PvdA zet extra in op Den Haag

Screenshot_37

DEN HAAG –  In de eindspurt naar de gemeenteraadsverkiezingen woensdag zet de PvdA dinsdag nog extra in op de campagne in Den Haag. Daar kan de PVV de grootste partij worden. „Een partij die zich uitspreekt tegen een deel van de bevolking”, aldus partijvoorzitter en campagneleider Hans Spekman en vicefractievoorzitter Martijn van Dam dinsdag. Ze waarschuwen ook voor het bredere effect van de PVV-populariteit, nu andere partijen standpunten lijken over te nemen.

Lees verder>>>
(h/t en fotobewerking: tistochwat)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

15 reacties op PvdA zet extra in op Den Haag

 1. Tistochwat zegt:

  Dank u voor het plaatsen van mijn bescheiden bijdrage, heer Bronmaster.
  Ik wil bij deze graag mijn mede-strijders laten weten dat ik het momenteel ontzettend druk heb met o.a. de verhuizing van mijn ouders naar een ander verzorgingstehuis in het noorden van het land, waar wij dit jaar ook gaan wonen.
  Daarom ben ik de (komende weken) helaas niet in de gelegenheid om hier vaker te reageren.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Het ‘haakje openen’ moet vóór het woord ‘de’.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 17.45. uur. Op de eerste plaats veel succes met de verhuizing, van uw ouders. En wat het artikel betreft, ik hoop dat zowel de PvdA, maar ook de VVD,D66,CDA, fors verliezen morgen!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, dan zou ik zeggen: Heel veel sterkte en succes met de verhuizing, Tistochwat!
   En laten we hopen dat je ouders in het nieuwe tehuis beter verzorgd worden….(slechter kón trouwens al bijna niet,afgaande op wat jij er af en toe over liet doorschemeren….)
   Oh, ik heb erg moeten lachen om je fotobewerking. -Gelukkig werd het geheel ook even niet bedorven door dat lelijke smoelwerk van Spekman, op deze manier.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Dank je, Theresa!
    De ‘handen aan het bed’ van mijn ouders in hun huidige verzorgingstehuis zijn welwillend en vriendelijk, maar vanwege de ‘bezuinigingen’ op o.a. de bejaarden, is er geen tijd genoeg om die mensen optimaal te verzorgen; alle ‘extraatjes’ moeten vanuit mij komen. Gisteren hebben mijn man en ik het vinyl uit hun kamer verwijderd terwijl het nog in een prima staat verkeerde (Befehl ist Befehl), maar niemand kon mij vertellen hoe schoon de vloer moest achterblijven. Straks zitten we in het noorden van het land en dan krijgen we misschien pas te horen dat er nog teveel oneffenheden op de vloer zijn achtergebleven. Het is volstrekt onmogelijk om de geheimzinnige directeur of ‘opper-leiding’ hierover (en over andere zaken) te spreken te krijgen.

    Een vuil dat er in de ‘hoeken en gaten’ van de kamer lag: ongelofelijk…
    Wat dat betreft, laten ze de bejaarden in hun eigen afval ‘leven’. Ik heb de vervuilde matrasbeschermers ook maar mee naar huis genomen om die zelf te wassen. Als die oude mensen meer schoonmaaktijd willen hebben, moeten ze die zelf extra inhuren en dat is te duur. Ik kan dat werk ook niet op mijn schouders nemen omdat ik zelf een patiënt ben met ernstige chronische pijn.
    Waar moet het heen met de arme oudjes als Wilders niet ‘aan de macht ‘komt? 😦
    Hopelijk gaat het in het nieuwe verzorgingstehuis beter…
    Maar ja, die ‘bezuinigingen’ richten natuurlijk overal gruwelijke schade aan…

    Like

  • Monalisa zegt:

   Word het Friesland of Groningen.

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Een kinderlokker komt met een snoepje en lieve praatjes, en een PvdA lokker komt met een roosje en met zoetgevoosde, maar valse praatjes. Alle twee zijn ze een wolf in schaapskleren, wachtend op het goede moment om bij het argeloze slachtoffer toe te slaan. Maar de kiezer kan niet eeuwig voor de gek worden gehouden en zal (om te beginnen) morgen de PvdA de nekslag geven. Voor mij spreek ik een vloek uit over alles wat anti Nederlanders en politiek rood is, alsmede de E.U., opdat zij terstond gaan verdwijnen. Rood rood, nu sterven jullie een politieke dood.

  Like

 3. Harry zegt:

  In mijn onnozelheid dacht ik vroeger dat bij de socialisten uiteindelijk de ogen ook wel eens open zouden gaan , alleen dan vijf en twintig jaar te laat .
  Inmiddels ben ik zo ver dat ik er van overtuigd ben dat ze het gewoon nooit gaan snappen .
  Het socialisme is net als ” sommige religies ” meer een psychische aandoening dan een ander soort overtuiging .

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Tistochwat een geweldige prent.
  Ik hoop werkelijk dat ze vooral in Den Haag en trouwens alle steden flinke klappen krijgen.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Schokkend nieuws. Staats onderwijs. Ze nemen het gewoon over van de pvda.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/03/scholieren-blijken-massaal-d66-aanhangers

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Republikein ik zou zeggen geef eerst even geld uit voor je uiterlijk! wat ziet dat mens er uit, maar het is verkiezingsdagen hoe besodemieterd ik het volk. tja gelezen de werkende gaat er dit jaar 2% op vooruit de handophouder gaat er tussen 2/4% op vooruit en de AOW er 0,0% maar de lasten zijn voor de AOW’er net zo hoog.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ik heb van Hollandsespoor naar Centraal station gelopen, en ben de hele buurt op een kleine chinese buurt na, bleek het Moslims gebied te zijn; dat zullen ook de Hagenesen opgevallen zijn.Dat is alles anders als de 10 Geboden.Dat Onze God geen andere Goden voor zijn aangezicht duld.Ben ik ook een grote moskee voor bij gelopen.Niet vergeten Spekman is niet Jezus Christus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s