Stop the Banksters

Screenshot_5

Piet Hein Donner

Vestia een wereld van hebzucht, blinde ambitie, argwaan, angst, verraad en woede. Nu Piet Hein Donner toegegeven heeft dat hij in het geheim gewerkt heeft aan deze zaak en de banken in bescherming heeft genomen is het tijd om mijn verhaal te vertellen over derivatenhandel:

Een Shakespeariaans drama speelt zich deze maand af aan de Lange Houtstraat 1 in Den Haag. Het theater heet Logement. De hoofdrolspelers komen één voor één op. Hun verhaal is er een van het sociale hart dat verdwaald is in een wereld van hebzucht, blinde ambitie, argwaan, angst, verraad en woede. “We all know how it works with greed.”

De zes toeschouwers op de eerste rang hebben een pokerface. Ze hebben de generale repetitie al gezien. Nu staan de camera’s aan en zit de arena vol. De leden van de parlementaire enquêtecommissie woningcorporaties zien elke dag een nieuw toneelstuk. Ontluisterend, scanderen ze. In de zaal en thuis (achter de computer of tv) zijn we getuige van zo’n beetje alle menselijke zwakheden. Vestia spant de kroon.

Vestia. Een drama in drie akten.

Lees verder>>>
(h/t R. Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Stop the Banksters

 1. Sjaak zegt:

  (Donner) wetter wat een arrogante LULSMOEL !

  Like

 2. Jean zegt:

  Stop de Gangsters.
  Ik hoop het al jaren en zeggen dat het tuig samenkomt in een lokaal, gewoon binnen vallen handboeien aandoen en afvoeren bij de minste weerstand eetkamer bijwerken want het is toch maar walgelijk tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s