Ook Zweden gaat gebukt onder moslimterreur

Screenshot_37

(Door: Franklin ter Horst)

Net als de rest van West-Europa heeft ook Zweden de deuren van het land wagenwijd openzet voor moslim ‘vluchtelingen’ en asielzoekers maar lijkt de problemen met de moslims niet meer onder controle te hebben. Zweden is een totalitaire staat geworden. Dat alles heeft te maken met de volledig uit de hand gelopen immigratiefilosofie van de Zweedse overheid. Kritiek op de islam wordt in Zweden niet getolereerd. Mensen die gebruikmaken van hun recht op vrije meningsuiting worden behandeld alsof ze melaats zijn. Ouders in Zweden waarschuwen hun kinderen om zich in de buitenwereld verre te houden van discussies over islam of immigratie. Enkele journalisten zijn het land al ontvlucht vanwege de gevolgen van het geven van kritiek of hun mening.

In de Zweedse stad Malmö waar dertig tot veertig procent van de bevolking moslim is, heeft de politie openlijk toegegeven de stad niet langer onder controle te hebben vanwege de terreur van moslimimmigranten. Ook is er een verontrustende toename te constateren van haat tegen de Joodse inwoners. Net als in sommige andere Europese landen vertrekken ook de Joden in Zweden vanwege haat en geweld. ,,Wanneer Joodse families naar Israël willen vertrekken is dat niet onze zaak”aldus de burgemeester van Malmödaarbij de ware reden negerend.

De Joodse gemeenschap in Malmö krijgt aan de lopende band antisemitische uitingen te verduren. Daaronder brandbomaanslagen, fysiek en verbaal geweld. Vrijwel alle Joodse jongeren plannen vertrek, of zijn al weg uit Malmö. Het milieu waarin deze golf van racisme en geweld kon ontstaan, komt mede voor rekening van de media en de overheid in Zweden. De media lijkt steeds meer afhankelijk van de genereuze advertentiegelden van islam lobbyisten. De grote Zweedse kranten maken bijna uitsluitend gebruik van anti-Israëlische correspondenten, dus is de waarheid ver te zoeken. Voor de Zweedse regering is het een uitgemaakte zaak dat Israël verantwoordelijk is voor het conflict met het PLO-bewind van Abu Mazen.

In sommige delen van Zweden wordt de Holocaust niet meer onderwezen op de scholen, vanwege protesten van de moslims. Maar ook onderwerpen die te maken hebben met het Jodendom of Israël zijn taboe op Zweedse scholen. De autochtone Zweden lijken onverschillig te staan tegenover het lot van de Joden. Malmö is geen incident, het is het logische gevolg van een jarenlang proces in Europa door anti-Israël lobbyisten, de media en overheden.

Malmö wordt effectief overheerst door gewelddadige moslimbendes die nergens meer voor terugdeinzen. Een feestje, georganiseerd voor Joodse kinderen in Malmö, werd aangevallen door misdadigers die de deelnemende kinderen als “Joodse varkens” bestempelden. Antisemitisme is terug en niet alleen in Malmö maar ook in andere delen van Zweden. Een deel van de moslims heeft de Jodenhaat meegenomen uit het land van herkomst. Daarnaast zijn politici, kranten en zelfs kerken verantwoordelijk voor de toename van het antisemitisme vanwege de regelmatige hetze tegen de Joodse staat. Veel Zweedse moslims denken daarom dat antisemitisme acceptabel is en zien dit tevens als een vrijbrief voor gewelddadige activiteiten tegen Joden. In dit land wordt een website waarop een cartoon van Mohammed wordt getoond onmiddellijk door de overheid van het internet gehaald terwijl een islamitische website waarop wordt opgeroepen Joden te vermoorden van diezelfde overheid ongehinderd mag doorgaan.

De “gematigde” meerderheid van de moslims hebben zich al volledig aan de eisen van hun geloofsgenoten onderworpen. Er gaan in Zweden al stemmen op de hulp van het leger in te roepen om de politie te assisteren. Malmö-Rosengärd is zo’n islamitisch bolwerk waar van alles mis is. Daar wonen bijzonder veel moslims uit Irak die van dit deel van de stad een radicaalislamitisch woongebeid hebben gemaakt. Volgens onderzoeker Magnus Ransdorp radicaliseren jongeren in deze wijk steeds meer. De moskeeën zijn in handen van radicale krachten die in de hele stadswijk eigen “politiekrachten” hebben opgebouwd.

Velen maken zich ook ernstig zorgen over de schrikbarende verkrachtingscijfers in Zweden. Op Zuid-Afrika na loop je als vrouw het grootste risico om in Zweden verkracht te worden. Statistische gegevens geven aan dat één op de vier vrouwen in Zweden verkracht zal worden.Volgens diezelfde statistieken wordt 77 procent van al die verkrachtingen begaan door moslims. Ze tiranniseren de inwoners, onderdrukken vrouwen en bepalen wat ze wel en niet mogen doen. In Zweden zijn ongesluierde vrouwen verkracht door moslimjongeren die beweren daar het volste recht toe te hebben. De islamitische verkrachtingsbendes geloven dat verkrachting een zonde van de vrouwelijke slachtoffers is en niet van de mannelijke daders, en dat het molesteren en zelfs vermoorden van Joden, Christenen, homoseksuelen en andersdenkenden een manier is om in het paradijs te komen.

Screenshot_38

Moslimjongeren vernielen winkels, steken auto’s en vuilcontainers in brand om vervolgens de toegesnelde reddingsdiensten en politie aan te vallen. Vanuit alle delen van Zweden worden met regelmaat politie-eenheden naar de immigrantenwijken in Malmö gestuurd om hun collega’s bij te staan. De Zweedse krant “Dagens Nyheter” kon alleen onder politiebescherming een bezoek aan de Malmö-Rosengard brengen. Verslaggevers van de krant hebben daar gesproken met gefrustreerde politieagenten. Ook spraken ze met moslimjongeren, die hen vertelden waarom ze barricades oprichten, brand stichten, politieagenten aanvallen en onlusten willen uitlokken, dat allemaal omdat ze zeggen “gediscrimineerd” en sociaal benadeeld te worden. Maar de sociaalantropoloog Aje Carlbom van de universiteit van Malmö zegt dat er geen enkel verband bestaat tussen werkloosheid, zogenaamde buitensluiting, armoede en immigrantenonlusten. Islamitische kinderhuwelijken zijn aan de orde van de dag, meisjes  worden gedwongen een sluier te dragen en jongeren worden aangeraden zich niet in Zweden te integreren en geen Zweedse wetten en gebruiken te erkennen.

Veel van deze moslims wonen al meer dan twintig jaar en langer in Zweden en nog spreken ze de taal niet. Zo trof een Zweeds echtpaar dat met hun vijf maanden oude zoon naar het ziekenhuis ging, een dokter aan die zij niet konden verstaan. Ze vroegen hem om een dokter die wel Zweeds kon verstaan en praten. Die dokter kwam er, maar in het medisch dossier van hun zoontje werd opgenomen dat de ouders zich schuldig hadden gemaakt aan racisme. Ambulancepersoneel wat de door de moslims beheerste stadsdelen binnen moet, durft dat nog alleen onder escorte van de politie. Verschillende kranten in Zweden melden dat een groeiend aantal autochtonen uit Malmö wegtrekken omdat zij zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis, in hun eigen stad. Ze voelen zich vluchteling in hun eigen land. Zolang de overheden weigeren tegen deze terreur op te treden, zal de situatie steeds verder uit de hand lopen. Aje Carlbom heeft na een studie over dit probleem de regering opgeroepen de immigratie onmiddellijk stop te zetten. ,,Als de Zweedse regering blijft weigeren tegen deze moslimterreur op te treden en de toestroom van immigranten niet wil stoppen, dan zal de gewelddadig escalerende situatie in Malmö ´het begin van het einde´ zijn”, aldus Carlbom.

Volgens Nalin Pekgul, voorzitter van de Sociaal Democratische Vrouwenorganisatie, is de situatie in de Stockholmse voorstad Tensta, al niet veel anders. Daar vindt een sterke sociale controle plaats, vooral ten opzichte van vrouwen en meisjes. Vaak worden meisjes gedwongen uitgehuwelijkt aan mannen die ze niet kennen. Volgens Pekgul is het een groot probleem dat de islamitische radicalisering in Zweden door de overheid wordt ontkend. Pekgul spreekt van ‘een groot taboe’. In feite weet de Zweedse overheid niet meer wat ze aan dit probleem moet doen. Ook Stockholm wordt net als Malmö met gewelddadigheden van moslims geconfronteerd. Zo braken in de nacht van 19 op 20 mei 2013 ernstige rellen uit in de immigrantenwijk Husby waarbij ongeveer 100 moslimjongeren met bivakmutsen een enorme ravage aanrichten. Winkelruiten werden ingegooid, tientallen auto’s en een school in brand gestoken en diverse andere vernielingen aangericht. Drie agenten raakten gewond toen ze met stenen werd bekogeld. Volgens de moslimjongeren waren de rellen veroorzaakt door een politieactie waarbij in de wijk een man van 69 die de politie met een kapmes zou hebben aangevallen, werd gedood. Jongeren eisten excuses van de politie.

De vraag of het Westen inderdaad islamofobisch is, zoals in vooral linkse en christendemocratische kringen wordt beweerd, valt daarom eenvoudig te beantwoorden door slechts te wijzen op de extreem gewelddadige gebeurtenissen in de diverse Europese landen. Na twee mislukte veroveringspogingen is de ‘religie van vrede’ deels veranderd van tactiek en wordt de Europese democratie en vrijheid van meningsuiting door middel van massa immigratie van binnenuit belegerd.

Door:
Franklin ter Horst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Censuur, christenhaat, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op Ook Zweden gaat gebukt onder moslimterreur

 1. Lis zegt:

  De Zweedse overheid pleegt genocide op haar eigen bevolking. Dit is zo ernstig, zo verdorven en kwaadaardig dat het ter plekke als land- en hoogverraad bestraft dient te worden.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Helemaal mee eens Lis, maar er gebeurt helaas niets.
   Je merkt in heel West-Europa dat de bevolking alles gelaten over zich heen laat komen.
   Rampzalig, of wellicht nog niet erg genoeg om massaal de islamisering te bestrijden.

   Like

 2. Vederso zegt:

  “Zweden is een totalitaire staat geworden.” (uit bovenstaand artikel) Vraag; heeft de Zweedse ambassade al geprotesteerd bij zoveel ANTI-Zweden propaganda bij de Webmaster?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is te hopen dat Zweden totaal naar de bliksem gaat, dat de autochtonen elders een goede woonplek zullen vinden, en de Zweedse overheid uiteindelijk kennis kan maken met de zegeningen van de islam en uiteraard met de sharia. Ze hebben het zelf gewild. Wat je zaait, zul je oogsten. Ik heb meer medelijden met de Joodse gemeenschap, die lange tijd rustig in Zweden kon wonen, maar zich nu genoodzaakt ziet naar elders uit te wijken, puur uit lijfsbehoud.
  De islam is door en door verrot. Het is een meer dan achterlijke cultuur, die niet past in het Europa van de 21e eeuw. Als ze dan zo graag leven volgens de gewoonten en gebruiken uit het jaar 1400, laten ze zich dan verenigen in de woestijn, en daar een eigen staat stichten. Maar val onze vrije westerse samenlevingen niet lastig met die achterlijke gewoonten en misdadige ideologie.
  De hele wereld KOTST van moslims die zich niet willen aanpassen, en openlijk hun ‘geloof’ willen opleggen aan iedereen die er juist niks mee te maken willen hebben.

  Zweden is een duidelijk voorbeeld van hoe het kan gaan als overheden de touwtjes niet meer in handen hebben.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Quote: “Zweden is een duidelijk voorbeeld van hoe het kan gaan als overheden de touwtjes niet meer in handen hebben.”

   ONEENS!: “Zweden is een duidelijk voorbeeld van hoe het kan gaan als socialistische, islamofiele, dhimmitude overheden juist de touwtjes in handen hebben!”

   Webmaster

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je hebt gelijk E.J.: Dit is wat die Zweedse overheid al decennia lang zèlf over het land afgeroepen heeft met haar uitgesproken wanbeleid!
    Hieruit blijkt wel dat ze om de eigen bevolking al die tijd geen fuck gegeven hebben! (Behalve dan om ze te manipuleren en uit te buiten)
    Zweden de Heilstaat! Wat een bàk!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Volledig mee eens. Het grote probleem van Zweden is dat dit land grosso modo doorheen de jaren tussen 1945 en 1976 ononderbroken werd geregeerd door de Sociaal-Democraten, dan nog eens van 1982 tot 1991.(op basis van de eerste ministers die door die partij werden geleverd). Dat is onwaarschijnlijk lang voor één enkele partij. (een periode van 30 jaar ononderbroken !!)

    Dat heeft de Zweden helemaal afhankelijk gemaakt van de linkse welvaartsstaat, in die tijd uitgebouwd, en dat heeft er ook toe geleid dat andere partijen ingekapseld blijven in het idee dat kritiek uiten op het welvaartsmodel een “afbraak van het sociaal weefsel” (of zoiets) in Zweden betekent, wat DE retoriek bij uitstek is van de Linkse partijen. M.a.w. bijna alle partijen in Zweden zijn als vanzelf opgeschoven naar de linkse hoek en alle Zweedse burgers zijn in slaap gewiegd met dit “ideaal” na 1945, en zijn er dus geheel en al afhankelijk van gemaakt.

    Het grote probleem is dus dat de sociaal-democratische “visie” op de achtergrond altijd een belangrijke factor blijft, ook al zouden ze in de minderheid of de oppositie komen, want zij zijn degenen die uiteindelijk op 30 jaar tijd heel het systeem hebben opgebouwd.

    Naar het begin van de jaren 90 toe begonnen vooral linkse partijen in Zweden zich blijkbaar ook stierlijk te vervelen met hun monopoliepositie. Tot op dat moment stonden landen als Zweden en Noorwegen niet meteen bekend als populaire immigratielanden, maar dat hebben Zweedse politici met hun zelfvernietigende immigratie-experiment kapot gemaakt. Wat gewoon een symptoom is van de vervelende neiging van socialistische partijen om altijd maar universele solidariteit naar de rest van de wereld te willen tonen. Dus: de pubertjes moesten zo nodig bewijzen dat de multicul samenleving “alleen maar positieve effecten” had door zoveel mogelijk mensen binnen te laten, met het bekende resultaat tot gevolg ! De sociaal-democraten vonden maw dat ze wat multicul betreft veel te ver achter lagen op de rest van Europa, dus moesten de poorten wagenwijd worden opengezet.

    Zo stompzinnig is het feitelijk !!! Zo debiel fanatiek zijn Zweedse linkse ratten eigenlijk ! En daarom moet nu alle kritiek worden gesmoord, want het is effectief HUN fout !

    Like

 4. meneertje zegt:

  Hieruit blijkt dat de moslims helemaal niet de numerieke meerderheid in een land hoeven te hebben om naar de macht te kunnen grijpen (al is het nog informeel). Als de regering en de M.S.M. maar meewerken met de moslims (wat zij in de meeste West-Europese landen doen),
  kunnen die de heersers worden in een land (zij het nog niet formeel), zoals in Zweden, als zij nog geen tien procent van de bevolking uitmaken.

  Dat zou dus in Nederland in de nabije toekomst ook kunnen gebeuren, als D’66 kans ziet zich als grootste partij te handhaven, want D’66 is dol op de islam.

  Zweden is voor de overige West-Europese landen een leerzaam voorbeeld.
  Uit een andere bron heb ik vernomen dat twee derde van de Zweedse bevolking helemaal niet islam-gezind zou zijn.
  Als dit juist is laat een grote meerderheid zich knechten, beroven, verkrachten door een relatief kleine minderheid.

  Dat zou volgens alle logica tot een volksopstand moeten leiden tegen regering, media en moslims in Zweden.

  Blijft die uit, dan weten wij wat ons mogelijk ook te wachten staat.

  Like

  • Vederso zegt:

   @ meneertje. De vraag is volgens mij, waarom is er in Zweden geen debat (mogelijk) over het immigratiebeleid en in Denemarken wel, terwijl die landen oorspronkelijk toch zo op elkaar lijken. Zie Huntford – The totalitarian Sweden (1973) zeg ik uit m’n hoofd, ik heb de precieze titel en datum niet kunnen opzoeken.

   Like

   • meneertje zegt:

    @Vederso,
    Ik vind niet dat Denemarken en Zweden zo veel op elkaar lijken (Noorwegen en Zweden méér, zou ik zeggen).
    Ik heb de Denen altijd als één van verstandigste en meest vooruitstrevende volken van de wereld beschouwd (al moet je natuurlijk altijd oppassen met dit soort generalisaties).

    De Zweden leken ook wel beschaafd, maar toch iets minder. Hun houding tijdens W.O.II was b.v. bepaald niet steeds vlekkeloos.
    Wel beschouw ik een Zweed, Raoul Wallenberg, als één van de meest bewonderenswaardige (tevens meest tragische) mensen uit de geschiedenis.
    Ik zal niet gauw iemand een held noemen, maar Raoul Wallenberg was er een.

    Hij hield met uiterst gedurfde toeren vele duizenden joden uit de Duitse klauwen tijdens W.O. II. Onmiddellijk na de bevrijding is hij door de Russen meegenomen en niemand weet precies hoe en waar hij is gestorven. Vermoedelijk in een Russisch gevangenenkamp.
    Men heeft wel verondersteld dat de Russen hem als vijand zagen, omdat zijn zeer rijke familie flink met de Duitsers heeft gecollaboreerd.

    Hoe dan ook, ik zou twintig jaar geleden nooit een ogenblik hebben gedacht dat Zweden het land in Europa zou zijn dat het eerst geïslamiseerd zou worden.
    In zoverre zie ik dan toch wel weer een overeenkomst met Denemarken.

    Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dit is ons voorland, als we niet massaal achter Geert Wilders en de PVV gaan staan. Waar al sinds Hans Janmaat voor wordt gewaarschuwd is in Zweden al werkelijkheid geworden. We hoeven dus niet langer te proberen er een voorstelling van te maken, naar Zweden kijken volstaat.

  Wie dit gelezen heeft en doorgaat met de islam te vergoelijken, is hard aan therapie toe, als het nog niet te laat is.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 6. De Nederlandse (Europese) toekomst, wordt al geleefd in Zweden.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   De nabije toekomst, de verdere zal nog erger zijn. Mijn arme kleinkinderen, over een jaar of twintig verplicht een hoofddoekje dragen en grote kans om als hoogblonden verkracht te worden

   Like

 7. adsani zegt:

  Dit is het voorland voor Nederland, Europa en verder heel de wereld.
  Als er geen weerstand op grote schaal tegen de islamisering op gang komt is niet Eurabie maar
  zelfs het wereld kalifaat in de zeer nabije toekomst een feit.
  Wee onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2613095/Isle-Picturesque-750-acre-Scottish-island-NINE-cottages-cafe-post-office-salmon-farm-offered-sale-bargain-1-95m.html

  Wie kan mij 1.95 miljoen pond lenen? Mag je ook af en toe langskomen. Lijkt me heerlijk op het ogenblik; geen islam, geen links krankzinnige gekken.

  Ik maak namelijk uit wie er wel of niet mogen komen.

  Like

 9. Jean zegt:

  Het verraad zal zich tegen de verraders keren en dat zal niet met zachte hand verlopen…
  De lafaards van d66, pvda, cda en vvd en het klein grut zijn verwittigd.

  Like

 10. Duinsnip zegt:

  Elk volk krijgt de regering die het verdient. Deze stelling is 100 procent betrouwbaar. Dus als een verwend nest haar eigen kuil graaft, dan zij dit zo. Laat het maar gebeuren, dat is de enige hoop!

  Like

 11. Jade zegt:

  Wanneer zou de vlam daar nou eens in de pan slaan???

  Like

 12. lucky01 zegt:

  Ik zie geen heil in Wilders en de PVV dit had 20 jaar geleden moeten ontstaan we zijn inmiddels al veel verder en daar kan Wilders niets meer aan veranderen.
  Wij moeten ons gaan organiseren in militie verband en de gewapende strijd aangaan een andere uitweg is er niet meer maar ik heb er het volste vertrouwen in als we samen werken en van het gebroken geweertje afstappen dat we nog een kans hebben Europa terug te veroveren op de islam waar moeten onze kinderen en klein kinderen straks nog leven onder moslim overheersing.
  Dat nooit dan liever vechten tot de laatste kogel.

  Like

 13. Luchtpint zegt:

  “Maar de sociaalantropoloog Aje Carlbom van de universiteit van Malmö zegt dat er geen enkel verband bestaat tussen werkloosheid, zogenaamde buitensluiting, armoede en immigrantenonlusten. Islamitische kinderhuwelijken zijn aan de orde van de dag, meisjes worden gedwongen een sluier te dragen en jongeren worden aangeraden zich niet in Zweden te integreren en geen Zweedse wetten en gebruiken te erkennen.”

  Uiteraard. Als westerse opvattingen over law and order in de Islam geen validiteit kunnen hebben en moslims als gevolg van dat idee niet kunnen verdragen dat ze worden geregeerd door niet-moslims, dan is het logisch dat westerse hulpdiensten en politiediensten moeten worden geïntimideerd om ze uit die wijken buiten te houden die door moslims worden opgeëist als hun exclusief territorium ! En worden op de duur ook de weinige autochtonen die in die wijken nog overblijven geïntimideerd en aldus buiten gepest tot de wijk of heel de stad meerderheid-moslim is.

  Dat is het logische denkpatroon dat moslims overal in Europa en het Westen hanteren, van Franse steden tot en met Brussel, Malmö, Duitse steden in Noordrijn-Westfalen en zelfs Dearborn, Michigan bij Detroit e.d. !!

  Heeft uiteraard geen bal te maken met discriminatie, uitsluiting, gebrek aan werkgelegenheid, en al dat soort bullshit ! Moslims segregeren tot ze heel de boel lokaal kunnen overnemen en hun territorium kunnen uitbreiden door intimidatie ! Dat is de logica.

  Like

 14. vigilante zegt:

  blablabla Zwedenblablabla.
  Al lopende over de koningsmarkt in ons durpke zie ik steeds meer hoofddoekjes.
  Nog een paar jaar dan heb je in NL geen Hollandse festiviteiten meer.
  Sta daar maar eens bij stil.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  26 april 2014 heeft Nederland, sinds de 19de eeuw (1890), de eerste ‘Koningsdag’ gevierd. Overal in het Westland waren wapperende Nederlandse vlaggen te zien (met of zonder oranje wimpel); behalve dan bij huizen cq. flats met schotelantennes en volle waslijnen waar overduidelijk migranten en ‘vluchtelingen’ wonen; gelukkig nog met mate. Onze politiek-correcte “Gutmenschen” steken zo veel moeite om deze import te integreren. Tevergeefs. De ‘troetelbeestjes’ hebben zichtbaar ‘de schijt’ aan Nederland en haar bewoners. Dit gedrag is vooral erg wrang van de kant van ‘vluchtelingen’. Ze ‘moesten ín ‘Nacht und Nebel’ uit hun land vluchten’. Ze hebben het levensloterij gewonnen om in een vrij- en welvarend land te mogen wonen die ze graag met alles en nog wat helpt. Als dankbaarheid kan zelfs geen vlaggetje bij het raam? Als eer betoog voor de goede mensen die ze de helpende hand bieden. Het liefst zouden deze ‘vluchtelingen’ de zwarte vlag van Al Quida buiten hangen. Dat is de vlag die symboliseert hun bloedige Führer Allah. Een gewetenloze hemelse bandiet die samen met zijn pedofiele moordenaar- en smeerlap profeet nog geen stuiver geven voor hun bestaan. In hun land van herkomst worden ze, in de naam van hun criminele heiligen, bij bomaanslagen weggemaaid. Hun lichamen zijn overal verspreid als stront op straat. Maar dat vinden ze prima!. De Dhimmies die ze zo graag proberen te helpen, horen in ‘Dar el Harb’ en ze moeten op den duur worden afgeslacht.

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Ik vraag me af hebben die landen die nog een koningsrijk hebben nu een bord voor hun kop.
  Zien ze nu niet dat hun land naar de sodemieter gaat …Of denken ze we nemen toch wel de benen als het zover is.

  Like

 17. Tienus Plotseling zegt:

  Met de ongebreidelde instroom van moslims, is Herr Hitler weer terug van weggeweest. Bah aan alle links imperialisten die de West Europese bevolking mogen besturen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s