Rena Netjes blijkt een ordinaire stemmenronselaar

Screenshot_16

Rena Netjes

De soap rond het Amsterdamse duoraadslid Rena Netjes (CDA) krijgt een bizarre ontknoping. Netjes, die ondanks dringende waarschuwingen vanuit de eigen partij een dertiende plek op de CDA-lijst had gekregen, kwam op de dag voor de Europese verkiezingen in opspraak door een interview met de salafistische website Al Yaqeen.

“Ik wil het opnemen voor de moslims”, beloofde Netjes, “want ik vind het heel erg wat er nu allemaal gebeurt en dit moet stoppen. Ik zal mijn nek voor jullie uitsteken. Wat er nu gebeurt is gewoon onrecht.”

Netjes trok vooral de aandacht met de uitspraak dat het in islamitische landen veel gezelliger is dan in Nederland. Ze kwam bovendien met een medische onthulling. De meeste ziektes worden volgens haar overgebracht door middel van handen schudden.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Rena Netjes blijkt een ordinaire stemmenronselaar

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ach een CDA ster, ik verwachtte niet anders van volgelingen, van deze verraders partij. En de C van christelijk kunnen ze beter schrappen! Het CDA betekent nu: Christenen Dienen Allah! Nep christenen voeren daar de scepter, en zelfs HAATBAARDEN kunnen lid worden van deze club!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Maar dat doen ze toch allemaal. De 1 wat minder of meer uitbundig om je stemmetjes te winnen.
  Geen enkele partij meer uitgezonderd. ( op PVV na dan)
  Uiteindelijk is het altijd besodermieterigheid . Alles is vals.

  Like

 3. fred weber zegt:

  Kameleon? Zeker geen integere journaliste

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Inderdaad. Netjes heeft helemaal gelijk. Als je die kop ziet weet je dat er een karikatuur van haar is gemaakt!!!!!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  met de uitspraak dat het in islamitische landen veel gezelliger is dan in Nederland. Ze kwam bovendien met een medische onthulling. De meeste ziektes worden volgens haar overgebracht door middel van handen schudden !

  En waarom ben je dan terug naar Nederland gevlucht ?
  Vies vuil ronselwijf !

  Like

 6. Trucker zegt:

  Is dat hetzelfde FUCKING kreng dat tien jaar (zouden 110 jaar moeten geweest zijn) gevangenisstraf kreeg opgelegd in egypte ?
  Is het inderdaad hetzelfde FUCKING kreng is te duiden dat ze op de openbare KRomroep BRT jawel diezelfde regeringszender met sprookjes over islam(ieten) die tevens Vlaams hatend is én islamofiel is op een ZIEKELIJKE wijze gepaard met een linkse multikulle idiotrie dat ik pervers vind (zou het anders willen duiden maar ik wil de schijn ophouden dat ik geciviliseerd ben.
  Dus terug on topic is dat hetzelfde FUCKING kreng want op die openbare KRomroep BRT hebben de redactie leden 1 minuut (EEN MINUUT jawel) stilte gehouden om het lot van de veroordeelde “journalisten”.
  Dat kreng wijf (ach ja dat kreng heet netjes (maar dat is ze allesinds niet) schreeuwt haar onschuld uit van de daken…ze hadden haar daar moeten houden hadden ze op de openbare KRomroep waarschijnlijk 100 minuten stilte gehouden en was de DOMME en IDIOTE kiezer wat propaganda over het linkse multikulle islamofiele aardsparadijs bespaard.
  Feit blijf t dat die DOMME IDIOTE kiezer toch het verschil niet weet tussen fictie en realiteteit, dat kan ook het verkiezingsresultaat in eurabia verklaten ze dachten dat op de tv een fictie reeks liep over de opamrs van de islam(iet) in eurabia en dachten (denken nu nog) bijgevolg : doorlopen niks aan de hand…
  Tja dat kunnen de linkse multikulle groene islamofiele media boys and girl niet hebben dat een regering met aan het hoofd (een islamiet die nadenkt jawel enkele, let wel ENKELE kunnen dat ook) oud-generaal de persvrijheid in goede banen leid wat betekend geen propaganda zoals ze op ALLE mainstream media over heel eurabia verspreiden, als ware het een ziekelijk perverse virus dat iedereen moet besmetten met ranzige (zal reageerder Jean eens citeren) “vuiligheid” die besmettelijker is als ebola of aids verdorie.
  Afvoeren en neutraliseren is de enige oplossing.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Aaaaaaaaaaaaaarh was te vroeg met men comment had het artikel niet gelezen, want wat zei dat kreng (?) dit zei ze
  “Ik zal mijn nek voor jullie uitsteken”… tja dat kreng weet waar ze dat kan zeggen, had dat kreng dat ergens in syrie of irak gezegd hadden de isis islamieten reeds de maat van haar kippennek genomen om te kunnen afsnijden.
  Het zijn toch allemaal teringlijders die linkse groene multikulle islamofiel raddraaiers.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  Het begint er op te lijken dat die tien jaar gevangenis niet helemaal ten onrechte zijn.
  In het MO kan ze zich in ieder geval niet meer laten zien.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   aquarius4422 zegt:
   25 juni 2014 om 20:15

   Ik vraag me af waarom ze naar Nederland is gevlucht. Ze vond het toch zo gezellig daar tussen die moslims?
   Nu had ze de kans om daar 10 jaar te mogen blijven op kosten van de Egyptenaren/staat.

   Like

 9. Igor zegt:

  T’is gewoon een moslimhoer. Blijkbaar verzot op besnedenen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Echtgenoot is Egyptenaar, las ik nu.

   Like

   • Igor zegt:

    Dan Theresa begrijp ik haar onderdanige en meegaande houding naar de islam toe, want ook zij zal wel geen barst te vertellen hebben binnen hun huwelijk. Ze kan in ieder geval nooit meer naar Egypte om haar schoonfamilie te bezoeken. Kijk daar word ik vrolijk van.

    Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Er blijkt op Hoeiboei naar aar aanleiding van die uitspraken van haar al een reageerder te zijn geweest -in 2009 dus- die te kennen gaf, er niet al te erg van op te kijken of iets van dien aard, omdat je binnen het CDA inderdaad van die truttiger dan truttige types tegenkwam, die dit soort aspecten inderdaad wel zagen zitten. Ik kan me herinneren, dat ik indertijd, toen ik die uitspraken van haar las, eveneens zoiets dacht. Tegelijkertijd fantaseerde ik daar toen -ten onrechte, blijkt nu- dat gezette, grijzende ‘moeke-type bij met mijn gedachten half bij mijn moeder mijn tantes, die hun hele leven ‘veilig’op de KVP en later op het CDA stemden. Omdat ze het tóch niet anders wisten en dit nog ‘je eigen mensen’ waren…..
  Maar bij dit type doet dat geneuzel nog steeds wat vreemd aan, moet ik zeggen.
  Je zou bijna wéér gaan denken: Als je hert daar zo gezellig vindt, ga er dan wónen, maar aan Egypte hoeft ze in ieder geval niet meer te dènken, nu. Eigen glazen ingegooid met haar sympathie voor de moslimbroederschap! Zou Iran soms iets voor haar zijn? Of SA?
  Samen in de Chador en de Abaya, ja gezellig!

  Like

 11. Schizofrenie (zelfs zichtbaar) schijnt nogal veel voor te komen bij dit soort hypocriete politici! Het enige wat zij zien is: “stemmen=macht=geld”!

  Like

 12. BertG. zegt:

  Jullie zouden toch echt even een blik moet werpen op http://www.vrijspreker.nl

  Waarom landen met moslims mijn voorkeur genieten
  Door mij zijn bezocht 155 verschillende landen, waarvan de meeste een groot aantal keren.
  Van de zes landen die mijn voorkeur genieten, hebben er vier een overwegend moslimbevolking en twee moslims als een significante minderheid.
  Dat is geen toeval. In islamitische landen:reist men doorgaans veilig.
  wordt overal gastvrij en tolerant ontvangen.
  Heeft men doorgaans geen last van al dan niet aan het verkeer deelnemende personen die onder invloed verkeren van alcoholische dranken.
  Wordt men in zaken doorgaans uiterst correct behandeld
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/06/waarom-landen-met-moslims-mijn-voorkeur-genieten/

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Rena Netjes is lid van de CDA? waarschijnlijk ook nog Katholiek? Dan is het begrijpelijk waar om ze een vriend is van de Moslim brotherhood dat is namelijk de Paus ook.

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Als die domme gans van een Rena Netjes toch zo stapelgek is op moslims en haar nek voor hen wil uitsteken dan heb ik alvast een goed advies voor haar: neem een enkeltje richting een extreem moslimland waar ze vrouwen als minderwaardig zien, ga gezellig zwingen in een moskee vol haatbaarden en gekleed in een oosters haremkostuum met een sluier en laat je daar de huid vol schelden door dat uitschot! En dan mag je, wat mij betreft, als afscheid nog een flinke schop onder je huichelachtige kont krijgen van de desbetreffende autochtonen die elkaar zogenaamd zouden besmetten met handen schudden en dan hoef jij hier nooit meer in Nederland terug te komen! Want als ik jou tegenkwam dan kreeg je van mij nog niet eens een hand maar zou ik dit lichaamsdeel op jouw achterste en gevoelige lichaamsdeel laten neerkomen en dan verschillende malen achter elkaar! Opgeruimd staat netjes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s