VIDEO – Dr. Mark Durie over Jihadistische slavernij en verkrachting – en islamontkenning

In het Westen is men goed in het ontkennen van de werkelijkheid. De eindeloze lijst gruwelijke misdaden gepleegd door islamieten, is nog niet lang genoeg voor de linkse mens om in te zien dat het de islam zelf is die het probleem vormt. Liever, veel liever, ontkennen ze hardnekkig de feiten om aldus in hun multicultidroom te kunnen blijven leven. De Glazov gang maakt korte metten met deze leugens, verdraaiingen en ontkenningen. De koran is er toch duidelijk genoeg over; het is toegestaan om vrouwen als slaven en handelswaar te gebruiken. Boko Haram heeft hierin gewoon gelijk. Het grote probleem in het Westen tegenwoordig is het linkse denken en de glasharde ontkenning van de werkelijkheid, waardoor de situatie steeds verder uit de hand loopt.

Bron:
www.frontpagemag.com
(tekst en h/t Ekster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Appeasement, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Slavernij, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO – Dr. Mark Durie over Jihadistische slavernij en verkrachting – en islamontkenning

  1. hans-e-pans zegt:

    Veel mensen in de westerse wereld, of misschien duidelijker de niet islamistische wereld, zijn ziende blind en ontkennen de ergste dingen die ze zien.

    Like

  2. lucky bee zegt:

    Wie deze onzin van een multie cultie bij ons heeft verbreidt is mij onbegrijpelijk ;Wij aan bidden een God dat absoluut een intollerante God is.Lees de 10 Geboden; EXODUS 20 vers 1-26.De enige God dat democratisch is en geen despoot. Matheus 20 Vers 20-28. De twee zonen van Zebedéüs
    26 Doch alzo zal het onder u niet zijn; maar zo wie onder u zal willen groot worden, die zij uw dienaar;
    27 En zo wie onder u zal willen de eerste zijn, die zij uw dienstknecht.
    28 Gelijk de Zoon des mensen niet is gekomen om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een rantsoen voor velen.
    Dit is geen uitspraak van een Despoot maar van een Democraat.

    Like

  3. Jan zegt:

    Links volk ruikt bloed

    Over slavernij gesproken. Socialisten op de kast en in de gordijnen omdat de FN burgemeester Franck Briffaut van Villers-Cotterêts zei genoeg te hebben van de zelfkastijding en eeuwige boetedoening voor het slavernijverleden.
    http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3652455/2014/05/09/Front-National-veroorzaakt-rel-rondom-slavernijherdenking.dhtml

    Like

Plaats een reactie