Noodkreet om antisemitisme

Screenshot_4

AMSTERDAM – Joodse burgers en organisaties slaan alarm over het groeiende antisemitisme in ons land. Gevreesd wordt voor aanslagen als vorige week in Brussel.

Dennis Mok, voorzitter van Stichting Bij Leven en Welzijn, die al veertig jaar Joodse instellingen en evenementen beveiligt: „Wanneer de overheid nu niet handelt, kun je wachten tot een aanslag als in België ook hier wordt gepleegd.”

Directeur Esther Voet van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) werd na het bloedbad in het Joods Museum Brussel op Twitter bedolven onder haatberichten.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op Noodkreet om antisemitisme

  1. N.F. van Kleef zegt:

    Zolang deze organisaties niet volmondig toegeven dat het groeiende antisemitisme ligt aan de aanwezigheid van hordes moslims, en niets te maken heeft met het Front National of de PVV,kan ik ze niet serieus nemen.

    Like

  2. heleen zegt:

    Haatuitspraken van allochtone jongeren tegen de joden: klopt.
    Ook hier volop te horen:
    http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/EP_140601_JO7?video=1.1985987
    vanaf: 00.20

    Like

  3. heleen zegt:

    correctie:
    gaan naar afz/fragmenten: ex-advocate van verdachte… (00.20)

    Like

  4. Cathja zegt:

    Als onze overheid keiharde maatregelen uit de weg gaat, dan hebben ook ZIJ bloed aan hun handen als er iets gebeurt met leden van de Joodse gemeenschap in ons land. Ze komen niet weg met smoesjes zoals: er was geen dreiging, dus hoefde het dreigingsniveau niet omhoog. Er is eigenlijk altijd wel dreiging richting de Joden, al sluimert het soms wel een tijdje.
    We hebben gezien waar Jihadisten toe in staat zijn. Iedere burger kent het gevaar, en daarom mag de overheid niet wegkijken nu!
    Pak die terugkerende strijders hun Nederlandse nationaliteit af. Ze hebben zich geen waardige burgers van dit land betoond. Als je strijd in een ander land, heb je je rechten hier verspeeld. Elke dag dat ze hier worden opgevangen, is er één teveel.
    Uitzetten is het enige antwoord!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    En het is om te janken, 70 jaar na de HOLOCAUST! En deze jodenhaters hebben we binnen gekregen, door toedoen van de PvdA,CDA,VVD en D66. We hebben een Trojaans paard in ons midden, daar kunnen we zeker van zijn.

    Like

    • treintrien zegt:

      Ik las laatst ergens iets over het mohammedaanse varken van Troje.
      Ik moest ondanks alle ellende tóch lachen. Jij ook? 😉

      Like

  6. Theresa Geissler zegt:

    Eh….Mevrouw Voet…..Om alle misverstanden te voorkomen: Die haatberichten komen dus NIET van PVV- zijde, hoor!
    Met andere woorden: U basht de laatste tijd de verkeerde.
    Als U haarfijn wenst vast te stellen, waar al die verontrustende bedreigingen aan het Joodse adres in werkelijkheid vandaan komen, doet U er beter aan, uw blik eens definitief op de islamitisch-palestijnse hoek te richten, die U, vermoedelijk vanuit links sentiment, maar de hand boven het hoofd wenst te houden.
    En voor het geval U het nog niet doorheeft: Op dit ogenblik is juist Links -onuitgesproken- uw grootste vijand.
    Verwarrend, ik weet het…….

    Like

  7. DonnaDolce zegt:

    Tijd om die multiculti (moslims) te stoppen en grenzen dicht voor dat volk. Nu met die syriegangers wordt het er niet veiliger op en de overheid doet niets, zo niet weinig.

    Like

  8. de 13de imam zegt:

    Op de traditionele partijen hoeft de joodse gemeenschap in ieder geval niet te rekenen, die maken zich immers veel liever druk over islamofobie en het antisemitisme van papa Le Pen. Antisemitisme onder bontkraagjes bestaat voor hun simpelweg niet, valt binnen de bekende blinde vlek. Verwacht ook niets van “politiek correcte” organisaties als de Anne Frank stichting en Nederland Bekent Kleur, waarschijnlijker is dat deze aan de kant van de jihaddisten zullen staan, net als de pvda trouwens..

    Like

  9. Theodoor zegt:

    Het wordt tijd dat De Nederlandse politici de problemen erkennen en er ook naar handelen.
    Elk weldenkend mens heeft geen wetboek nodig om vast te stellen waar de fouten liggen.
    De PvdA heeft dit voor een heel groot deel veroorzaakt door de islam te omarmen, een heel groot nadeel is dat juist de PvdA op heel veel sleutelposities in ons land oververtegenwoordigd is. Misschien komt de tijd nog eens dat de leiders daarvan kaalgeschoren tentoongesteld worden, het zou een zegen voor het land zijn.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Theodoor: 13.12. uur. Dat zou te wensen zijn, Theodoor. Dat ben ik geheel met U eens, maar helaas verwacht ik op dat punt NIETS,NADA,NOPPES van de PvdA,VVD,CDA en D66. Om redenen dat deze partijen volledig hebben ingestemd met de instroom van horden moslims, en de hele ellende van de massa-immigratie.

      Like

  10. lucky bee zegt:

    En niet vergeten de Rooms Katholieken die deden ook hier aan mee.Moslims binnen te halen bedoel ik.Voor de boot vluchtelingen uit Afrika heeft de Paus zelf een mes gevierd.

    Like

  11. Thomasson zegt:

    Ik heb voor de Joodse burgers en organisaties in Nederland (en andere west- en noord Europese landen) een onaangenaam bericht. Een aankondiging die leden van de linksige elite niet leuk zouden vinden. De Nederlandse overheid weigert pertinent al meer dan 40 jaar lang, haar autochtone burgers te beschermen. Dus waarom zou dezelfde overheid voor u moeite doen? Om in aanmerking voor bescherming te komen, moet men wat zonnig, licht getinte of bruine kleur hebben en vooral HEEL VEEL VAN ALLAH HOUDEN!. Mensen die dat niet doen, mogen van de overheid gerust de pest krijgen of naar de bliksem lopen. Zolang de ‘vijfde colonne“ behorend bij de gajes van “Joop.nl”, D66 en “Bruin-links” voor het zeggen hebben, verdient het blanke Nederlandse Calvinist- of Roomse “voetvolk” geen bescherming. Joden houden niet bijzonder veel van de islamitische stinker Allah; dus zij komen niet in aanmerking voor de luxe van bescherming. Jammer dan!. Maar dat is de bittere realiteit. Wat moeten ze doen? Zelf voor bescherming zorgen. Iedere 4 en 5 mei horen wij op TV de slagzin: “Vrijheid doen wij samen”. In onze tijd luidt de slagzin “Verdediging doen wij samen!”. Eigen mensen die eigen objecten en eigen buurt beschermen. Vanzelfsprekend moet men beginnen met het trainen van jongeren jong volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar oud) in vechtsporten zoals Karate, Tai Kwon do, Jeu Jitsu en Krav Maga. Goed getrainde mensen zijn de beste garantie voor veilige omgeving.

    Like

  12. Daiyu-ninja zegt:

    Thomasson zegt:
    2 juni 2014 om 20:34
    Vanzelfsprekend moet men beginnen met het trainen van jongeren jong volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar oud) in vechtsporten zoals Karate, Tai Kwon do, Jeu Jitsu en Krav Maga. Goed getrainde mensen zijn de beste garantie voor veilige omgeving.

    Dit zeg ik al jaren.
    Wij, en onze kinderen, moeten ons kunnen verdedigen tegen de geloofswaanzinnigen cq, barbaren.
    Het is goed om ook andere sporten te leren zoals: (kruis)boogschieten, slingshot, schieten…………..

    Like

  13. Jan zegt:

    Met dank aan de juntaleider die de haat van zwarten tegen blanken en Joden vanaf het begin heeft aangewakkerd. Twee negerinnen mishandelen Joodse man van 79

    Williamsburg – 79-Year-Old Assaulted By Two Girls; Perps in Custody
    A 79-year-old Orthodox Jewish man was punched in the back of his head and knocked to the ground Saturday night in Williamsburg.

    R’ Naftali Lebovits, a well know member of the community, was walking on Taylor street at around 1:25 a.m. when two young girls punched him in the back of his head and knocked him to the ground, before fleeing the scene, Police said.
    http://jpupdates.com/2014/06/29/williamsburg-79-year-old-assaulted-two-girls-perps-custody/

    Like

Plaats een reactie