Wilders en Marokkanen

Screenshot_23

(Door: Wans Horst)

De terechte opmerking over Marokkanen in Nederland is helemaal uit z’n context gerukt. Iets wat je wel vaker ziet gebeuren bij de rabiate Wilders-haters, mensen die weigeren hem te begrijpen, omdat het wilskracht vereist bij sommigen, mensen die meer verbondenheid voelen met een ander volk. En uit die laatste groep bestaat helaas het kabinet. Wilders zit er echter niet om vriendjes te maken, hij zit er om het land te dienen.

Wat mij het meeste tegenvalt, is dat de kleine Nederlands-Joodse gemeenschap in een discriminatiereflex schiet, terug naar hoe het was voor Pim Fortuyn. Vele Joden zullen het oneens zijn met Wilders, maar dat zou voor mij geen reden zijn om bij te dragen aan de taboesfeer rondom de persoon die mijn gemeenschap op de juiste waarde weet te schatten. Bovendien is het een vrijheidsbeperkende actie van zowel de Joodse gemeenschap als Rutte c.s., die totaal de essentie van het verhaal mist of het dondersgoed begrijpt, maar kiest voor selectieve verontwaardiging. Wilders is tegenwoordig zelfs redelijker dan zijn politieke tegenstanders, die het politiek uitschakelen van Wilders als doel zien, althans net zo’n sfeer scheppen als rondom Pim Fortuyn. Nou was Wilders altijd al redelijker, maar begon men te drammen over het feit dat hij de dingen durft te benoemen en dat mag in bepaalde kringen niet. Dat is eng en wat de in slaap gesuste boer niet kent, dat vreet hij niet. Ook, of vooral, de zogenaamde intelligentsia zijn in die zin lompe boeren. Ik heb lof voor de manier waarop de Joden altijd hun mannetje hebben gestaan, maar vind deze actie onbegrijpelijk.

Hoe kun je een groep in Nederland wonende houders van een dubbel paspoort en dubbele loyaliteit verdedigen tegen een groep Nederlanders die, vertegenwoordigd door Wilders, Nederland weer wil opbouwen? Wilders will never give up, never give in, he will never surrender!!!

Ik vind de Arabische cultuur ook niets en de Arabieren zelf zien Marokkanen als een lager soort. En dan vinden de echte Marokkanen de Berbers die in Nederland zijn neergestreken zelf ook nog het grootste gajes wat er is. De Marokkanen in Duitsland schamen zich rot voor de Nederlandse Berbers. Niet-Berbers zouden het maar wat graag hebben dat wij het tuig zouden terugsturen naar het land waar zij gewoon een paspoort van hebben, zodat zij hen kunnen heropvoeden. Tja, in Nederland gebeurt het pertinent niet… Opvoeden is hier kennelijk een grotere doodzonde dan iets waarvoor je volgens het Wetboek van Strafrecht de cel in zou kunnen gaan. Wij hebben liever dat een Marokkaanse vuilspuiter die zich rapper noemt Wilders een kogel door de kop jaagt (dat is kunst, weet je), omdat we een ziekelijke parallel trekken tussen het einde van Fitna, waarbij iemand zou kunnen denken dat er een Koran verscheurd werd en het geluid van een trekker die overgehaald wordt aan het einde van het ‘clipje’. That’s just the way it is. De groep mensen die anti-Wilders zijn, anders dan omdat hij een obstakel is op weg naar een vrije islamisering van ons mooie land, heeft een afkeer van verantwoordelijkheid nemen, wil dat de overheid beslissingen voor hem neemt, omdat hij niet (meer) gelooft in zichzelf. Zelfs de Joodse gemeenschap gelooft — getuige de berichten — niet meer in zichzelf, poogt democraat Wilders af te schilderen als een slecht mens en daar word ik zelfs een beetje verdrietig van.

Screenshot_25

Mensen, deze ongefundeerde, harteloze acties jegens iemand die de facto al een goed deel van zijn leven zonder de vrijheid leeft die velen van u gewoon vinden, getuigen van het diepste disrespect dat je iemand kan aandoen. Deze acties vergroten de tweedeling tussen mensen, ik heb het in mijn tijd bij Artikel7 al gezegd, maar dat doen de tegenstanders van Wilders keer op keer. Alsof zij iets te winnen hebben bij de polarisering. En dan blijven roeptoeteren dat wilders polariseert??

En waarom gebeurt dit alles? Omdat een paar types, die gewend zijn hun zin te krijgen, deze niet kregen. Het is net de EU, misschien is het wel de EU. Ik denk dat alles opgeklopt is en blijft, totdat de EU-verkiezingen voorbij zijn en dat tot die tijd Wilders maximaal in de verdediging gedrukt zal worden om hem maar van zijn belangrijke taken, de echte progressie die Nederland nodig heeft, die de wereld nodig heeft, het gevecht tegen de islam, af te houden.

Als de machthebbers hun zetels weer binnen hebben, zal wederom blijken hoe ‘goed’ zij het met ons voor hebben en zullen de belastingen weer de pan uit reizen, zullen bejaarden wederom slechter worden behandeld dan criminelen, et cetera. Misschien dat Nederlanders weer wat blijer zijn met dit warmere weer, maar de winters zullen strenger worden dan ooit als het aan de huidige politiek ligt.

Rectificatie zou Wilders z’n politieke dood zijn, dat verwachten zijn tegenstanders ook niet van hem. Zij pogen Wilders op deze wijze slechts in het verweer te drukken, de indruk wekkende alsof er met de beste man iets mis zou zijn, alsof de man nog niet voldoende druk mag ervaren. Ik sta voor de volle 100% achter Wilders en mensen of organisaties die hem afvallen hoeven niet op mijn steun te rekenen. Als je over lijken gaat om zetels te winnen en/of als je ineens de zeer duidelijk bovengemiddeld criminele Marokkanen prefereert boven Wilders, dan ben je voor mij een waardeloos persoon en gaan wij niet samen de oorlog winnen. Wilders krijgt mijn onvoorwaardelijke respect, dat heeft hij wel verdiend na zo veel ellende om voor het volk — niet voor zichzelf! — het verschil te maken!

Natuurlijk doen de Marokkanen nu net alsof zij het slachtoffer zijn van autochtonen in hun land, dat deden hun geestesverwanten ook toen de Tweede Wereldoorlog voorbij was. Nazi’s gingen massaal het slachtoffer spelen. Zij vinden namelijk dat Nederland hun land is. Hoe vaak ik wel niet de Marokkaanse ‘cultuur’ van haat heb mogen ervaren, intimidatie was voor mij aan de orde van de dag, meer bij jongens dan bij meisjes. Dat kun je niet simpelweg met de mantel der liefde bedekken. Nu ontwijk ik gewoon hele delen van de stad op bepaalde momenten. De PvdA heeft hiervoor gezorgd, die zorg levert men dan weer wel, maar als 10.000 handen aan het bed geregeld zijn door de PVV, dan moet dat maar weer snel teruggedraaid worden. Simpelweg omdat het een punt van de PVV is. Als Marokkanen zich door dit gezeik voorbeeldig gaan gedragen, is het mooi meegenomen en mogen ze van mij blijven, maar iets zegt mij dat de media momenteel niets publiceren dat koren op de molen van Wilders of van u zou zijn, dat zij nu zelfcensuur toepassen. De oververtegenwoordiging onder gevangenisbewoners is ook ‘onopgemerkt’ voorbij gegaan als je op de pers moet afgaan.

Screenshot_24

Door het mooie weer heeft de Nederlander collectief geheugenverlies, te meer omdat de ongegronde Wilders-haat op deze manier vrij kan circuleren in de samenleving.

De Kamerleden, die na de uitspraak van Wilders zijn opgestapt, hebben dusdanig weinig ruggengraat dat ik ze als werkgever in ieder geval nooit meer aan zou nemen. Waarschijnlijk wisten zij voordat ze bij de PVV-fractie kwamen al dat ze de rit niet zouden uitzitten en dat maakt hen berekenende socialistische huichelaars die bezwijken onder de minste groepsdwang. De ex-fractieleden gaan hoe dan ook Brinkman achterna en dat is ze gegund. Niemand lift gratis mee op het succes van een man die nu eenmaal door de halfbakken parlementaire democratie in Nederland ook mensen moest aannemen die het niet in zich hadden. Als je een partij opbouwt, moet je in ieder geval taken uit handen kunnen geven aan mensen die je kan vertrouwen. Als je te weinig mensen hebt die je kunt vertrouwen, moet je dus alles zelf doen, althans te veel, en dan ga je vroeg of laat kleine foutjes maken die wereldwijd tot een gespeelde ophef leiden als je het tegen de doodscultus van de islam durft op te nemen.

Het is mijn ongevraagde mening dat Wilders meer tijd moet nemen om de mensen die hij selecteert goed te leren kennen voordat hij ze enige macht toebedeelt om de PVV op een later moment een schop te geven. Ondertussen heeft Marine Le Pen een monsterzege behaalt in Frankrijk… Kennelijk moet het ook zo ver komen in Nederland qua islamisering voordat Wilders eindelijk zijn welverdiende monsterzege behaalt.

Hoe meer moslims (van welke nationaliteit dan ook) in een land zijn, des te meer eisen zij gaan stellen. Het begon met het verkondigen dat de islam een religie van vrede is, wie heeft daar de laatste jaren nog iets over gehoord? Deze lieden voeren een eigen agenda die niet in overeenstemming is met hetgeen waar zij vrijwillig voor gekozen hebben. Er is namelijk niets veranderd. De mensen die nu de PVV gelukkig niet meer vertegenwoordigen, waren bomen van het kaliber Brinkman die bij de lichtste bries al omverwaaien.

Screenshot_20Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Marokkanen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wilders en Marokkanen

 1. lucky bee zegt:

  Ga zo door Geert mijn steun ben je heel erg zeker.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Daarom zijn Stassen en Hartong verachtelijke Judassen.
  Dat de linkse kliek na de monsternederlaag bij de GR2014 met een haat hetze tegen de Geert Wilders en de PVV zouden komen wist iedereen met een beetje gezond verstand.
  In zo’n geval dienen alle fractieleden zich als één man om hun lijsttrekker te scharen en niet laf weg te rennen.
  Wilders mag blij zijn dat hij nu weet wie de verraders in zijn partij waren.

  Like

 3. Lis zegt:

  Wilders krijgt mijn onvoorwaardelijke respect, dat heeft hij wel verdiend na zo veel ellende om voor het volk — niet voor zichzelf! — het verschil te maken!

  Dit is de voornaamste reden voor mij om op de PVV te (blijven) stemmen. Dank u voor dit heldere, kernachtige stuk, Wans Horst.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  KIJK DAT HEBBEN DE MARROKANEN NU DAARVAN !
  ZE STAAN NU IN HET FOCUS EN DE GROEP VAN
  NEDERLANDERS DIE NU AFSTAND VAN HUN
  NEEMT IS NU DUBBEL ZO GROOT GEWORDEN !
  AVERRECHTSE WERKING WORD ZOIETS GENOEMT !
  DE MARROKAAN IS NU DE BANAAN !
  GA MAAR TERUG IN JULLIE MARROKAANSE ZANDBAK !
  WE ZIJN HELEMAAL KLAAR MET JULLIE ! GOEIE REIS !
  DENK DAARAAN ! WEL EEN ENKELTJE !

  Like

 5. s breget zegt:

  Prachtig om deze waarheid te mogen lezen ,bedankt PVV ‘r

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De vertrokken PVV ers waren baantjes jagers die droomde vette salarissen als kamerlid , in provincie bestuur of als euro parlementariër. Ze stonden niet achter Wilders of de PVV

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Prima gedaan Wans Horst. Ik herken mij volledig in uw artikel! De islam, is nog erger dan “mein kampf”, en de mensen die deze ideologie volgen, zullen nooit matchen met onze samenleving, nooit! Maar de meeste mensen, trappen in al de RODE AGITPROP en VUILNIS, die de RODE VERRADERS MEDIA 24/7 over ons uitstort!

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Mooi geschreven ook ik blijf achter DE PVV staan Met Geert aan de top.
  Alle PVVers die er nu nog zijn bedankt.

  Like

 9. D.Day zegt:

  Schitterend stuk Wans Horst. Je raakt de kern: loyaliteit en strijden voor een islamvrije maatschappij.

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Kon mij zelf niet bedwingen Ik ben een Jood en ik ben het eens met Wilders en sta altijd achter hem dus waar zijn al die andere dan ik merk er niet veel van in mijn omgeving of hij moet massamoord bepleiten en nu verder lezen.

  Like

 11. JooJootje zegt:

  Uitgelezen en ben het er mee eens behalve het stukje over de Joden die weg kijken dat is niet zo dat is een klein groepje te vergelijken met de Joodseraad van toen farizeeërs heb je altijd.
  Ik sta achter Wilders omdat hij of hij het nu begrijpt of niet precies doet wat we alle moeten doen zodat de geschiedenis zich niet herhaald.
  Het anders zijn moet sterk bestreden worden rot dan op naar een land die bij je past.
  Want uiteindelijk zal het anders zijn je de kop kosten en dat is de les die veel mensen nooit getrokken hebben uit het drama van de tweede wereld oorlog.
  Erger nog ze doen er nog een schepje boven op en tegelijk schreeuwen nooit meer de idioten.
  Ze hebben niets geleerd.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Bedankt voor de uitleg dat niet alle Joden wegkijken, het gedeelte over Joden slaat dus niet op jou, gelukkig maar 🙂

   Hitler was inderdaad een armoedig schilder (van geest in ieder geval) uit Oostenrijk die uit pure jalousie de Duitsers tegen de Joden opzette, waar er altijd afgunst is geweest richting Joden, als volk dat altijd iets heeft weten te maken van hun leven. Socialisten stellen zich afhankelijk op. Mensen die zich niet afhankelijk opstellen, maar zich toch socialist noemen verkeren in een identiteitscrisis.

   Like

 12. exter39 zegt:

  Ja weer een stuk zo als het is , hoe velen zijn zo dom om het niet te pakken, hoe is het mogelijk ,las of je opgesloten word in een kooi , met 5 hongerige leeuwen ,en blijft denken dat het schapen zijn , hoe blind en doof kun je zijn,alsof de totale regering het volk verraad, wat is hun beloofd.??? vraag ik me af.

  Like

 13. Da vita zegt:

  Ook ik ben Joodse en sta voor de volle 100% achter Geert Wilders.
  De vergelijkingen van Wilders met Hitler die er door veel politici en vele anderen gemaakt wordt klopt van geen kanten.
  Hitler was tegen alles wat anders was dan het Arische ras ( blond haar, blauwe homoseksuelen, zigeuners en wat niet in zijn plaatje paste gingen naar de werden vermoord. Niet alleen de Joden.
  Wilders daarentegen is tegen de islam, wat overigens nooit racistisch kan zijn, omdat de Islam geen ras maar geloof/ ideologie is. Wilders is tegen de Islam omdat hij de enige is in dit land die het gevaar ziet van de islamisatie van de maatschappij. Hij vecht tegen dit gevaar en al die mensen die anti- Wilders zijn werken mee aan die verislamisering. Ik snap ook niet goed waarom de Joodse gemeenschap problemen heeft met Wilders. Als ze een beetje verder denken zullen ze begrijpen dat de eerste groep die gepakt zal worden door de moslims, zodra die hier ( god verhoede) de scepter gaan zwaaien de Joden zullen zijn.
  Dus Wilders bewijst ons land een enorme dienst door tegen dat gevaar te vechten en daar ben ik hem dankbaar voor.

  Like

  • Da vita zegt:

   Ik zie net dat er een paar foutjes in de tekst staan. Er had moeten staan “blond haar, blauwe ogen”, niet “blond haar, blauwe homoseksuelen”. Dit is verkeerd in tekst opgenomen. Tussen het woord “de” en “werden” ontbreken de woorden “kampen” en “werden”.
   Dit nog even voor de duidelijkheid.

   Like

 14. Jan zegt:

  Ratelband over Marokkanen

  Vanaf 12:10

  NB, Diepman is lesbo en roder dan het Kremlin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s