NOS hartje Nigeriaanse madrassa

Screenshot_44

NOS journalistieke ontkenmodus, want je kunt een NOS-verslaggever wel uit fatsoenlijk Hilversum halen, maar haal fatsoenlijk Hilversum maar eens uit een NOS-verslaggever. Zelfs in het door islamterreur geplaagde Nigeria lukt dat niet. Want het zit zo, in Nigeria zorgt de islam juist dat meisjes naar school kunnen, ziet u wel? NOS-correspondent Kees Broere duidt even voor u. Broere, bekend van positieve, verschillige blogs vol Afrika-optimisme en het relativeren van anti-christelijk moslimgeweld, want hee wat weet Ayaan Hirsi Ali nou helemaal van die materie. Enfin, die Kees Broere dus, staat met droge ogen voor een klasje amorfe hopen stof te beweren dat deze uit naam van de islam van hun identiteit beroofde vrouwen dankzij de islam gewoon fijn naar school mogen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, hersenspoeling, Islamofilie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nigeria, NOS, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op NOS hartje Nigeriaanse madrassa

 1. Willem de Hollander zegt:

  Toen Kees Broere nog in zijn vaders verrekijker zat ( hij had er beter in kunnen blijven) werkte ik al in Nigeria, het was toen een zootje (Biafra ) en dat is het nu nog, alleen waren in die tijd de moslims nog de slavenhalers en blijkbaar zijn ze dat nu nog gezien de roof van die 300 meisjes.
  Het enige wat die meiden mogen leren is de Koran en zo snel mogelijk baren lees de man plezieren. Hoe kan je nu in het paradijs 78 maagden krijgen als je tijdens je leven zorgd dat er geen een meisje als maagd sterft, ra ra krentenbrood .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad hoef je geen hoge pet op te hebben van het islamitisch onderwijs: Hier in Nederland zagen we dat al bij het Ibn Chaldoun. Het niveau was ver onder de maat omdat de nadruk eerder gelegd werd op koranlessen en schoolreisjes naar Mekka; kun je nagaan hoe dat in Nigeria is.
   Boko Haram is dan misschien een extreme versie van de Islam (primitief-extreem voor mijn part) maar je maakt mij niet wijs dat het daarom per sé een ONJUISTE versie zou zijn: Zo nadrukkelijk hoor je de islamitische sheikhs en imams waar ook ter wereld heus niet hameren op onderricht aan vrouwen.
   Eerder op de noodzaak dat vrouwen HUWEN. En dàt is precies waar Boko Haram ook op hamert!

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ach de NOS, het filiaal van de VARA, de totaal communistische omroep van Nederland. De NOS, vuistdiep in de reet van de ISLAM. Ik kijk niet naar deze communisten, met hun VERHEERLIJKING van de EUSSR,OBAMA en de ISLAM! Het ergste is nog dat wij GEDWONGEN voor deze ROTZOOI belasting moeten betalen!

  Like

 3. Jean zegt:

  Die 8ste van links is dart niet hallalsema?

  Like

 4. maria zegt:

  Had het al op GS gelezen. Ik hoop nog heel lang van de heerlijk scherpe en in deze tijd hoognodige observaties van Martien te genieten, maar hij heeft in Annabel alvast een (bijna, als ze zijn lessen ter harte neemt) waardig opvolger!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Dat is verdraaing van de waarheid tot 180 graden.En dat durft Kees Broere ons op TV te vertellen?

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Ik zal wel wat gemist hebben, maar waren die ontvoerde meisjes niet christenen en onder druk van Haram tot moslim gemaakt ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s