Kindermishandeling

Screenshot_21

(Door: Wans Horst)

Artikel 1 van de Wet op Jeugdzorg beschrijft mishandeling van kinderen als volgt: “Kindermishandeling: elke vorm van voor een minderjarige bedreigende of gewelddadige interactie van fysieke, psychische of seksuele aard, die de ouders of andere personen ten opzichte van wie de minderjarige in een relatie van afhankelijkheid of van onvrijheid staat, actief of passief opdringen, waardoor ernstige schade wordt berokkend of dreigt te worden berokkend aan de minderjarige in de vorm van fysiek of psychisch letsel” (bron: wetten.overheid.nl)

let·sel (het; o; meervoud: letsels) 1 verwonding, kwetsuur

wond (de; v(m); meervoud: wonden) 1 plaats waar het lichaam door een uitwendige oorzaak beschadigd is

scha·de (de; v(m); meervoud: schaden, schades)  1 nadeel: door schade en schande wordt men wijs 2 waardevermindering (door geweld): schade, door brand veroorzaakt

ge·weld (het; o) 1 gebruik van wapens of lichamelijke kracht: geweld plegen; fysiek geweld; het geweld van de zee onstuimigheid

(bron: vandale.nl)

Besnijdenis, islamitisch of Joods, zoals die vlak na de geboorte van de zuigelingen verricht wordt, is het door een uitwendige oorzaak toebrengen van een beschadiging. Voor zover dat gebeurt bij minderjarigen zijn de mensen die dat toestaan dus minimaal medeplichtig aan kindermishandeling.

De ouder of andere persoon die daartoe opdracht geeft, is uiteraard de hoofdschuldige. We kunnen natuurlijk een heel intellectueel spel gaan spelen over de stelling dat het geen nadeel of waardevermindering zou zijn, maar juist een voordeel of waardevermeerdering, maar het feit blijft dat de zuigeling een soeverein persoon is en op deze jonge leeftijd nog niet de afweging kan maken, laat staan daarvan de uitslag kenbaar te maken, of hij zichzelf wil verminken en als een volwassene zichzelf wil verminken wordt hij opgesloten in een gesticht…

Evenzo is de leerplichtwet, die kinderen vanaf 4 jaar oud verplicht tot scholing, kindermishandeling, daar kinderen op school niet alleen de algemene vaardigheden wordt bijgebracht die voor hen hun leven lang voordeel zullen bieden, maar ook een onnatuurlijke ideologische kijk op het leven meekrijgen die hun oorspronkelijke onbevangenheid gedwongen veranderen en er is sprake van psychologisch letsel.  Zie ook:

Uit de brochure “Puberhersenen in ontwikkeling” van de Hersenstichting Nederland blijkt dat het snelgroeiproces van kinderen pas op het zesde levensjaar klaar is, terwijl de hersenen zich tot 60 jaar blijven ontwikkelen. Kinderen worden dus verplicht naar school gestuurd op het moment dat kinderhersenen nog niet hun beginfase hebben voltooid. Dat vind ik zeer kwalijk.

Links probeert altijd de natuur zoveel mogelijk z’n gang te laten gaan, althans dat is de bewering. Die reden geeft men op voor het niet treden in het privéleven van Arabische vreemdelingen. Dat “privéleven” treedt in het leven van mensen die niet Mohammed als hun profeet zien, maar dat mag de linkse pret niet drukken. Echter ‘vergeet’ men opzettelijk het leven van jonge kinderen in z’n natuurlijke staat te laten.

Waarom zou iemand op 4-jarige leeftijd naar school moeten gaan, terwijl we tegenwoordig relatief veel ouder kunnen worden dan bij de inwerkingtreding van de leerplichtwet in 1969.

Is het niet toevallig dat de leerplichtwet van kracht is geworden slechts een jaar nadat nieuw links (voorloper PvdA) veel te zeggen kreeg in Nederland? Daarmee is onderwijs onmiskenbaar een werktuig om de bevolking in een socialistische houdgreep te houden en moeten we vechten tegen onderwijs en D66 die dat heel belangrijk zegt te vinden willen we überhaupt een kans maken op vrijheid. De oprichting van de PVV is goed geweest voor de hoop van mensen. Zonder hoop kan er überhaupt geen vrijheid zijn, maar als je de hoop gaat tegenwerken door kinderen naar school te sturen waar ze alleen maar horen hoe leeg hun glas wel niet is, hoe dom ze wel niet zijn, dan is school het plaats delict van karaktermoord.

Hoe kinderen behandeld worden is middeleeuws, van het dumpen in een crèche tot het verplicht volgen van onderwijs: kinderen worden gevormd tot iets wat ze nooit geweest zijn en waarom? Om de gevestigde belangen optimaal te kunnen dienen, want het is toch niet in het kind z’n belang dat hij gevormd wordt tot iets dat hij nooit geweest is, dat hij een gedachtepatroon aanneemt dat niet het zijne is?

Leren rekenen is iets dat kinderen gaandeweg wel leren, omdat zij doorkrijgen dat het hen benadeelt als ze het niet leren. Andere talen? Als ze de taal nodig hebben kan je het zeer makkelijk vrijwillig leren, maar er hoeft geen onderwijsindustrie te bestaan die deze kinderen dicteert wat te doen. Aardrijkskunde? Onnodig of anders ook in de praktijk te leren of als cursus. Kinderen zullen zich alleen afzetten tegen de samenleving als die samenleving jongeren en volwassenen vertelt wat te doen. We moeten naar vrijheid toe in al z’n facetten, want stel dat we een keer verlost zijn van die ellendige islam, wat dan?

Socialisme is een ziekte en de overheid stelt besmetting middels lesmateriaal verplicht vanaf de eerste schooldag van de maand volgende op die waarin de jongere de leeftijd van vijf jaar bereikt. In dat lesmateriaal is ook relatief veel over de islam te vinden en zeker niet in een (historisch) juist perspectief of vrij van vooroordelen.

Meer nog is het kindermishandeling om jongeren te onderwerpen aan de islam. Het onderwerpen aan de islam (islam betekend letterlijk vertaald onderwerping) is de overtreffende trap van kindermishandeling en dient om de kinderen zo vroeg als mogelijk soldaten van Allah te transformeren, vergelijkbaar met de behandeling van mariniers tijdens hun opleiding worden zij namelijk bijgebracht dat er eer te behalen valt met het uitschakelen van je emoties. Sterker nog, dat emoties negatief zijn.

Waar dit voor de doeleinden van Mohammed, werelddominantie, perfect was, moet de overheid zich achter de oren krabben of de ISIS-praktijken in Nederland wel gewenst zijn, dus niet of zij bij oliesjeiks een goede notitie kunnen krijgen en houden, maar of de bevolking van het land dat hen betaalt hierop zit te wachten. Ik vermoed namelijk dat alle mensen die nu pro-islam zijn het toch lichtelijk vervelend vinden om aan de sharia te voldoen en ik vermoed bovendien dat zij totaal niet de zwaarte van de situatie kunnen inschatten.

Om die reden: een verbod op de islam binnen de grenzen van Nederland, wat men in het buitenland doet moeten ze zelf weten. Zolang Nederland maar het lichtend voorbeeld is van hoe je wel met vrouwen en andersdenkenden omgaat.

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Kindermishandeling

  1. Edwin Lauxen zegt:

    Like

  2. Edwin Lauxen zegt:

    Bestuurder belangenvereniging Jeugdzorgmedewerkers vindt waarheidsvinding niet van belang

    Beste Mensen,

    Internetdiscussie liep uit de hand !

    Volgens mij schoot het Piet Bleeker van de belangenvereniging voor Jeugdzorgmedewerkers in Haarlem, in hete verkeerde keelgat wanneer we wettelijk in Nederland waarheidsvinding zouden hebben.

    Met name wanneer ook gezinsvoogden onder ede komen te staan? Leest u het zelf maar.

    Groeten, Edwin Lauxen

    Zie en schrik en huiver

    http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2013/04/bestuur-belangenvereniging.html

    Like

  3. ik weet niet of u het weet dat het ook in de instellingen en leefgroep de kinderen mishandeld wordt wandt de kinderen worden in de holding gelegt als in beleiding het niet aan kan wordt er op de pieper getuwdt dan komen er helle boel beleiding om het kind in de holding legen en als dat het niet lukt wordt de politie gebeld die gaat nog ruw met het kind om of het kind gaat dan mee naar de politie buro of het kind wordt in de isoleercel ,timoutruimte of rust kammer gezet en jeugdzorg en william schrikker groep laat het toe ,en onze kinderen zijn toch geen criminel zo worden de kinderen wel behandeld ,ook wil ik moeder van een dochter die in 2012 juni seksueel misbruik was toen 13 jaar werd toen door een medebewonner seksueel misbruik en voogd manager william schrikker deed geen aangifte wandt william schrikker groep vond het niet nodig om aangifte te doen maar moeder heeft aangifte gedaan maar william schrikker groep voogd zei tegen de zedepolitie dat mijn dochter niet met de zedepolitie wou pratten maar moeder had het aan haar dochter gevraag en toen zei mijn dochter dat wsg voogd liegde tegen de zedepolitie wandt mijn dochter wou wel met de zedepolitie maar mijn dochter mog van de william schrikker niet pratten en dat moet dan in het belang van het kind zijn ook dat wsg voogd mijn dochter deed twingen om de prikpil moest gaan hallen bij de huis arts beldfeld en de huis arts wist dat mijn dochter niet de prikpil wou en nog zet de huis arts de prikpil en dat noemen wsg voogd en de huis arts belfeld in het belang van het kind ,dat het kind getwongen wordt om de prikpil te hallen tegen de wil van mijn dochter ik weet niet of u het weet dit stond in de telegraaf met mijn foto DIT SCHEURT MIJN HART ,en ook moet u wetten dat een moeder hart huild ,en niemand ziet mijn tranne

    Like

    • Wans Horst zegt:

      Ik zie uw tranen.

      Het is zaak alles in het werk te stellen zodat u of uw geliefden niet in aanraking komen met instanties voor enige vorm van sociale hulpverlening. Zitten u en/of uw geliefden al gevangen in dit circuit, dan kan ik alleen adviseren mee te werken aan al hun redelijke eisen totdat u daadwerkelijk vrij bent. Als de eisen onredelijk zijn, kunt u de rechter vragen om een oordeel.

      Mocht u aan deze instanties ontsnapt zijn, dan is het van het grootste belang hen geen aanleiding te geven ooit nog een keer met u of uw geliefden in aanraking te komen, want het gaat van kwaad tot erger.

      Like

  4. Yvonne van Cleef zegt:

    Triest,in en in triest!

    Like

  5. Theresa Geissler zegt:

    Om de redenen, die jij noemt met betrekking tot het onderwijs, Wans Horst, heb ik altijd wel wat gezien in het ‘Iederwijs-systeem,’ maar overal waar zo ’n school wordt opgericht, wordt hij binnen het jaar weer met de grond gelijk gemaakt, omdat de inspectie binnen de kortste keren mekkert, “dat het systeem niet voldoet.” Ooit was Links wel voorstander van anti-autoritair onderwijs, ja: In de jaren ’70…….
    En de Rudolf Steiner-scholen zijn weer te veel gericht op New age en dergelijke zweverij, dus sektarisch. Jammer want die Steiner was in zijn tijd wèl één van de weinige kindvriendelijke pedagogen, het moet gezegd.
    En de ooit oudste vrouw van Nederland, Hennie van Andel, werd eind 19de Eeuw als zevenmaandskindje zó zwak geboren, dat er de de eerste jaren voor haar leven gevreesd werd. De huisarts zei toen nadrukkelijk tegen haar ouders: Doe haar NIET naar school, want dat overleeft ze niet.Laat haar zoveel mogelijk naar buiten gaan, hoe meer frisse lucht, hoe beter. Zo geschiedde; les kreeg ze in de avonduren van haar vader, die zelf ‘Bovenmeester’ was. En de raad van die dokter bleek heel wijs, getuige het feit, dat ze mooi de 110 jaar gehaald heeft. Zo zie je maar, dat school niet overàl goed voor is.
    Zelf heb ik mijn zoons op goed geluk op de dichtstbijzijnde basisschool gedaan, maar ik haalde wel even opgelucht adem toen die niet al te prestatiegericht bleek en er met de leerlingen genoeg leuke dingen werden gedaan: Zo kwamen ze ’s middags nog eens opgewekt thuis; het leven zou nog zwaar genoeg worden voor die koters, vond ik.
    Ik heb veel met ze meegemaakt en al te veel discipline heb ik ze niet geleerd, maar ik heb nergens spijt van: Zó sta ik er nu eenmaal tegenover.

    Like

  6. Edwin Lauxen zegt:

    Beste Martin Sitalsing,

    Op Dinsdag 11 April 2006 tussen Half 3 en 3 uur in de middag is Alicia ontvreemd van School door het leger des heils en ondergebracht bij Henri Sturing,
    die bij Stichting Vanboeijen werkt.

    In het jaar 2002 t/m Januari 2013 (totaal 11 jaren lang) was jij (Martin Sitalsing) werkzaam bij Stichting Vanboeijen,
    bij Raad van Toezicht een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking in Drenthe.

    Op 19 April 2006 stonden wij als Ouders voor het eerst voor de kinderrechter,
    en wanneer je het raadrapport er even erbij pakt zul je lezen dat wij geen conceptrapport hebben gekregen, maar een definitieve raadrapport.

    Tussen 11 en 19 April 2006, gezien de feestdagen en het weekend, zie de datum ( 13 April) van het raadrapport,
    is ons niet de mogelijkheid gegund om ons te kunnen voorbereiden en een verdediging zodanig op te kunnen bouwen.

    Ik had een advocaat kunnen regelen met de bedoeling om namens het gezin verdediging te voeren en we waren in principe kansloos.

    In de Hal van de rechtbank probeerde de advocaat te bemiddelen met Pa Zegwaard, schermde Saskia af en wou niet praten en Saskia had geen Advocaat,
    en Saskia zat tijdens de eerste rechtzitting naast een zittingsvertegenwoordiger van het leger des heils dhr Oudman.

    Laat ik het netjes houden, het was een ramp en onbegrijpelijk dat mijn Advocaat of wie dan maar ook,
    de kinderrechter NIET verzocht heeft de rechtzitting te schorsen zodoende er een verdediging mogelijk was op te bouwen.

    Zowel na de ontvreemding van Alicia alswel na de rechtzitting heb ik geen opvang gekregen ondanks dat de kinderbescherming beweerd het geregeld te hebben met de huisarts, ja precies de Huisarts stuurde me door naar het Leger des heils, Hmmmm Patrick Sturing werkt daar, vandaar geen Hulp ! Op last van de Politie betreft mijn persoonlijke veiligheid moest ik het dorp verlaten, Pappa is het haasje !

    De Kinderrechter gaf het leger des heils de opdracht de beide Ouders te onderzoeken en het leger des heils koos voor via het P.A.S Team van vanBoeijen.

    Zonder dat ik ooit met iemand van dit kliniek gesproken te hebben dus laat staan iemand met een B.I.G registratie die bevoegd is diagnoses te stellen,
    werd mij via monde van Fred Danker mij medegedeeld dat mijn IQ te hoog is, dus ik kon daar niet onderzocht worden.

    Hoe dit onderzoekverhaal afliep wil ik je graag verder mondeling toelichten, Martin en Ger ! Ieder geval geen Onderzoek !

    Henri Sturing wou graag naar Brazilië, en Saskia en Ikzelf roken onafhankelijk van elkaar dat iets niet pluis was,
    en we weigerde in afwachting van het onderzoek toestemming te verlenen, Alicia moest van ons op Nederlands Grondgebied blijven.

    Ik zet een Artikel in de Krant ! Zie link (pdf)

    https://drive.google.com/file/d/0BwZ8Sj14hgotT0Nfcnd2VGJyZ1U/edit?usp=sharing

    Henri Sturing stond als direct belanghebbende en als Crisispleeggezin te procederen tegen ons de gezaghebbende ouders,
    en heeft Henri Sturing vanaf het begin volledig toegang gehad in onze Dossier en kon zelf dingen toevoegen.

    Henri Sturing suggereerde tegenover de kinderrechter dat zijn zoon Arnoud in Brazilië woont en daar ging trouwen,
    echter bleek dat Arnoud gewoon in Assen woont en voorganger is van de Kerk.

    Via de weblog van Henri Sturing kwam ik aan e-mailadressen en heb ik deze mensen vereerd met een mailtje,
    een zekere A.H. (Albert) Hilvers reageerde, bleek later de leidinggevende te zijn van Henri Sturing bij VanBoeijen en gaan gezellig naar de Kerk van Arnoud Sturing.

    Sinds kort bestaat het vermoeden dat Lieke Sturing biologische familie is van Albert Hilvers, voer voor justitie om dit uit te zoeken.

    Wat zijn met al mijn Klachten gebeurd?

    Henri en Like Sturing lijkt voor de buitenwereld een Pleegkindje te hebben , maar in werkelijkheid al 8 jaar in gijzeling en slachtoffer van religieus geweld & Geloofsdwang.

    Gezien dat strijd met Familie Sturing een nieuw fase ingaat zal mijn dochter Alicia haar gemoedstoestand meer aan de oppervlakte gaan komen,
    dan het nu reeds in sluimerende wijze vanaf haar ontvoering het geval en aanwezig is aub neem haar gevoelens serieus,geef ruimte en maak haar duidelijk dat ze een liefdeskind is van de beide ouders en altijd welkom is bij jullie.

    Familie Sturing is sinds 2007 al het pineut omdat Politiekorps Midden-Holland de AIVD opdracht had gegeven een veiligheidsonderzoek te starten,
    en een verklaring van geen bezwaar Type A aan ons verstrekt na aanleiding dat mijn toenmalige partner een relatie met mij aanging, hoezo ben ik Vuurwapengevaarlijk ? …LOL ;-))

    Ik heb 1 jaar lang ongeveer een relatie gehad met een Politieagente, nu weet je waarom ik zo gevaarlijk ben,
    en waarom het Leger des Onheils nog beter hun best gingen doen om mij het grafkist in te jagen.

    De laatste tijd heeft Nederland zichzelf via de reguliere mainstream media kunnen informeren over het schandalige handelwijze & zelfverrijking over de ruggen van de zwakkeren in onze samenleving, en het nodige mogelijke frauduleus belangenverstrengelingen tussen de lokale Christenunie in Gemeente Midden-Drenthe en de Aardbeienkweker Henk Sturing uit Hooghalen kunnen lezen.

    Deze Aardbeienkweker Henk Sturing is niet de enige binnen zijn Familie die zich bezig houdt met zulke praktijken, en reikt veel verder dan Fraude met werklozen, maar ook binnen andere collectieve sector zoals de Jeugdzorg en het geestelijke gezondheidszorg en daklozenopvang en het lokale politiek is deze familie erg actief.

    De wijze hoe deze mensen de echte ouders en Alicia en Anna Lauxen behandelen is mensonwaardig te kwalificeren.

    In de gemeenteraad te Assen, en via de website van de Christenunie aldaar kunt u vaststellen,
    dat een zekere Peter Sturing actief is als gemeenteraadslid, ook is hun Vader in het verleden actief geweest in de gemeenteraad Assen.

    Markant detail is: De teamleider van de raad voor de kinderbescherming die het doodvonnis van het gezin heeft ondertekent,
    zit namens de PVDA ook ter zitting in de gemeenteraad te Assen, zijn naam is Martin Sagel.

    Henri Sturing uit Smilde, waar het meisje Alicia gedwongen moet verblijven is werkzaam in Assen bij van boeienooitkliniek,
    als fysiotherapeut en is zijn vrouw Like vermoedelijk biologische familie van zijn Leidinggevende dhr A.H.Hilvers.

    Henri Sturing en zijn leidinggevende cq vermoedelijk familie van zijn vrouw Like zijn belijdend lid van de kerk,
    en de voorganger van de Kerk laat zich raden, de voorganger is Arnoud Sturing.

    Dan bestaat er nog een Patrick Sturing en die is een Leidinggevende bij het Leger des Heils Noord, regio Groningen – Drenthe,

    Hier ziet u al een aantal ingrediënten en de kaderlijnen voor een grote rampscenario,
    en de lijst is veel langer maar ik kan je zeggen dat Henri Sturing elk onderzoek heeft kunnen frustreren, traineren en kapot kunnen laten lopen.

    Ondertussen stond die Reli-Facist tegen de Ouders te procederen om een paspoort om naar Brazilie te gaan,
    want (voorganger) Arnoud Sturing ging daar trouwen.

    Ik heb nog nooit een eerlijk proces gehad behalve de erkenningszaak voor Anna,tot grote ergenis van het Leger des Onheils.

    Met vriendelijke groet,
    Edwin Lauxen

    Like

  7. Oermoeder zegt:

    Ook ik wil even een melding doen over ‘ Jeugd – zorg ‘ Nederland bv. U kent die verschrikkelijke propaganda campagnes : ‘ Het houd niet op niet vanzelf ‘ – mind-control .

    Op 22 Mei 2014 besloot ik in een split second toch nog maar even te gaan stemmen. Ik zei tegen mijn kids dat we even snel , voor ik aan het eten begon , toch nog ging stemmen. Had ik dit maar NOOIT gedaan !

    In het stemlokaal zaten 3 stembureau medewerkers. Allen dames. Het was erg stil in het stemlokaal. Er stond een vrouw / man en kind in kinderwagen en een meneer. Ik gaf mijn stempas af en liet mijn ID zien. Ik liep naar het hokje , waar groot uitgeprint een brief hing over Stemfies. Ik dacht nog : ” wat een bemoeienis , en moest lachen van binnen.

    Mijn kinderen stonden half achter mij terwijl ik zocht naar het juiste vakje. Net toen ik wilde in kleuren klopte in paniek een van de stembureau medewerkers mij op mijn schouder. Ik moest direct mijn kinderen weg sturen want de burgermeester was gearriveerd en dat de kinderen bij mijn stonden was verboden.

    Direct was ik in defensie wegens deze bemoeienis en plotselinge paniek stemming. Ik zei : ‘ Ik stuur mijn kinderen nergens heen. Volgens mij ging Diedrich Samson ook stemmen met zijn kinderen met de gemeenteraad verkiezingen. Maar als u denkt dat mijn kinderen niet mogen weten waar ik op stem dan zal ik nu zeggen waar ik op stem ( en ik riep min of meer mijn stem om ). Mijn kinderen wisten dit al. En nu is dan het geheim geen geheim meer.”

    Ik kleurde het vakje en liep weg van het stemhok.

    Bijna een maand later verscheen er een brief op mijn deurmat. Van het AMK. Iemand had een melding gedaan , anoniem , wegens zorgen over kindermishandeling.

    Stomverbaasd las ik de brief en ging mijn familie / kennissen kring af in mijn hoofd. Ik kon niemand bedenken . Ik belde naar het AMK om ten eerste de afspraak te verzetten omdat ik al andere afspraken had de dag dat ze wilden komen. Daarna ging ik vanuit mijn stom verbaasd zijn vragen stellen .

    – Wie is de melder ?
    – Om welk kind gaat dit ?

    Ik werd door verbonden en na door vragen van mijn kant bleek het een situatie te zijn geweest op het stemlokaal. Direct dacht ik aan de situatie op 22 Mei ( zoals boven beschreven ). Een van de medewerkers had de melding gedaan . Daarbij dacht de vrouw van het AMK wellicht dat het , met deze bekentenis , nog steeds anoniem was.

    Aan de ene kant moest ik wel lachen want ik voelde me erg opgelucht omdat ik wist dat dit een valse aangifte , waarschijnlijk vanuit rancune omdat ik me de les niet had laten lezen , was maar aan de andere kant vroeg ik de mevrouw van het AMK of ze het normaal vond dat blijkbaar iedereen je aan kon geven als iets niet zinde.

    Bovendien bleek uit het telefoongesprek dat de aangifte 5 dagen na ‘ plaats delict ‘ was gedaan.

    Na opgehangen te hebben ging ik speurwerk doen. Dat was niet al te moeilijk want betreffende Stembureau medewerker en consorten hadden banden met van alles wat met gemeente en jeugdwerk had te maken. Een van de dames omschreef zich zelf op Twitter : Voed en voed op zowel prive als voor de gemeente ……

    Wat een arrogantie , dacht ik direct. Verder bleken er banden te zijn met allerlei jeugdwerk -groepen en 1 was een Opleiding Jeugdwerk aan het volgen. Daarbij dacht ik dat ze wellicht net een diepdoordringende les moest hebben gehad over ‘ jouw rol in de maatschappij en wat te doen als je dingen zag en dat daar het AMK de aangewezen organisatie voor was.’ En vooral goed opletten en melden hoor !

    En zo zat de dame waarschijnlijk ook achter de desk. Waarbij ze duidelijk mijn prive gegevens in haar notitieboek heeft geklad en de dagen erop waarschijnlijk nog op haar werk als gemeente anmbtenaar ( leerplichtambtenaar ) de computer heeft misbruikt voor nog meer gegevens van ons huisgezin / adres.

    En dat allemaal onder de noemer ‘ burgelijke waakzaamheid ‘ uit plicht.

    Ik noem dit soort mensen juist een gevaar voor onze samenleving. Ze ontwrichten en bekijken de wereld met hun ouder en kinderen vanuit een standpunt dat die ouders waarschijnlijk niet te vertrouwen zijn.

    Als ik ja , amen , natuurlijk , en nog een buiging erbij had gedaan in het stemhok was dit niet gebeurd.

    Uiteraard heb ik aangifte gedaan bij de politie , die overigens zeer medewerkend was.

    Ik walgde al van het campagne reclame filmpje met bijbehorend lied maar nu voelt het als pure mishandeling als ik het hoor .

    Gevolg is wel dat ik me aan een stel vreemden mag gaan verantwoorden. En nu maar hopen dat hun pet goed staat. Zo niet , dan krijgen ze te maken met de oermoeder in mij die niet toe zal staan dat mijn kinderen worden misbruikt om het ego van een vreemde op te krikken zodat ze wat te vertellen heeft in de NCOI- les.

    Welkom in de Big brother is watching You wereld

    Like

  8. fleckie zegt:

    Zo’ lui horen toch ook bij de ‘SPRINKHANEN’,(spelen elkaar mooie baantjes toe,
    schandalig)

    Like

    • Wans Horst zegt:

      Op het moment dat je een werknemer van een (semi-)overheid hoort praten over hulp aan anderen weet je dat ze enkel hulp aan zichzelf bedoelen en dat de “anderen” ter plekke mogen afbranden.

      Like

      • Wans Horst zegt:

        Socialisten zijn precies dat waar ze kapitalisten van beschuldigen, net als de socialisten precies dat zijn waar ze Wilders van beschuldigen.

        Like

  9. Tip zegt:

    Er zijn vele verhalen bekend over Jeugdzorg-instellingen. Het valt me ook op dat men vaak vergeet dat onderbouwing en verificatie een plicht is voor bijvoorbeeld een gezinsvoogd. Er zijn echter wel mogelijkheden op hulpverleners onder ede hun zogenaamde bewijzen te laten vertellen. Indien ze daar dan onderuit worden gehaald kun je verder procederen en ik denk met succes.

    Like

Plaats een reactie