem achtereenvolgens: EUSSR,BILDERBERG,NWO. Alles zal gedaan worden, om onze cultuur te vernietigen, inclusief het binnensluizen van de HAATBAARD MOSLIMS, om de agenda van een satanische WERELDORDE mogelijk te maken! En onze verraders in de politiek, zoals de VVD,CDA,PvdA en D66, zijn al 40 jaar hiermee bezig!

   Like

 3. This is what we realistic Bloggers have warned for, from day 1 of the founding of the EU!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Oud nieuws, of?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Zou kunnen. Echter een goed stuk en dat nog wel in een Oostenrijkse mainstream krant!!! Wonderbaarlijk!

   Like

   • Republikein zegt:

    Alles voor onze zaak is goed, zowel oud als nieuw, we blijven doorgaan.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat is ook eigenlijk precies, wat ik me nu nèt afvroeg: Wat vinden in Europa alle (niet-nationalistische) politici plús de MSM er nou eigenlijk van, dat een gerenommeerde historica als Bat Ye ‘or over deze kwestie zo uitgesproken is?
    Zou ik héé’l graag e weten komen!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat kan ik je heel gemakkelijk uitleggen Theresa. Ten eerste betwijfel ik of ze het bestaan kennen van Bat Ye´or en ten tweede, mochten ze haar al kennen en haar werken gelezen hebben, zullen zij gewoon zeggen dat het niet klopt of dat het niet kan. Ze zijn namelijk FEITENRESISTENT!!!!
    Dat maakt het verzet tegen hen ook zo moeilijk. Ze doen alsof je lucht bent en uit je nek lult. In iedere discussie opnieuw. In feite staan ze je gewoon in je gezicht uit te lachen. Je dringt niet door die muur van arrogantie en onwetendheid heen! Zij verkondigen de enige waarheid.

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  @E.J. Bron, 20.33U: Maar ze is toch best bekend, E.J.?
  Of vergis ik me en geldt dat weer alleen voor ónze kringen?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bij óns, in onze kringen dus, is ze inderdaad bekend en staat ze zéér goed bekend….. 😦

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Begrepen.

    Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Ik weet zeker Dat zij bekend is in zeer brede kring en ook binnen de MSM, maar dat zij gewoon dood gezwegen word omdat ze het Multicult sprookje maar al te duidelijk maakt.
    Dat is de reden dat dezelfde MSM haar dood zwijgt.
    Niet vergeten dat diezelfde MSM in de brede zin des woords zwaar aan de subsidietiet hangt DUS WIENS BROOD MEN EET WIENS TAAL MEN SPREEKT

    Like

 6. In aansluiting op Theresa Geissler en E.J. Bron hierboven: mede daarom is het zo belangrijk dat de Populistische Omroep Nederland hard gaat groeien en vanuit Hilversum spreekbuis wordt van het ‘internetriool’. Om wat wij hier allemaal weten veel breder bekend te maken. Om i.p.v. duidenden honderdduizenden en misschien zelfs wel miljoenen te bereiken. Dus: word lid en maak lid: http://www.popned.nu/word-lid/.

  Like

 7. @ E.J. Bron
  ‘MAAR WAAROM!? WAT IS DAN DIE ZOGENAAMDE “AGENDA”!?’

  Wat dacht je van het voor altijd onschadelijk maken van nationalisme? Van ‘alle Menschen werden Brüder’? De perverse inhumane gelijkheidsideologie! Één grote markt van eenvormige consumenten die in hun rol als arbeidskracht van hot naar her geschoven kunnen worden. De kinderen van de Franse revolutie socialisme en liberalisme treffen elkander.

  Like

  • Driek zegt:

   @Daar kan dan wel een plan achter zitten, of een agenda, maar als de wereld wordt overheerst door moslims is een leven op aarde onmogelijk, en daar helpt geen populistische omroep aan. En wie heeft er nou belang bij een gelijkheidsideologie? wie heeft wat aan markt van eenvormige consumenten? die moslims? die zijn niet eens in staat hun toiletten schoon te houden, want ze kunnen niks, hebben geen academische opleiding of een vakopleiding. En een maatschappij volgens de regels der koran is altijd gedoemd te mislukken. Het kost alleen zoveel geld, tijd en oorlog om daar achter te komen. En wat meneer Bron zegt, ze kijken me aan of ik uit m’n nek sta te lullen, want als ik mensen uitleg wat het streven van de islam is, krijg ik weer de bekende antwoorden, van “ze zijn niet allemaal zo”. Nee hoor, beste Bronlezers, het is een verloren zaak, de vijand is al te ver opgerukt, ze hebben onze vestingwallen al veroverd! Ze hebben hun messen al geslepen voor de laatste slag.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dan staat ons maar één ding te doen: Op onzer beurt ónze messen slijpen!
    Ja, sorry hoor, Driek: Ik zal hier langzamerhand wel halsstarrig gevonden worden, maar tegen zulke noodlotsvoorspellingen -zonder ze geheel en al te verwerpen, laat dat duidelijk zijn- blijf ik me verzetten tot het laatste.
    Ik heb het al vaker gezegd: Als we elkaar dat soort ontmoedigingstheorieën gaan aanpraten voor het zover is, zonder enig tegengeluid, heeft deze site meteen ook niet veel zin meer. Behalve dan om elkaar rijp te maken voor het gesticht!
    Blijf registreren, maar blijf tegelijkertijd bekijken wat er aan te doen valt, dàt zeg ík.

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @ E.J. Bron: 21.53. uur, op 27/2. Beste Bert, het doel van deze agenda is, het vormen van 1 WERELDSTAAT, en 1 WERELDREGERING, 1 MUNTSOORT, en 1 LEIDER, de duvel zelf. Maar ik besef, dat dat voor velen ondenkbaar is, en heb daar begrip voor. Xander nieuws, daar haal ik deze informatie dan vandaan. Mocht ik mij hierin vergissen, -en dat kan- blijft voor mij staan, dat de ISLAM en de EUSSR met de BILDERBERGERS voor ons levensgevaarlijk zijn.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Als wij een God hebben dat geen andere Goden voor zijn aangezicht duld, dan is een multie cultie of Immigratie land bij ons niet mogelijk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, Luckybee, en als dàt in de meest consequente vorm zou worden doorgevoerd, zoals jou misschien wel voor ogen staat, hadden we ook geen Islam meer nodig om ons onderdrukt en beteugeld te voelen.

   Like

 10. @ Theresa Geissler, 28 februari 2014 om 08:21
  Zo is dat. We gaan net zo lang door tot alle religies die zowel in theorie als in praktijk op grote schaal gewelddadig en racistisch zijn, worden verboden.

  Like

 11. @ Tom Hendrix zegt, 28 februari 2014 om 08:31
  Bedankt Tom. Maar zelf zijn we nog niet tevreden. Het moet anders en beter, daar werken we aan.

  Like

 12. Ekster zegt:

  Volgens mij heeft het alleen maar met olie te maken. De oliecrisis in de jaren 1970 heeft ervoor gezorgd dat westerse politici hun ziel aan de duivel hebben verkocht. We moesten Saoedie-Arabië beloven dat we mohemmadanen in ons land zouden toelaten en dat de islam verspreid mocht worden. En dat hebben we geweten… een heel werelddeel is kapot gemaakt vanwege het zwarte goud. Ergens hoop je dat de olie snel opraakt, dan kunnen we ons bevrijden van dat juk en misschien ons land terugveroveren. En er moet uiteraard een afrekening komen van de landverraders die zich politici noemen. Neurenberg 2.0, dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s